Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevo bu arada hapşırınca aklıma geldi sen hapşrik çalışması yapacaktın ya yaptınmı hala sıkıyomusun kendini
valla ben alıştım artık bırakıyorum kendimi geldiği gibi çıkıyorrrr

sevo bu arada hapşırınca aklıma geldi sen hapşrik çalışması yapacaktın ya yaptınmı hala sıkıyomusun kendini
valla ben alıştım artık bırakıyorum kendimi geldiği gibi çıkıyorrrr

sorma laram alıştırma yapmadık ama haftasonu azarı yedim yine eşimden en varsa koyver birilerindenmi çekiniyosun salya sümük çıkacak diye başladı arkadaşı ile sevgilisinin yanında onlar aman tutma iyi değil falan diyince bizimkide galyana gelip azarladı yani ama napimmm yaaa canım artık sessli hapşırıyorum ama yine de tutuyom nasıl oluyosa

bir süre sonra alışıyosun ama aklından çıkarmamaya çalış
ama zaten benim normal hapşırığımda çok sesli değilmiş onu keşfettim
aman salya sümük çıkarsa çıksın elini kapa ağzına koyver gitsin gidip elini yıkarsın sonraa

ya salya süük sorun değilde arkadan koyvermekten korkuyom hiç bilmediğim için sanki o basınçla alttan kaçırırım gibi geliyo bide işyerindeyim yanii ben evde doğru dürüst hapşırmıyorumki hep işyerinde hapşırıyorum :26: ne kadar temizlensede işyeri demekki ayakkabı ile gezilince yinede toz beni rahatsız ediyo

bellimi olur belki doğar daha 12 ye çokkk varsağlıklı doğsunda inşallahh yarın doğsun önemli değil

demiii allahım yardımcısı olsunnnn

canım ayyy unutmuşumdurr dur hemen yazayımmm
2 yemek kaşık katı yoğurt suyu olmasın şıpır şıpır akıyor yoksaaa
1 tane yumurta
1 tutam tuz
göz kararı zeytinyağ ben hepsini karıştırıp bide evde ekstradan kayısı çkirdek yağı badem yağım vardı onlarıda katmıştım hepsini güzelce karıştırıp saçıma yedirdim bide komşum bunu yapıyormuş oda çok iyi
1 bemiks ampul
1 yumurta sarısı
1 tutam tuz ve zeytinyağ hepsini güzlece karıştırıp saça sürüyormuş aynısı bende yoğurt onda bemiks ampul

Son düzenleme:

ilahi sevo çok güldüm yaaaae ona dikkat etmen lazım ama olmaz öyle bişey bak dene sen ikisinin çıkış yolu farklı nasılsaa

ayyyyyyyyyyy kızlar hastaneye gidiyolarmış şimdi bizimkilerrsunu sancı verirler belki bugün doğurturlarrr ayyyyyyyyy 3. kez hala oluyorummm allahım sağlıklı sıhatli çıksınlar inşallahhh doğumdannn

çok mersi not aldım canım ne kadar bekletiyosun canım bu arada.

bemiksi ben şöle kullanmıtım bir tutam bemiks kaynatılıyo onun ılımış suyuna bemiks dökülüyo ve badem yağı sonra masaj yaparak sürülüyo sabaha kadar saçta duruyo oda gayet güzel

ilahi sevo çok güldüm yaaaae ona dikkat etmen lazım ama olmaz öyle bişey bak dene sen ikisinin çıkış yolu farklı nasılsaa

bacım öle deme benim çok basınç yapıyo aşağılara rahmim yerinden çıkacak gibi oluyom düşün

ayyyyyyyyyyy kızlar hastaneye gidiyolarmış şimdi bizimkilerrsunu sancı verirler belki bugün doğurturlarrr ayyyyyyyyy 3. kez hala oluyorummm allahım sağlıklı sıhatli çıksınlar inşallahhh doğumdannn

inşalklahh canımmm akşam gidersin artık yanlarına

aminnnnnnnn

sevomm ben istediğim kadar bekletiyorum 2 saatten fazla iyice emiyor
bide kayatma derim vitamini öldürdüğünü düşünüyorum mesela yumurta sevmiyorsun zeytinyağına bemiksi kır bademyağı falan filan yapp derim

