Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizim gibi isteyenlerinde başına
allah razı olsun nurcikimmmmm hepimize versin allahh
hadi gözünüz aydın sağlıcakla büyür inşallah darısı senin başına
sağl sevom allah razı olsun sanada banada isteyen herkese versin bacımm
hoşgeldinnnnnn
hoşgeldin pınarcık...aynen öyle canım bir yudumluk olmuş günler nasıl akşam oluyor anlamıyorum bende

bir yudumluk mu ne güzel ifade ettin nurcikimmmmm

ah ahhhhhhh ne bakımlı hatunlarsınız bacılar benim en iyi bakımım komple kıldan tüyden kurtulmak
hee bide her duştan sonra bebe yağı kullanıyorum oda bakımdan değel çok kuruduğumdan

şu patroniçe erken çık dese olmazmıı biliyor işte hastaneye gidecemmmmm

baktım canım

pınar hoşgeldin

bide biz çalışanlara sorun günler nasıl geçiyor saatleir dakikalrı sayıyom bazen

ahh canım yaa çalışmak çok güzel ama bi o kadar da zor dimi neyse inşallah meyvalarını emekli olunca alacaksınız ben de eğer kısmet olursa isteğe bağlı emekliliğimi başlatmak istiyorum yılbaşından sonra bi türlü fırsatım ız olamadı tedaviler yüzünden

sedefom çok sağol bebemmmmm allah hepiimize nasip etsin inşallahhhhh kızımız olduu

heç valla sevom doğru diyosun bu hatunların hepsi sabah 10 -11 de kalkarlar sonr bakarlarki akşam olmuşşşşşşşşşben şu an dakkaları sayıyom valla

güzelmi ifade etmişim deme yaabazen böyle ilham geliyor çıkıveriyor

izin al canım patonlar maalesef o kadar ince düşünceli olamıyor

baktım canım

pınar hoşgeldin

bide biz çalışanlara sorun günler nasıl geçiyor saatleir dakikalrı sayıyom bazen

demiiiiiiişafak gibi sayıyoruzzzz

evet ablam yaa erken kalmak lazım aslında ama ben çok geç yatıyorum 1 2 gibi sabahta ezanla kalkıyorum eşime kahvaltı onu işe yolluyorum 7 30 da eee 4 5 saat uyku da yetmiyo bana napıyım yatmayıp dimi ama

demiii ablacımmmmm

evet canım aldım mesajını sen o mesajı gönderdiğinde hocayla dertleşiyordum o vakit:)çok sağol canım okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun

amin canım senden de dün akşam senle msn de yazıştık yaa ondan yarım saat önce bende çok fena ağladım hıçkıra hıçkıra banyoda eşim görmesin diye neler yaptım ama rahatlıyo insan ağlayınca sankiii

hoşbulduk laracım bebeğinizi allah analı bablı büyütsün teyze oldun dimi ne güzel

kıyamamm yaaa benmi üzdüm seni söylediklerimle acaba niye ağladın yaa bak üzüldüm şimdii

kıyamamm yaaa benmi üzdüm seni söylediklerimle acaba niye ağladın yaa bak üzüldüm şimdii

yok yavrum sen niye üzücen senden önce ağladım ben eşimin ark. karısı hamileymiş deee dün misafirlikte aradı bana söledi iyi bi kadın doğumcu biliyomusun diye zaten orada dolmuştum zor tuttum kndimi eve gelince de patladı işte nedense bugünler daha bi üzülüyorum

hoşbulduk laracım bebeğinizi allah analı bablı büyütsün teyze oldun dimi ne güzel
sağol allah bizede nasip etsin inşallahh hala oldum canımmmm

güzelmi ifade etmişim deme yaabazen böyle ilham geliyor çıkıveriyor

izin al canım patonlar maalesef o kadar ince düşünceli olamıyor
aman şimdi izin alınca erken çıktı olur adım şurda 1 satim kaldı nasılsa

tabiki doğruuuuuuuu doğru doğruuuuuuuuu

neyse kızlar üzmiyim sizi de akşam akşam anneme uğrucam ben 2 dk gelince de güzelce duşumu alıp süslenecem biraz toparlıyım kendimi yaaaa

neyse kızlar üzmiyim sizi de akşam akşam anneme uğrucam ben 2 dk gelince de güzelce duşumu alıp süslenecem biraz toparlıyım kendimi yaaaa

bencede toparlan canım üzülsekte elden bişey gelmez olan bize olur hayatın tadını çıkarmaya çalışalım Rabbimin verdiği güzelliklerle mest olalımmm Eşimizleee ailemizleee sağlığımızlaa şükredelimm napalım elden başka bişey gelmiyo

ne bileyim dün sende başla tedaviye zaman önemli falan diye zırvaladım ondan ben üzmüş olabilirmiyim diye düşündüm kurt dştü içime :)
haklısın canım yakınlarının hamile haberini alınca kendi adınada hüzünleniyor insan .inşallah bu dertlerimiz son bulacak SABIR

güle güle canım cici bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…