Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet minnakım az kalmış :18: heyecan sardı bazen kalbim gümgüm atıyii ama çaktırmıyorum inşallah güzel haberler vericez bu sefer sizlere
vermezsek toz duman olup yok olucam buralardan
HELE BEN İLELEBET YOK OLUP GİDECEM BİR TEK BURDAN DEĞİL YALAN DÜNYADANDA GÖÇ EDİP GİDECEMM olmazasa eğer( ee biraz duygu sömürü yapıyım dimi ama namımı sürdürmek adına)

GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK aLLAH SAĞLIĞIMIZA ZEVAL VERMESİN GERSİ BİR ŞEKİLDE HOL OLUR

sevom demek 40 gün kaldııı allahımmmmmm çok az kaldııı

evet bacımm yaa minnak sorunca bende takvime baktım öle fark ettim 2 ay falan var diyodum ama ıhıh 40 güncükkk :18: önümüzdeki hafta doktoru arayayım bende randevumu alayım..kızlar sizde alın randevunuzu unutmayın

ooh yaarsın bakalım tatalım tatilin güzel güzel dinlen.amiiin amin canım dediğin doru rabbim derdi dertle unutturmasın varya ben hstanede ilk günler şokta olduğum için paso ağlıyordum sonra nelerini gördüm,bitane kızcağız vardı kastamonudn gelmiş dörtbuçuk aylık hamile eşi otelde kalıyor bu hastanede ve bebeğin bağırsakları dışarda büyüyormuş yani erken doğumla alacaklar bebeği çünkü öyle yaşamazmış ay bir üzüldüm ve kendime kızdımki anlatamam.tocemde bana kızdı bebekde iyi sende iyisin şuan evimiz burda ben sürekli geliyorum azıcık dirençli ol,hem bebeğide düşünme daha ortada bebekmi var ya sen kendini düşün olmadı allah büyük bdaha verir npalım hayırlısı dedi.bebeğime bişey olaak diye çok ama çok korkmuştum ama yineden onu öyle demesi bile rahatlattı beni anasının söylediklerinin ardından

evet minnakım az kalmış :18: heyecan sardı bazen kalbim gümgüm atıyii ama çaktırmıyorum inşallah güzel haberler vericez bu sefer sizlere
vermezsek toz duman olup yok olucam buralardan

saçmalama delü herşeyin hayırlısı diceksin sakın öyle düşünme.kalbini ferah tut dua et Rabbim herşeyin doğrusunı bilir

ayyyyyy sevom iyi hatırlattın yarın anaanneme gidecem anannem kurşun döküyor döktüreyim iyi gelir inşallahhhhhh
yok sevom yapmayacam söz verdim adet görene kadar bi çamaşır yemek işini yapıyorum inşallah ateşim düşmez inşallahh sevom sana msj çekerim olur mu hergün 6.20 geçe kalkıyorum canım sana msj çekerim canımmm inşallah bişeyler olurda patlatırız bombayı arkasından hepimiz hamileeeeeeeeeeeeeeeee ayy allahım hayalini çok güzel ama gerçeğini de yaşayacazzzzzzzzzzzz

saçmalama kızım ya ne kurşunu hala inananlar varmı böle şeylere get kocakarı işleri bunlar

allaha sen şu iki yazındaki çelişkiye bak
birinde yok olup gitcem yalan dünyadan diyon
diğerinde sağlığımıza zeval vermesin diyon

ne demek öle allah korusun

ayyyy heyecan doruktaaa ama ben hissediyorum patlatacaksınız bombayııııı güzel haberler gelecekkkk sizden hemide kızlı oğlanlııııı

ayy yazık kızaa allahım yardımcısı olsun bak kocan ne güzel konuşmuş teselli etmiş sen iyisen bebişin de iyi canım allahım izniyle sağ salim sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah yeterki ağzımızdan aklımızdan duamızı eksik etmeyelimmm

sevo benim randevu almama gerek yok nasıl olsa bu ayki adetimle gidecem ee bide ne zaman adet olacağım belli değil bu yüzden hangi güne randevu alacamki ..ama adet olacağım gün arıycam yarın geliyorum diye sıra olmasa bile mecbur bakarlar bir şekilde değilmi

evet canım neler var emhamdülillah diyelim halimize
her zman onu diyorum canım hayırlısı ne ise bizim için o olsun..

