Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar 10 dk kahvaltımı yapıp geliyim olur mu
tamammmm

seninde cuman mubarek olsun allah razı olsun

ben adetli olacam o günlerde bide sen hamilesin bide risklisin canım tutmasanda olur
pazartesi 1000 ihlas çekiyim adetli olurmu acaba:26: ne güzel mübarek günlerde bismillah diyoruz inşalah herşeyimiz hayırlarla olur

klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım olmadı...
rahim filmi istiyo şimdi doktor

allah yardımcınız olsunnnrahim filminden sonrada gebelik için şansın yükseliyor çok kişi vardır rahim filminin ardından hamile kalan
merak etme biraz sabır ve tedaviyle sende hamile kalırsın inşallahh

canım adetliyken olmuyor diye biliyorum
laracım borcumda var 6 gün 3 gün tutsam hem borcuma sayılır hemde sevabı büyük rabbim yardım eder inş.
4:15 de akşam ezanı okunuyor günlerde kısa gece ve akşam bolca sıvı alırsam bişey olmaz inş.

allah yardımcın olsun o zman şimdiden allah kabul etsinnnn duanı bizlerdende esirgeme olurmuu hem hamilesin hem oruçlusun hem mubarek gündesin allah rızası için bizede bol bol dua et

Laracım demekki et balık tavuk gibi besinleri çok sık yemicez sebze ve meyve ağırlıklı beslenicez

Ben folik asit zaten kullanıyorum canım geçen haftadan beridir Sende kullan tabiki :26: Folbiol kullanıyorum ben

allah yardımcın olsun o zman şimdiden allah kabul etsinnnn duanı bizlerdende esirgeme olurmuu hem hamilesin hem oruçlusun hem mubarek gündesin allah rızası için bizede bol bol dua et

tabi ki canım hep ediyorum canımcım aklımdasınız rabbim tüm isteyenlere versin inş. sizlerin emeklerinizi boşa cıkarmasın kucaklarınızı doldursun

Pınar afiyet olsun

akandeniz rahim filminden sonra inş.hamile kalırsın korkma bu filmden

Tostimm aminnn diyorummm Demek oruç çok sevapmış kesin annemde tutar. Pazar günü bende tutsam iyi olur 1000 ihlası çekeyin bende..birde tostican pazar günü aşure yapılır dimi illa pazartesiyi beklemeye gerek yok :26: Hafta içi yetiştiremem gibide pazar günü yapmayı düşünüyorum

o zaman haftada bir 1 et 1 balık yesek çokmu olur acaba 2 kered yumurta yeriz
kalan günlerde de 1 gün bakliyat 1 gün sebze ve hergün meyve
valla kafayı sıyıracaz ama bu ne yaaaaaaa
tabi ki canım hep ediyorum canımcım aklımdasınız rabbim tüm isteyenlere versin inş. sizlerin emeklerinizi boşa cıkarmasın kucaklarınızı doldursun

aminnnnnnnnnnn inşallah allah razı olsun

tosticim merhaba canım inşallah ben de p.tesi ve salı tutarım oruç tabii lekelenmelerim olmassa o zaman p.tesi bol bol elimizden geldiği kadar ibadet edelim kızlar

Haftada birgün bence ideal gibi duruyor Ozaman bizim hazır gıdalar azalıyo Al tavuğu balığı hemencik yap işte yemek Bize yaramadı bu :44: Amannn çokta düşünme derim zararlı şeyelrden uzak dur kendince sebze meyve yoğunlukta ye diğerlerindende 1-2 kere ye olsun bitsin çok stres yapma bacım Akışına bırak

kızlar halit fırat erden hoca arkadaşımın dr u ona gitti ve şuanda hamile çok zordu onun işi bana sen de ona git mutlaka diyo

sağol canım hayırlı cumalar

tamam öyle yapalımm aman beeeeeeee bakma sen birkaçgüne yatışırım şimdilik idare edin

kızlar halit fırat erden hoca arkadaşımın dr u ona gitti ve şuanda hamile çok zordu onun işi bana sen de ona git mutlaka diyo

hımm olmazsa bide ona gidersin canım devletteki görüşme içine sinmez ise

bende bu hafta yapamamda allah kısmet ederse haftaya pazar bende aşure yapmak istiyorum

ya belki benimkide haftaya kalır bilmiyom daha tencere alıcam malzemeler alıncak buakşam halledemem randevum var.cumarteside randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…