ben burdayım canım bari bende oyun oynayayımm
selam fıstıklarrrrrhafta sonu hepiniz koclarla evdesiniz ohhhh bende çalışıyorum ama haksızlık buuuu
akşam minik yeğenimi gördüm kucağıma aldımm sevdimm pek tatlı bu yeğenler yawwww ilk görüşte aşk bu olsa gerekkkktosuncuk bir kızımız daha oldu maşallahhhh hastaneyi yıkıyordu akşam açımmmmmm diye bağıracak nerdeyse ellerini cobbuk cobbuk yiyodu açlıktan obur kuzum benimm teyzeleri allah en kısa zamanda sizlere ve banada versin inşallahhhh
bu arada gelinimiz normal doğum yaptı 4.150 gr bebek ama çok zor doğurmuş:18::18:ebenin biri karnının üzerine çıkmış oturmuş ve zıplamışşşş ayyyyyyyyy çok kötü yaaaaa gözüm korktu vallaaaa:18::18::18::18::18:
canlarımmm çok özledim herbirinizi
laraa bugün akılma geldin nedensiz herşey yolundadır inşallahh
herkes iyimi sevo nurcan fatoş takip edemiyorum günleriniz yaklaştımı
nurcik yasini okudum çek işareti annem
kızlar kime ne okunacaksa bana bir çağrı geçin
sedef tosti tarfil aklıma gelmliyo delirdim az birsazcık herkesi merak ediyorum öpüyorum
bana dua edin bu aptal bunalımdna çıkayım korkar oldum kendimden allaha şükür herşey yolunda ama ben ağır depresyona girdim çıkamıyorum çırpınıyorum komşu yok çevr eyok evdne çıkamıyorum uykusuzum kız uyurken bend eıuyumak yerine ev işi ütü yemek diye koşuyorum evin içinde resmen ben diye bişey yok bitti kallmadı ruhgibiyim aldığım nefes bile boğuyo sanki neyse herkesi öperim gelemiyorum sık sık kusura bajkmayın eşim facemde oyun uymanak şçişn açıyosa kapıp 10 15 dk faceye bakıyorum yoksa gönüllü besleme durumundayım yorgunum dostlarım o eski halimden eser yok şimdi
aaaaaahh aaah en son 2 yıl önce zil zurna olmuştum adam akıllı şimdid eöyle olasım var allah korusun şeytana uydurmasın tekrar dilimden duamı elimden kur'anımı tesbihimi eksik etmesin rabbim ama ne yalan söliyim ciğerleirm kurumuş gibi istiyo canım pöff
bizde seni özlüyoruz canım sende bazen geliyosun sebepsiz benim aklımacanlarımmm çok özledim herbirinizi
laraa bugün akılma geldin nedensiz herşey yolundadır inşallahh
herkes iyimi sevo nurcan fatoş takip edemiyorum günleriniz yaklaştımı
nurcik yasini okudum çek işareti annem
kızlar kime ne okunacaksa bana bir çağrı geçin
sedef tosti tarfil aklıma gelmliyo delirdim az birsazcık herkesi merak ediyorum öpüyorum
bana dua edin bu aptal bunalımdna çıkayım korkar oldum kendimden allaha şükür herşey yolunda ama ben ağır depresyona girdim çıkamıyorum çırpınıyorum komşu yok çevr eyok evdne çıkamıyorum uykusuzum kız uyurken bend eıuyumak yerine ev işi ütü yemek diye koşuyorum evin içinde resmen ben diye bişey yok bitti kallmadı ruhgibiyim aldığım nefes bile boğuyo sanki neyse herkesi öperim gelemiyorum sık sık kusura bajkmayın eşim facemde oyun uymanak şçişn açıyosa kapıp 10 15 dk faceye bakıyorum yoksa gönüllü besleme durumundayım yorgunum dostlarım o eski halimden eser yok şimdi
aaaaaahh aaah en son 2 yıl önce zil zurna olmuştum adam akıllı şimdid eöyle olasım var allah korusun şeytana uydurmasın tekrar dilimden duamı elimden kur'anımı tesbihimi eksik etmesin rabbim ama ne yalan söliyim ciğerleirm kurumuş gibi istiyo canım pöff
duru iyi hergün selam verip çıkıyor merak etme bilgisayarı arızalı ondan fazla gelemiyor sanırımson olarak duruyu merak ediyorum haberi olan varmı arayıp rahatsız etmek istemiyorum zamanlamam yanlış olabilir diye gören duyan slm sölesn bendne
allah kabul etsingözümün nurları iyi geceler fosur fosur uyuyonuz demiben de sahur yapıyom o yüzdn ayaktayım muharremde tutayım dedim borçlarımı (tövbeeee kısa günlere denk getirmedim tamamen tesadüf )
bizler iyiyiz çok şükür kızlar gözüm sizden gelecek güzel haberlerde tedaviye başlayacak olanlar kadar heyecanlıyım inanın
fatoş aferin böle devam et sevom da iyi gidiyo da nurcanın biraz kulağını çekicem bugüne kadar anlattıklarım hep boşa gitmiş yahuuuuu...
