Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bak ne güzel gelişmeler yaşamışsınn bugün tebrik ederim sedefimmmm
Öğretmenler günün kutlu olsunnn.....

sonunda kızlar gelebildinizzz

laracıkk evet aynı anda gelmişsinizzz bu arada bende üşeniyom öle bakımları yapmayı

çiğdem küründen hiçbişey anlamadım :26: sen şimdi küçük cevizimi rendeledin muskatın içine koydum diyon muskat nedirki :26:
bu arada sende öğretmen oldun dimii bunlar senin için
hee birde sen ne kadar çok izin alıyon sorun olmuyomu keşke benim işimde böle olsa birde sen sigortalısın ya ikinci bir sgiortamı yaptılar canım

bu arada kızlar ben tahlillerimin hepsini yaptırdım devlette bitek smear kaldı onuda ana sağlıkta salı günü yaptırcam para vermek zorunda kalmadım şükür

maşallahh sedefim hiç üşenmiyosun canım bayaa bakım yapıyosun saçlarına valla ben bunlarla uğraşmaya üşenirim heralde şampuanın içindeki yağlar bana yeter

Söz konusu saç olunca canım hiç üşenmiyorum yapıyorum kadını çekici yapan kaç ve saç diye düşünüyorum bide ellerrrrrrr pamuk gibi olsaaoff offffff bide bununla uğraşammmm ama bu muskatı tavsiye ederim laracım ben bu hafta sonu yapmayı düşünüyorum tekrar bide saçımda sevmedğim renk var o bi gitseee çabucak uzasaaaa

bak ne güzel gelişmeler yaşamışsınn bugün tebrik ederim sedefimmmm
Öğretmenler günün kutlu olsunnn.....

sağol canım benimmmmm güzel gelişmeler oldu şükür

çok iyi tahlillerde bitmiş hadi gözün aydınnnyaaaaa ben çok heyecanlanıyorum beeeeee acaba bendende istiyceklermi bu tahlilleri sevo:26::26::26:devlet has. arkadaşım var bir şekilde yaptırırım bende ama tahlillerden bahsetmediler hiç:26:

ah bacım sen ne güzel yapıyon memnunsan devam et bebişim saç bakımına ben almayım

muskatı anlatayım dedim sevom işin içine cevizide soktum ya helal banaaa aktarlarda satuılıyor sevom muskatın nasıl bi görünümü olduğunu anlatmaya çalıştım beceremedim muckatı sarımsak rendesinde küçük rendede yani rendeliyorsun 1 tutam karanfil havada güzelce dövüp karanfille muskatı karıştırıyorsun cam bi kavonaza boşaltıyorsun üzerinede zeytinyağ döküyorsun 1 parmak kadar kaşıkla karıştırıyorsun birbirine karışsın iyice sonra ağzı kapalı 3 gün bekletip sürüyorsun yada daha fazla beklet umarım iyi anlatmışımdır sevommm
valla sevom işlerimi bitirdim teslim ettim yaa ondan rahat izin alıyorum yoksa hayatta bu kadar rahat izin alamam bide önümüzde salı yıllık izne çıkıyorum 4 gün sonra yılbaşı haftasında 5 gün daha çıkacam inşallahhhhhh evet sevom 2.bi sigorta daha yaptılarrr sağolsunlarrr:))
çiçekler için çok sağol sevommmmmm

bacılarım çıkıyorum ben 1-2 sonra gelirim gene

güle güle larammmm

Son düzenleme:
ah bacım sen ne güzel yapıyon memnunsan devam et bebişim saç bakımına ben almayım

aaa olmaz al allllll ablacımm ayda 1 kere yap
pes etmek yok valla genç kızken ne güzel bakıyordum saçıma evlendikten 1 sene sonra bakımı saldım umursamadım şimdi tekrar başladımmmm

senin ilk tedavin olduğu için belki istemezler yani hormon tahlilleri tam kan sayımı isterler sanırım:26: bugün 4 tüp kan verdim her iki kolumdan işe gelene kadar beynim döndü açlıktan bide kan verince oldum sanırım sen yapılacak tahl,lleri öğrenseydin canım bu arada adet oldunmu olcanmı tedaviden önce çünkü hormonlar adetin 2.günü yapılıyo eğer geçmtiysede tedavi olacağın adetinle hemen gider tanıdık yardımıyla yaptırırsın bende ilk tedavimde öle yaptırmıştım herşeyden bihaber olduğum için öle olmuştu :26:

