- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ben de burdayım hu huuuuuuuu
bende biraz ders çalışıyım dedim misafir geldi onunla uğraştım yeni gitti
sevom benim patroniçe hasta seninde eşin hasta büyük ihtimal bizde yakında bunlardan şifayı kaparız canım nasıl korusak kendimizi bilemedim bu dönem hasta olmamamız lazım bağışıklığımızın zayıflamaması içün:2::2::2::2::2:
ayy çok güzeldi lara kız 20 30 da başladı 23 20 de bitti tam 3 saat accık popomuz uyuştu ama çok güzeldi 25 30 oyuncu vardı belki yaa baş rolde de gül onat levent tülek gibi oyuncular vardı gül onatın performansına hayran kaldım kadın annem yaşında ama bana taş çıkarır yaavvv
nasıl yani anlamadım seyhancım yumurtanın çatlama zamanında mı adet olucak gibisin
sevom nasıl yani bende anlamadım adetine kaç gün vardı canım:26::26:belkide çatlıyodur ondan ağrın vardır istersen boş geçmeyin bu günleri
evet eşim bugünde gitmedi işe ki erkeklerinde ateşli hastalık geçirmemesi gerekli tedaviye yakın zamanda spermleri etkiliyo maalesefbeni çok yaklaştırmıyo yanına ama ben yaklaşıyom bugün daha iyiydi zaten ilaçlar iyi geldi, galiba..aman dikkat derim sizde hasta olmayın
evet kızlar adet sancılarım var sabahtan beridir rahmimde :18: çatlama zamanı sancım oluyodu ama bu şekilde değildi resmen adet başlarken sancılar gelirya keskin keskin öle :26: umarım bir sorun yokturr doktora gitmektende sıkılşdım bu adette gidip muayene olacaktım şimdi kuşkulandım ama gidince normal diyecekler bakacaklar ölesine
evet kızlar adet sancılarım var sabahtan beridir rahmimde :18: çatlama zamanı sancım oluyodu ama bu şekilde değildi resmen adet başlarken sancılar gelirya keskin keskin öle :26: umarım bir sorun yokturr doktora gitmektende sıkılşdım bu adette gidip muayene olacaktım şimdi kuşkulandım ama gidince normal diyecekler bakacaklar ölesine
harika valla popo uyuşmasına değmiş desene
inşallah darısı birgün bizimde başımızaaa
evet lara değdi valla inşallah siz de gidersiniz ne biliimm iyi geliyo işte arada böle dğişiklikler benim eşimde tam bi ev kuşu aslında ben de öleyim ama bütün gün evde sıkılıyorum gezmek istiyorum özellikle hatfa sonları eşimde evde oturmayı özlüyo bütün hafta öle işte
allah allah benim de olur yumurtlama ağrım ama çok değil yumurtlama zamanınsa o zaman benim tahminime göre adetine daha 10 gün falan olması lazım aşağı yukarı bişey yoktur merak etme canım yaa
senin ameliyattan sonraki ilk adetinmiydi sevo:26::26::26::26nunla bağlantılı olabilirmi canım
bizde öyleyiz canım aynen sevolar gibi tek değişikliğimiz sinemaya gitmek akşamları 3 ayda bir onun haricinde hep evdeyizhafta sonları balığa gidiyoruz bide genelde arkadaşlarda oluyo yanımızda başkada bişey yok
benimde normalde 16.günüm yani 2 gün öncede olabilir bugünde olabilir yumurtlama zamanıneysee başka sorun olmasında ağrı sızı mühim değil
yok canım 2 kere oldum operasyondan sonrahemide çok ağrım olmamıştı eskisi gibi
bugünü değerlendirin madem ölee:127:
2. demek sanki önceki ameliyattan hemen sonra oldu gibime geliyor nedense öyle hatırladımbenimde normalde 16.günüm yani 2 gün öncede olabilir bugünde olabilir yumurtlama zamanıneysee başka sorun olmasında ağrı sızı mühim değil
yok canım 2 kere oldum operasyondan sonrahemide çok ağrım olmamıştı eskisi gibi
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok
ayyy balık mı tutuyosunuz ben de çok severim yaa ilk denemem de bi sürü mezgit tutmuştum hem de yarım kilo vardı herkez çok gülmüştü ama sonralar da hiç tutamadım bizim de var oltamız eşim de çok sever hatta diyorum ki emekli olunca sahil kasabasına yerleşelim balığa çıkarız tuttuğumuz balıkları yeriz ne güzel
yok boş geçmem değerlendiririrmde boşuna olduğunu biliyom işteebenimde hobim bu işte boş zamanalrımda canım sıkılınca bu şekilde değerlendirmee
yok boş geçmem değerlendiririrmde boşuna olduğunu biliyom işteebenimde hobim bu işte boş zamanalrımda canım sıkılınca bu şekilde değerlendirmee
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok
allah senii hem de bedava diyosun
Allah iyiliğini versin sevo güldürdün beni akşam akşamm
Değerlendir cancazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?