HELE BEN İLELEBET YOK OLUP GİDECEM BİR TEK BURDAN DEĞİL YALAN DÜNYADANDA GÖÇ EDİP GİDECEMM olmazasa eğer( ee biraz duygu sömürü yapıyım dimi ama namımı sürdürmek adınaevet minnakım az kalmış :18: heyecan sardı bazen kalbim gümgüm atıyii ama çaktırmıyoruminşallah güzel haberler vericez bu sefer sizlere
vermezsek toz duman olup yok olucam buralardan
aah ah sorma o sancıları çekince herkese önce sağlık sıhhat sorar oldum ağzımdan çıkan slogan artık herşeyin başı sağlık valla öyle bir gözüm korktuki.Rabbim düşmanıma vermesin o ağrıyı
sevom demek 40 gün kaldııı allahımmmmmm çok az kaldııı
minnakım allahım yardımcın olsunn canım
kızlar ben 4 gün izin aldımm ohhhh yandan yandannnn
kızlar bana nazar duası okumanızı istesem başıma gelmayan kalmadı allahım yeterki dermansız dertler vermesinnnnnnn
evet minnakım az kalmış :18: heyecan sardı bazen kalbim gümgüm atıyii ama çaktırmıyoruminşallah güzel haberler vericez bu sefer sizlere
vermezsek toz duman olup yok olucam buralardan
ne güzelll 4+2 6 gün evindesinama iş güç yapma lütfen ateşinide ihmal etme ben bakıcam her gün işleyebilcenmi sen :26: olmazsa bana bildirirsin ben işlerim
tabisi okurummm canım kendine kurşunda döktür iyi gelir
ne güzelll 4+2 6 gün evindesinama iş güç yapma lütfen ateşinide ihmal etme ben bakıcam her gün işleyebilcenmi sen :26: olmazsa bana bildirirsin ben işlerim
tabisi okurummm canım kendine kurşunda döktür iyi gelir
HELE BEN İLELEBET YOK OLUP GİDECEM BİR TEK BURDAN DEĞİL YALAN DÜNYADANDA GÖÇ EDİP GİDECEMM olmazasa eğer( ee biraz duygu sömürü yapıyım dimi ama namımı sürdürmek adına)
GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK aLLAH SAĞLIĞIMIZA ZEVAL VERMESİN GERSİ BİR ŞEKİLDE HOL OLUR
evet bacımm yaa minnak sorunca bende takvime baktım öle fark ettim 2 ay falan var diyodum ama ıhıh 40 güncükkk :18: önümüzdeki hafta doktoru arayayım bende randevumu alayım..kızlar sizde alın randevunuzu unutmayın
ooh yaarsın bakalım tatalım tatilin güzel güzel dinlen.amiiin amin canım dediğin doru rabbim derdi dertle unutturmasın varya ben hstanede ilk günler şokta olduğum için paso ağlıyordum sonra nelerini gördüm,bitane kızcağız vardı kastamonudn gelmiş dörtbuçuk aylık hamile eşi otelde kalıyor bu hastanede ve bebeğin bağırsakları dışarda büyüyormuş yani erken doğumla alacaklar bebeği çünkü öyle yaşamazmış ay bir üzüldüm ve kendime kızdımki anlatamam.tocemde bana kızdı bebekde iyi sende iyisin şuan evimiz burda ben sürekli geliyorum azıcık dirençli ol,hem bebeğide düşünme daha ortada bebekmi var ya sen kendini düşün olmadı allah büyük bdaha verir npalım hayırlısı dedi.bebeğime bişey olaak diye çok ama çok korkmuştum ama yineden onu öyle demesi bile rahatlattı beni anasının söylediklerinin ardından
saçmalama delü herşeyin hayırlısı diceksin sakın öyle düşünme.kalbini ferah tut dua et Rabbim herşeyin doğrusunı bilir
ooh yaarsın bakalım tatalım tatilin güzel güzel dinlen.amiiin amin canım dediğin doru rabbim derdi dertle unutturmasın varya ben hstanede ilk günler şokta olduğum için paso ağlıyordum sonra nelerini gördüm,bitane kızcağız vardı kastamonudn gelmiş dörtbuçuk aylık hamile eşi otelde kalıyor bu hastanede ve bebeğin bağırsakları dışarda büyüyormuş yani erken doğumla alacaklar bebeği çünkü öyle yaşamazmış ay bir üzüldüm ve kendime kızdımki anlatamam.tocemde bana kızdı bebekde iyi sende iyisin şuan evimiz burda ben sürekli geliyorum azıcık dirençli ol,hem bebeğide düşünme daha ortada bebekmi var ya sen kendini düşün olmadı allah büyük bdaha verir npalım hayırlısı dedi.bebeğime bişey olaak diye çok ama çok korkmuştum ama yineden onu öyle demesi bile rahatlattı beni anasının söylediklerinin ardından
saçmalama delü herşeyin hayırlısı diceksin sakın öyle düşünme.kalbini ferah tut dua et Rabbim herşeyin doğrusunı bilir
ayyyyyy sevom iyi hatırlattın yarın anaanneme gidecem anannem kurşun döküyor döktüreyim iyi gelir inşallahhhhhh
yok sevom yapmayacam söz verdim adet görene kadar bi çamaşır yemek işini yapıyorum inşallah ateşim düşmez inşallahh sevom sana msj çekerim olur mu hergün 6.20 geçe kalkıyorum canım sana msj çekerim canımmm inşallah bişeyler olurda patlatırız bombayı arkasından hepimiz hamileeeeeeeeeeeeeeeee ayy allahım hayalini çok güzel ama gerçeğini de yaşayacazzzzzzzzzzzz
saçmalama kızım ya ne kurşunu hala inananlar varmı böle şeylere get kocakarı işleri bunlar
allaha sen şu iki yazındaki çelişkiye bak
birinde yok olup gitcem yalan dünyadan diyon
diğerinde sağlığımıza zeval vermesin diyon
ne demek öle allah korusun
sedefom okuudm canımm Allah kabul etsin üstündeki nazarlar kalksın inşallah
sevo benim randevu almama gerek yok nasıl olsa bu ayki adetimle gidecem ee bide ne zaman adet olacağım belli değil bu yüzden hangi güne randevu alacamki ..ama adet olacağım gün arıycam yarın geliyorum diye sıra olmasa bile mecbur bakarlar bir şekilde değilmi
saçmalama kızım ya ne kurşunu hala inananlar varmı böle şeylere get kocakarı işleri bunlar
evet canım neler var emhamdülillah diyelim halimize
her zman onu diyorum canım hayırlısı ne ise bizim için o olsun..
