Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benimkide 9 00 daaaa hahahayyyy senden sonra benim demekkkiiiiiiiiiiiiiiii

ozaman karşılaşıcazzzz ne güzel bu arada evime yakın orası keşke çalışmasaydım bize giderdik ordan doğru üff bazen sinir oluyorum çalıştığım için bazen değil hep sinir oluyorum

ayyyy ne biliyim yaaaaa espiri olsun diye gayret et bugün doğur bak öğretmenler günü bugün dedim onamı bozuldu naptı sanki onun benim istememizle olacakmoral olsun diye söylediydim
yok sancısı yokmuş sadece sabahtan beri kanaması varmış doktor ne diycek bakalım belkide eve gönderiri tekrar
zaten çok düşünceli bişey değil neyse bende çok görmeyim barii
yeni hamile kaldığında oturuyoruz dediki koskoca 3 ay boyunca ben hamile kalmak için uğraştım bana ne kadar uzun geldi 3 ay benim gibi sabırsız bir insana 3 ay beklemek ço uzun bir süre dedinasıl sinir olmuştum nispet yapar gibi o gün bu gündür sinirim zatennnn

kıslar bugun hocamız dedikii yarın dinimize göre yılsonu cumarteside yılbaşıymı yarım bıze hocamız duasını yaptıracak eger bu 2 gunde oruç tutarsa ve bu 2 gunun duasını okur yada dınlerseee şeyhan kafasını taşlarda parçalarmış çünkü insan 1 sene boyunca yaptıgı büütün günahları 2 günde yok etti diyeee inşallah dua kısadır bende size yazabilirimmm

lara ne üzülüyon canım şuan canının derdiyle uğraşıyordur sancısı falan varsa birde heyecandan ne diyceğini bilememişti sıkma canını

boşver çocukluğuna ver gitsin bozma moralini

evet cumartesi hicri yılbaşı oruç tutamam ama duasını yaparım ne zaman yapılıcakmış cumartesi günümü canım

aslında cumartesi oruç tutabilirim evdeyim olarmıki acaba

Son düzenleme:
ozaman karşılaşıcazzzz ne güzel bu arada evime yakın orası keşke çalışmasaydım bize giderdik ordan doğru üff bazen sinir oluyorum çalıştığım için bazen değil hep sinir oluyorum

cnm aynenn karşılaşacazzzzz ben 8 30 da orda olurum buyük ihtimal taksiyle geleceğim o saatte münübüsler çok dolu olurrrrbide buranın adı kadın aile saglığı merkezimiydiii çayda içerdik deilmii kıssssssss olsun cnmmm inşallah işe gittigin son seneler olurr sonrasında bebenle ve benim bebeyle beraber buluşup gezmeleree gideriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teşekkürlerrr seninde öğretmenler günün kutlu olsunn
valla azinlisin yaparsın sen açarsın akta tükkanıda

lara ne üzülüyon canım şuan canının derdiyle uğraşıyordur sancısı falan varsa birde heyecandan ne diyceğini bilememişti sıkma canını

tamam tamam unuttum bileeinşallah sağlıkla çıkarlarrrr doğumdan zaten ilk doğumu değil 2. doğumu tecrübesi var yani
abimin ilk onun 2. eviliği

cnm cumada yılsonu için dua varmış cumartesıde yılbaşı duası varmış hediyeleşebilirmişizzzzz oruç konusuna gelince hoca bize cuma cumartesi tutun dedi ama tutulur ya niye tutulmassın sankiiii

ya nurcann şöyleee iyi niyetli konuşup durmaa karı işteee edecegini etmiş mendaburlar benım gelındeee ilk sene çocuk ıstedıler olmadı rabbım sonra verdii geçen gun konuşuyoruz abım ona dıyodukı kısırmısın nesın gıt test yap dıyoduuu şaka yaparak bu hanımımda benım yüzüme karşı bendee ona dedimki diyo bizim ailede kısır yok sen kendi ailene bak dedim dıyo ve bizim ailede çocugu olmayan tek ben varım o laf içimde taş gibi oturmuş ama sadecee allah dıyorum başkada bişey demiyorum

