sevo bu arada hapşırınca aklıma geldi sen hapşrik çalışması yapacaktın ya yaptınmı hala sıkıyomusun kendini
valla ben alıştım artık bırakıyorum kendimi geldiği gibi çıkıyorrrr
sorma laram alıştırma yapmadıkama haftasonu azarı yedim yine eşimden en varsa koyver birilerindenmi çekiniyosun salya sümük çıkacak diye başladı arkadaşı ile sevgilisinin yanında onlar aman tutma iyi değil falan diyince bizimkide galyana gelip azarladı yani ama napimmm yaaa canım artık sessli hapşırıyorum ama yine de tutuyom nasıl oluyosa
bir süre sonra alışıyosun ama aklından çıkarmamaya çalış
ama zaten benim normal hapşırığımda çok sesli değilmiş onu keşfettim
aman salya sümük çıkarsa çıksın elini kapa ağzına koyver gitsin gidip elini yıkarsın sonraa
bellimi olur belki doğar daha 12 ye çokkk var sağlıklı doğsunda inşallahh yarın doğsun önemli değil
öle yaparsın canım
aa demek bebek geliyor tek avazda kurtulurlar inşallahhhh
canım sen bana telde konuştuğumuz için anlamamıştıkda bir daha yazacaktın ama yazmadın diye biliyorum şimdi notlarıma baktım bulamadım yazmışmıydın canım yoksa :26:
Evet canım 5 yıl dolunca 20 iş günü oluyor benimde 2013 de oluyo canım
ya salya süük sorun değilde arkadan koyvermekten korkuyom hiç bilmediğim için sanki o basınçla alttan kaçırırım gibi geliyobide işyerindeyim yanii ben evde doğru dürüst hapşırmıyorumki hep işyerinde hapşırıyorum :26: ne kadar temizlensede işyeri demekki ayakkabı ile gezilince yinede toz beni rahatsız ediyo
demiii allahım yardımcısı olsunnnn
canım ayyy unutmuşumdurr dur hemen yazayımmm
2 yemek kaşık katı yoğurt suyu olmasın şıpır şıpır akıyor yoksaaa
1 tane yumurta
1 tutam tuz
göz kararı zeytinyağ ben hepsini karıştırıp bide evde ekstradan kayısı çkirdek yağı badem yağım vardı onlarıda katmıştım hepsini güzelce karıştırıp saçıma yedirdim bide komşum bunu yapıyormuş oda çok iyi
1 bemiks ampul
1 yumurta sarısı
1 tutam tuz ve zeytinyağ hepsini güzlece karıştırıp saça sürüyormuş aynısı bende yoğurt onda bemiks ampul
ilahi sevo çok güldüm yaaaa e ona dikkat etmen lazım ama olmaz öyle bişey bak dene sen ikisinin çıkış yolu farklı nasılsaa
ayyyyyyyyyyy kızlar hastaneye gidiyolarmış şimdi bizimkilerrsunu sancı verirler belki bugün doğurturlarrr ayyyyyyyyy 3. kez hala oluyorummm allahım sağlıklı sıhatli çıksınlar inşallahhh doğumdannn
ayyyyyyyyyyy kızlar hastaneye gidiyolarmış şimdi bizimkilerrsunu sancı verirler belki bugün doğurturlarrr ayyyyyyyyy 3. kez hala oluyorummm allahım sağlıklı sıhatli çıksınlar inşallahhh doğumdannn
çok mersi not aldım canımne kadar bekletiyosun canım bu arada.
bemiksi ben şöle kullanmıtım bir tutam bemiks kaynatılıyo onun ılımış suyuna bemiks dökülüyo ve badem yağı sonra masaj yaparak sürülüyo sabaha kadar saçta duruyo oda gayet güzel
aminnnnnnnn
sevomm ben istediğim kadar bekletiyorum 2 saatten fazla iyice emiyor
bide kayatma derim vitamini öldürdüğünü düşünüyorum mesela yumurta sevmiyorsun zeytinyağına bemiksi kır bademyağı falan filan yapp derim
ayy ben tarifi yanlış söylemişimm bir tutam sinameki olacaktı ılıyınca bemiksi döküyon bademyağı ile
ayyyyy sinir oldum yaaa canım skıldı ben aradım abimi tebrik etmek için gelini istedim zaten o arada benim iş yerinin önünden geçiyorlardı gördüm biraz konuştuk sonra alllah kurtarsın sağlıklı doğum nasip etsin diyoken al annene veriyom dedi anneme verdi telefonu sinir oldum yaaaaainsan bir sağol der bişey der
slm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzz seyhan bendeeee randevu aldım smear testi için burası altkaynarcadamıydı üst kaynardamı ben 29 na aldım sen ?