bencede canım yapma
tamam sen bana mesaj gönderir ben ekleriminiallahhh canımmm inşallahhhhh
yaa ben kurşunu dinde sakınca yok diye biliyodum ama yanlış biliyomuşum :26: idat mış bu :26:
idatlarla ilgili ayet ve hadislerde tehdit, günahtan ve azaptan sakındırma gibi ifadeler geçmektedir. Bütün bu ifadeler, bidatin haram olduğunu gösterir.
Kurşun dökmenin bidat ve hurafe olduğunda şüphe yoktur. Her asılsız şey ile bidat sapıklıktır. Daha çok birden ortaya çıkan veya sebebi bilinmeyen hastalıklara yakalanmamak veya tedâvî etmek üzere başvurulan bir takım tedbirler vardır; nazarlık, at nalı, at kafası, çeşitli muskalar takma, kurşun dökme, tütsü yapma bunun bazı örnekleridir. Bunlar tıb yönünden bir faydası olmadığı, üstelik batıl inançları devam ettirdiği için caiz görülmemiştir.
Peygamberimiz (asm) nazarlık kullanmayı yasaklamış, bu gibi şeyleri üzerinde taşıyan kimselerin beyatlerini kabul etmemiştir
yaa ben duygu sömürüsü için dediydim hani biri demişti ya bana bu lafıo bakımdan yoksaben söylediğimin arkasındayım canım sağlığımıza zeval vermesin RABBİM
yaaa hisediyorummmmmmmmmmmmmmm bu sefer olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
MIIIIIIIIIIII???????????
ya kızlar bişe sorucam ben bu halde namaz kılıp kuran okuyabilirmiyim yaa çok karışığım bu konuda.böbrekten sürekli idrar çıkışı oluyor o yüzden bilmşyorum ve kime sorsam şaşırdım ama böyle hiçbişey yapmayıncada kendimi çok kötü hissediyorum,yani diyorum oturarakda olsa namaz kılsam.kime danışılırki böyle bişey
sen bence olabileceğin güne göre randevunu al yada doktoru ara sor canım
tabiki her halukarda alırlar ama sen yinede konuş derim
bu arada benim tahlillerim bittibitek smear kaldı onuda yarın halledince rahatlıcam
yaa ben duygu sömürüsü için dediydim hani biri demişti ya bana bu lafıo bakımdan yoksaben söylediğimin arkasındayım canım sağlığımıza zeval vermesin RABBİM
yaaa hisediyorummmmmmmmmmmmmmm bu sefer olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
MIIIIIIIIIIII???????????
nurcanımmm allah razı olsunnn ağzına yüreğine sağlık kuzummm rabbim kabul etsin
kızlar az önceee filiz ablayla konuştum hepinize slmı varrr dualarınızı eksik etmeyin diyorr bize bol bol dua ediyormuşş canım yarın sabahta dr a gideceklermiş bu hafta 9. haftasııı allahım sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
ya kızlar bişe sorucam ben bu halde namaz kılıp kuran okuyabilirmiyim yaa çok karışığım bu konuda.böbrekten sürekli idrar çıkışı oluyor o yüzden bilmşyorum ve kime sorsam şaşırdım ama böyle hiçbişey yapmayıncada kendimi çok kötü hissediyorum,yani diyorum oturarakda olsa namaz kılsam.kime danışılırki böyle bişey
şaşırıdm yaa ben inanıyorum neden mi kardeşimden dolayı 1 hafta kurşun döktüler kardeşim kendine geldi bide çok dua okudular bizi çok korkutmuştu bizzat yaşadık onun için şimdi şaşırdım okuyuncaa:26::26:
olacak kuzum olacakk hiç canını sıkmaaa rahat ferah aydınlık ol rahatla gevşeeeeee yayıl şöyle derin derin ohhh be dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?