merhaba kızlar ben geldimmmm sabahtan beri koşturmaca evimizde tadilat var dış yalıtım yapılıyor demişmiydim bilmem sonra köpükler kalın olunca mermeri geçmiş bugün ustalar geldi mermerin üstüne geniş mermer koydular çokta iyi oldu görünümüde iyi olduuu sonra hemen koştura koştura halk eğitime gittim ordada sigortam başlatıldı allahım izniyle pazartesi akşamı ders vermeye başlayacam kızlar ve az önce telefon geldi öğretmenler günümü kutladı ve akşam yemek veriliyormuş ama ben gidemiyorum maaleseffff çünkü akşam kaynanayaaa gidecezzzz neyse sağlık olsun
TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...
maşallahh sedefim hiç üşenmiyosun canım bayaa bakım yapıyosun saçlarına valla ben bunlarla uğraşmaya üşenirim heraldeşampuanın içindeki yağlar bana yeter
bak ne güzel gelişmeler yaşamışsınn bugün tebrik ederim sedefimmmm
Öğretmenler günün kutlu olsunnn.....
sonunda kızlar gelebildinizzz
laracıkk evet aynı anda gelmişsinizzzbu arada bende üşeniyom öle bakımları yapmayı
çiğdem küründen hiçbişey anlamadım :26: sen şimdi küçük cevizimi rendeledin muskatın içine koydum diyon muskat nedirki :26:
bu arada sende öğretmen oldun dimii bunlar senin için
hee birde sen ne kadar çok izin alıyon sorun olmuyomu keşke benim işimde böle olsabirde sen sigortalısın ya ikinci bir sgiortamı yaptılar canım
bu arada kızlar ben tahlillerimin hepsini yaptırdım devlettebitek smear kaldı onuda ana sağlıkta salı günü yaptırcam para vermek zorunda kalmadım şükür
Söz konusu saç olunca canım hiç üşenmiyorum yapıyorum kadını çekici yapan kaç ve saç diye düşünüyorum bide ellerrrrrrr pamuk gibi olsaaoff offffff bide bununla uğraşammmm ama bu muskatı tavsiye ederim laracım ben bu hafta sonu yapmayı düşünüyorum tekrar bide saçımda sevmedğim renk var o bi gitseee çabucak uzasaaaa
sağol canım benimmmmm güzel gelişmeler oldu şükür
sonunda kızlar gelebildinizzz
laracıkk evet aynı anda gelmişsinizzzbu arada bende üşeniyom öle bakımları yapmayı
çiğdem küründen hiçbişey anlamadım :26: sen şimdi küçük cevizimi rendeledin muskatın içine koydum diyon muskat nedirki :26:
bu arada sende öğretmen oldun dimii bunlar senin için
hee birde sen ne kadar çok izin alıyon sorun olmuyomu keşke benim işimde böle olsabirde sen sigortalısın ya ikinci bir sgiortamı yaptılar canım
bu arada kızlar ben tahlillerimin hepsini yaptırdım devlettebitek smear kaldı onuda ana sağlıkta salı günü yaptırcam para vermek zorunda kalmadım şükür
bacılarım çıkıyorum ben 1-2 sonra gelirim gene
ah bacım sen ne güzel yapıyon memnunsan devam et bebişim saç bakımınaben almayım
çok iyi tahlillerde bitmiş hadi gözün aydınnn yaaaaa ben çok heyecanlanıyorum beeeeee acaba bendende istiyceklermi bu tahlilleri sevo:26::26::26:devlet has. arkadaşım var bir şekilde yaptırırım bende ama tahlillerden bahsetmediler hiç:26:
senin ilk tedavin olduğu için belki istemezler yani hormon tahlilleri tam kan sayımı isterler sanırım:26: bugün 4 tüp kan verdim her iki kolumdan işe gelene kadar beynim döndü açlıktan bide kan verince oldum sanırımsen yapılacak tahl,lleri öğrenseydin canım bu arada adet oldunmu olcanmı tedaviden önce çünkü hormonlar adetin 2.günü yapılıyo eğer geçmtiysede tedavi olacağın adetinle hemen gider tanıdık yardımıyla yaptırırsın bende ilk tedavimde öle yaptırmıştım herşeyden bihaber olduğum için öle olmuştu :26:
