okudum canım 3 kişinin olumsuz düşüncesini okudum :26:
her merkezden herkes memnun kalıcak diye bişey yok..benimde ilk tedavimi olduğum yerden genelde herkes memnun ve tavsiye içinde ama ben memnun kalmadım
ama şu okunanların başlı başına en büyük sorunu yanlış teşhis yada eksik teşhiş :26: işte burada işler değişiyor. yani yoğunluk kapasite tecrübe hepsi bir kenara ama yanlış teşhisler aklımı karıştırdı benimdesonuçta en iyi tetkikleri sonuçları oradaki doktor bilmeli rahim filmi çekmiş ve üzerine 2 aşılama yapılmış aslında kızın tüpü tıkalıymış bilmiyorum canım senide etkilemek istemiyorum
ne ürperiyosun bacım onun gelir a..zına s.çarımsende korkma ne yapıcak aksine ben katılır bu sefer ben onu yakardım
offff bende bilmiyorum sevo aklımı çok karıştırmakta istemiyorum
sonuçta geçmiş sayfalarda ben okudum antalya tüp bebek merkezinden gelip burda hamile kalanlarda var bilmiyorum bacım ya sanırım bunlara kulaklarımı gözümü kapatıp ben bu merkezi deniycemm
niyetlendim niyetimi bozmak istemiyorum
ama eşime bir kere daa başka merkezden semen analizi yaptırmasını istiycem bu bizi biraz daha rahatlatır sanırım tercih konusunda
aman yok sevommm allaha havale ettim hem zaten katılmayaccaktım çünkü ilerde hafta sonu grubum açılacak çok zor olurdu zaten okulda gün olacakmış bana teklif ettiler ona girmeyi düşünüyorum bide sanırım akraba günümde bu yıl ortalık karıiacak gibi geliyor bana onun havasını aldımmm
sevom rüyamda ne gördüm biliyon mu valizimi hazırlamışım adapazrına yolcuymuşum hayır olsun annemle babamla eşyalarımı topluyoruz eşim mesaiye kalmış beni geçirmeye gelecekmiş öyle garip gördüm hayır olsunnnnn
bencede canım niyetinden vazgeçme derim
ama kesinlikle ayrı yerde semen analizini tekrarlıyın çünkü merkezde çok düşük çıkarabiliyolar sırf tüp yapılsın diye
hadi yaa demek havalar kızgın akraba günündeüff benimde canım çok kavga döğüş istiyo bendemi gelsem o ortama rahatlarım
hayrolsun canım rüyan demek bizim memlekete geliyodunsenin rüyalarını seviyorum ben yaa
ben çıkıyorum bacılarım biraz kitaplara göz atıyım
yok sevo vazgeçmiycem çünkü bu merkezi tercih etmemin yakın oluşu ve fiyatı gibi farklı sebepleri de var bunlarda benim için çok önemliydi bacım yoksa işle birlikte sürdürmem çok zor olacaktı
sonuçta ben ilk kez tedavi olmuyorum antalya tüp bebek merkezinin yanında yeni bir hast. açıldı vitale has. oranın kurucusu Ali Fuat Şengör benim ilk doktorlarımdan hemde antalyanın bir ilçesine gidip geldim 1,5 yıl boyunca Bucak ilçesine rahim filmi, laparoskopimi de o doktor yaptı ve hiç bir problem olmadığını söyledi yani sebepsiz dedi
arkasından antalya tüp bebekte başladım çeşitli ilaçlar kullandım çatlatma iğneleri oldum arkasından aşılama oldum filan onlarda sebepsiz dediler, ayrıca rahim filmlerimi laporoskopi sonuçlarımı felan gördüler yani bir problemim yoktu
şimdi bende hiçbir sorun yokken yumurtlamam normalken bunuda birçok doktor teşhis etmişken çokta umursamıyorum hangi merkezde olduğunu sonuçta bize 1 yumurta 1 sperm lazım oda şükür bizde mevcut gerisini allah bilir ona sığınıyorum sadece
anammm sevom sebde kavgayla mı stres atıyon kızzzvalla kavga havası vardııı
demek rüyamı seviyonn neden ki sevom saçma sapan görüyorum ama gördün mü de film gibi eşim dalga geçer yönetmende iyi oynatıyor haa derr
demek senin memleketin ha ama sevom gerçek gibiydiii sanki rüyamda hamileymişimde çaresi ordaymış da benim ondan gidiyormuşum hadi hayır olsun bakalımmm
ben çıkıyorum bacılarım biraz kitaplara göz atıyım
slmm mıllet ben geldımmm seyhan yaaa burdakılerrrr bu merkeziii kötülemişlerrr bendeee okudum okudum sonundada kapadım moralım bozuldu pöffff aklım karıştı şimdik yaaaaaaaaaa
anladım canım sen kafana takmadan yola devam ozaman
aa çok güzel stres atılır hele ki izlemesi daha güzeldir
evet seviyom rüyalarını çünkü ben hiç hatırlamam çpk nadirdir yani
benim memleketim canımaa ölemiymişş hayrolsun canım tekrardan adada çok koca karılar var onumu duydun acep aman nurcan duymasın orayada gitmek ister
tamam canım kolay gele
sen nereyi okudun ki
aa koca karılar mı var kız hiç duymadım benim bi arkadaşım yengesi orda bebişi olmuyor oldu karnında öldü anlatmışımdır söyleyimde gitsin orayaaa
çiğdem yada kamer vermişti bir nick ona baktım hani 2 kişi orda hamiş kalmış yaaaa orasıı benmi yanlış anladım gerçii onuda tam anlamadım uyku sersemiyimdeeeeeeee neysee
evet cnaım orada çok olur böle kişiler
leylasın sen yaaorası bizim merkez değil
iyi haftalar hatunlar nasılsınız umarım herşey yolundadır
bende yemeği koydum koçişi bekliyorum
tedavi yolundaki arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum rabbim kolaylaştırsın işinizi
kadınlık zor gerçekten bir arkadasımla görüştüm az önce kız evleneli 2 ay oldu
daha o işi yapamamış cok üzüldüm biraz bişeyler dedim korkma falan dedim ama yok
kafasında o kadar büyütmüşki allah yardım etsin elimden geleni yapıcam onun için zaten 32 yasında evlendi birde bu işi yapamıyor e nezaman cocuk yapacak beterin beterin var vallahi
iyi haftalar hatunlar nasılsınız umarım herşey yolundadır
bende yemeği koydum koçişi bekliyorum
tedavi yolundaki arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum rabbim kolaylaştırsın işinizi
kadınlık zor gerçekten bir arkadasımla görüştüm az önce kız evleneli 2 ay oldu
daha o işi yapamamış cok üzüldüm biraz bişeyler dedim korkma falan dedim ama yok
kafasında o kadar büyütmüşki allah yardım etsin elimden geleni yapıcam onun için zaten 32 yasında evlendi birde bu işi yapamıyor e nezaman cocuk yapacak beterin beterin var vallahi
pennnnn güzelllll bir tost yapmayaaa gidiyorumm istiyen varmı fıstıklarrrr
vallahmıııııı ayyy çok sevındımmm neresıı pekıı orasııııııı okudumdaa insan bırde başlıgı oku demeeeeeeeeeeeee :!:kızım senı görücem yaaa leylalıgım ondannn bu aradaa çokmu uyudum nee başım kazan gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?