hayırlısı olsun canım herhangi bir tedavi görmüşmüydün canımm
tamammmmkızlar 10 dk kahvaltımı yapıp geliyim olur mu
seninde cuman mubarek olsun allah razı olsunslm kızlar hayırlı cumalar
rabbim cumamızı mübarek eylesin şu cumanın ve muharrem ayının hürmetine tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza hayırlarla yavrularına kavuşmayı nasip eylesin kimsenin emege boşa gitmesin inş.
hamile olanlarada kucaklarına almayı nasip eylesin AMİN
Kızlar pazar pazartesi ve salı günü oruçlu olmak cok sevapmış
1 güne 30 gün sevabı yazılıyormuş
pazar muharremim 9.
Pazartesi 10.
Salı 11. Günü
aşure günü muharremin 10. Günü 1000 ihlas cekmek cok sevapmış o gün bol bol dua edelim
hocamız sohbette bunlardan bahsetmişti sizlerlede paylaşmak istedim herkes faydalansın böyle mübarek günlerden tutabilirsem bende oruçları tutmayı istiyorum inş. Allah nasip eder
klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım olmadı...
rahim filmi istiyo şimdi doktor
tamammmm
seninde cuman mubarek olsun allah razı olsun
ben adetli olacam o günlerde bide sen hamilesin bide risklisin canım tutmasanda olur
pazartesi 1000 ihlas çekiyim adetli olurmu acaba:26: ne güzel mübarek günlerde bismillah diyoruz inşalah herşeyimiz hayırlarla olur
canım adetliyken olmuyor diye biliyorum
laracım borcumda var 6 gün 3 gün tutsam hem borcuma sayılır hemde sevabı büyük rabbim yardım eder inş.
4:15 de akşam ezanı okunuyor günlerde kısa gece ve akşam bolca sıvı alırsam bişey olmaz inş.
allah yardımcın olsun o zman şimdiden allah kabul etsinnnn duanı bizlerdende esirgeme olurmuu hem hamilesin hem oruçlusun hem mubarek gündesin allah rızası için bizede bol bol dua et
o zaman haftada bir 1 et 1 balık yesek çokmu olur acaba 2 kered yumurta yerizLaracım demekki et balık tavuk gibi besinleri çok sık yemicez sebze ve meyve ağırlıklı beslenicez
Ben folik asit zaten kullanıyorum canım geçen haftadan beridirSende kullan tabiki :26: Folbiol kullanıyorum ben
tabi ki canım hep ediyorum canımcım aklımdasınız rabbim tüm isteyenlere versin inş. sizlerin emeklerinizi boşa cıkarmasın kucaklarınızı doldursun
Kızlar pazar pazartesi ve salı günü oruçlu olmak cok sevapmış
1 güne 30 gün sevabı yazılıyormuş
pazar muharremim 9.
Pazartesi 10.
Salı 11. Günü
aşure günü muharremin 10. Günü 1000 ihlas cekmek cok sevapmış o gün bol bol dua edelim
hocamız sohbette bunlardan bahsetmişti sizlerlede paylaşmak istedim herkes faydalansın böyle mübarek günlerden tutabilirsem bende oruçları tutmayı istiyorum inş. Allah nasip eder
Pınar afiyet olsun
akandeniz rahim filminden sonra inş.hamile kalırsın korkma bu filmden
Tostimm aminnn diyorummmDemek oruç çok sevapmış kesin annemde tutar. Pazar günü bende tutsam iyi olur 1000 ihlası çekeyin bende..birde tostican pazar günü aşure yapılır dimi illa pazartesiyi beklemeye gerek yok :26: Hafta içi yetiştiremem gibide pazar günü yapmayı düşünüyorum
hayırlı cumalarrrrrrrrrr
Haftada birgün bence ideal gibi duruyorOzaman bizim hazır gıdalar azalıyo Al tavuğu balığı hemencik yap işte yemek Bize yaramadı bu :44: Amannn çokta düşünme derim zararlı şeyelrden uzak dur kendince sebze meyve yoğunlukta ye diğerlerindende 1-2 kere ye olsun bitsin çok stres yapma bacım Akışına bırak
hayırlı cumalar yetercim eşinin iyi olmasına çok sevindim allaha şükürler olsun
kızlar halit fırat erden hoca arkadaşımın dr u ona gitti ve şuanda hamile çok zordu onun işi bana sen de ona git mutlaka diyo
bende bu hafta yapamamda allah kısmet ederse haftaya pazar bende aşure yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?