1 hafta sonra felan olacam daha 2 si 3 ü gibi
işte benim bu ayki amacım oydu ama baksana para istediler :26:adetimin olduğu gün tekrar görüşürüm yada 1 gün öncesi filan bakalım ne derlerse ona göre hareket edecem sevom

heh şimdi anladım canım muskat dediğpin aktarda satılıyor yani tamam yapmaya çalışıcam bu saç dökülmesine iyi geliyomu benim saç dökülmesini engelleyecek bişey olması lazım :26:
aa haftayamı izne çıkıyon ne güzell kaç gün var kız böle iznin kullan kullan bitmiyo

maşallahhh canım inşallah böle devam ederrr

iyide para isticek bişey yok bunda sen gidip devlette yaptırcan tahlilleri onlar ilaçlar işin içine girince öle demişlerdir canım sen ararsın haftaya gerekli tahliller nelerdir ben bu adetimle onları yaptırıcam de mail yada faksla göndersinler sende yaptırırsın bide bunlarla uğraşma tedavideki adetinle canım

öyle yapıyım dimitamam ararım addetime 1 gün kala net bir şekilde tekrar konuşurum telefonum arızalı olduğu için nasıl konuştuk ne dedi bende anlamadım zaten doğru düzgün olmazsa akşam geçerken uğrarım görüşürüz yüzyüze

bu arada şimdi gelinimiz aradı kanaması gelmiş sanırım bebişimiz geliyorrrrrrrrr

eğer yapabilirsen sevom babaannemin verdiği kürü yap hiç beklemeden akşam yap işte sevom benim hemen kesilmişti sonra bu muskat kürünü yaparsın muskat kürü de sağlıksız saçları atıyormuş yerine sağlıklı saç çıkartıyormuş kan dolaşımını hızlandırıyormuş ben sürerken saçım çok dökülmüştü ama banyodan sonra hiç dökülmediiii
yaaa ne çok izinim var sevom 14 gün iznim var :)) 5 günü kullandım 9 günü kaldı 2012 de yıllık iznim sayısı 20 güne çıkıyor 5 yılını dolduranlar 20 gün kullanıyormuşşş
inşallah sevom tablo aynen devam ederde yükselir ne diyelimmmm

nişanı gelmiş bebek yaklaşıyor allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah gerisi bizlerin başınaaaaa

nişanı gelmiş bebek yaklaşıyor allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah gerisi bizlerin başınaaaaa

ay evettttttt inşallah rabbim hepimize tek tek kısmet etsin inşallahhhhbugün dolmadan doğursa keşke ne güzel öğretenler gününde doğmuş olurr

ay evettttttt inşallah rabbim hepimize tek tek kısmet etsin inşallahhhhbugün dolmadan doğursa keşke ne güzel öğretenler gününde doğmuş olurr

ilahi larammmm ben nişanı geldikten sonra ertesi günü doğum yaptı hep çevremdekiler hep öyle anlattılar tabi herkesinkisi farklı açılma olsun yeter ki hiç oturmasın laram bizim gelinleri hiç oturtmadılar durmadan evin içinde yürüttüler hast bi gittiler 6 cm açılma hemen doğum yaptılar büyük görümcemde öyle yapmışş inşallah bizde görürüzzzz

bellimi olur belki doğar daha 12 ye çokkk varsağlıklı doğsunda inşallahh yarın doğsun önemli değil

öle yaparsın canım
aa demek bebek geliyor tek avazda kurtulurlar inşallahhhh

canım sen bana telde konuştuğumuz için anlamamıştıkda bir daha yazacaktın ama yazmadın diye biliyorum şimdi notlarıma baktım bulamadım yazmışmıydın canım yoksa :26:
Evet canım 5 yıl dolunca 20 iş günü oluyor benimde 2013 de oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…