Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaz sevom bende hemen yazarımmmmm allah razı olsun sevom çok sağollll rabbim o güzel yüzünü güldürsün hep inşallahhh

yaa iştee yorumsuz kalıyorum valla iinsan bizzat yaşayınca ne diyeceğini bilemiyor şaşırıyorr:26::26:

neyse yavrular size doyum olmaz ben gideyim hem bişeyler atıştıryım hem ufaktan yemeğimi yapayım.öpüyorum hepinizi allaha emanet olun sağlıklı sıhhatli günler diliyorum canlarım esen kalın

sen bence olabileceğin güne göre randevunu al yada doktoru ara sor canım
tabiki her halukarda alırlar ama sen yinede konuş derim

bu arada benim tahlillerim bitti bitek smear kaldı onuda yarın halledince rahatlıcam
tamam arıyayım

tahlillerini biliyorum canım yapmışsın hepside temiz çıkmış şükür benimde sadece komozom kaldı cuma günü gidecem onun içinde

kızların dediği gibi diyaneti ara onlar daha iyi bilir canım

kızlar çıkıyorum bende hoşçakalın

neyse yavrular size doyum olmaz ben gideyim hem bişeyler atıştıryım hem ufaktan yemeğimi yapayım.öpüyorum hepinizi allaha emanet olun sağlıklı sıhhatli günler diliyorum canlarım esen kalın

güle güle canım allahım yardımcın olsun canımmmm

güle güle nurcanımmm muckkk

aminn cümlemizinn hep gülsün inaşlşahhh

kolay gelsin sana dikkat et kendine

tamam kolay gelsin size

sevomm aklıma geldi cilt bakımını yaptırdın mı bende dün omekin cilt bakımına gittim akrabam öğretmenlik yapıyor o bölümde kaşımı bıyığımı aldı pek güzel olmuşum haftaya da cilt bakımı yapacak benim kinin konu mankeni oldum daabeleşe geldim puhaaaaa evde ağda yapmasını biliyordum dün tüyolarını öğrendim püf noktasını kızlar birbirinin kini alıyorlarrr iyimiş dedim bu grup bitsin bi dahakinde bende katılacamm öğreneyimmmm iğneli epilasyon mu lazer mi dedim lazeri öneriyorr bakalım sırt bölgemdekine gidecem hani o meşurrrrrr bölgem var yaaaa

ben kasımdakini yaptırdım bir sefer 2.si 6 aralıktı sanırım
hımm ne güzel demek eşine konu mankeni oldunnn yaptır canım yaptır
ohh ne güzel grubunuda bulmuşsun
hımm bencede normal lazer olsun canım

ya sevom eşim kıskançlık krizine girdiii anammmm neymiş efendim kendime neden bakıyormuşum öğretmen oldum diyee kendine bakmaya başladın diyoo oysa yok öyle bişi her zamanki gibi kaş bıyık bende hemen dedim sen daha geçenlerde sen kendine neden bakım yapmıyon ablamla annem buraya şuratya gidiyo diyen kimdi imam mı dedim cvop vermedii ama çok içerledi dünde nolur gitme ben senin doğal halini sevomm dedi heee palavra dedim giyindim çıktım yaptıracam hıhh
seninde az kalmış sevom merak ediyorum bende hiç yaptırmadımm
lazeri düşünüyorum hadi bakalımmm

ayy bu erkekler hepmi böle bakımlı olmamızı isterler azcık kendimizle ilgilenip süslensek neden yapıyon kime hazırlanıyon gibi laflar ederler.yani bi yandan beğenirler ama biyandanda birileri bizi beğenecekler diye korkarlar olsunnn böle olmaları daha iyi biz bakımı bırakmıyoruz cilt bakımının çok çeşidi var inşallah sanada iyi gelir canım güzle yaparlar

inşallah sevom yeni aletler gelecekmiş bana cilt tipine uygun bişeyler söyleyecek bende gidip alacam oda yapacakk
ayy demii çok kıskançlar ne istediklerini bilmiyorlar biliyorlarda korkuyorlar sanki bizde kaçacazzz şüpheeliler hepp

zaten hemen bizim için kapıda sıraya geçmişlerdi

bu arada bende eşime takviye enerji verecek şeyler bakayım nelermiş tedavi yaklaştı iyi bakam kocişimeee

zaten hemen bizim için kapıda sıraya geçmişlerdi

bu arada bende eşime takviye enerji verecek şeyler bakayım nelermiş tedavi yaklaştı iyi bakam kocişimeee

demi kapıda nöbetleşe bekliyorlar
ballı fıstıklar ver sevommm vermişindir bellki bide macun eskiden adamlara macun verirlermiş enerji fışkırması için

Son düzenleme:
demi kapıda nöbetleşe bekliyorlar
ballı fıstıklar ver sevommm vermişindir bellki bide macun eskiden adamlara macun verirlermiş enerji fışkırması için

onlardan var canım yani ballı karışımlar

fındık var evde ondan kavurayım badem alayım nar tüketelim incirde tüketiriz :26: başka da aklıma gelen yok

onlardan var canım yani ballı karışımlar

fındık var evde ondan kavurayım badem alayım nar tüketelim incirde tüketiriz :26: başka da aklıma gelen yok

ben bi kere hazır ballı fıstık karışımı satılıyordu ondan aldım eşimee yok anam bi daha almam yerinde duramıyor bi oturuşta yediii fındık antep fıstığı falan filan varmış bide sevom sen havucuda bol bol tüket emiii

hadi yaa olan sonra kadına oluyo ya bizimki düzenli olarak kullanmadı hiç ama bu aralar keçiboynuzu yiyo her akşam 5-6 tane
dediğin karılşımdan alayım ben ya :26:
bide deiğin gibi havucu hemn ben hemde eşim tüketmeli

oo iyi keçi boynuzu yiyorsa suyunuda için havuç için evet ikinizd etüketmelisiniz
evet sevom ya olan kadına oluyor yok enerjisini durduramadık yaaa ben baktım tadına güzelmişte haaaa

herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm muck muck mcuk bana dua edin muckkkkkkk byyhaftaya pazartesi günü görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın allaha emanet olunn bi gelişme olursa bana hemen alo deyin çatlarım meraktennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…