muskatı anlatayım dedim sevom işin içine cevizide soktum ya helal banaaaaktarlarda satuılıyor sevom muskatın nasıl bi görünümü olduğunu anlatmaya çalıştım beceremedim muckatı sarımsak rendesinde küçük rendede yani rendeliyorsun 1 tutam karanfil havada güzelce dövüp karanfille muskatı karıştırıyorsun cam bi kavonaza boşaltıyorsun üzerinede zeytinyağ döküyorsun 1 parmak kadar kaşıkla karıştırıyorsun birbirine karışsın iyice sonra ağzı kapalı 3 gün bekletip sürüyorsun yada daha fazla beklet umarım iyi anlatmışımdır sevommm
valla sevom işlerimi bitirdim teslim ettim yaa ondan rahat izin alıyorum yoksa hayatta bu kadar rahat izin alamam bide önümüzde salı yıllık izne çıkıyorum 4 gün sonra yılbaşı haftasında 5 gün daha çıkacam inşallahhhhhh evet sevom 2.bi sigorta daha yaptılarrr sağolsunlarrr:))
çiçekler için çok sağol sevommmmmm
güle güle larammmm
sevom bugünkü ateşim buuu
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/352cb9]My Ovulation Chart[/URL]
1 hafta sonra felan olacam daha 2 si 3 ü gibi
işte benim bu ayki amacım oydu ama baksana para istediler :26:adetimin olduğu gün tekrar görüşürüm yada 1 gün öncesi filan bakalım ne derlerse ona göre hareket edecem sevom
iyide para isticek bişey yok bunda sen gidip devlette yaptırcan tahlilleri onlar ilaçlar işin içine girince öle demişlerdir canımsen ararsın haftaya gerekli tahliller nelerdir ben bu adetimle onları yaptırıcam de mail yada faksla göndersinler sende yaptırırsın bide bunlarla uğraşma tedavideki adetinle canım
heh şimdi anladım canım muskat dediğpin aktarda satılıyor yanitamam yapmaya çalışıcam bu saç dökülmesine iyi geliyomu benim saç dökülmesini engelleyecek bişey olması lazım :26:
aa haftayamı izne çıkıyon ne güzell kaç gün var kız böle iznin kullan kullan bitmiyo
maşallahhh canım inşallah böle devam ederrr
öyle yapıyım dimitamam ararım addetime 1 gün kala net bir şekilde tekrar konuşurum telefonum arızalı olduğu için nasıl konuştuk ne dedi bende anlamadım zaten doğru düzgün olmazsa akşam geçerken uğrarım görüşürüz yüzyüze
bu arada şimdi gelinimiz aradı kanaması gelmiş sanırım bebişimiz geliyorrrrrrrrr
nişanı gelmiş bebek yaklaşıyor allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah gerisi bizlerin başınaaaaa
ay evettttttt inşallah rabbim hepimize tek tek kısmet etsin inşallahhhhbugün dolmadan doğursa keşke ne güzel öğretenler gününde doğmuş olurr
ilahi larammmm ben nişanı geldikten sonra ertesi günü doğum yaptı hep çevremdekiler hep öyle anlattılar tabi herkesinkisi farklı açılma olsun yeter ki hiç oturmasın laram bizim gelinleri hiç oturtmadılar durmadan evin içinde yürüttüler hast bi gittiler 6 cm açılma hemen doğum yaptılar büyük görümcemde öyle yapmışş inşallah bizde görürüzzzz
öyle yapıyım dimitamam ararım addetime 1 gün kala net bir şekilde tekrar konuşurum telefonum arızalı olduğu için nasıl konuştuk ne dedi bende anlamadım zaten doğru düzgün olmazsa akşam geçerken uğrarım görüşürüz yüzyüze
bu arada şimdi gelinimiz aradı kanaması gelmiş sanırım bebişimiz geliyorrrrrrrrr
eğer yapabilirsen sevom babaannemin verdiği kürü yap hiç beklemeden akşam yap işte sevom benim hemen kesilmişti sonra bu muskat kürünü yaparsın muskat kürü de sağlıksız saçları atıyormuş yerine sağlıklı saç çıkartıyormuş kan dolaşımını hızlandırıyormuş ben sürerken saçım çok dökülmüştü ama banyodan sonra hiç dökülmediiii
yaaa ne çok izinim var sevom 14 gün iznim var :)) 5 günü kullandım 9 günü kaldı 2012 de yıllık iznim sayısı 20 güne çıkıyor 5 yılını dolduranlar 20 gün kullanıyormuşşş
Inşallah sevom tablo aynen devam ederde yükselir ne diyelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?