daha çok yazacaklarım var ama herif uyandı yakalanmadan kapatayım hayatımızda değişmeyen tek şey herif hala buraya gıcıkkk
öptüm acil kaçıyom
günaydın canlarım nasılsınız baklalımmmmben pek iyi değilim heyecan ve gerginlik var neden mii haftasonu akraba günüm vardı oraya gittik annemle neyse katılmayanlar vardı onlarda geldiler 3 gelin bu halk eğitimi bahsettim tabi heyecanlıyım yaa sonra gelinlerden biriyle mutfaktayız çay koyacaz çaydanlık sallanıyor bende bırak ben düzeltirim dedi o arada başka çaydanlığı almaya çalışıyorum gel sen koluna kaynar çay dökk allahımmm nasıl musluğa soktuğumu bilemedim ev sahibinin gelini hemen yumurta akıyla zeytin yağını karıştırıp pansuman yaptı aklınızda olsun çok iyi geliyor sonra el bileğimden dirseğime kadardı süre süre dirseğe yakın ceviz büyüklüğünde kaldı akşam arkadaşa oturmaya gittik oda hemen elmayı kabuklarıyla rendeleyip sardı o da baya fayda etti ve sinirlendiğim çayı döken kişi hiç özür dilemediii hiç üzülmedi çayı döktü yaa hemen mutfağı terketti gitti salonda oturdu yemek yedi ben aç kaldımmmmmaç kalmaktan ziyade beni düşünmemesi özür dilememesi ağrıma gitttisonra dün akşam eşimin iş elbiselerini dikiyordum talaş geldi elime onu alayım derken parmağımı kestim baya kanadııı uff noluyor banaa yaaaa hala gergini vee içimde korku varrrr
bizde seni özlüyoruz canım sende bazen geliyosun sebepsiz benim aklımaduygularımız karşılıklı sanırım ahhhh kontur sorunum var arıyamıyorum eşimin telefonunada tövbeliyim biraz zaman geçsin ararım artık onun telinden seni sesini duymayı özledimm zaman geçtikçe korkularından kurtulursun merak etme zaman herşeyin ilacı
duru iyi hergün selam verip çıkıyor merak etme bilgisayarı arızalı ondan fazla gelemiyor sanırım
allah kabul etsindualarında benide eksik etme allah rızası için
canım benimm sedefomm çok geçmiş olsun canım nazarmı var üstünde annene söyle seni okusun üflesin bebemmmm
o gıcık gelinide bak sen saygısız dendesiz salakbence onun sana karşı bir kıskançlığı bişeyi var canım ben öyle anladım
teyzoşu yeğenim için güzel dileklerin için teşekkür ederiz allah sanada versin banada isteyen herkese inşallahh
günaydın canımmherkese günaydınlarrrrnasılsınız bakalımm
laracım maşallahhh yeğenineveee gelininizede nasıl üstüne çıkmışta yapmış yaaa şaştım kaldım hani dirseğiyle karnını ovuşturanı duydum ama bunu hiç duymamaıştımm..
sedefo geçmişler ola bacım ne olmuş öle çekemeyen gözler varr demekkii nasıl bir hatunmuş öle gidip içeriye oturuyo bişey olmamış gibiiyi susmuşsun bacım ben suyu bile bilerek döktüğünü bile düşünürdüm tekrar geçmiş olsun. bu arada ateşine baktım gayet güzel gidiyor
nevomm canım benim allah kabul eylesinnn
tuğbişimm aman haaa kendine gel canım şeytana uymaaasen çok iyi anne çok güzel bir eşsinnn kendini motivelendir lütfen herşeye alışacaksın bir gçiş dönemindesin unutma bu durumlara gelmek için ne kadar acı çektik
çok sağol canım benim herkes senin gibi düşünüyor söylüyor canım kıskançlığından yaptı diyo sanırım nazar da var galiba bol bol okuyoruz ama yetmiyor sanırımmm
sen nasılsın ablacım bebeği görüyon mu hergünnnn
canlarımm hepinize günaydın hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum
ben benim gideceğim merkezle ilgili ilk defa olumsuz bişey duydum birazdan size kopyalıycam bana fikir veririmisinz ben çok umursamamaya çalışıyorum çünkü herkes heryerden çok memnun kalacak diye bir kural yok ama insanın içine genede bir kuşku oluşuyor:26::26:
herkese günaydınlarrrrnasılsınız bakalımm
laracım maşallahhh yeğenineveee gelininizede nasıl üstüne çıkmışta yapmış yaaa şaştım kaldım hani dirseğiyle karnını ovuşturanı duydum ama bunu hiç duymamaıştımm..
sedefo geçmişler ola bacım ne olmuş öle çekemeyen gözler varr demekkii nasıl bir hatunmuş öle gidip içeriye oturuyo bişey olmamış gibiiyi susmuşsun bacım ben suyu bile bilerek döktüğünü bile düşünürdüm tekrar geçmiş olsun. bu arada ateşine baktım gayet güzel gidiyor
nevomm canım benim allah kabul eylesinnn
tuğbişimm aman haaa kendine gel canım şeytana uymaaasen çok iyi anne çok güzel bir eşsinnn kendini motivelendir lütfen herşeye alışacaksın bir gçiş dönemindesin unutma bu durumlara gelmek için ne kadar acı çektik
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ek-merkezinde-tup-bebek-yaptiracaklar-96.html
son 2 sayfada kızlar
bu arkadaş sizin gideceğiniz merkezde hamiş kalmış burda yazmamış ama o sayfada gördüm bu arkadaşı
birde bu arkadaş bu merkezin daha 4 yıllık olduğunu bilmiyor sanaırım antalya tüp bebek merkezi yaklaşık 15 yıllık bir merkez tabi hasta kapasitesi fazla olacaktır :26:
okuyayım merak ettimmm:26:
günaydın sevommm inşallahh ateşim düşmezzz inşallah ne diyelimmm
ya sevom eşimde aynısını dedi annemde öyle düşünüyro bide işin ilginç tarafı akrabalarımızın hiç birisi sesini çıkarmadı ne bileyim deseye kolu çok kötü oldu keşke dikkat etseydin hadi yalancıktan bari dee çok üzüldüm diye yokk o kadar gerildim ki zor sustum sonra tekrar kura çekilecekti gün için sinirimden katılmadım bende o var diye bana daha fazla zarar verecek gibi baktı bana üperdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?