Herkese günaydınlar hayırlı cumalar
akşam muhabbet varmışş ne güzell
Yeterr ameliyat olmasına gerektiren birşey yokmuş sevşndim rabbim dahada çok şifa versin inş.
Laracım o en başta yazılan şey adım gibi eminimki akşamda demiştim hatta fsh tır diye o bence fsh.. Bunların hepsini bizde yaptırdık ekstradan bikaçtane kızamıkçık frengi gibi hastalıklarda yapıldı okadar..hormon tahlilleri zaten yazdıklarının içinde adetli olmadığın zamanda da olur demişler sana demekki onu baz alarak yorum yapacaklar.. Herşey gönlümüzce olsun tedavin hayırlısı ile güzel sonuçlansın inş.
şifa işe başlıcaksın sanırım büyük ihtimal hayırlı olsun.
Papatya kayınvalideler varmış o yüzden gelememişsin artıkı eski düzensizliğine dönebilirsin gittiklerine göreHadi gözün aydın ev,in sıcacıkk olmuş sonunda
nevommm gelmişşşş gitmişşşşözledimm eski zamanlarııı
Nurcanım tahlillerin inşallah temiz çıkacak merak etme
Duru günaydın canım sende artık görünmüyosunNeyse sağlık olsun
ben yine hastalandım puuufffffffffffffff.........
tamam bacım çok sağol pazartesi hastanedeyizzzzzzzHımm iyi randevunuzu aldınız yaniYok içlerinde smear yok cnaım anladığım kadarıyla Zaten olsaydı yaptıramazdın.
Tam kanda falan kanın düşük çıkabilir dert etme sakın adetli iken olabiliyo
günaydın günaydınnnnnnngünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız bugün
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız bugün
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
tamam bacım çok sağol pazartesi hastanedeyizzzzzzzanammmm kafayı yiycem şimdide beslenmeye takıldım
sen folic-asit kullanıyonmu sevo alsakta kulansakmı acabaaa:26:
günaydın günaydınnnnnnnbiriniz beni sakinleştirin çok heycanlıyımmm
sakin ol canım benim gel sarılıyım sana
ahh laracım ne güzel heyecanlanmak ta çok güzel ben hiç heyecanlanmam artık sanırım alıştım yaa başlarsam bu 4. olacak hatta 5.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?