Herkesİn cuması mÜbarek olsun...rabbİm sensİn herŞeye kadİr olan..sensİn veren sensİn alan...ellerİmİzİ sana aÇtık sen bİzlerİ kapından boŞ Çevİrme...duaları kabul olan kullarının arasında eyle bİzlerİde..rabbİm bİlİyorsun gÖnlÜmÜzdekİ hayırlı dİleklerİmİzİ..rabbİm bİzlere nasİp et...rabbİm kİmsenİn yuvasını ÇoÇuksuz koyma..senİn rızanla kurduĞumuz yuvalarımızda ÇoÇuk seslerİnİn duyulmasını nasİp et...amİnnnnnnnnnnnnn
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
kızlar hepinize hayırlı cumalar
ipeğim arkadaşlara aynen katılıyorum kahverengi önemli değil kırmızı olmasın. Yemin ediyorum teselli için söylemiyorum canım. Kendini hazır hissettiğin zaman test yap. Istersen biraz bekle sen moralini sakın bozma. Bu konuda seni sıkmak istemiyorum tatlım sakın yanlış anlama...
Baharım canım nasılsın..kendİnİ nasıl hİssedİyorsun bİrdaha ne zaman gİdeceksİn kontrole...
olurmu canım niye sıkılayım eğer bugün kırmızıya dönmezse yarın test yaparım
merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar ya moralim çok bozuk tesellinize ihtiyacım var. hani ilk gittiğim doktor yumurta takibi yapıcaz demişti ve ilk kontrolümü olmuştum ya bugün ikinciye gittim ama doktorum kongreye gitmiş başka doktora göründüm benim doktorum sağdakiler 7,7,5mm lik soldakiler 6mm demişti yani sağ önde gidiyor demişti ama bu doktor nasıl olduysa solda 4, 4, 8, 11, 18,5 olmak üzere çok sayıda yumurta gördü ve pazar gününe akşam 6 da çatlatma iğnesini yaptır pazartesi ve salı eşinle saat 10 da gel aşılama yapıcaz dedi ya bu ne demek şimdi ben çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girilecek ve kendi haline bırakılacak sanıyordum ama bu aşılama işi nerden çıktı eşimi neden istedi aşılama nasıl bi şey çok korkuyorum ve açıkçası çatlatma iğnesini yaptırıp aşılamayı yaptırmamayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım moralim çok bozuk çoooooooooooookkk
mafoldumben
hayırlı cumalar sakin ol canım yaaaa. aşılama kötü bişey değilki. eşinin spermlerini alacaklar yıkicaklar sana yerleştirecekler. biraz dinlenecek eve geleceksin. hamile kalma şansın normal takipten daha fazla üzülme ve korkma inşallah tutar. sen dr. amı güvenmedin...
evet ya ne biliyim çok uzun baktı inceledi ama kendi doktorum aşılamadan hiç bahsetmemişti bir anda bunu duyunca moralim bozuldu hem hesaplama yaptım pazar günü saat akşam 6 da çatlatma iğnesi olursam pazartesi çağırdığı satte daha aradan 16 saat geçmiş oluyor benim bildiğim aşılama iğneden 32-36 saat sonra yapılmalı ne iştir anlamadım ya kafam çok karıştı benim
bazen aşılamayı da tüp bebeğe çeviriyolar. her dr.un fikri değişik oluyo. ama bence bu kadar problem yapma.. hem yukarde pazartesi ve salı çağırdı yazmışsın ya muhtemelen pazartesi bakıp salı yapacak. ama kafandakileri sor mutlaka doktoruna çekinme mutlaka bi bildikleri vardır..
ben de öyle düşündüm ama pazartesi erken oluyor salı da geç oluyor dediğim gibi çatlatma iğnesinden sonraki aşamayı yani aşılamayı yaptırmasam nasıl olur nette araştırdım aşılama %5-20 oranında etkiliymiş ne yapsamki bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?