selam kızlar nasılsınız herşeyden herkesden bihaberim yaa inşallah herkes iyidir inanın hepinizi çok özledim
selam kızlar nasılsınız herşeyden herkesden bihaberim yaa inşallah herkes iyidir inanın hepinizi çok özledim
senin o dilini koparırım hee kime çıkarıyon o dili
başka şiylerinimiihoşgeldin canım bizler iyiyiz bildiğin gibi aynı sen nasılsın ne durumdasın canım :26:
hahahahhayttt hiç güleceğim yoktusana çıkartıyom hatta başka şeyler olsa onlarıda çıkarırım sana adapazarı bileti alırım istersen bak içinde kaldı ise
iyiyim çok şükür yurcanım pek uyuyamıyorum böbreğimde hortumla yatmak sorun oluyor hep tedirgin yatıyorum.ufak bi heybe yaptım kendime boynuma astım torbamı koydum içine onunla geziyorum evin içinde,zorlanıyorum çok eğilerek bişey yapamıyorum hem bebek hem böbrek dolayısıyla ama şikayet etmekde istemiyorum çok şükür o illet ağrılar yok en azından napalım idare edicez doğuma kadar.sizde ne var ne yok senin bel nasıl oldu
Allah razı olsun canım çok sağol
ne depresyonu kız yakışıyormı sana o laf karizmayı çizdirmebenimde asabımı bozma depresyondaymışmışş sana yakın olsaydım asıl depresyonu görürdünn sen GÜÇLÜ bir annesin sen ,anneliğe alışana kadar böyle olcak artık ne demişler anne olmak kolay değil yorgun olman, bakımsız, evin dağınık olması normal bebe bakıyorsun bizim oralarda bir laf vardır bebekli kadın tek kol gibidir olacak okadar yane
nevoo gel kullaklarımı çek hatta kopar anca gelirim kendimeoruç tutuyormuşsun Allah kabul etsin canımm demekk sadece tesadüff hımm tabii canımmm öyledirr
sevo nurcan duymasın demişsin duydum duydumm
lara maşallah bebişe iri doğmuşdoğum bu yüzden zor olmuş ama ebenin karnına çıkıp oturması çok tuhaf Allah korumuş anneyide bebeğinide
sedefommm canımmm çok büyük geçmiş olsunn nasıl şimdi sızlaması geçtimii yanık çok pistir yaa ama senin o yaratıkk akraban daha pismişş geri zekalı şey kesinlikle kıskanıyor seni çekemezlik sezdimm ondaa
hoşgeldin canım bizler iyiyiz bildiğin gibi aynı sen nasılsın ne durumdasın canım :26:
hahahahhayttt hiç güleceğim yoktusana çıkartıyom hatta başka şeyler olsa onlarıda çıkarırım sana adapazarı bileti alırım istersen bak içinde kaldı ise
iyiyim çok şükür yurcanım pek uyuyamıyorum böbreğimde hortumla yatmak sorun oluyor hep tedirgin yatıyorum.ufak bi heybe yaptım kendime boynuma astım torbamı koydum içine onunla geziyorum evin içinde,zorlanıyorum çok eğilerek bişey yapamıyorum hem bebek hem böbrek dolayısıyla ama şikayet etmekde istemiyorum çok şükür o illet ağrılar yok en azından napalım idare edicez doğuma kadar.sizde ne var ne yok senin bel nasıl oldu
sevom sen naptın tedaviye başladın mı ne oldu bi özet geç allasen bi halttan haberim yok bee
başka şiylerinimiitöbee töbeee
yok bilet istemem ben koca karı teyzemden menunum üstüne başka karı tanımam valla
canım yaa kıyamam ço kgeçmiş olsun peki doğuma kadar kalacak o torba :26:
canım dede yanında değil artık dimi..bu arada yanına annen falan gelemezmi zor olur bu halde sana yaa kıyamam :26:
bak ne güzel ne haldesin yinede şikayet etmiyosun herkese duyrulurbizde en ufak şeyden pireyi deve yapıyoruz emhamdülillah sen ve bebeğin sağlıklısınya gerisi önemli değil..
canım ocak başında nurcik ve sevdamce ile tedaviye başlıyos allah izin verirse canım 40 gün kaldı hala inanamıyorum
at taşı at bende bir taş atayımda görr şimdii
minnakım belimi sormuşsun sağol canım biraz daha iyiyim sende sormasan..BACIlarım var diye geçiniyorum bende, biride çıkıp sormadıı belimi
canım dede yanında değil artık dimi..bu arada yanına annen falan gelemezmi zor olur bu halde sana yaa kıyamam :26:
bak ne güzel ne haldesin yinede şikayet etmiyosun herkese duyrulurbizde en ufak şeyden pireyi deve yapıyoruz emhamdülillah sen ve bebeğin sağlıklısınya gerisi önemli değil..
yok sevom ya dede ramazan bayramında gitmişti zaten. tocem bi hafta izin aldı sağolsun yardımcı oldu annemde 10 gün sonra falan gelecek aslında ben pek istemedim kimseyi o durumda inanki insan eşinden başkasını istemiyor neden bilmiyorum.annemden çok ona nazım geçiyor..kaynana geleyim dedi laf olsun diye aman dedim iyiyim ben hoş zaten onların umrunda olan ben değilim ya ben orda canımla uğraşırken o habire bebek iyimi aman sakın düşüreyim deme diyip beni hepten komaya soktu sanki karnımdaki onun çocuğu gerzek kadın töbe tçbe günaha sokuyor insanı
canım ocak başında nurcik ve sevdamce ile tedaviye başlıyos allah izin verirse canım 40 gün kaldı hala inanamıyorum
oyyy az kalmııış hadi hayırlısı olsun inşallah doüumdan önce güzel haberlerinizi alırım inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim
at taşı at bende bir taş atayımda görr şimdii
minnakım belimi sormuşsun sağol canım biraz daha iyiyim sende sormasan..BACIlarım var diye geçiniyorum bende, biride çıkıp sormadıı belimi
Allah yardımcın olsun sabırlı olcan artık herşey bebek için canın ciğerin için çektiğin sıkıntılara değecek kucağına aldığın zaman unutacaksın bütün yaşadıklarınıevet yurcanım doğuma kadar böle kalacak çünkü çıkarırlarsa sancı başlıyor ve doğum sancısını başlatma durumu var dolayısıyla erken doğum.o yüzden doğumdan sonra müdahale edecekler taşa.delik gezicem doğuma kadar yani
heheheh şimdi sıyrılıyorum bu olaydan bak
ben seni kameradan gördüğüm için iyi olduğunu biliyorum görüyorum çünkü o yüzden sormadımhem sen DİRENÇLİSİN GÜÇLÜSÜN hemencik iyileşirsin biliyorum
minnakım allahım yardımcın olsunn canım
kızlar ben 4 gün izin aldımm ohhhh yandan yandannnn
kızlar bana nazar duası okumanızı istesem başıma gelmayan kalmadı allahım yeterki dermansız dertler vermesinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?