neyse kızlar bende çıkıyorum daha doğrusu çıkmadan biraz oyun oynıcam iyi akşamlar sizlere
sedefo çok teşekkür ederim cancazım güzel dileklerin için allah gömnlüne, temiz kalbine göre versin sedefo senden bişey rica etsem yaparmısın:26:istihareye yatabilirmisin benim için gerçi benim için yatmıştın bir keresinde birşey görmedin demi yanlışmı hatırlıyorum:44:
neyse kızlar bende çıkıyorum daha doğrusu çıkmadan biraz oyun oynıcam iyi akşamlar sizlere
allah verirse inşallah bize nasib ederse kendi bebişlerimizi koklar severizzz inşallah verir rabbimmm ben hep vereceğine inandım menopoza girene kadar umut var hepimizde de
rabbim vermezsede bir bildiği var diycez artık yeğenlerimize sarılıcaz napalım onlarda bizim bebelerimiz demikuzularım benim bitane daha geliyor işte allahım bahtı açık sağlıklı bir insan olsun inşallahhh
seyhanım tahlıleri nerde yaptırdın onu demedin bacım dede oyle git heleeee
hee sormuşmuydun görmemeşim marmara eğitim de yaptırdım canım tedavi mi olacaksın dediler zaten yeni mezun bir kızdı evet dedim hemencik yazdı ekrana verdim kanı geldim infertilite bölümüne gittim
canlarım bende çıkıyorum buçukta çıkacam bende anca toparlanırım hepinize iyiakşamlarrrrr
şekerlerrrr güleee güleeeee iyii bakın kendinizeeeeeeeee
günaydın canlarımmmm
sedef ateş çizelgen gerçektende çok ilginç canım
gelinimiz dün akşam eve geldi açılma ve sancı olmadığından göndermişler sancısı başlayınca gidecekler sanırım bugün başlar
sedef senin dediğin gibi 1 gün sonra başlıcak heralde
neyseki akşam görüştüğümüzzde iyiydik sinirim geçti çok heyecanlıydı ama:18::18:
neyse ben çıkıyorum dün doğru düzgün ders çalışmadım evde de çalışmadım bugün biraz çalışmaya çalışıyım görüşürüz canlarımm
günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul olsun inşşşşşş
herkese günaydınlar hayırlı cumalar
sevdamce özelden yazmıştım canım olmazsa bu akşam detayları konuşuruz
çiğdemcim düşmesi için çok erken merak etme zaten çizginin üstünde
laracım demek eve geldi gelininiz demmekki çiğdemin dediği gibi olacak bende bilmiyodum :26: iyi olmanıza sevindimbende ders çalışsammmmm yaaa :18:
günaydın sevommmmm hadi bakalım o zaman bekleyeyimmmmm bendeee
sevomm naptım saç bakımı yaptın mı kafaya takmış durumdayımBende dün akşam üşendim yapamadım bu akşam kaynanaya gidecezzz yarın günüm var pazar günü ya muskatı yada sinemakiyi yapacamm evleri temizleyecemm ama saldım evi temizlemiyorum eşime söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?