ya sana pes diyorum daha da bişey demiyorum nurcan gerçekten bazen beni şaşırtıyosun yaptıklarınla..
ya sana pes diyorum daha da bişey demiyorum nurcan gerçekten bazen beni şaşırtıyosun yaptıklarınla..
nurcannnnnnnnnnn sorması ayıp annende yengende müneccim miya aslındaa konuşup aklınıda karıştırmak istemıyorummmmm ne dıyeyım nurcanım aklında şüphe varsa yaptırma zaten 8 sene olmuş normalde ne gelen var nede giden yaniii:26::26::26::26:
tamam canım 8,30 gel işimiz bitince yarım saaat daha takarım bende işe olmazsa bir çay içeriz canım hazır buluşmuşken
inşallahhhh canımmm inşallahhh o buluşmalarda olacak
kızlar biliyorum mantıklı değil ama güzel birşeyler duymak istiyorum birinden evet bu sefer olacak demesini bekliyorum biride olacak demiyor
hımmm ama fotolara baktım daa taş bebeksin vallahhi saç rengine bayıldımmmmmm kocacığın dikkat etsin yoksa seni kaparlar valla harika hatunsunnnnn
paylaş canımmmm bende okuyayım rabbim kabul eder inşallahhh
teşekkür ederim nurcanımmmmmmm
hadi bakalım göreyim kendimiii valla azimliyimmm çok isstiyorum bide tuhafiyede açarım iplerinizi benden alırsınızzzzz hem ben hem siz kazanınnnnayy gelsin emekliliğimmmmmmm
hayrolsun rüyan inşallah bizim topikten yeni bir hamile haberi daha çıkarnurcanımmmm bak canını sıkmaaaa belki bu sefer hisler yanılacakk ne biliyorsun bi yap şansını deneee olacak senin bebişin
hahandaa şimdi aklıma geldi rüyamda biriyle telde konuşuyorum bana direk çiğdem göbüşüme bebk düştü diyor yani hamile kaldım diyormuş bende kimsin sen diyorum ağlıyor konuşamıyor sonra aklıma filiz abla geldi filiz abla sen misin nolur konuş neden ağlıyorsun diyrum bişeyler geveledi sonraaa kimsin konuş adını söyle nolur bana dedim tel jkapandııı :26::26::26::26:allahımmm inşallah topikten hamile haberi alırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmInşalalhhhh
ayyyyyy nurcan hadi onlar bilmiyolar tedavinin gidişatını konuşuyolar canım yaaasendemi bilmiyosun hazır oluşturulmuş bebek tutmuyosa normal yoldan daha kolay oluşurmu yaaaaaa böyle şeylerle kafanı bulandırma ve hevesini kaçırma nurcann
kızlar biliyorum mantıklı değil ama güzel birşeyler duymak istiyorum birinden evet bu sefer olacak demesini bekliyorum biride olacak demiyor
senıııı iştenn kovacaklarrr bendenn sana demesiiiiiiiiiii tak bakalım yarım saat dahaaaaa salıı günüü görüşmee güünüüüüüüseyhanım daha önce yaptırdınmı sen hiç smear testi ben 2008 de yaptırmıştın 10 gün sonra çıkıyo herhalde yanılmıyosam sonuçlar
nurcannnnnnnnnnnnnnnnnn evttttttttttttttttt bu seferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hadi kıslarr herp birliktee olacakk diyoruzzz olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sağol canım benim ama senin yanında ben sönük kalırımeşim merak etme yeterince sıkı tutuyo beni
hayrolsun rüyan inşallah bizim topikten yeni bir hamile haberi daha çıkar
olur dermisin sedefoo sen bişey de bariii .moralimde psşkolojimde iyi değil çok korkuyorumm bu tedaviden:26:
bilmiyorum canım bildiğim tek şey sanki yine ........
sağol canım benim ama senin yanında ben sönük kalırımeşim merak etme yeterince sıkı tutuyo beni
hayrolsun rüyan inşallah bizim topikten yeni bir hamile haberi daha çıkar
olur dermisin sedefoo sen bişey de bariii .moralimde psşkolojimde iyi değil çok korkuyorumm bu tedaviden:26:
bilmiyorum canım bildiğim tek şey sanki yine ........
birtanesin sennurcanımmmmmmmmmmmm bu sefer olacakkkkkkk bunu sen istediğin için değil içimden geldiği için söylüyorum gerçekten bak olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
insanlardan nasıl medet umupta olacakmı olmıcakmı diye sorabiliyosunki karşındakiler kim haşa allah mı bunu o bu lu bilebilirmi sence ? Allah aşkına bak kursa gidiyosun allah yolundasın biraz mantıklı ol lütfen rabbim can verirse verir birilerinin hissiyatlarıyla olacak bir iş değil bu..
