işte aynı durum sevommm zor oluyor bari bayanlara torpil yapsa başkan 3.5 gün çalışmaya da razıyımmmgerisi tatil başka bişi istemiyorum bennnnnn
kızlar eşimin işten gelmesine az kaldı
gidiyim hazırlık yapayım kışkırtıcı kıyafetler giyeyim
kokumda pırasa olsun üzerime sinsin hemen
akşam yemeğimiz zeytin yağlı pırasa
sizlere kolay gelsin
amannn ne çok lak lak etmişsiniz bakımlar kremler ayy Allah sizi ne etmeye :)))bakımlı hatunhar sizi ben çok bakım yapamıyorum maalesef her yanım doğaltik yanii
haa öle mi dedinn
kızlar eşimin işten gelmesine az kaldı
gidiyim hazırlık yapayım kışkırtıcı kıyafetler giyeyim
kokumda pırasa olsun üzerime sinsin hemen
akşam yemeğimiz zeytin yağlı pırasa
sizlere kolay gelsin
amannn ne çok lak lak etmişsiniz bakımlar kremler ayy Allah sizi ne etmeye :)))bakımlı hatunhar sizi ben çok bakım yapamıyorum maalesef her yanım doğaltik yanii
yok be nerdeeee keşkeee öle bişey olsaa4 günede razıyım bir gün iş güç bir gün misafir bir günde eşimle vakit geçirmek için iyi olurdu
paptyam şöyle mukaddesin bluzlarından birini giymeyi unutma emiiiiiii
hadi kolay gelsinnnnn ateşli vakitler dilerimmmm
bebişimiz doğmuş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmaşallahh çok şükğr annede bebekte çok iyiyymiş akşama görmeye gidecem yeğenimiiiiiii
selam vermeden daldım hemen konuya .herkese hayırlı cumalar
bugün kursta herkes çıktıktan sonra hocaya içimi bi güzel döktüm ama nasıl dökmek hıçkıra hıçkıra anlattım sıkıntımı
sen böyle yaparsan olacağı varsada olmaz bu haldeyken başlama tedaviye dedi dedimki hocam bu benim elimde olan bişey değil 5 sene sonra başlıyım yine aynı düşünceler aynı korkular saracak beni ne zaman başlarsam böyle oluyor bana dedim ..içini ferah tutmalısın sürekli fatiha suresini oku faydası çok iç huzur verecek sana dedi birde gece hacet namazı kılmamı istedi herkes yatakta uyurken gecenin sesizliği ile içinden Allaha nasıl yalvarmak istiyorsan yakar dedi ve o an güzel şeyler hisediyorsan başla yok eğer yine aynı düşünceler sarıyorsa ara ver başlama bu şekilde dedi ....biraz rahatladım sanki sağolsun çok iyi bir hocamız var Allah razı olsun ondan
kızlar bide hocamız 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıp meryem suresi okut her gün birini yiyceksin dedi bizim bir tanıdık hacdan geliyo yakında ondan hurmaları alıp okutayım diyorum belki şifa olur ..sizinde aklınızda olsun ...haa birde bir teyze var bizim kursta dün sohbeti varmış ordaki hocaya benden bahsetmiş demişki 2256 defa YA RAHMAN ÇEKSİN bunu 40 gün boyunca okuycakmışız çok faydasını gören var demiş not edin kızlar
bu hurma olayını buradan biri daha yapmıştı bende de hurma var bide 7+7 eşimle bnim yiyeceğim hurma var unuttum gitti bir sabah namazından sonra onları niyetlenip yiyecekmişiz bizede hacdan geldi onlar.
ya rahman ı her gün 2256 defa çekilecek dimi 40 gün boıyunca devam edecek yanlış anlamadım
bebişimiz doğmuş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmaşallahh çok şükğr annede bebekte çok iyiyymiş akşama görmeye gidecem yeğenimiiiiiii
selam vermeden daldım hemen konuya .herkese hayırlı cumalar
bugün kursta herkes çıktıktan sonra hocaya içimi bi güzel döktüm ama nasıl dökmek hıçkıra hıçkıra anlattım sıkıntımı
sen böyle yaparsan olacağı varsada olmaz bu haldeyken başlama tedaviye dedi dedimki hocam bu benim elimde olan bişey değil 5 sene sonra başlıyım yine aynı düşünceler aynı korkular saracak beni ne zaman başlarsam böyle oluyor bana dedim ..içini ferah tutmalısın sürekli fatiha suresini oku faydası çok iç huzur verecek sana dedi birde gece hacet namazı kılmamı istedi herkes yatakta uyurken gecenin sesizliği ile içinden Allaha nasıl yalvarmak istiyorsan yakar dedi ve o an güzel şeyler hisediyorsan başla yok eğer yine aynı düşünceler sarıyorsa ara ver başlama bu şekilde dedi ....biraz rahatladım sanki sağolsun çok iyi bir hocamız var Allah razı olsun ondan
kızlar bide hocamız 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıp meryem suresi okut her gün birini yiyceksin dedi bizim bir tanıdık hacdan geliyo yakında ondan hurmaları alıp okutayım diyorum belki şifa olur ..sizinde aklınızda olsun ...haa birde bir teyze var bizim kursta dün sohbeti varmış ordaki hocaya benden bahsetmiş demişki 2256 defa YA RAHMAN ÇEKSİN bunu 40 gün boyunca okuycakmışız çok faydasını gören var demiş not edin kızlar
kızlar naber nasılsınız kaç gündür giremiyorum işlerden fırsat olmuyo zaten kalkıyorum 1 1.5 saat sonra öğle ezanı okunuyo biraz orayı burayı topla derken ikindi oluyo sonra da hemen hoooppp akşam olmuş bileee hiç günlerin bereketi yok
hoşgeldin pınarcık...aynen öyle canım bir yudumluk olmuş günler nasıl akşam oluyor anlamıyorum bende
kızlar naber nasılsınız kaç gündür giremiyorum işlerden fırsat olmuyo zaten kalkıyorum 1 1.5 saat sonra öğle ezanı okunuyo biraz orayı burayı topla derken ikindi oluyo sonra da hemen hoooppp akşam olmuş bileee hiç günlerin bereketi yok
sevo özeline bakarmısın
hoşgeldin pınarcık...aynen öyle canım bir yudumluk olmuş günler nasıl akşam oluyor anlamıyorum bende
hayırlı cumalar canımmmm içini ferah tut canımmmmmm
hemen not alayım bende rabbim kabul etsin inşallahhhhh
hadi gözünüz aydın canımmmmm allahım analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah neyimiz oldu ben göremedim kzı sanırsammmm
ooo ablacım en sonunda yakaladım senii nasılsın ablacımmmm demi çabuk geçiyor vakit ama çk uyuyunca anlaşılmıyor ablacım erken kalkıp yaşamak lazım ama evde olunca bide kış uykusu offf
hoşbulduk canım sana cepten mesaj attım öğlene ezanına yakın aldın mı okudum yasinini haber veriyim dedim anneme de sölücem birazdan uğrucam sölerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?