- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
benimkide 9 00 daaaa hahahayyyy senden sonra benim demekkkiiiiiiiiiiiiiiii
canım şimdi stresli sancısıda vardır belki konuşmak istememeiş olabilir sen dert etme canım şimdi o can derdinde nasıl doğurucam diye
slm canım senin telinde sorunmu var ya arıyorum ama bağlantı kesildi diyo.
bende 29 kasım dasabah 8,30 da ama benimki işe gelicem diye en erkene aldım senin ki kaçta
yok canım taşınmış üst kaynarcada polis karakolunun karşısında tedi mağazası var onun üstü imiş
ayyyy ne biliyim yaaaaa espiri olsun diye gayret et bugün doğur bak öğretmenler günü bugün dedim onamı bozuldu naptısanki onun benim istememizle olacak moral olsun diye söylediydim
yok sancısı yokmuş sadece sabahtan beri kanaması varmış doktor ne diycek bakalım belkide eve gönderiri tekrar
zaten çok düşünceli bişey değil neyse bende çok görmeyim barii
yeni hamile kaldığında oturuyoruz dediki koskoca 3 ay boyunca ben hamile kalmak için uğraştım bana ne kadar uzun geldi 3 ay benim gibi sabırsız bir insana 3 ay beklemek ço uzun bir süre dedinasıl sinir olmuştum nispet yapar gibi o gün bu gündür sinirim zatennnn
kıslar bugun hocamız dedikii yarın dinimize göre yılsonu cumarteside yılbaşıymı yarım bıze hocamız duasını yaptıracak eger bu 2 gunde oruç tutarsa ve bu 2 gunun duasını okur yada dınlerseee şeyhan kafasını taşlarda parçalarmış çünkü insan 1 sene boyunca yaptıgı büütün günahları 2 günde yok etti diyeee inşallah dua kısadır bende size yazabilirimmm
ozaman karşılaşıcazzzz ne güzelbu arada evime yakın orası keşke çalışmasaydım bize giderdik ordan doğru üff bazen sinir oluyorum çalıştığım için bazen değil hep sinir oluyorum
teşekkürlerrr seninde öğretmenler günün kutlu olsunnlaracım sinirlenme canım o sıkıntıdan dolayı demiştir çok zor oluyormuş ne bileyim bi doğum yapsın heleee bak hala olacaksın bıcır bıcırrrr senin boynuna sarılacakkk kokulu kokulu öpecekkk büyünce bide doğsun o mis kokusunu düşünnnn
ben iyiyim canım sen nasılsın
eşinin öğretmenler günü kutlu olsun canım ben demeyi unuttum
iyi almışsınız canımmmm güle güle giysin inşallahhh
valla nurcikim ben emekli olayım aktar dükkanı açacam valla iş yerimdekiler benden yağ karışımı istedi bi kaç kişi ye dağıttım çok memnun kalmışlar teşekkür ettilerrrr
lara ne üzülüyon canım şuan canının derdiyle uğraşıyordur sancısı falan varsa birde heyecandan ne diyceğini bilememişti sıkma canını
boşver çocukluğuna ver gitsin bozma moralini
evet cumartesi hicri yılbaşıoruç tutamam ama duasını yaparım ne zaman yapılıcakmış cumartesi günümü canım
aslında cumartesi oruç tutabilirim evdeyim olarmıki acaba
lara ne üzülüyon canım şuan canının derdiyle uğraşıyordur sancısı falan varsa birde heyecandan ne diyceğini bilememişti sıkma canını
cnm aynenn karşılaşacazzzzz ben 8 30 da orda olurum buyük ihtimal taksiyle geleceğim o saatte münübüsler çok dolu olurrrrbide buranın adı kadın aile saglığı merkezimiydiii çayda içerdik deilmii kıssssssss olsun cnmmm inşallah işe gittigin son seneler olurr sonrasında bebenle ve benim bebeyle beraber buluşup gezmeleree gideriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mersi canım
ne güzel pazarlık yapmışsınız öle
ya benim saç rengim hemencik açıldı zatenbu hafta yeniden boyatmam lazımdı daha kalıcı olsun diye bakır tonajıya durmuyo çok saçta
