Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Nurcik papatyamm nasılsınız?
iyi geceler iyim canım çok şükür

hamdolsun iyiym cnm sen nasılsın...yoktunuz ne zamandır gelince paptyayla beraber gelirsiniz beraber yok olursunuz ne iş :)) yoksam bizi beğenmiyonuzmu ?:)) yada tamamiyle tesadüfmü :))
tamamen tesadüf canım

canım selamını yeni gördüm 5 gündür giremiyordum kayınvalidemler vardı okumam gereken baya uzunnn bir geçmiş vardı

ben o gruptan ayrıldım canım ülkü hanımla bir sorun olduda neyse...
olsun canım 3_:5 kuruşta iyidir inan böyle paralar daha bereketli oluyor paranın değerini anlayınca daha bir kısıtlı alıyorsun herbişeyini:))

anamm nevoo gelmişş yoksam kulakrımı çekmeyemi geldii
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/486248-amcasiyla-evlenicem.html
kızlar bu topiğe takıldım kaldım daha doğrusu şaştım kaldımm

şifamm canım iş bulmana sevindim
amaaa tedaviyi ertelemen hiç hoşuma gitmedi
rabbim kolaylık versin inşallah biran önce durumunuz düzene girerde sende tedavine başlaya bilirsin
işe başlaman taşınma ertelendi demek oluyor demi

iyi geceler iyim canım çok şükür

tamamen tesadüf canım

canım selamını yeni gördüm 5 gündür giremiyordum kayınvalidemler vardı okumam gereken baya uzunnn bir geçmiş vardı
Rabbim daim etsin evet tabiki tesadüf tahmin ettim geçmişe gömülmüştür ayşe yazdım av evvel yoğundun haaa evin nasıl soğukmu sıcakmı kalorifer ne durumda :26:

canım bana özelden yazsana tabi özel değilse :26: merak ettim aynen ya inşşşş bereketli olacak bu tedavi paramız olacak inşş

ayşem ayşem benimde hoşuma gitmiyo ertelemek ama işte imkanlar yada imkansızlıklar neyse bakalım Rabbim büyük inşşş ertelemeye gerek kalmaz hatta hepimize tedavisiz nasip etsin inşşş canım innaki hiç bişi belli değil tayin işi netleşmedi ki bakalım sonumuz ne olacak bizde her an herşey olabilir

ayy ben geldim bi sürü cevap yazdım alıntı yaptım özene bezene bu kk kafayı yemiş mesajımı yayınlamiii diyo ki 117 grafik kullandınız bi smile bile kullanmadım oysa...

neyse kısaca özet geçeyim yetercim inş. eşinin hastalığından eser kalmayacak çok sevindim önemli gelişmelere.
laracım ben de ocakta yaptırmıştım tedavimi umarım sana ve diğer kızlara da uğurlu gelir.
şifacım inşallah hakkında hayırlısı olsun ama tedavini fazla erteleme tatlım.
nurcik çok yönlü on parmağında on marifet arkadaşım ben deldi he ya
papatya sen nasılsın..........

iyim nevbahar çok şükür bu günüme
sadece gözümden uyku akıyor

şifam canım hayırlısı olsun rabbim büyük su akar yolunu bulur
vakti saati gelince engel kalmayacak
ben çıkıyorum çok uykum geldi
kayınvalidemler varken erken yat erken kalk derken uyku düzenim değişti
birkaç güne eski düzenime dönerim(yani düzensizliğime)
iyi geceler

canım benimmm hg bazen kafayı yiyo cevap yazmakta hepimiz zorlanmışızdır canım inşş inşşş benimde tek duam bu ertelenmesin tedavimiz tedavilerimiz inşşş o güzel gönlünce duada ediyorsun hepimizin duası kabul olsun inşş ufaklıklar nasıllar sen nasılsın

ev çok şükür sıcacık 24 saat yanıyor kalorifer
yoğundum canım bu günde merkezdeydik akşam döndük
sevindim canım ne güzel evin sıcacıkmış darısı benim eve şu anda donuyom kızlarrr ohhh meerkezde yapmışsınız iyi gelmiştir inşşş

