Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah verirse inşallah bize nasib ederse kendi bebişlerimizi koklar severizzz inşallah verir rabbimmm ben hep vereceğine inandım menopoza girene kadar umut var hepimizde de
rabbim vermezsede bir bildiği var diycez artık yeğenlerimize sarılıcaz napalım onlarda bizim bebelerimiz demi kuzularım benim bitane daha geliyor işte allahım bahtı açık sağlıklı bir insan olsun inşallahhh

ya aklıma bir anda tugbaa geldiiii odaa nurcik gibiydiiii hep kötü düşüncelerlee hamıle kaldı yine aynııı ama şimdi meleği kucagındaaa şunaaa tüm kalbimle inanıyorumkii az kaldıı bizde göreceğiz o günleriii

evet görememiş tim ama yatarım bugün tamam mı canım 1 hafta yatacağım allahım izniyle canımmmmmm

neyse kızlar bende çıkıyorum daha doğrusu çıkmadan biraz oyun oynıcam iyi akşamlar sizlere

iyi eğlenceler ablacım iyi akşamlarrrr

aminn inşalalhhhhhhhhhhh

seyhanım tahlıleri nerde yaptırdın onu demedin bacım dede oyle git heleeee

hee sormuşmuydun görmemeşim marmara eğitim de yaptırdım canım tedavi mi olacaksın dediler zaten yeni mezun bir kızdı evet dedim hemencik yazdı ekrana verdim kanı geldim infertilite bölümüne gittim

hee sormuşmuydun görmemeşim marmara eğitim de yaptırdım canım tedavi mi olacaksın dediler zaten yeni mezun bir kızdı evet dedim hemencik yazdı ekrana verdim kanı geldim infertilite bölümüne gittim

randevumu aldınnnn hengileri adetliyken yapılıyoo cnm biliyomusunn bendee gidem olmazsa yarınn inşallahh tanıdık çıkmaz karşımaaaa

sonuçları ne zaman çıkıyoo cnmmmmm ay randevusuz kabul ederlerde inşallahh hmn yaptırır çıkarım hmn o gıttıgın kızın adını bılıyomusun cnm bende ona gidem inşallah yaşı ortayaa atmazlarrrr

günaydın canlarımmmm
sedef ateş çizelgen gerçektende çok ilginç canım

gelinimiz dün akşam eve geldi açılma ve sancı olmadığından göndermişler sancısı başlayınca gidecekler sanırım bugün başlar
sedef senin dediğin gibi 1 gün sonra başlıcak heralde
neyseki akşam görüştüğümüzzde iyiydik sinirim geçti çok heyecanlıydı ama:18::18:

neyse ben çıkıyorum dün doğru düzgün ders çalışmadım evde de çalışmadım bugün biraz çalışmaya çalışıyım görüşürüz canlarımm

günaydın canımmmmmm çok ilginç demii ateşim zikzaklıııı:))
hadi bakalım allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin canım istersen gelinine söyle dolaşsın yürüsün bol bol açılması kolaylaşır doğumuda kolay geçer inşalllahhhhhh
allahım zihin açıklığı versin canım iyi derslerrrrr:)))

günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul olsun inşşşşşş

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

sevdamce özelden yazmıştım canım olmazsa bu akşam detayları konuşuruz

çiğdemcim düşmesi için çok erken merak etme zaten çizginin üstünde

laracım demek eve geldi gelininiz demmekki çiğdemin dediği gibi olacak bende bilmiyodum :26: iyi olmanıza sevindim bende ders çalışsammmmm yaaa :18:

günaydın sevommmmm hadi bakalım o zaman bekleyeyimmmmm bendeee
sevomm naptım saç bakımı yaptın mı kafaya takmış durumdayım bende dün akşam üşendim yapamadım bu akşam kaynanaya gidecezzz yarın günüm var pazar günü ya muskatı yada sinemakiyi yapacamm evleri temizleyecemm ama saldım evi temizlemiyorum eşime söz verdim

kız dur ben hemen öle yapamam bakım falan Ben sen değilim öle uğraşayım Müsait zamanda canım ne zaman isterse üşenmezsem ozaman yapıcam
Hımm senin pazar günü bakım günün ozaman Bencede boşver öle ağır iş falan yapma ben ovulasyondan sonra hiç ağır iş yapmam ne olacğaı belli olmaz sonuçta Zaten benim eşimde kızar seninki gibi Ama bu aralar rahatım inan her akşam randevum var lazer merkezlerinde falan Dün çeneye gittim,bu akşam bacağa,salı doktora,haftaya perşembe göbeğe,cumartesi bikini bölgesine Yani, bende de bakım var Bide belki pazartesi günü kuaföre giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…