ayyyy ne biliyim yaaaaa espiri olsun diye gayret et bugün doğur bak öğretmenler günü bugün dedim onamı bozuldu naptısanki onun benim istememizle olacak moral olsun diye söylediydim
yok sancısı yokmuş sadece sabahtan beri kanaması varmış doktor ne diycek bakalım belkide eve gönderiri tekrar
zaten çok düşünceli bişey değil neyse bende çok görmeyim barii
yeni hamile kaldığında oturuyoruz dediki koskoca 3 ay boyunca ben hamile kalmak için uğraştım bana ne kadar uzun geldi 3 ay benim gibi sabırsız bir insana 3 ay beklemek ço uzun bir süre dedinasıl sinir olmuştum nispet yapar gibi o gün bu gündür sinirim zatennnn
kıslar bugun hocamız dedikii yarın dinimize göre yılsonu cumarteside yılbaşıymı yarım bıze hocamız duasını yaptıracak eger bu 2 gunde oruç tutarsa ve bu 2 gunun duasını okur yada dınlerseee şeyhan kafasını taşlarda parçalarmış çünkü insan 1 sene boyunca yaptıgı büütün günahları 2 günde yok etti diyeee inşallah dua kısadır bende size yazabilirimmm
teşekkürlerrr seninde öğretmenler günün kutlu olsunn
valla azinlisin yaparsın sen açarsın akta tükkanıda
ya nurcann şöyleee iyi niyetli konuşup durmaa karı işteee edecegini etmiş mendaburlar benım gelındeee ilk sene çocuk ıstedıler olmadı rabbım sonra verdii geçen gun konuşuyoruz abım ona dıyodukı kısırmısın nesın gıt test yap dıyoduuu şaka yaparak bu hanımımda benım yüzüme karşı bendee ona dedimki diyo bizim ailede kısır yok sen kendi ailene bak dedim dıyo ve bizim ailede çocugu olmayan tek ben varım o laf içimde taş gibi oturmuş ama sadecee allah dıyorum başkada bişey demiyorum
offfbenimde canım sıkkın aslında bugün yengemle konuştuk söz tedaviden açıldı neyse dedimki bişey soracam ama ne olur içinden ne geçiyorsa söyle ..sence dedim bu tedavimle hamile kalackmıyım olacakmı bu sefer diye sordum baktım durakladı ya moralin bozulmasın ama bence bu tedavinde olmuycak ama normal yoldan hamile kalacaksın içime böyle doğuyor dedi az önce annemlede konuştum anne dedim sen iki tedavimde hisetmiştin olmuycak demiştin(tabi bana sonucu aldıktan sonra söylemişti)bu sefer ne düşünüyorsun dedim senin içine ne doğuyor annemd beni dinlersen tedavi olma kendiliğindne olacak dedii offf offf gelde kafanı duvarlara vurmaAA
cnm çok isterim inşallahhh paylaşabileceğim bir duadırr yani benim okuyupta buraya yazacagım bir duadırrrhımmm ama fotolara baktım daa taş bebeksin vallahhi saç rengine bayıldımmmmmm kocacığın dikkat etsin yoksa seni kaparlar valla harika hatunsunnnnn
paylaş canımmmm bende okuyayım rabbim kabul eder inşallahhh
teşekkür ederim nurcanımmmmmmm
hadi bakalım göreyim kendimiii valla azimliyimmm çok isstiyorum bide tuhafiyede açarım iplerinizi benden alırsınızzzzz hem ben hem siz kazanınnnnayy gelsin emekliliğimmmmmmm
offfbenimde canım sıkkın aslında bugün yengemle konuştuk söz tedaviden açıldı neyse dedimki bişey soracam ama ne olur içinden ne geçiyorsa söyle ..sence dedim bu tedavimle hamile kalackmıyım olacakmı bu sefer diye sordum baktım durakladı ya moralin bozulmasın ama bence bu tedavinde olmuycak ama normal yoldan hamile kalacaksın içime böyle doğuyor dedi az önce annemlede konuştum anne dedim sen iki tedavimde hisetmiştin olmuycak demiştin(tabi bana sonucu aldıktan sonra söylemişti)bu sefer ne düşünüyorsun dedim senin içine ne doğuyor annemd beni dinlersen tedavi olma kendiliğindne olacak dedii offf offf gelde kafanı duvarlara vurmaAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?