Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

off offf kokoş hatunummm şu bakımlardan biraz bana yollasana ben belimin kılınına ve bacaklarıma istiyorum bide paket bölgemeee
ayy sevom sorma ben herkesi kendim gibi bilirimmm hemen yaptı zannederimmm :)
ee kocişlerde haklı demiii haklısın ağır iş yapmamak lazım ben artık yapmıyorummmm gerçi salonu dün annem süpürmüş orayı hiç kullanmıyoruz orayı güzelce kapattım altınada eski kullanmadığım çarşafı koyup sıkıştırdık hem toz gelip gitmesin hem orasın soğuğu gelmesin diyeee:)) diğer odaları süpürtmedim çünkü eşimizin dışı yalıtımı bitti bugün renk vuracaklar cam silinirken orasıda temizlenir o zaman rahatlarım annem gelir yardıma anca ama adet görürsem tek başıma yaparımmm

canlarım günaydınnn cumamız mübarek , dualarımız kabul olsun inşallah kahvaltı yapıcammm öpüyorumm kocmannnnn

benim bakımlarım kıl tüy bakımı başka bakım yok bende hee bide cilt bakımım var yaptırdığım ama süppperrr bişey kızlar tavsiye ederim cilt bakımını 1,30 saat cildinizle ilgileniyolar üfff nasıl nefes alıyo cilt hissetmeniz lazım

bu arada herşeyi anladımda paket bölümü neresi bacım bikini bölgesi taraflarımı
evin bir bölümünün temiz kalması çok iyi oluyo canım.bencede dış yalıtım bitsin sonra yaparsınız

sselam canlarım hepinizin cuması mübarek olsun sabah unutmuşum cuma olduğunu
kızlar bebişimiz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şu an hastanedelerrrr doğum başlamış ama öğleden sonrayı bulacakmış doğması
mübarek günde bebişimiz sağlıklı sıhatli doğsun inşanlahhhhh annesiyle birlikte sağlıklı çıksınlar doğumdannnn dua edin kızlar

günaydın hayırlı cumalar
dur bu kadar heyecan yapma sağlıcakla doğurur merak etme şimdi sen doğurcan panikten

işte orası bölüm ben oraya paket diyorum sevommmm
yaaa gerçekten mi ben çok korkuyorum cilt bakım yaptırdın mı devamlı sitiyormuş ve çabuk yaşlandırıyor dedikler ben çok korktum sevom yaaaaaaaa ama istiyorum daaaaaa

allahım yardımcısı olsun canım sen merak etmeee sağlıklı sıhhatli çıkacaklar allahım izniyle inşalalhhhh

cilt bakımı nasıl erken yaşlandırır mantığı neymiş canım ilk defa duydum bunu ben.aksine bence ve mantıken şöyle bizler üst deriyi temizlemeye yada müdahele etmeye çalışıyoruz.bana kullanılan tamamen dermatol etkili kimyevilerden uzakmış. alt deri ve gözenekleri uyarıyolar ve onların çalışmasını işini doğru yapmasına çalışıyolar otomatikmen ne oluyo cilt çalışmaya başlıyo aksine bence yaşlanmayı önler gibi geliyo devamlı istiyormuş cilt derken şöleki cildi arındırıyolar sonuçta cildini sabah akşam güzelce temizlemeni istiyolar zamanla ciltin tıkanmasını engellemek için tabisi bakalım ben sadece 5 kere gidicem keşke devamlı gitsem diyorum eşim çokk beğendi eliyle yüzüme bir dokundu bebek gibi pürüssüzzzz tabi ilk seansta hemen herşey düzelmedi cildim hala siyah noktalı gözenekli falan

hee bu arada bana sakın peeling etkili şeylerden sakın dedi birde garnier gibi şeyleri kimysal şeyleri hiç önermiyo
bunlarda benden sana nasihat iyice kafan karışsın

hayırlı cumalar nasılsın çiğdem

bende şimdi geldimm hoşgeldin ayşe

ben de iyim çok şükür
ben de bazen evden çok sıkılıyorum keşke bir mesleği olsaydı diyorum

ya aslında olsaydı iyi olurdu ama inanki çok zor eoluyor biz ev hanımı olanlara özeniyoruz ev hanımı olanlar çalışanlara aslında eve katkın luyor iyi oluyorda evde olsaydık nolurduk mesela ben şimdi evde olsaydım kesin şuanda annemlerde ve örgü yarışında olurdum bide kafamda yağ karışımıı akşama kociş için hazırlıklar yapardım mesela çok özeniyorum şöyle seksi giyecekle karşılasam masayı mumla falan süslesem off ben hafta sonları çok yapardım ama kocişime yazık oluyordu neden mi hepte adetliyken yapıyordum bunlarıı yani işte öyle papatyam

şimdi radyoda orhan gencebay dinliyorum çok seviyorum ben bu adamın şarkılarını

ben pek sevmem deeee

valla sevom allah razı olsun çorba oldu kafammm ama benim çok az siyah noktalarım varmış ben aynadan bakınca göremiyorum eşim diyor bana da bi gitte yüz maskesi bilmem ne yaptırsana ablamla annem yaptırıyor diyoo iyid eonların paraları konuşuyor biz kıvranıyoruz olsun diyo olmuyor sonra bi daha ki maaşı zor çekiyoruz niye sıkalım kendimizi demi amaaaa ayy sevom yaptırayım demiii bebek gibi olsunnnn yüzümdeki tüyleride alsınnn

hoşbulduk seyhan
senin kendine yaptırdığın bakımları okudukça yoruluyorum ben
helal olsun sabrına ve vicuduna gösterdiğin özene
ben ayda bir adya gitmeye üşeniyorum bu durumda ben çok bakımsız oluyorum malesef

çiğdemcim o dediğin mumlu masalar seksi kıyafetler kendine gösterilen özenler ilk senelerdeydi
artık özel günlerde ancak sen daha yeni evlisin heveslisin tadını çıkar
ben örgüyüde pek sevmiyorum başlanıp yarım kalmış 3 örgüm var beni bekliyorlar

ben arebeks şarkılar severim

aa papatyam salma kendini salmaaaa bak evdesin evdeki yağlardan bi kaç bakım yap kendine ne bileyim ağdada yapabilirsin evde ben çalıştığım için dışarıda yaptırıyorum ev iş zor oluyordu ama geçen bayram komple kendim aldım bundan sonra ağdamı evde yapacam bekarken hep kendim yapardım annem yollamıyorduuu yarın kaş alma günümmm kaşlarım 1 ayda orman alanına dönmüşşşş sinirrrr

öyle de canım ama evliliğini canlı tutmak da önemli canım haftada 1 gün olsa yapmaya çalış canım bak sende coşarsınnn
örgüyü sevmiiyon dimekkkkk
bende arabesk severimde orhan babayı pek sevmem bi kaç şarkısını dinlerim tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…