offfbenimde canım sıkkın aslında bugün yengemle konuştuk söz tedaviden açıldı neyse dedimki bişey soracam ama ne olur içinden ne geçiyorsa söyle ..sence dedim bu tedavimle hamile kalackmıyım olacakmı bu sefer diye sordum baktım durakladı ya moralin bozulmasın ama bence bu tedavinde olmuycak ama normal yoldan hamile kalacaksın içime böyle doğuyor dedi az önce annemlede konuştum anne dedim sen iki tedavimde hisetmiştin olmuycak demiştin(tabi bana sonucu aldıktan sonra söylemişti)bu sefer ne düşünüyorsun dedim senin içine ne doğuyor annemd beni dinlersen tedavi olma kendiliğindne olacak dedii offf offf gelde kafanı duvarlara vurmaAA

tamam canım 8,30 gel işimiz bitince yarım saaat daha takarım bende işe olmazsa bir çay içeriz canım hazır buluşmuşken
inşallahhhh canımmm inşallahhh o buluşmalarda olacak

hımmm ama fotolara baktım daa taş bebeksin vallahhi saç rengine bayıldımmmmmm kocacığın dikkat etsin yoksa seni kaparlar valla harika hatunsunnnnn

paylaş canımmmm bende okuyayım rabbim kabul eder inşallahhh

teşekkürlerrr seninde öğretmenler günün kutlu olsunn
valla azinlisin yaparsın sen açarsın akta tükkanıda

teşekkür ederim nurcanımmmmmmm
hadi bakalım göreyim kendimiii valla azimliyimmm çok isstiyorum bide tuhafiyede açarım iplerinizi benden alırsınızzzzz hem ben hem siz kazanınnnnayy gelsin emekliliğimmmmmmm

hıh al işte aman gelinle aramız bozulmasın adımız görümce olmasın diye yutuyoruz bizde valla ben bişey diyemedim banada oturdu taş gibisinirden gözlerim doldu ama

nurcannnnnnnnnnn sorması ayıp annende yengende müneccim miya aslındaa konuşup aklınıda karıştırmak istemıyorummmmm ne dıyeyım nurcanım aklında şüphe varsa yaptırma zaten 8 sene olmuş normalde ne gelen var nede giden yaniii:26::26::26::26:

cnm çok isterim inşallahhh paylaşabileceğim bir duadırr yani benim okuyupta buraya yazacagım bir duadırrr

ya sana pes diyorum daha da bişey demiyorum nurcan gerçekten bazen beni şaşırtıyosun yaptıklarınla..

Ya bırakın dert etmeyin böyle insanlar hepimizn çevresinde var çoğumuz imalı laflara nisbetli hareketlere maruz kaldık allahından bulsn böyleleri

nurcanımmmm bak canını sıkmaaaa belki bu sefer hisler yanılacakk ne biliyorsun bi yap şansını deneee olacak senin bebişin
hahandaa şimdi aklıma geldi rüyamda biriyle telde konuşuyorum bana direk çiğdem göbüşüme bebk düştü diyor yani hamile kaldım diyormuş bende kimsin sen diyorum ağlıyor konuşamıyor sonra aklıma filiz abla geldi filiz abla sen misin nolur konuş neden ağlıyorsun diyrum bişeyler geveledi sonraaa kimsin konuş adını söyle nolur bana dedim tel jkapandııı :26::26::26::26:allahımmm inşallah topikten hamile haberi alırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşalalhhhh

ayyyyyy nurcan hadi onlar bilmiyolar tedavinin gidişatını konuşuyolar canım yaaasendemi bilmiyosun hazır oluşturulmuş bebek tutmuyosa normal yoldan daha kolay oluşurmu yaaaaaaböyle şeylerle kafanı bulandırma ve hevesini kaçırma nurcann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…