Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm öyleee ama bak karalamak var karalamak var kızz yok ssk bıle şıkayetçi ordan incelemede biri yazmış 3 asılama 1 tup var ama anlamadılar yapışıklık oldugunuuuu dersee aklına şüphe düşerrr ama derkii doktor ilgsizdi hiç ilgilenmediii yok boyle ufak tefek şeyleee tamam derim begenmıyecekler olucak tabıkıdee orda okuduklarımın bazıları çok agır suçlamalardıı benceee

iyiyiz bizde sevom işte vakit geçiriyoruz ne yapalım
yazgülü evet beni görüncemi tost geldi aklına bende cok severim dün sabah yaptım yedim afiyet olsun sana
hiç sormayın ya inş. yaparda kurtulur şu işten benim akıllı arkadasım gözünde büyütmüşte büyütmüş
neyse ben kaçar bende etli kuru fasulye koydum pişmek üzere birde pilav yapam koçiş gelmek üzere
cok öptüm herkesi

tamam canım dikkat et kendine kolay gelsin afiyet olsun

slm kızlar benım tahlıllerım vardı ama doktorum saglık ocagında yaptırabıırsın dedı gıttım hepsını yapmadılar bende devlet hastanesınde yaptırmak ıstıyorum randevulumu gıtcem nerden ne alcam bılmıyorum bılenınız varmı lütfen yardım edın

devlet hastanesinin sitesine gir e randevu yerinden infertilite bölümü var ise al yoksa kadın ddoğum bölümünden al

seyhann ben yarın hastaneden 10 a almıştım demeeee randevuyu marmaradan

evet öle hatırlıyorum istersen tekrar gir randevu bölümüne sağ tarafta randevuların çıkar diye biliyorum

bu arada bende tahlillerimi şimdi çıkardım yazıcıdan hepsi temiz allaha şükür

bazıları pozitif çıkmış çok korktum ama onlar kızamıkçık a karşı bağışıklığımmış iyiymiş yani pozitif olması falan

canlarım nasılsınız ben birazdan has gideceğim size bir slm vereyim dedimmm

gerçekmiiiiiiii ama velakin ben nasıl çıkarıcam bende yazıcıı yokkı Marmara yolu gozukuyor sonuç almak içinde

bana takip numaranı verirsin ben çıkarırım..bu arada lab.sonuçlarından tıklayınca açılan sayfa hatırladığım kadarıyla adobe reader dı pc yede kaydedebilirisn yani Olmazsada ben sana maille gönderirim

seyhanım bu arada ozel msj çekemiyorum şekerim anladım okkkkkkkkkkk

ok

ohhhhhh ne guzelll sorunn çıkmamışş inşallahh benimkilerdedee çıkmazzzzzz

evet darısı başına

canlarım nasılsınız ben birazdan has gideceğim size bir slm vereyim dedimmm [sıze=3][/sıze]

kolay gelsin sana yeter kendi doktoru ile görüşmeyemi gidiyosunuz :26:

saoll cnmm çok teşekkür ederimmmmmm bu aradaa ben çıkarrrr kuran dersi vermeyee gidiyorum tabikii cumadan beri açmadıgım deersii verebilirsemöptüm şekerim byyyyyyyy

saoll cnmm çok teşekkür ederimmmmmm bu aradaa ben çıkarrrr kuran dersi vermeyee gidiyorum tabikii cumadan beri açmadıgım deersii verebilirsemöptüm şekerim byyyyyyyy

bende sen ders veriyon zannettim meğer ders alıyomuşsun kolay gele canım hımmm demek çalışmadın dersine :26:

Allah razı olsun canım çok sağol
ne depresyonu kız yakışıyormı sana o laf karizmayı çizdirme benimde asabımı bozma depresyondaymışmışşsana yakın olsaydım asıl depresyonu görürdünn senGÜÇLÜ bir annesin sen ,anneliğe alışana kadar böyle olcak artık ne demişler anne olmak kolay değil yorgun olman, bakımsız, evin dağınık olması normal bebe bakıyorsun bizim oralarda bir laf vardır bebekli kadın tek kol gibidir olacak okadar yane

nevoo gel kullaklarımı çek hatta kopar anca gelirim kendime oruç tutuyormuşsun Allah kabul etsin canımm demekk sadece tesadüff hımm tabii canımmm öyledirr

sevo nurcan duymasın demişsin duydum duydumm

lara maşallah bebişe iri doğmuş doğum bu yüzden zor olmuş ama ebenin karnına çıkıp oturması çok tuhaf Allah korumuş anneyide bebeğinide
sedefommm canımmm çok büyük geçmiş olsunn nasıl şimdi sızlaması geçtimii yanık çok pistir yaa ama senin o yaratıkk akraban daha pismişş geri zekalı şey kesinlikle kıskanıyor seni çekemezlik sezdimm ondaa

selam kızlar nasılsınız herşeyden herkesden bihaberim yaa inşallah herkes iyidir inanın hepinizi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…