Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saldım çayıra mevlam kayıra
ben tek kıl koparamam kendim ağdamı hiç yapamam ilk günden beri kuaföre gitmişimdir

bişey değil canım Yaa ne güzel işte göremeyeceğin kadar az bir siyah noktan varmış..benim burnum ve yanaklarımda bayağı var :26: Bide gözenekli çok cildim açık açık yani Bende isterdim bebek gibi olmayı ama ıhıh olmazzz Ama senin olur canım cildinde bişey yokki senin

ya aslında bende pek bişey yapmıyorum sizin aylık ağdanız yerine ben genelde işte bazı yerlere lazer bi kısmı ağda,arada bir manikür,saç boyama bide cilt bakımına başladım işte Aslında hemen hemen aynıyız yani ben yamukluğu düzeltmeye çalışıyom

Bu arada kızlar hamama gitmek istiyom hala gidemedim 2 aydır bu haftada gidemem kese attıramam lazere giricem bu akşam çünkü :26: Haftayada allah kerimm :44: şöle gidip şu kirlerden kurtulsam vucudum nefes alsaaa Ama gidecek arkadaşımm da yokk tek başımada nasıl vakit geçircem

tabikide özen gösteririm eşime ama
birazda bunları yapmak için istek olması gerekiyor
hiç birşeydem hevesim yok

sen ayda birmi kaş alıyon Benim 3 gün içinde çıkmaya başlar hemencik

ya aslında bende pek bişey yapmıyorum sizin aylık ağdanız yerine ben genelde işte bazı yerlere lazer bi kısmı ağda,arada bir manikür,saç boyama bide cilt bakımına başladım işte Aslında hemen hemen aynıyız yani ben yamukluğu düzeltmeye çalışıyom

Bu arada kızlar hamama gitmek istiyom hala gidemedim 2 aydır bu haftada gidemem kese attıramam lazere giricem bu akşam çünkü :26: Haftayada allah kerimm :44: şöle gidip şu kirlerden kurtulsam vucudum nefes alsaaa Ama gidecek arkadaşımm da yokk tek başımada nasıl vakit geçircem [/QUOTE]

pek bişey yapmıyormuşsun
arkadaşa ne hacet kız kardeşin yanında kalmıyormuydu ben mi yannış anladım
onunla git gevşe birbirinize kese atın

Sedefo sen daha 2 yıllıksın bacım bende yapardım haftada bir seksü kıyafetler jartiyerler ayakkabıya kadar üzerimde 10 dk durmazdı o ayrı mesele Ama şimdi çok çok nadirdir öle hazırlık yaptığım çünkü ben zaten seksüyüm hep evde özeline gerenk yok üzeirme sıradan bir askılı giysem mukaddes gibi önü açık tamam işte eş avuçta Artık özel mözel masada hiç yapmıyom ye geç işte yada o beni dışarı çıkarsın ne gereği var uğraşmaya

taktir ettim doğal haliyle seksi arkadaşım benim
hah sen benim demek istediğimi anlıyorsundur ozaman

ayşecim bayramda annem geldi köyden artık bende değil kardeşim ama yakınız zaten..ama o gelmez yanında arkadaş ister ayrıyetten kendi kafasına göre çok sıkılgan hemen sıkılır annemde de tansiyon var o hiç gelemez arkadaşım çok ama hepsinin bebesi falan var neyse buluruz birini olmazsada tek giderim

canım ya inşallah seninde bebelerin olur inşallah
sevdamce yakınsanız onunla birgün kararlaştırın hemde yüz yüze mühabbet çok keyifli olur

Son düzenleme:

offf sevom tam adamını buldum bende annemle gidecem gel gidelim bizde annemle bu hafta sonu düşünüyoruz ama belli değillll bi kirleri attınmı rahatlıyon gevşiyon valla ssevom aslında ayda 1 gitmek lazım ama nerdeeeee

tabikide özen gösteririm eşime ama
birazda bunları yapmak için istek olması gerekiyor
hiç birşeydem hevesim yok

demek herşeyin başı istekkkkkk

sen ayda birmi kaş alıyon Benim 3 gün içinde çıkmaya başlar hemencik

sevom benim 1 hafta sonra kendini belli etmeye başlıyor sonra komple 1 ayda aldırıyorummmdüşün allahtan bakıyorummm kendimeee gaza geldim valla kendime daha iyi bakacammmm valla kışın lazeride epilasyonuda yaptın yaptın yksa seneye yazın pek önermiyorlarrr

mukaddes hatun seni demek 10 dk ya duruyor ya durmuyorrrr taş bebksin yani sevommm ama demek istediğim onlar sevom ev hanımı olsaydım yapacak planlarım çalışıyorken nerdee bi evliliğimin 1.5 sene kadarını yaptım bidaha zor oldu iş güç temizlik derken kociş işten çıkmış eve gelmiş oluyor beni üst baş dağınık görüyor sonra acıkıyor her haliyle yemek yap ye derken bi bakmışım akşam olmuş yatakta da horluyorummm

anlıyorum canım sedefoyuda görürüz bikaç sene sonra

hadi bakalım emekli olunca görecez yapacam mı bakalımmmm bunlarıı ama özeniyorum sevommm istek var ama çalışırken inan eve geldiğime şükrediyorum
valla ben sizin nedemek istediğinizi ççok iyi anlıyorum ama ben ev hanımı olursam bunları yaparduım demiştim bennnn

evet canım ayda bir gitmek gerek aslında

evet lazer yazın olmuyo eğerki cilt bronzlaşmışsa yada bronzlaşıcaksa yapılmıyo

evet canım çalışınca olmuyo bende cumartesileri güzelce süslü püslü açayım diyom ama kokmuş üsüt başı çamaşır sulu açıyom işim bitmemiş oluyo

işte aynı durum sevommm zor oluyor bari bayanlara torpil yapsa başkan 3.5 gün çalışmaya da razıyımmmgerisi tatil başka bişi istemiyorum bennnnnn

haa öle mi dedinn

kızlar eşimin işten gelmesine az kaldı
gidiyim hazırlık yapayım kışkırtıcı kıyafetler giyeyim
kokumda pırasa olsun üzerime sinsin hemen
akşam yemeğimiz zeytin yağlı pırasa
sizlere kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…