Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm olmazsa bide ona gidersin canım devletteki görüşme içine sinmez ise

ya belki benimkide haftaya kalır bilmiyom daha tencere alıcam malzemeler alıncak buakşam halledemem randevum var.cumarteside randevum var

haftaya gitmek istiyoduk o dediğim araştırma has. ama eşim salı günü izmire gidiyo perşembe dönecekmiş taa öbür haftaya kaldı bizim iş hayırlısı artık

yeterimm maşallahhh ayy canım çok sevindim gerçektenn allaha binlerce şükür16: canım inşallah hep böyle mutlu mesut döneceksiniz hastaneden allahın izniyle hep pozitif ve sağlıklı günler diliyorum size

yeter çok sevindim canım gözünüz aydın inşallah dahada iyi olacak Allahın izni ile..sonrada gelsin bebişler :))

kızlarrrrrrrrrrrr sağolun mutluluğumu paylaştığını içinnnnnn evet yaaaaa şimdilik ameliyat söz konusu değil demesi bile beni çok mutlu ettiiii

hayırlı cumalar
allah gönlünüzün muradını hakkınızda hayırlı etsin inşallah
kızlar sonunda bizde tedavi zamanımıza karar verdik
rabbim kısmet ederse mart da başlamaya karar verdik
çok heyecanlandım mart ayına ne kaldıkı şunun şurasında
kusura bakmayın kızlar eşim geldi hemen çıkıyorum sonra yine gelirim

haftaya gitmek istiyoduk o dediğim araştırma has. Ama eşim salı günü izmire gidiyo perşembe dönecekmiş taa öbür haftaya kaldı bizim iş hayırlısı artık

olsun canım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun

hayırlı cumalarrr abowww herkes tedaviye başlıyo ne güzellll Hadi hayırlı olsun hepimizin göbişleri hayırlısı ile bebişle dolar inşallah

ayyyyyyy ayşe çoookkkkkkk sevindim kız anamm herkeşler başlıyo tedaviye allahım sen bu müabrek günler yüzü suyu hürmetine hepimizi sırayla yavrusuna ya da yavrularına kavuştur allahım

olsun canım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun

hayırlı cumalarrr abowww herkes tedaviye başlıyo ne güzellll Hadi hayırlı olsun hepimizin göbişleri hayırlısı ile bebişle dolar inşallah

inşallah rabbim artık sırayla hepimizin hasretini sonlandırsın

ayyyyyyy ayşe çoookkkkkkk sevindim kız anamm herkeşler başlıyo tedaviye allahım sen bu müabrek günler yüzü suyu hürmetine hepimizi sırayla yavrusuna ya da yavrularına kavuştur allahım

aminnn

sağol pınarcım inşallah rabbim mart ayına kadar tedavime mani bir sorun çıkarmaz bende başlaya bilirim inşallah

hayıelı cumalaaaaaar.ay ne mutlu herkes tedaviye başlıyor Rabbim hepinize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah yaza herkes göbüşü dolu girsin innnşallaaaaaaaaaaaah

Nuray ve minnak gelip gitmişsiniz kaçırmışım sizi

Kızlar benim çok adet sancım var yaa Inşallah adet falan olmam yumurtamın çatlama zamanlarıydı aslında ama böle bu kadar ağrım olmazdı

ben burdayım cnaım her zamanki gibi

bende biraz ders çalışıyım dedim misafir geldi onunla uğraştım yeni gitti

sevom benim patroniçe hasta seninde eşin hasta büyük ihtimal bizde yakında bunlardan şifayı kaparız canım nasıl korusak kendimizi bilemedim bu dönem hasta olmamamız lazım bağışıklığımızın zayıflamaması içün:2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
Nuray ve minnak gelip gitmişsiniz kaçırmışım sizi

Kızlar benim çok adet sancım var yaa Inşallah adet falan olmam yumurtamın çatlama zamanlarıydı aslında ama böle bu kadar ağrım olmazdı

nasıl yani anlamadım seyhancım yumurtanın çatlama zamanında mı adet olucak gibisin

uyyyyyy yirim sizi bende burdayım o zaman eeeee annatın bakem pınarım tiyotronuz nasıldı

ayy çok güzeldi lara kız 20 30 da başladı 23 20 de bitti tam 3 saat accık popomuz uyuştu ama çok güzeldi 25 30 oyuncu vardı belki yaa baş rolde de gül onat levent tülek gibi oyuncular vardı gül onatın performansına hayran kaldım kadın annem yaşında ama bana taş çıkarır yaavvv

sevom nasıl yani bende anlamadım adetine kaç gün vardı canım:26::26:belkide çatlıyodur ondan ağrın vardır istersen boş geçmeyin bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…