- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canlarım ben çıkıyorum yavaştan
ancak toparlanırımm pazartesi görüşürüz hepinize iyi tatillerr
Pazartesi geç gelirim tahliller için hastaneye gitcem ya ondan
haydi öperim sizi ve giderimmmmmm
Pınarcığım bende çıkıyorum bu akşam anacığıma gidiyom cuma kuranını almıştı aşure yapmışOraya gitcem direk..bende haftaya yapayım bari bu hafta anneminkini yerim
öptüm sizleriiiii iyi akşamalrrrr
merhaba kızlar...dün gece bi msj attım beni de aranıza alın diye maşallah şimdiye kadar neler yazmışsınız neler....son sayfaları okuyamadım vallahi....
ya bir şey sorucam...
2 bucuk yıldır evliyim ve 1 yılı geçgindir çocuk istiyoruz ve olmuyor vs.vs. iğne tedavisi aşılama derken bu ay tüp bebeğe başlıyacağız inş.ama ben bu durumu aileme anlatamıyorum. yani 1-2 arkadaşım dışında bu olayı kimse bilmiyor...nedendir bilinmez sanki bi eksiklik yoksunlukmuş gibi geliyor bana...ailemde hiç böyle bişey yoktu.herkes bebek sahibi...eşimin dayısınında tüp bebekleri var sanırım...kız halaya oğlan dayıya misali sanırım eşim çok da görüşmediği dayısına çekmiş...:))
sizde de böyle bir psikoloji oluştu mu acaba...hele şimdi içim içimi yiyor. tüb bebeği hiç ama hiç kimseye söylemek istemiyorum ama bir arkadaşımla doktorumuz ortak...gerçi doktor bişey demez ama yanındaki çalışan bayan, ikimizi de tanıdığı için belki laf arasında öylesine söyleyebilir falan filan işte...
iki tane dünya tatlısı ablam var onlara bile söyleyemiyorum düşününn artık...sanki devamlı arayıp noldu, ne ettin, nasıl oldu nasıl olacak veya boşver tüp bebek yaptırma gibi şeyler duymak istemiyorum sanrıım o yuzden de söylemek istemiyorum...
eşim de diyor ki biz tüp bebek yaptıralım eğer tutarsa en yakınımıza söyleriz yok tutmazsa zaten söylenmez diyor ama ne biliyim bir çıkmazın içindeyim...
önümüzdeki hafta sırf bu yuzden bi psikologa gitmek istiyorum...bir de sizlere soruyum dedim...nasıl bir yol izlemeliyim sizce....
yardımcı olursanız çok seviniceğim....hepinize teşekkürler..iyi akşamlar...
merhaba kızlar...dün gece bi msj attım beni de aranıza alın diye maşallah şimdiye kadar neler yazmışsınız neler....son sayfaları okuyamadım vallahi....
ya bir şey sorucam...
2 bucuk yıldır evliyim ve 1 yılı geçgindir çocuk istiyoruz ve olmuyor vs.vs. iğne tedavisi aşılama derken bu ay tüp bebeğe başlıyacağız inş.ama ben bu durumu aileme anlatamıyorum. yani 1-2 arkadaşım dışında bu olayı kimse bilmiyor...nedendir bilinmez sanki bi eksiklik yoksunlukmuş gibi geliyor bana...ailemde hiç böyle bişey yoktu.herkes bebek sahibi...eşimin dayısınında tüp bebekleri var sanırım...kız halaya oğlan dayıya misali sanırım eşim çok da görüşmediği dayısına çekmiş...:))
sizde de böyle bir psikoloji oluştu mu acaba...hele şimdi içim içimi yiyor. tüb bebeği hiç ama hiç kimseye söylemek istemiyorum ama bir arkadaşımla doktorumuz ortak...gerçi doktor bişey demez ama yanındaki çalışan bayan, ikimizi de tanıdığı için belki laf arasında öylesine söyleyebilir falan filan işte...
iki tane dünya tatlısı ablam var onlara bile söyleyemiyorum düşününn artık...sanki devamlı arayıp noldu, ne ettin, nasıl oldu nasıl olacak veya boşver tüp bebek yaptırma gibi şeyler duymak istemiyorum sanrıım o yuzden de söylemek istemiyorum...
eşim de diyor ki biz tüp bebek yaptıralım eğer tutarsa en yakınımıza söyleriz yok tutmazsa zaten söylenmez diyor ama ne biliyim bir çıkmazın içindeyim...
önümüzdeki hafta sırf bu yuzden bi psikologa gitmek istiyorum...bir de sizlere soruyum dedim...nasıl bir yol izlemeliyim sizce....
