Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amannn ne çok lak lak etmişsiniz bakımlar kremler ayy Allah sizi ne etmeye :)))bakımlı hatunhar sizi ben çok bakım yapamıyorum maalesef her yanım doğaltik yanii

işte aynı durum sevommm zor oluyor bari bayanlara torpil yapsa başkan 3.5 gün çalışmaya da razıyımmmgerisi tatil başka bişi istemiyorum bennnnnn

yok be nerdeeee keşkeee öle bişey olsaa 4 günede razıyım bir gün iş güç bir gün misafir bir günde eşimle vakit geçirmek için iyi olurdu

oda güzelll
hadi sana kolay gele güzel vakitler sizin olsun

amannn ne çok lak lak etmişsiniz bakımlar kremler ayy Allah sizi ne etmeye :)))bakımlı hatunhar sizi ben çok bakım yapamıyorum maalesef her yanım doğaltik yanii

ee kadınlar ne konuşur kıl tüy muhabbeti işte

haa öle mi dedinn

evet öyle dedim sevommmmmmmmm

ilahi papatya parfümünde pırasa demek
ayyy akşam yaptım ben zeytinyağlı pırasaa off nasıl canım çekmiş nasıl yediğimi bilemedim daha doyamadım eşimde hiç sevmez dün yalvardım yalkardım 2 tabak pırasa yemmeği yedi ve yemeğim bitti olsun sevdi yaaaa yaparım artık oleyyyyyyyyyyyyy

doğaltiğimmm benim hoşgelmişennnn nasılsın canımmmm senideee bakıma sokammmm bak verdiğim tarifleri bile yapmamışşşüşengeç seniiiiiiii

yok be nerdeeee keşkeee öle bişey olsaa 4 günede razıyım bir gün iş güç bir gün misafir bir günde eşimle vakit geçirmek için iyi olurdu

ayy demiiiiiiiiiii ne güzel olurduuuuuuuuu hayal hayalll

selam vermeden daldım hemen konuya .herkese hayırlı cumalar

bugün kursta herkes çıktıktan sonra hocaya içimi bi güzel döktüm ama nasıl dökmek hıçkıra hıçkıra anlattım sıkıntımı
sen böyle yaparsan olacağı varsada olmaz bu haldeyken başlama tedaviye dedi dedimki hocam bu benim elimde olan bişey değil 5 sene sonra başlıyım yine aynı düşünceler aynı korkular saracak beni ne zaman başlarsam böyle oluyor bana dedim ..içini ferah tutmalısın sürekli fatiha suresini oku faydası çok iç huzur verecek sana dedi birde gece hacet namazı kılmamı istedi herkes yatakta uyurken gecenin sesizliği ile içinden Allaha nasıl yalvarmak istiyorsan yakar dedi ve o an güzel şeyler hisediyorsan başla yok eğer yine aynı düşünceler sarıyorsa ara ver başlama bu şekilde dedi ....biraz rahatladım sanki sağolsun çok iyi bir hocamız var Allah razı olsun ondan

kızlar bide hocamız 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıp meryem suresi okut her gün birini yiyceksin dedi bizim bir tanıdık hacdan geliyo yakında ondan hurmaları alıp okutayım diyorum belki şifa olur ..sizinde aklınızda olsun ...haa birde bir teyze var bizim kursta dün sohbeti varmış ordaki hocaya benden bahsetmiş demişki 2256 defa YA RAHMAN ÇEKSİN bunu 40 gün boyunca okuycakmışız çok faydasını gören var demiş not edin kızlar

bebişimiz doğmuş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmaşallahh çok şükğr annede bebekte çok iyiyymiş akşama görmeye gidecem yeğenimiiiiiii

bebişimiz doğmuş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmaşallahh çok şükğr annede bebekte çok iyiyymiş akşama görmeye gidecem yeğenimiiiiiii

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizim gibi isteyenlerinde başına

bu hurma olayını buradan biri daha yapmıştı bende de hurma var bide 7+7 eşimle bnim yiyeceğim hurma var unuttum gitti bir sabah namazından sonra onları niyetlenip yiyecekmişiz bizede hacdan geldi onlar.
ya rahman ı her gün 2256 defa çekilecek dimi 40 gün boıyunca devam edecek yanlış anlamadım

evet canım aynı o şekilde okunacak yanlış anlamamışsın

kızlar naber nasılsınız kaç gündür giremiyorum işlerden fırsat olmuyo zaten kalkıyorum 1 1.5 saat sonra öğle ezanı okunuyo biraz orayı burayı topla derken ikindi oluyo sonra da hemen hoooppp akşam olmuş bileee hiç günlerin bereketi yok

hoşgeldin pınarcık...aynen öyle canım bir yudumluk olmuş günler nasıl akşam oluyor anlamıyorum bende

hayırlı cumalar canımmmm içini ferah tut canımmmmmm
hemen not alayım bende rabbim kabul etsin inşallahhhhh

hadi gözünüz aydın canımmmmm allahım analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah neyimiz oldu ben göremedim kzı sanırsammmm

ooo ablacım en sonunda yakaladım senii nasılsın ablacımmmm demi çabuk geçiyor vakit ama çk uyuyunca anlaşılmıyor ablacım erken kalkıp yaşamak lazım ama evde olunca bide kış uykusu offf

hoşgeldin pınarcık...aynen öyle canım bir yudumluk olmuş günler nasıl akşam oluyor anlamıyorum bende

hoşbulduk canım sana cepten mesaj attım öğlene ezanına yakın aldın mı okudum yasinini haber veriyim dedim anneme de sölücem birazdan uğrucam sölerim

sevo özeline bakarmısın

baktım canım

pınar hoşgeldin

bide biz çalışanlara sorun günler nasıl geçiyor saatleir dakikalrı sayıyom bazen

evet ablam yaa erken kalmak lazım aslında ama ben çok geç yatıyorum 1 2 gibi sabahta ezanla kalkıyorum eşime kahvaltı onu işe yolluyorum 7 30 da eee 4 5 saat uyku da yetmiyo bana napıyım yatmayıp dimi ama

hoşbulduk canım sana cepten mesaj attım öğlene ezanına yakın aldın mı okudum yasinini haber veriyim dedim anneme de sölücem birazdan uğrucam sölerim

evet canım aldım mesajını sen o mesajı gönderdiğinde hocayla dertleşiyordum o vakit:)çok sağol canım okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…