Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Günaydın canlarım kuzucuklarımmmm nasılsınız ben geldim sevom işte burdayım geçmişi oku oku bitmeyecek galiba dedim sonuna geldimmm:)
yeterim çok geçmiş olsun ve eşin ameliyat olmayacakmış herşey gönlünüzce olsun çok sevindim daha da iyi olacak inşallahhhhhh
laracım çok güzel rüy agörmüşsün bence siz hepiniz hamile kalacaksınız hatta az önce bi abi bana fal baktı hamilemisin dedi yok dedim çünkü dün adet oldum içimden konuşuyorum yüzüne diyemem zaten neysee faldaa kocaman tüp bebe yazıyormuş vee yakında birisinden bebek haberi alacan dedi nasıl heyecanlandım varya kesin sizden dedim ama adam yok sizin bebeniz tüp bebekle olacak dedi hayırlısı ama içim hala sizin için dedi diyor hadi bakalımmm
tubişim biz iyiyiz sen nasılsın prensesimiz iyi demi maşallahhhh demek komşularınız geldiii
nurcanım ateşimi merak etmişin hayırlı haberleri getiremedim ne garip ateşim var benim yahuuu anlamadım gittii
kızlar birden içimden geldi ve sizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz

My Ovulation Chart

sevom bugün kü ateşim bu ne garipppp ve dün baya kanamam geldi bugündee parçalııı çok geldiii neyse ne diyelim herşeyin hayırlısını isteyelim allah büyük güldürecek bizi biliyorummmmm

hoşgeldin canım
sağlık olsun bacım adet olmuşsun bi dahaki sefere bu ilk tablo senin vucudunu tanımak içindi şimdiki daha iyi olur çizelgeye ekle ateşini adet zamanını yeni çizelge yapacak otomatik sana
inşallahh tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğin sana gelir canım bende buna inanıyorum

biz artık belli başlı yollardan geçtik tüpten aşağısı bizi kesmez kızlarla ama senin bu yola girmen için baya bir zamanın var

cqanım sen nezaman adet oldun ona göre adetini seçiceksin. ateşini girdiğin yerde akıntının altındaki menses/spottingten seçim yapıcaksın yoğunluğuna göre ona göre kaydet canım bi yazı gelecek ordaki şıklara tıkla yeni tablon oluşacak

tamam sevom bende özememiştim hadi bakalım hemen düzeltiyorummm

sevom yeter ki rabbim yüzümüzü güldürsün sevom hayırlısıyla inşalalh olur ne diyelim sevommmm

afiyet olsun canlarım ben yemeğe giderim öğleden sonra geç geleceğim biraz işimiz var daa öptüm hepiniziiiiiiiiii ve seviyorum siziiii

yeterim çok sağol canım benim allah razı olsunsenin eşininde sağlığından bir an önce mutlu haberler alında bebiş için kolları sıvayınn inşalllahhhhhh
evet sevo yawwww ama o kadarda stres yapmadım ama gelmedi işte hala yokkkk

sedefimmmmm hoşgeldin canım balımmm bak özlemişim seni
çok sağol bebişimm inşallahhh sende tüp e gerek kalmadan alırsın tatlı bir bebiş kucağınaaaaaa

kızlarrrrrr tahlillleri yaptırdım geldim hiç bir sorun çıkmadı eşimde yaptırdı bakalım akşam üzeri sonuçlarımızı alacaz inşallahhhh
şimdilik çıkıyorumm hepinize afiyet olsunnnnn

iyiyim sen nasılsın bakalım haftaya yoğun bir şekilde başladım Dün dönemedim sana annem oruçluymuş acilen yemek yap ye iç annemlerde 10 gibi gitti geç oluncada dönmedim cnaım.sende ne var ne yok

Allah kolaylık versin bacım....dün akşam fenaydım zaten sen müsait olsaydın bile gelemiycektim belim kötü yine eşim kupa çektirdi biraz iyi geldi ama tam geçmedi oturup kalkarken, eğilirken zorlanıyorum lakinn moralmen çok iyiyim (şeytan kulağına kurşun):)
3 gece üst üstte güzel rüyalar görüyürum sanırım bebişim gelecek bu seferr

şu beline bi çare olsa keşke yaaa bel ağrısı için bir dua vardı bende giidnce bakayım bele ip bağlanıyo hem dua ediliyo sanırım tam hatırlamıyorum bakarım bide onu denrsin olmazsa..
amann maşallahhhh maşallahhh hep moralin yüksek olsun böleee inşallahhh gelecek tabikii sen böle devam edersen tabikiii

kızlar hayırlı günler hepinize nasılsınız nurcancım annem de okudu canım senin yasinini biraz önce aradı söledi haberin olsun rüyaların da inşallah gerçek çıkar ben de geçen hafta 2 gün üst üste harifa rüyalar gördüm

arkadaşlar bugün aşure günü hepinizin kutlu olsun ben oruçluyum bugün hepinize tek tek dua ediyorum inşallah allahım kabul etsin

hayırlı günler holgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…