Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar nasılsınız herşeyden herkesden bihaberim yaa inşallah herkes iyidir inanın hepinizi çok özledim

hoşgeldin canım bizler iyiyiz bildiğin gibi aynı sen nasılsın ne durumdasın canım :26:

senin o dilini koparırım hee kime çıkarıyon o dili

hahahahhayttt hiç güleceğim yoktu sana çıkartıyom hatta başka şeyler olsa onlarıda çıkarırım sana adapazarı bileti alırım istersen bak içinde kaldı ise

iyiyim çok şükür yurcanım pek uyuyamıyorum böbreğimde hortumla yatmak sorun oluyor hep tedirgin yatıyorum.ufak bi heybe yaptım kendime boynuma astım torbamı koydum içine onunla geziyorum evin içinde,zorlanıyorum çok eğilerek bişey yapamıyorum hem bebek hem böbrek dolayısıyla ama şikayet etmekde istemiyorum çok şükür o illet ağrılar yok en azından napalım idare edicez doğuma kadar.sizde ne var ne yok senin bel nasıl oldu

başka şiylerinimii töbee töbeee
yok bilet istemem ben koca karı teyzemden menunum üstüne başka karı tanımam valla

canım yaa kıyamam ço kgeçmiş olsun peki doğuma kadar kalacakmı o torba :26:

sedefom hoşgeldin şekerimmm

Son düzenleme:

sağol nurcanımm sorma yaa allahtan komşum uyuşturucu krem sürdü de iyi oldu bide elma rendesiyl eduuryom ya iyi sayılırım acısını alıyor sormaa kıskanç karı nolacakkk gıcık nasıl sinir oldum var ya şimdi iyiyimmmm

selam kızlar nasılsınız herşeyden herkesden bihaberim yaa inşallah herkes iyidir inanın hepinizi çok özledim

slm canım hoşgeldin ben iyiyim canım sen nasılsın canımmm daha iyisindir inşalalhhhh

ilahi sevommmmmm

canım dede yanında değil artık dimi..bu arada yanına annen falan gelemezmi zor olur bu halde sana yaa kıyamam :26:
bak ne güzel ne haldesin yinede şikayet etmiyosun herkese duyrulur bizde en ufak şeyden pireyi deve yapıyoruz emhamdülillah sen ve bebeğin sağlıklısınya gerisi önemli değil..

sevom sen naptın tedaviye başladın mı ne oldu bi özet geç allasen bi halttan haberim yok bee

canım ocak başında nurcik ve sevdamce ile tedaviye başlıyos allah izin verirse canım 40 gün kaldı hala inanamıyorum

hoşgeldin sedefo

başka şiylerinimii töbee töbeee
yok bilet istemem ben koca karı teyzemden menunum üstüne başka karı tanımam valla

canım yaa kıyamam ço kgeçmiş olsun peki doğuma kadar kalacak o torba :26:

evet başka şeyler

demek memnunsunn amann memnun kal sen

at taşı at bende bir taş atayımda görr şimdii
minnakım belimi sormuşsun sağol canım biraz daha iyiyim sende sormasan..BACIlarım var diye geçiniyorum bende, biride çıkıp sormadıı belimi

Son düzenleme:
evet yurcanım doğuma kadar böle kalacak çünkü çıkarırlarsa sancı başlıyor ve doğum sancısını başlatma durumu var dolayısıyla erken doğum.o yüzden doğumdan sonra müdahale edecekler taşa.delik gezicem doğuma kadar yani

minnakım belimi sormuşsun sağol canım biraz daha iyiyim sende sormasan..BACIlarım var diye geçiniyorum bende, biride çıkıp sormadıı belimi

heheheh şimdi sıyrılıyorum bu olaydan bak
ben seni kameradan gördüğüm için iyi olduğunu biliyorum görüyorum çünkü o yüzden sormadım hem sen DİRENÇLİSİN GÜÇLÜSÜN hemencik iyileşirsin biliyorum

oyyy az kalmııış hadi hayırlısı olsun inşallah doüumdan önce güzel haberlerinizi alırım inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim

minnakım allahım yardımcın olsunn canım
kızlar ben 4 gün izin aldımm ohhhh yandan yandannnn
kızlar bana nazar duası okumanızı istesem başıma gelmayan kalmadı allahım yeterki dermansız dertler vermesinnnnnnn

oyyy az kalmııış hadi hayırlısı olsun inşallah doüumdan önce güzel haberlerinizi alırım inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim

evet minnakım az kalmış :18: heyecan sardı bazen kalbim gümgüm atıyii ama çaktırmıyorum inşallah güzel haberler vericez bu sefer sizlere
vermezsek toz duman olup yok olucam buralardan

aah ah sorma o sancıları çekince herkese önce sağlık sıhhat sorar oldum ağzımdan çıkan slogan artık herşeyin başı sağlık valla öyle bir gözüm korktuki.Rabbim düşmanıma vermesin o ağrıyı

Allah yardımcın olsun sabırlı olcan artık herşey bebek için canın ciğerin için çektiğin sıkıntılara değecek kucağına aldığın zaman unutacaksın bütün yaşadıklarını

HADİ ÖYLE OLSUN BAKALIMMM

ne güzelll 4+2 6 gün evindesin ama iş güç yapma lütfen ateşinide ihmal etme ben bakıcam her gün işleyebilcenmi sen :26: olmazsa bana bildirirsin ben işlerim

tabisi okurummm canım kendine kurşunda döktür iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…