allah razı olsun nurcikimmmmm hepimize versin allahhgözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizim gibi isteyenlerinde başına
sağl sevom allah razı olsun sanada banada isteyen herkese versin bacımmhadi gözünüz aydın sağlıcakla büyür inşallah darısı senin başına
hoşgeldinnnnnnkızlar naber nasılsınız kaç gündür giremiyorum işlerden fırsat olmuyo zaten kalkıyorum 1 1.5 saat sonra öğle ezanı okunuyo biraz orayı burayı topla derken ikindi oluyo sonra da hemen hoooppp akşam olmuş bileee hiç günlerin bereketi yok
hoşgeldin pınarcık...aynen öyle canım bir yudumluk olmuş günler nasıl akşam oluyor anlamıyorum bende
baktım canım
pınar hoşgeldin
bide biz çalışanlara sorun günler nasıl geçiyor saatleir dakikalrı sayıyom bazen
güzelmi ifade etmişim deme yaaallah razı olsun nurcikimmmmm hepimize versin allahh
sağl sevom allah razı olsun sanada banada isteyen herkese versin bacımm
hoşgeldinnnnnn
bir yudumluk mu ne güzel ifade ettin nurcikimmmmm
ah ahhhhhhh ne bakımlı hatunlarsınız bacılar benim en iyi bakımım komple kıldan tüyden kurtulmak
hee bide her duştan sonra bebe yağı kullanıyorum oda bakımdan değel çok kuruduğumdan
şu patroniçe erken çık dese olmazmıı biliyor işte hastaneye gidecemmmmm
baktım canım
pınar hoşgeldin
bide biz çalışanlara sorun günler nasıl geçiyor saatleir dakikalrı sayıyom bazen
evet ablam yaa erken kalmak lazım aslında ama ben çok geç yatıyorum 1 2 gibi sabahta ezanla kalkıyorum eşime kahvaltı onu işe yolluyorum 7 30 da eee 4 5 saat uyku da yetmiyo bana napıyım yatmayıp dimi ama
evet canım aldım mesajını sen o mesajı gönderdiğinde hocayla dertleşiyordum o vakit:)çok sağol canım okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
sedefom çok sağol bebemmmmm allah hepiimize nasip etsin inşallahhhhh kızımız olduu
heç valla sevom doğru diyosun bu hatunların hepsi sabah 10 -11 de kalkarlar sonr bakarlarki akşam olmuşşşşşşşşşben şu an dakkaları sayıyom valla
allah razı olsun nurcikimmmmm hepimize versin allahh
sağl sevom allah razı olsun sanada banada isteyen herkese versin bacımm
hoşgeldinnnnnn
bir yudumluk mu ne güzel ifade ettin nurcikimmmmm
ah ahhhhhhh ne bakımlı hatunlarsınız bacılar benim en iyi bakımım komple kıldan tüyden kurtulmak
hee bide her duştan sonra bebe yağı kullanıyorum oda bakımdan değel çok kuruduğumdan
şu patroniçe erken çık dese olmazmıı biliyor işte hastaneye gidecemmmmm
amin canım senden de dün akşam senle msn de yazıştık yaa ondan yarım saat önce bende çok fena ağladım hıçkıra hıçkıra banyoda eşim görmesin diye neler yaptım ama rahatlıyo insan ağlayınca sankiii
sedefom çok sağol bebemmmmm allah hepiimize nasip etsin inşallahhhhh kızımız olduu
heç valla sevom doğru diyosun bu hatunların hepsi sabah 10 -11 de kalkarlar sonr bakarlarki akşam olmuşşşşşşşşşben şu an dakkaları sayıyom valla
kıyamamm yaaa benmi üzdüm seni söylediklerimle acaba niye ağladın yaa bak üzüldüm şimdii
sağol allah bizede nasip etsin inşallahh hala oldum canımmmmhoşbulduk laracım bebeğinizi allah analı bablı büyütsün teyze oldun dimi ne güzel
aman şimdi izin alınca erken çıktı olur adım şurda 1 satim kaldı nasılsagüzelmi ifade etmişim deme yaabazen böyle ilham geliyor çıkıveriyor
izin al canım patonlar maalesef o kadar ince düşünceli olamıyor
sağol allah bizede nasip etsin inşallahh hala oldum canımmmm
aman şimdi izin alınca erken çıktı olur adım şurda 1 satim kaldı nasılsa
tabiki doğruuuuuuuu doğru doğruuuuuuuuu
neyse kızlar üzmiyim sizi de akşam akşam anneme uğrucam ben 2 dk gelince de güzelce duşumu alıp süslenecem biraz toparlıyım kendimi yaaaa
ne bileyim dün sende başla tedaviye zaman önemli falan diye zırvaladım ondan ben üzmüş olabilirmiyim diye düşündüm kurt dştü içime :)yok yavrum sen niye üzücen senden önce ağladım ben eşimin ark. karısı hamileymiş deee dün misafirlikte aradı bana söledi iyi bi kadın doğumcu biliyomusun diye zaten orada dolmuştum zor tuttum kndimi eve gelince de patladı işte nedense bugünler daha bi üzülüyorum
neyse kızlar üzmiyim sizi de akşam akşam anneme uğrucam ben 2 dk gelince de güzelce duşumu alıp süslenecem biraz toparlıyım kendimi yaaaa
canlarım ben çıkıyorum hepinize iyiakşamlar pazartesi görüşürüz iyi tatillerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?