AMAN İKİSİDE BİRBİRİNDEN UYUZ NE OLACAK ONLARIN KAVGASI KÖPEK KÖPEĞİ ISIRMAZ HESABI
KAYNANAM BANA YAPTIKLARINI ONA YAPAMIYOR OH OLSUN KAYNANAMADA
ELTİM AKŞAMA KADAR AĞZINDA SAKIZIYLA TV İZLER OYA YAPAR HİÇ BİR İŞE DOKUNMAZ KAYNANAMLA GÖRÜMCEMDE DAYANAMAYIP SÖYLENİYORLAR
AMA BENİM ELTİM ELİ MAŞALI BİRİ ALİM ALLAH ONLARA DOĞDUKLARINA PİŞMAN EDER GÖRÜMCEME ÇATLASANDA PATLASANDA YAPMIYACAM YAPMICAM YAPMICAM DEMİŞ ..kaydirigubbakcemile3
BUNLAR 1 HAFATADIR AYNI EVİN İÇİNDE KÜSLER
AMA HİÇ UMRUMDA DEĞİL ONLAR BANA AZ YAPMADILAR SİZE ANLATSAM İNANMAZSINIZ ALLAHTAN BULSUNLAR BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM
Yok ipeğim ben akılandım artık eltime eskiden bütün derdimi anlatırdım
ama o ne yaptı ona anlattıklarımı gididp kaynanama yetişrdi kaynanamla bei düşmen etti birbirimize düşürdü
şimdi kaynanam benim değerimi anladı ama
bana kaynanam çoğu şeyde kızardı şöyle yap böyle yap diye çok eleştiri yapardı ben ise gerçekten diyorum hiç sesimi çıkarmazdım sanki muska yapılmış gibi ağzım dilim bağlanmış gibiydi ozamanlar
ama şimdi öyle değilim kendimi her konuda savunabiliyorum onlara karşı kötükedihüso
benim eltim çok sinirli bir insan geçen sene yine kavga ettiler bunlar
bir baktım sesler yukarı kadar geldi bende merak ettim ne oldu diye aşağı indim baktım eltim kapının camlarını eliyle kırıyor zor sakinleştirdik onu ..eli baya bir kesildi allahdan sağlık ocağı bizim eve çok yakın olduğu için hemen bir yemeniyle eline bağlayıp koştur koştur götürmüştüm onu 6 dikiş atılmıştı eline ama hiç acımıyorum ona dediğim gibi az yapmadı o bana
valla karaktersizin biri ipeğim ben ona bulaşmıyorum
ne kocası ne kaynanası nede kayınpederi(yane dayım) karışamıyor ona en çok buna üzülüyorum neden bu kadar korkuyorlar ondan anlamıyorum
bu aralar sanki bana karşı iyilik meleği olmuş ama nurcan yemez bunu onun içinde hep bir şeytanlık var
dün bizden gittikten sonra oğlum sizde kalsın biraz seversiniz onu dedi :uhm: :1shok:
Ben çocukla uğraşmaktan bıktım siz çocuksuzluktan bıktınız dedi ikiside ayrı bir dert dedi :dilcikar:
etİpuuuuuuuuuuuuf neden sesİn Çıkmıyo oradaysan ses ver etİpuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf
neyse kızlar eltimden konuşup sizinde keyfinizi kaçırmıyım
ben yavaş yavaş kalkayım hem tefriciyeleri okuyacam hem küçük kuzenime ördüklerimi bitirmeye çalışacam görüşürüz kızlar
geldimmmmmm geldimmmmmm.....
maşallahhh kızlar okadar kaynatmışlarki bende meraklıyım her satırı tek tek okudum... 2 saattir yazdıklarını okuyorum...
Ipekcim kahverengi leke görmüşsün o gayet normaldir önemli lan kırmızıya dönüşmesin... Inşallah güzel haberler verirsin.. Olmazsada senin ve eşinin canı sağolsun...
Kedersizim senin eltiyede kaynanayada maşallahh.. Ne öyle kız el kesmeler felan bence aşırıya kaçmış.. Desene eden buluyo... Sende uzaktan tiyatro izliyormuş gibi onları izle...
Kızlar bende sabah bir ara doktora gittim malesef benim hormonlar uçmuş doktor pek iç açıcı konuşmadı tsh hormonum yükselmiş.. Genel cerraha sevk etti... Bakalım heralde tsh hormonunu düşürecek ilaç tedavisine başlıyacaklar...
Bu arada ben tefriciyemi dün bitirdim... Allah hepinizden razı olsun...
neyse kızlar eltimden konuşup sizinde keyfinizi kaçırmıyım
ben yavaş yavaş kalkayım hem tefriciyeleri okuyacam hem küçük kuzenime ördüklerimi bitirmeye çalışacam görüşürüz kızlar
etipufum geçmiş olsun..inşallah önemli birşey çıkmaz...
kız dünür herzaman rabbim işini bilir..bak neler oluyor..hiçbirzaman iyilik gibisi yok...eltinede allah akıl versin....
kızlar benimde cuma sohbeti var bugün oraya gideceğim hepimiz için dua edeceğim...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...bu mübarek günde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?