- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hayırlı cumalarrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
tamam öyle yapalımm aman beeeeeeee bakma sen birkaçgüne yatışırım şimdilik idare edin
hımm olmazsa bide ona gidersin canım devletteki görüşme içine sinmez ise
ya belki benimkide haftaya kalır bilmiyom daha tencere alıcam malzemeler alıncak buakşam halledemem randevum var.cumarteside randevum var
yeterimm maşallahhh ayy canım çok sevindim gerçektenn allaha binlerce şükür16: canım inşallah hep böyle mutlu mesut döneceksiniz hastaneden allahın izniyle hep pozitif ve sağlıklı günler diliyorum size
yeter çok sevindim canım gözünüz aydın inşallah dahada iyi olacak Allahın izni ile..sonrada gelsin bebişler :))
ayy ben geldim bi sürü cevap yazdım alıntı yaptım özene bezene bu kk kafayı yemiş mesajımı yayınlamiii diyo ki 117 grafik kullandınız bi smile bile kullanmadım oysa...
neyse kısaca özet geçeyim yetercim inş. eşinin hastalığından eser kalmayacak çok sevindim önemli gelişmelere.
laracım ben de ocakta yaptırmıştım tedavimi umarım sana ve diğer kızlara da uğurlu gelir.
şifacım inşallah hakkında hayırlısı olsun ama tedavini fazla erteleme tatlım.
nurcik çok yönlü on parmağında on marifet arkadaşım ben deldi he ya
papatya sen nasılsın..........
canım benimmm hgbazen kafayı yiyo cevap yazmakta hepimiz zorlanmışızdır canım inşş inşşş benimde tek duam bu ertelenmesin tedavimiz tedavilerimiz inşşş o güzel gönlünce duada ediyorsun hepimizin duası kabul olsun inşş ufaklıklar nasıllar sen nasılsın
sevindim canım ne güzel evin sıcacıkmışdarısı benim eve şu anda donuyom kızlarrr ohhh meerkezde yapmışsınız iyi gelmiştir inşşş
Yeterciğim bende çok sevindim tatlım yazamadım hemen inşş daha sağlıklı günler bebişli yıllar bekliyor sizi
kızlar bana müsade malumm yarın iş görüşmesi diye gidip işe başlayadabilirim hesabıyla sabah erkenden karşı komşuma takılıcammm başım ağrıyor uykum geldi ben kalktımm öptüm hepinizi
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar
akşam muhabbet varmışş ne güzell
Yeterr ameliyat olmasına gerektiren birşey yokmuş sevşndim rabbim dahada çok şifa versin inş.
Laracım o en başta yazılan şey adım gibi eminimki akşamda demiştim hatta fsh tır diye o bence fsh.. Bunların hepsini bizde yaptırdık ekstradan bikaçtane kızamıkçık frengi gibi hastalıklarda yapıldı okadar..hormon tahlilleri zaten yazdıklarının içinde adetli olmadığın zamanda da olur demişler sana demekki onu baz alarak yorum yapacaklar.. Herşey gönlümüzce olsun tedavin hayırlısı ile güzel sonuçlansın inş.
şifa işe başlıcaksın sanırım büyük ihtimal hayırlı olsun.
Papatya kayınvalideler varmış o yüzden gelememişsin artıkı eski düzensizliğine dönebilirsin gittiklerine göreHadi gözün aydın ev,in sıcacıkk olmuş sonunda
nevommm gelmişşşş gitmişşşşözledimm eski zamanlarııı
Nurcanım tahlillerin inşallah temiz çıkacak merak etme
Duru günaydın canım sende artık görünmüyosunNeyse sağlık olsun
haftaya gitmek istiyoduk o dediğim araştırma has. Ama eşim salı günü izmire gidiyo perşembe dönecekmiş taa öbür haftaya kaldı bizim iş hayırlısı artık
hayırlı cumalar
allah gönlünüzün muradını hakkınızda hayırlı etsin inşallah
kızlar sonunda bizde tedavi zamanımıza karar verdik
rabbim kısmet ederse mart da başlamaya karar verdik
çok heyecanlandım mart ayına ne kaldıkı şunun şurasında
kusura bakmayın kızlar eşim geldi hemen çıkıyorum sonra yine gelirim
hayırlı cumalar
allah gönlünüzün muradını hakkınızda hayırlı etsin inşallah
kızlar sonunda bizde tedavi zamanımıza karar verdik
rabbim kısmet ederse mart da başlamaya karar verdik
çok heyecanlandım mart ayına ne kaldıkı şunun şurasında
kusura bakmayın kızlar eşim geldi hemen çıkıyorum sonra yine gelirim
ayyyyyyy ayşe çoookkkkkkk sevindim kız anamm herkeşler başlıyo tedaviye allahım sen bu müabrek günler yüzü suyu hürmetine hepimizi sırayla yavrusuna ya da yavrularına kavuştur allahım
olsun canım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun
hayırlı cumalarrr abowww herkes tedaviye başlıyo ne güzellllHadi hayırlı olsun hepimizin göbişleri hayırlısı ile bebişle dolar inşallah
ayyyyyyy ayşe çoookkkkkkk sevindim kız anamm herkeşler başlıyo tedaviye allahım sen bu müabrek günler yüzü suyu hürmetine hepimizi sırayla yavrusuna ya da yavrularına kavuştur allahım
nabersiniz yavruşlarrrrrrrrrrrrr
ben burdayım cnaım her zamanki gibi
ben de burdayım hu huuuuuuuu
Nuray ve minnak gelip gitmişsiniz kaçırmışım sizi
Kızlar benim çok adet sancım var yaaInşallah adet falan olmam yumurtamın çatlama zamanlarıydı aslında ama böle bu kadar ağrım olmazdı
uyyyyyy yirim sizi bende burdayım o zaman eeeee annatın bakem pınarım tiyotronuz nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?