tostiyi görüncemi aklına geldiafiyet olsun oruç yok bugün ozaman.aldınmı randevu diğer taraftan
aynenn sevomm nerden anladın asıyeyı gordum tost yapmak geldiii aklıma
gelecek tüp bebek merkezi orasıböyle şeylere alış cnaım her merkezin beğenini olduğu gibi beğenmeyenide oluyo
ayyy ayyyy bak heyecan yaptım şimcik
haydi ben yemeğe
giderr hepinizi öptüm muckkk
iyiyiz bizde sevom işte vakit geçiriyoruz ne yapalım
yazgülü evet beni görüncemi tost geldi aklına bende cok severim dün sabah yaptım yedim afiyet olsun sana
hiç sormayın ya inş. yaparda kurtulur şu işten benim akıllı arkadasım gözünde büyütmüşte büyütmüş
neyse ben kaçar bende etli kuru fasulye koydum pişmek üzere birde pilav yapam koçiş gelmek üzere
cok öptüm herkesi
slm kızlar benım tahlıllerım vardı ama doktorum saglık ocagında yaptırabıırsın dedı gıttım hepsını yapmadılar bende devlet hastanesınde yaptırmak ıstıyorum randevulumu gıtcem nerden ne alcam bılmıyorum bılenınız varmı lütfen yardım edın
devlet hastanesinin sitesine gir e randevu yerinden infertilite bölümü var ise al yoksa kadın ddoğum bölümünden al
seyhann ben yarın hastaneden 10 a almıştım demeeee randevuyu marmaradan
canlarım nasılsınız ben birazdan has gideceğim size bir slm vereyim dedimmm
gerçekmiiiiiiii ama velakin ben nasıl çıkarıcam bende yazıcıı yokkıMarmara yolu gozukuyor sonuç almak içinde
seyhanım bu arada ozel msj çekemiyorum şekerim anladım okkkkkkkkkkk
ohhhhhh ne guzelll sorunn çıkmamışş inşallahh benimkilerdedee çıkmazzzzzz
canlarım nasılsınız ben birazdan has gideceğim size bir slm vereyim dedimmm [sıze=3][/sıze]
bana takip numaranı verirsin ben çıkarırım..bu arada lab.sonuçlarından tıklayınca açılan sayfa hatırladığım kadarıyla adobe reader dı pc yede kaydedebilirisn yaniOlmazsada ben sana maille gönderirim
ok
evet darısı başına
kolay gelsin sana yeter kendi doktoru ile görüşmeyemi gidiyosunuz :26:
saoll cnmm çok teşekkür ederimmmmmm bu aradaa ben çıkarrrr kuran dersi vermeyee gidiyorum tabikii cumadan beri açmadıgım deersii verebilirsemöptüm şekerim byyyyyyyy
canlarımmm çok özledim herbirinizi
laraa bugün akılma geldin nedensiz herşey yolundadır inşallahh
herkes iyimi sevo nurcan fatoş takip edemiyorum günleriniz yaklaştımı
nurcik yasini okudum çek işareti annem
kızlar kime ne okunacaksa bana bir çağrı geçin
sedef tosti tarfil aklıma gelmliyo delirdim az birsazcık herkesi merak ediyorum öpüyorum
bana dua edin bu aptal bunalımdna çıkayım korkar oldum kendimden allaha şükür herşey yolunda ama ben ağır depresyona girdim çıkamıyorum çırpınıyorum komşu yok çevr eyok evdne çıkamıyorum uykusuzum kız uyurken bend eıuyumak yerine ev işi ütü yemek diye koşuyorum evin içinde resmen ben diye bişey yok bitti kallmadı ruhgibiyim aldığım nefes bile boğuyo sanki neyse herkesi öperim gelemiyorum sık sık kusura bajkmayın eşim facemde oyun uymanak şçişn açıyosa kapıp 10 15 dk faceye bakıyorum yoksa gönüllü besleme durumundayım yorgunum dostlarım o eski halimden eser yok şimdi
aaaaaahh aaah en son 2 yıl önce zil zurna olmuştum adam akıllı şimdid eöyle olasım var allah korusun şeytana uydurmasın tekrar dilimden duamı elimden kur'anımı tesbihimi eksik etmesin rabbim ama ne yalan söliyim ciğerleirm kurumuş gibi istiyo canım pöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?