bilmiyorumki ben yine pazar günü doktorun dediği saatte mi çatlatma iğnesini yaptırayım
açıkçası ben bu doktora bir türlü gevenemedim 2 gün önce 6mm olan yumurta şimdi nasıl 18,5 olur kendi doktorum endometrium 6,5mm demişti bu doktor 7,6mm diye yazdı hani arada az bir fark da yok acaba yumurtaları da yanlış mı ölçtü ona güvenemiyorum işte tam gelişmeden çatlatmanın ne anlamı var ki kendi doktorum sağ yumurtalık önde gidiyor sanırım sağla hamilelik oluşacak demişti solu dikkate bile almamıştı küçükler diye bu doktor ise solda büyük gördü solla olacak diyor şimdi bu durumda nasıl kafam karışmasın ki?
o zaman başka bir doktora daha git bakalım o ne diyecek
yumurtalar soradan kullandığın ilaçla hızlı büyümüş olabilir sağ tarafta büyüme durmuştur sol gelişmiştir belki çatlatma iğnesinde doktorun söylediği gün ve saat önemli iyi düşün canım pişman olacağın karar verme
peki canım ama bugün cuma bu saatten sonra randevusuz nere gidebilirim ki diyorum ki hani pazar günü çatlatma iğnesi olucam ya o zaman acaba ultrasona sokup bakarlar mı yoksa sadece iğneyi yapıp yollarlar mı?
çatlatma iğnesini gidiyosun hastaneye iğneyi yapan görevli yapıyo
herhangi bir kontrol falan yapılmıyo
canım verdiğin topiğe yazdım sağolsun arkadaşlar beni bilgilendirdi doktorun dediği saatlere uyucam ve sonunu getiricem çok teşekkür ederim yardımın için Allah razı olsun şu hayırlı cuma gününde dualarımız kabul olur inş
hoşbulduk ipeğim bir heyecanla açtım topiği senden haber varmı diye ama yapmamışsın testi
lekelenmelere aldanma hamileliktede olabiliyor ama adet kanamasınada dönüşebiliyor burda okuduğumuz kadarıyla ikisindede değişen bişey olmuyor yarına kadar bekle bakalım inş hamilesindir canım
biz gittik küçük kuzenimi gördüm ama koluyla saklamıştı yüzünü göremedik cimcimeyi
maşallah kiloso iyi 3.200 kg
1 hafta sonra yine gidecez bu sefer tam doğum tarihini söyliyecek dr şimdilik 5 mart dedi dr ama belli
değil 1 hafta sonra netleşecek
şeker için diyet reçetesi vermişti dr onu uyguluyor ama bugün yine biraz yüksek çıktı şekeri 211
2 kere nst ye girdik oda iyi çıktı
bugün okadar çok dua ettimki hastanede her taraftan bebek ve hamile çıkıyordu
Allahım ne olur biz isteyenlerede nasip et dedim
saol ipeğim darısı bizmde başımıza
ben iyiyim canım bildiğin gibiyim işte
amin canım inşallah onbeş gün sonra hamile olduğunu duyarız
fatma hoşgeldin canım
iki günün özetini yapacak olursak pek değişen bişey olmadı sadece bol bol şamata yaptık
kedersiz anlat bakalım eltinle kaynanan neden tartışmış anlatta biraz konular değişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?