merhabalaarrr ben deldimmm
tubi benim için yasin okuycakmışsın ekliyorum listeye sağol canım..laa şaşkoloz kendi sütünü nasıl içtinherkes merak etmiş sormuş bende sorayım barii TADI NASILDII
yeter inşallah kendi doktorunuzdan güzel haberlerle dönersiniz Allah acil şifalar,güç ve sabır versin canım bu çektiğiniz sıkıntılar son bulsun inşallah
çiğdem saç bakım uzmanı olman lazımmış asılben hiç bakım yapamıyorum senin o yoğurtlu tarifi bilem yapmadım çok üşengeçim ben çokk
sevom avatarın süper anası babaı gibi gazman olacak herhall
lara ,sevom haklı o tahlilleri bir an önce öğrenip yaptır elinin altında olsun
öğretmenler günümüz kutlanmış çok teşekkür ederim eşim adına...bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum bende
bugün bizde hocamıza hamilelik aldık kursta öğrencilerden 5er lira toplamıştık toplam 70 liramız vardı kurstaki bir arkadaşla beraber altını üstüne getirdik mağazaların neyseki istediğimizi bulup aldık hemide 120 tl olan kıyafeti 70 tl ye aldıkk
hee evet onu bende yapıyorum sevommm hem senin saçın rengi açık demi rengini de korur diplerden sarıya yakın renk çıkıyor anlatabildim mi acabaaa:26::26::26:2 kür uyguluyorum şimdilik ama muskattan çok memnun kaldım nedenseee
ayy aklıma gelseydii bendee hocama alırdım hediyee akıllılık etmişsinizzzzz eferim sizeeeeeeeeeeemerhabalaarrr ben deldimmm
tubi benim için yasin okuycakmışsın ekliyorum listeye sağol canım..laa şaşkoloz kendi sütünü nasıl içtinherkes merak etmiş sormuş bende sorayım barii TADI NASILDII
yeter inşallah kendi doktorunuzdan güzel haberlerle dönersiniz Allah acil şifalar,güç ve sabır versin canım bu çektiğiniz sıkıntılar son bulsun inşallah
çiğdem saç bakım uzmanı olman lazımmış asılben hiç bakım yapamıyorum senin o yoğurtlu tarifi bilem yapmadım çok üşengeçim ben çokk
öğretmenler günümüz kutlanmış çok teşekkür ederim eşim adına...bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum bende
bugün bizde hocamıza hamilelik aldık kursta öğrencilerden 5er lira toplamıştık toplam 70 liramız vardı kurstaki bir arkadaşla beraber altını üstüne getirdik mağazaların neyseki istediğimizi bulup aldık hemide 120 tl olan kıyafeti 70 tl ye aldıkk
canım şimdi stresli sancısıda vardır belki konuşmak istememeiş olabilir sen dert etme canım şimdi o can derdinde nasıl doğurucam diye
slm canım senin telinde sorunmu var ya arıyorum ama bağlantı kesildi diyo.
bende 29 kasım dasabah 8,30 da ama benimki işe gelicem diye en erkene aldım senin ki kaçta
yok canım taşınmış üst kaynarcada polis karakolunun karşısında tedi mağazası var onun üstü imiş
ayyyyy sinir oldum yaaa canım skıldı ben aradım abimi tebrik etmek için gelini istedim zaten o arada benim iş yerinin önünden geçiyorlardı gördüm biraz konuştuk sonra alllah kurtarsın sağlıklı doğum nasip etsin diyoken al annene veriyom dedi anneme verdi telefonu sinir oldum yaaaaainsan bir sağol der bişey der
slm kıslarrrrrrrrr nasılsınızzzz seyhan bendeeee randevu aldım smear testi için burası altkaynarcadamıydı üst kaynardamı ben 29 na aldım sen ?
merhabalaarrr ben deldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?