Ister kırıl bana yazdıklarımdan ama az bile söylüyorum diğerini içime atıyorum.
Evet daha önce yaptırmıştım özel hastanede sanırım 1 hafta sürmüştü :26: Aman fark etmez zamanımız bol
şu pozitif enerjini biraz banada gönder canım keşke güzel şeyler düşünsem aklıma kötü düşünceler gelmese ben istermiyim böyle olmayı kuruntu yapmayı inanın elimde değil ..neyse negatif enerjimi sizedaha fazla bulaştırmadan çıkayım ben:))görüşrüz kızlar iyi bkın kendinize
yaa diyoruzkii msn de konuşuyoruz pozitif olucaz öle düşünücez ama yaptığına bak nurcan bir türlü pozitif düşünceye yöneltemiyoruzki istemiyosun yönelmek
başka da bişey demicem diyorum yinede diyorum dayanamıyorum yaneyse sustumm
sevdamce ben tahlillerimi yaptırdım okudunmu geçmişi
birtanesin seninşallah rabbim hepimize nasip etsin elimizi kucağımzı boş çevirmesin inşallahhh
evet az bile söylüyorsun bana, bu dediklerinin hiç birine kızmıyorum çok haklısın bacım tabikide allah tan başkası bilemez allah isterse olur
belkide sorup güzel şeyler duymak isteidğim içindir bilmiyorumyada karşımdaki insanın hislerini merak ediyorum ne hisediyor diyeamann tamam saçmalıyorum yineee farkındayımm kusuruma bakmayınn
hayden ben çıkar hoşçakalınn aaa sevo bak sende olacak demedin seninde içine doğmuyoo: Demekki9:şak a şaka
birtanesin seninşallah rabbim hepimize nasip etsin elimizi kucağımzı boş çevirmesin inşallahhh
evet az bile söylüyorsun bana, bu dediklerinin hiç birine kızmıyorum çok haklısın bacım tabikide allah tan başkası bilemez allah isterse olur
belkide sorup güzel şeyler duymak isteidğim içindir bilmiyorumyada karşımdaki insanın hislerini merak ediyorum ne hisediyor diyeamann tamam saçmalıyorum yineee farkındayımm kusuruma bakmayınn
hayden ben çıkar hoşçakalınn aaa sevo bak sende olacak demedin seninde içine doğmuyoo: Demekki9:şak a şaka
cnmmm bizimde aklımıza negatif sorular grçmiyoor deil ama iştee negatifler gelince aklımaaa hiç düşünmeden aman boşver olmazsada kendımı öldürecek delim yaaa hayat öyle yada böyle geçiyoo diyorummm ve sonrasından nn zaten benımkı tutacak boşuna düşünüyorum diyip kendime çeki düzen veriyorum anlamışsın şikerim
sedefo çok teşekkür ederim cancazım güzel dileklerin için allah gömnlüne, temiz kalbine göre versin sedefo senden bişey rica etsem yaparmısın:26:istihareye yatabilirmisin benim için gerçi benim için yatmıştın bir keresinde birşey görmedin demi yanlışmı hatırlıyorum:44:nurcanımm olacakkkk allahım izniyle inşallahhhhhhh
ablacım öyle deme fotolarına baktım harikasın öyle deme sönük kalıyorum diye ben kendimi hiç beeğnmemTutsun tutsun valla böyle bi hatunum olacak benim nefes aldırmam sanırımmmm abartmadım sanırım demiii
Nurcanım sana kalbimden geçeni söylüyorum hissediyorum burdaki herkesin bebişi olacak herkesiiin kalben çok hissediyorum içimi öyle ferah kaplıyor kii boş yere üzüyoruz kendimizi boş yere yıpratıyoruz rabbim bize en güzelini en hayırlısını nasip edecek nolur inan nurcanımmm belki telde konuştuğum sensinnn belki senden alacam ama allahım izniyle yeterki hayırlısını isteyelim nurcanım yeter ki çabalayalım ama şunu unutma kötü düşünce kötüye çeker moralin ne kadar yüksek o kadar iyi sonuç olmadıysa moralini bozmayacaksın olacak diyeceksin zor ama bi kere yaptın mı başardın mı arkası gelecek ve olacak kollarında bebişlerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bencede şaka olsunnn
heh işte bunu yapmasını istiyorum bizlerde körü körüne olacak olacak demiyoruz ki sadece korkularımızdan sıyrılıp pozitif düşünmeye çalışıyoruzbende olmazsa tedavi kolay kolay olamıcam falan filan herşey var aklımda ama herşeyi bi kenara ittim ve tedaviye hazırım ve her sonucuna razıyım diyorum başka çare varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?