Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bilmiyorumki ben yine pazar günü doktorun dediği saatte mi çatlatma iğnesini yaptırayım
açıkçası ben bu doktora bir türlü gevenemedim 2 gün önce 6mm olan yumurta şimdi nasıl 18,5 olur kendi doktorum endometrium 6,5mm demişti bu doktor 7,6mm diye yazdı hani arada az bir fark da yok acaba yumurtaları da yanlış mı ölçtü ona güvenemiyorum işte tam gelişmeden çatlatmanın ne anlamı var ki kendi doktorum sağ yumurtalık önde gidiyor sanırım sağla hamilelik oluşacak demişti solu dikkate bile almamıştı küçükler diye bu doktor ise solda büyük gördü solla olacak diyor şimdi bu durumda nasıl kafam karışmasın ki?

o zaman başka bir doktora daha git bakalım o ne diyecek
yumurtalar soradan kullandığın ilaçla hızlı büyümüş olabilir sağ tarafta büyüme durmuştur sol gelişmiştir belki çatlatma iğnesinde doktorun söylediği gün ve saat önemli iyi düşün canım pişman olacağın karar verme

peki canım ama bugün cuma bu saatten sonra randevusuz nere gidebilirim ki diyorum ki hani pazar günü çatlatma iğnesi olucam ya o zaman acaba ultrasona sokup bakarlar mı yoksa sadece iğneyi yapıp yollarlar mı?

peki canım ama bugün cuma bu saatten sonra randevusuz nere gidebilirim ki diyorum ki hani pazar günü çatlatma iğnesi olucam ya o zaman acaba ultrasona sokup bakarlar mı yoksa sadece iğneyi yapıp yollarlar mı?

çatlatma iğnesini gidiyosun hastaneye iğneyi yapan görevli yapıyo
herhangi bir kontrol falan yapılmıyo

ya kizlar ozur iki gundur yoktum
gecmisi okuyamadim cok uzundu
neler yapiyorsunuz ne var ne yok
bana iki gunun ozetini verir misiniz
ya sizlaeri ozledim kizlar

çatlatma iğnesini gidiyosun hastaneye iğneyi yapan görevli yapıyo
herhangi bir kontrol falan yapılmıyo

canım verdiğin topiğe yazdım sağolsun arkadaşlar beni bilgilendirdi doktorun dediği saatlere uyucam ve sonunu getiricem çok teşekkür ederim yardımın için Allah razı olsun şu hayırlı cuma gününde dualarımız kabul olur inş

hoşbulduk ipeğim bir heyecanla açtım topiği senden haber varmı diye ama yapmamışsın testi
lekelenmelere aldanma hamileliktede olabiliyor ama adet kanamasınada dönüşebiliyor burda okuduğumuz kadarıyla ikisindede değişen bişey olmuyor yarına kadar bekle bakalım inş hamilesindir canım

biz gittik küçük kuzenimi gördüm ama koluyla saklamıştı yüzünü göremedik cimcimeyi
maşallah kiloso iyi 3.200 kg
1 hafta sonra yine gidecez bu sefer tam doğum tarihini söyliyecek dr şimdilik 5 mart dedi dr ama belli
değil 1 hafta sonra netleşecek
şeker için diyet reçetesi vermişti dr onu uyguluyor ama bugün yine biraz yüksek çıktı şekeri 211
2 kere nst ye girdik oda iyi çıktı
bugün okadar çok dua ettimki hastanede her taraftan bebek ve hamile çıkıyordu
Allahım ne olur biz isteyenlerede nasip et dedim

amin canım inşallah onbeş gün sonra hamile olduğunu duyarız

smnr kendi dr unla konuşsan canım daha sağlıklı bilgi alırsın sonuçta bugünki dr senin takibini yapan dr değilki kendi dr unu ara konuş ne diyecek bakalım ..

fatma hoşgeldin canım
iki günün özetini yapacak olursak pek değişen bişey olmadı sadece bol bol şamata yaptık

size güzel haberler vermek isterdim canım ama testi yapmaya elim varmadı şimdilik
bir aksilik yok herhangi bi şey olmadı en iyisi yarını beklemek zaten güzel haber olursa yarın mutlaka gelir haber veririm teyzenin kuzusuna da maşallah allah hayılrı doğum nasip etsin sen nasılsın canım

ESRA İÇİN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644 OKUDU
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200 OKUDU
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200 OKUDU
arkadaşı............200 OKUDU

TOPLAM 4444

FATMA İÇİN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200 OKUDU
nevbahar............500 OKUDU
esra...................200 OKUDU
bulut...................200 OKUDU
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400 OKUDU
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144 OKUDU

TOPLAM 4444

AYNUR İÇİN
ipek................... 800 OKUDU
bynkutluay.......... 500 OKUDU
nevbahar............. 500 OKUDU
esra....................200 OKUDU
bulut....................200 OKUDU
jolita...................1444 OKUDU
sevda...................400 OKUDU
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444

ESRAM SEN OKUIDUNMU KENDİKİLERİNİ

meryem için (meyra)

kedersiz........300
nevbahar......500
meryem ......1000

srp16 için

kedersiz.....300
nevbahar.....500

melike için

kedersiz.....300
nevbahar.....500

kedersiz anlat bakalım eltinle kaynanan neden tartışmış anlatta biraz konular değişsin

AMAN İKİSİDE BİRBİRİNDEN UYUZ NE OLACAK ONLARIN KAVGASI KÖPEK KÖPEĞİ ISIRMAZ HESABI
KAYNANAM BANA YAPTIKLARINI ONA YAPAMIYOR OH OLSUN KAYNANAMADA
ELTİM AKŞAMA KADAR AĞZINDA SAKIZIYLA TV İZLER OYA YAPAR HİÇ BİR İŞE DOKUNMAZ KAYNANAMLA GÖRÜMCEMDE DAYANAMAYIP SÖYLENİYORLAR
AMA BENİM ELTİM ELİ MAŞALI BİRİ ALİM ALLAH ONLARA DOĞDUKLARINA PİŞMAN EDER GÖRÜMCEME ÇATLASANDA PATLASANDA YAPMIYACAM YAPMICAM YAPMICAM DEMİŞ ..kaydirigubbakcemile3
BUNLAR 1 HAFATADIR AYNI EVİN İÇİNDE KÜSLER
AMA HİÇ UMRUMDA DEĞİL ONLAR BANA AZ YAPMADILAR SİZE ANLATSAM İNANMAZSINIZ ALLAHTAN BULSUNLAR BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…