bencede canım yapma
tamam sen bana mesaj gönderir ben eklerim iniallahhh canımmm inşallahhhhh

saçmalama kızım ya ne kurşunu hala inananlar varmı böle şeylere get kocakarı işleri bunlar

yaa ben kurşunu dinde sakınca yok diye biliyodum ama yanlış biliyomuşum :26: idat mış bu :26:

idatlarla ilgili ayet ve hadislerde tehdit, günahtan ve azaptan sakındırma gibi ifadeler geçmektedir. Bütün bu ifadeler, bidatin haram olduğunu gösterir.
Kurşun dökmenin bidat ve hurafe olduğunda şüphe yoktur. Her asılsız şey ile bidat sapıklıktır. Daha çok birden ortaya çıkan veya sebebi bilinmeyen hastalıklara yakalanmamak veya tedâvî etmek üzere başvurulan bir takım tedbirler vardır; nazarlık, at nalı, at kafası, çeşitli muskalar takma, kurşun dökme, tütsü yapma bunun bazı örnekleridir. Bunlar tıb yönünden bir faydası olmadığı, üstelik batıl inançları devam ettirdiği için caiz görülmemiştir.
Peygamberimiz (asm) nazarlık kullanmayı yasaklamış, bu gibi şeyleri üzerinde taşıyan kimselerin beyatlerini kabul etmemiştir

allaha sen şu iki yazındaki çelişkiye bak
birinde yok olup gitcem yalan dünyadan diyon
diğerinde sağlığımıza zeval vermesin diyon

ne demek öle allah korusun

yaa ben duygu sömürüsü için dediydim hani biri demişti ya bana bu lafı o bakımdan yoksaben söylediğimin arkasındayım canım sağlığımıza zeval vermesin RABBİM

yaaa hisediyorummmmmmmmmmmmmmm bu sefer olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

MIIIIIIIIIIII???????????

sedefom okuudm canımm Allah kabul etsin üstündeki nazarlar kalksın inşallah

nurcanımmm allah razı olsunnn ağzına yüreğine sağlık kuzummm rabbim kabul etsin
kızlar az önceee filiz ablayla konuştum hepinize slmı varrr dualarınızı eksik etmeyin diyorr bize bol bol dua ediyormuşş canım yarın sabahta dr a gideceklermiş bu hafta 9. haftasııı allahım sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

sen bence olabileceğin güne göre randevunu al yada doktoru ara sor canım
tabiki her halukarda alırlar ama sen yinede konuş derim

bu arada benim tahlillerim bitti bitek smear kaldı onuda yarın halledince rahatlıcam

ya kızlar bişe sorucam ben bu halde namaz kılıp kuran okuyabilirmiyim yaa çok karışığım bu konuda.böbrekten sürekli idrar çıkışı oluyor o yüzden bilmşyorum ve kime sorsam şaşırdım ama böyle hiçbişey yapmayıncada kendimi çok kötü hissediyorum,yani diyorum oturarakda olsa namaz kılsam.kime danışılırki böyle bişey

şaşırıdm yaa ben inanıyorum neden mi kardeşimden dolayı 1 hafta kurşun döktüler kardeşim kendine geldi bide çok dua okudular bizi çok korkutmuştu bizzat yaşadık onun için şimdi şaşırdım okuyuncaa:26::26:

olacak kuzum olacakk hiç canını sıkmaaa rahat ferah aydınlık ol rahatla gevşeeeeee yayıl şöyle derin derin ohhh be dee

müftüyü ara canım ama kılınır diye biliyorum çünkü bazı yatalak insanlar yatarak namaz kılıyor ve bi ayette okumuştum sanırım şimdi yalan yanlış söylemeyeyimm ama içinden geleni yüreğinin sesini dinle derim canım ve istiyorsun ki yap oku derim

sen bence olabileceğin güne göre randevunu al yada doktoru ara sor canım
tabiki her halukarda alırlar ama sen yinede konuş derim

bu arada benim tahlillerim bitti bitek smear kaldı onuda yarın halledince rahatlıcam

hadi gözün aydın canımmmm onlar tertemiz çıkacak inşallahhhhh hadi bakalım rabbim yolunuuzu açık etsin inşallahhh

ilahi yaa

ve aleyküm selammm inşallah herşey yolunda devam edecekk bu akşam herkeşe dua edeyim yine kuran okurken seninde nazar duanı okurum canım bu arada bende bir dua daha vardı onuda yazarım senin özeline

hımm alo diyaneti ara canım hemen yardımcı olurlar en net bilgiyi oradan alırsın biz ne desek boş 444 1 789 canım

yaa bana da iyi gelmiştide o yüzden ama okuyunca hele baş yazıları vardı onları kopyalamadım uzun diye baya bişeyler yazıyodu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…