Pınar afiyet olsun
akandeniz rahim filminden sonra inş.hamile kalırsın korkma bu filmden
Tostimm aminnn diyorummmDemek oruç çok sevapmış kesin annemde tutar. Pazar günü bende tutsam iyi olur 1000 ihlası çekeyin bende..birde tostican pazar günü aşure yapılır dimi illa pazartesiyi beklemeye gerek yok :26: Hafta içi yetiştiremem gibide pazar günü yapmayı düşünüyorum
merhaba canım biz en başından herkeze ama herkeze söledik pek iyi yapmadık sanırım bütün ark. akrabalar çünkü herkez iyi niyetli de olsa noldu naptın bilmem nee vs.. zamanla insanı boğuyo en yakınının dediği bile batıyo insana bence söleme derim ben bi daha başladığım zaman sadece anneme ve eşimin annesine sölemeyi düşünüyorum o kadar 2 anneme yanii sen bilirsin
arkadslar bisey sorucm nolur yardim edin edin ben 5 bucuk aylik evliyim en bastan beri cocuk istiyorm hic korunma olmadi umudumu kaybediyorm ya acaba bi doktora gitsem mi cok mu erken karar veremedim ama coooooook istiyormkaynanam saolsun ona buna heralde olmayacak diyor kafayi yicm ya daha sanki yillar gecmis gibi deliricm nolur yardim edin bana :2::2:
ya bir şey sorucam...
heyooo herkes nasıll
güya resim eklemek için girdim ama artık kollarımı kıpırdatmakta bayağı güçlük çekiyorum dün komşular toplaşıp geldi nasıl olduysa insan gördüm yani:) ondan önceki gün gece yarısına kadar hazırlık dün komşıuşardan sonra temizlk toparlama bugünse nidamın dolabını düzenleyeyim derken tüm dolaplara giriştim seç katla at topla sil vs.derken kızçeyi yıkadık başında konak oluşmaya başladı önlem alalım dedik oda başıyla uğraşınca huysuzlandı gibi tam 3 na müsade saat aralıksız kucağımda olunca artık resim mesim kesmiyo gözüm
ipeem telde ettim ayrıca burdanda edeyim çok ama çok teşekkür ederim zevkin çok güzelmiş
nurcanım sözüm var güya resim eklicem ama bu defalık mazeretimi geçerli kıl yarın inşallah kesin bacım
eee kızlar nabersiniz sevo fatoş ne durumda tedavi durumu gerçi yazıyorum ama geçmişi okuyamıyorumki cevaplarıdA bileyim en doğrusu uygun bi zamanda aramak sizleri
diğer hatunlar öperim hepiniz içok çook bana müsade allaha ermanet olun öpt
canım hoşgeldin aramıza bende tüp bebek yaptırdım bebeğim 5.ayına girmek üzere çok şükürbende kimseye söylemedim çünki tutmazsa o ihtimalde var arayıp ahlayıp vahlayıp canımı sıkmasınlar die ama çok şükür tuttu şimdi çekinmeden söylüyorum bencede en iyisi söylememen ama bi yandan da sıkıntılı süreç yanında destek olan birileri olması iyi oluyor ALLAH yardımcın olsun tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah...
ayy canım arkadaşım çok teşekkürler...bu forumun uğuruna inanıyorum...seni de tebrik ediyorum...biz bebiş olduktan sonra bile kimseye söylememeyi düşünüyoruz ama bakalım bizi neler bekliyor...saklanır mı saklanmaz mı bende bilemiyorum....görşmk üzere...
tugbikimmmm cnm saoll cnmmm bız ıyıyız sen vee minik prensesin nasıll bzizmdeee azz kaldııı senin gidip meleğinii aladıgınnn masall şehrinee gitmeyeeeeeee heycann çokk şu zaman geçseeeee vee pozitiffiii gördüğümüzz vakteee gelsekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ahh keşkeeeeeheyooo herkes nasıll
güya resim eklemek için girdim ama artık kollarımı kıpırdatmakta bayağı güçlük çekiyorum dün komşular toplaşıp geldi nasıl olduysa insan gördüm yani:) ondan önceki gün gece yarısına kadar hazırlık dün komşıuşardan sonra temizlk toparlama bugünse nidamın dolabını düzenleyeyim derken tüm dolaplara giriştim seç katla at topla sil vs.derken kızçeyi yıkadık başında konak oluşmaya başladı önlem alalım dedik oda başıyla uğraşınca huysuzlandı gibi tam 3 na müsade saat aralıksız kucağımda olunca artık resim mesim kesmiyo gözüm
ipeem telde ettim ayrıca burdanda edeyim çok ama çok teşekkür ederim zevkin çok güzelmiş
nurcanım sözüm var güya resim eklicem ama bu defalık mazeretimi geçerli kıl yarın inşallah kesin bacım
eee kızlar nabersiniz sevo fatoş ne durumda tedavi durumu gerçi yazıyorum ama geçmişi okuyamıyorumki cevaplarıdA bileyim en doğrusu uygun bi zamanda aramak sizleri
diğer hatunlar öperim hepiniz içok çook bana müsade allaha ermanet olun öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?