Yeterciğim bende çok sevindim tatlım yazamadım hemen inşş daha sağlıklı günler bebişli yıllar bekliyor sizi

kızlar bana müsade malumm yarın iş görüşmesi diye gidip işe başlayadabilirim hesabıyla sabah erkenden karşı komşuma takılıcammm başım ağrıyor uykum geldi ben kalktımm öptüm hepinizi

uuuu hoşgeldin başım gözüm üstüne geldin gardaşım nasılsın balım yaramazlar uyuyormu hele o cadı zilloş ne yapıyor öper koklarım onlarıı

şifa özelden yazmıyım direk buraya yazayım doğu insanlarına kürtlere ŞEREFSİZLER diyen bir insanıN ŞEREFİNDEN,HAYSİYETİNDEN şüphe ettiğim için çıkardım arkadaşlığımdan obeniliğindende çıktım ama içime dert oldu paylaştığım örgülerimi ordan silemeden çıktım ona yanarım

benimde uykum m var hayret valla bende düzenemi giriyorum ne aminn canım sağolo aynen öyle demi vakti saati gelsin inş çok geçmeden tedaviler müjdelerle sonlansın inşş

iyi uykular canım

nurcan o linke giremiyorum çok merak ettimm şimdi kimin amcasıyla evleniyomuş

meraklı hatun seni:)kız sevgilisin amcasıyla evlenecekmiş sevgilisi ve sevgişlisin amcası aynı apartmanda oturuyorlarmış güya intikam alacam diyo kendince bişeyler zırvalamış işte :)) ama yorumlar harikaa çok güldüm ahh şu kk kızlarıı alemler valla :))

canım benim üzüldüm açıkcası aaaa istersen ben kaldırabilirsem deneyimmi bi ara paylaştığın resimleri hadi kaçtım bennn size hoş sohbetler

haaa hemşom canımmmm inşş tedavin hayırlı uğurlu olsun bebişin hemmen göbişine konsun canımmm

burdaki tüm arkadaşlara selam ediyorum , öpüyorum çok çok görüşmek dileğiyle

bende linke tıkladım ama okuyamadım ki bi ara bakabilirsem tabi o zamana konu imha olmazsa

benimde uykum geldi..yarın sabah erkenden hastaneye gidecem kromozom tahlili için..
haydin hep beraber girelim yataklarımıza mışıl mışıl uyuyalım herkese iyi geceler

valla silersen çok sevinirm canım aslında o grupta yetkin varsa silebiliyorsun bildiğim kadarıyla
bende çıkıyorum gözlerim kapanıyor esneye esneye çenem yamulacak şimdi

geldim geldim bu meraklılığım hiç değişmemiş dimi inat ettim okudum.nurcan ben çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca toplumumuz iyice dejenere oluyo kendimizi unutuyo hatta aklımızı yitiriyoruz bi de çok güldüm amcagülün suçu ne demiş biri....offfff

şifacım biz iyiyiz canım yatırdım onları hatta ben de azcık kestirdim kalktım yoğurt mayaladım bi bakayım dedim.iyi oldu size denk geldim

nurcan senin zilloş tam bi tatlı cadı kardeşine biraz kibar davransa daha tatlı olcak ama bu günlerde pepeyle yatıp pepeyle kalkıyo çok fazla tv seyrettirmiyorum ama aşık mıdır nedir pepeye deliriyo sayesinde ben de öğrendim pepe şarkıları...iki ekmek aldım eve gidiyorum.....pepenin yeşilleri çoğalıyor vs. vs.

hadi canım Allah rahatlık versin paptya nurcan uyumaya gidenler nurcan inş. bi sorun çıkmayacak Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…