ayy ben tarifi yanlış söylemişimm bir tutam sinameki olacaktı ılıyınca bemiksi döküyon bademyağı ile

ayyyyy sinir oldum yaaa canım skıldı ben aradım abimi tebrik etmek için gelini istedim zaten o arada benim iş yerinin önünden geçiyorlardı gördüm biraz konuştuk sonra alllah kurtarsın sağlıklı doğum nasip etsin diyoken al annene veriyom dedi anneme verdi telefonu sinir oldum yaaaaainsan bir sağol der bişey der

slm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzz seyhan bendeeee randevu aldım smear testi için burası altkaynarcadamıydı üst kaynardamı ben 29 na aldım sen ?

merhabalaarrr ben deldimmm

tubi benim için yasin okuycakmışsın ekliyorum listeye sağol canım..laa şaşkoloz kendi sütünü nasıl içtin herkes merak etmiş sormuş bende sorayım barii TADI NASILDII

yeter inşallah kendi doktorunuzdan güzel haberlerle dönersiniz Allah acil şifalar,güç ve sabır versin canım bu çektiğiniz sıkıntılar son bulsun inşallah
çiğdem saç bakım uzmanı olman lazımmış asılben hiç bakım yapamıyorum senin o yoğurtlu tarifi bilem yapmadım çok üşengeçim ben çokk

sevom avatarın süper anası babaı gibi gazman olacak herhall

lara ,sevom haklı o tahlilleri bir an önce öğrenip yaptır elinin altında olsun

öğretmenler günümüz kutlanmış çok teşekkür ederim eşim adına...bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum bende
bugün bizde hocamıza hamilelik aldık kursta öğrencilerden 5er lira toplamıştık toplam 70 liramız vardı kurstaki bir arkadaşla beraber altını üstüne getirdik mağazaların neyseki istediğimizi bulup aldık hemide 120 tl olan kıyafeti 70 tl ye aldıkk

ayy ben tarifi yanlış söylemişimm bir tutam sinameki olacaktı ılıyınca bemiksi döküyon bademyağı ile

hee evet onu bende yapıyorum sevommm hem senin saçın rengi açık demi rengini de korur diplerden sarıya yakın renk çıkıyor anlatabildim mi acabaaa:26::26::26:2 kür uyguluyorum şimdilik ama muskattan çok memnun kaldım nedenseee

canım şimdi stresli sancısıda vardır belki konuşmak istememeiş olabilir sen dert etme canım şimdi o can derdinde nasıl doğurucam diye

slm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzz seyhan bendeeee randevu aldım smear testi için burası altkaynarcadamıydı üst kaynardamı ben 29 na aldım sen ?

slm canım senin telinde sorunmu var ya arıyorum ama bağlantı kesildi diyo.
bende 29 kasım da sabah 8,30 da ama benimki işe gelicem diye en erkene aldım senin ki kaçta
yok canım taşınmış üst kaynarcada polis karakolunun karşısında tedi mağazası var onun üstü imiş

mersi canım
ne güzel pazarlık yapmışsınız öle

ya benim saç rengim hemencik açıldı zaten bu hafta yeniden boyatmam lazımdı daha kalıcı olsun diye bakır tonajıya durmuyo çok saçta

ayy aklıma gelseydii bendee hocama alırdım hediyee akıllılık etmişsinizzzzz eferim sizeeeeeeeeeee

benimkide 9 00 daaaa hahahayyyy senden sonra benim demekkkiiiiiiiiiiiiiiii

laracım sinirlenme canım o sıkıntıdan dolayı demiştir çok zor oluyormuş ne bileyim bi doğum yapsın heleee bak hala olacaksın bıcır bıcırrrr senin boynuna sarılacakkk kokulu kokulu öpecekkk büyünce bide doğsun o mis kokusunu düşünnnn

ben iyiyim canım sen nasılsın

eşinin öğretmenler günü kutlu olsun canım ben demeyi unuttum
iyi almışsınız canımmmm güle güle giysin inşallahhh
valla nurcikim ben emekli olayım aktar dükkanı açacam valla iş yerimdekiler benden yağ karışımı istedi bi kaç kişi ye dağıttım çok memnun kalmışlar teşekkür ettilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…