Günaydın canlarım kuzucuklarımmmm nasılsınız ben geldim sevom işte burdayım geçmişi oku oku bitmeyecek galiba dedim sonuna geldimmm:)
yeterim çok geçmiş olsun ve eşin ameliyat olmayacakmış herşey gönlünüzce olsun çok sevindim daha da iyi olacak inşallahhhhhh
laracım çok güzel rüy agörmüşsün bence siz hepiniz hamile kalacaksınız hatta az önce bi abi bana fal baktı hamilemisin dedi yok dedim çünkü dün adet oldum içimden konuşuyorum yüzüne diyemem zatenneysee faldaa kocaman tüp bebe yazıyormuş vee yakında birisinden bebek haberi alacan dedi nasıl heyecanlandım varya kesin sizden dedim ama adam yok sizin bebeniz tüp bebekle olacak dedi hayırlısı ama içim hala sizin için dedi diyor hadi bakalımmm
tubişim biz iyiyiz sen nasılsın prensesimiz iyi demi maşallahhhhdemek komşularınız geldiii
nurcanım ateşimi merak etmişin hayırlı haberleri getiremedim ne garip ateşim var benim yahuuu anlamadım gittii
kızlar birden içimden geldi ve sizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz
My Ovulation Chart
sevom bugün kü ateşim bu ne garipppp ve dün baya kanamam geldi bugündee parçalııı çok geldiii neyse ne diyelim herşeyin hayırlısını isteyelim allah büyük güldürecek bizi biliyorummmmm
cqanım sen nezaman adet oldun ona göre adetini seçiceksin. ateşini girdiğin yerde akıntının altındaki menses/spottingten seçim yapıcaksın yoğunluğuna göre ona göre kaydet canım bi yazı gelecek ordaki şıklara tıkla yeni tablon oluşacak
hoşgeldin canım
sağlık olsun bacım adet olmuşsun bi dahaki sefere bu ilk tablo senin vucudunu tanımak içindi şimdiki daha iyi olurçizelgeye ekle ateşini adet zamanını yeni çizelge yapacak otomatik sana
inşallahh tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğin sana gelir canımbende buna inanıyorum
biz artık belli başlı yollardan geçtik tüpten aşağısı bizi kesmez kızlarla ama senin bu yola girmen için baya bir zamanın var
yeterim çok sağol canım benim allah razı olsungünaydın canlarrrrrrrrrrnasılsınızzzzzzzz:26::26::26::26::26::26: kızlar ben birazdan eşimin kontrolü için has gidececğimmm (adanaya ):18::18::18::18::18::18::18:
lara inşşşşşşşşşş güzel bir haberle gelirisin kız
evet sevo yawwww ama o kadarda stres yapmadım ama gelmedi işte hala yokkkkHerkese günaydınlar
yeni bir hafta başlangıcı
Lara kolay gelsin demek adet olmadın stres heyecanmı yaptın canım :18:
Sedefo nerdesinnnnnnn
yeterrr iyiy yolculuklar kolay gelsin
tuğbiş bende seni müsait zamanda arıyacağım konuşuruz ozaman
Günaydın canlarım kuzucuklarımmmm nasılsınız ben geldim sevom işte burdayım geçmişi oku oku bitmeyecek galiba dedim sonuna geldimmm:)
yeterim çok geçmiş olsun ve eşin ameliyat olmayacakmış herşey gönlünüzce olsun çok sevindim daha da iyi olacak inşallahhhhhh
laracım çok güzel rüy agörmüşsün bence siz hepiniz hamile kalacaksınız hatta az önce bi abi bana fal baktı hamilemisin dedi yok dedim çünkü dün adet oldum içimden konuşuyorum yüzüne diyemem zatenneysee faldaa kocaman tüp bebe yazıyormuş vee yakında birisinden bebek haberi alacan dedi nasıl heyecanlandım varya kesin sizden dedim ama adam yok sizin bebeniz tüp bebekle olacak dedi hayırlısı ama içim hala sizin için dedi diyor hadi bakalımmm
tubişim biz iyiyiz sen nasılsın prensesimiz iyi demi maşallahhhhdemek komşularınız geldiii
nurcanım ateşimi merak etmişin hayırlı haberleri getiremedim ne garip ateşim var benim yahuuu anlamadım gittii
kızlar birden içimden geldi ve sizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz
merhaba sevom nasılsın
iyiyim sen nasılsın bakalım haftaya yoğun bir şekilde başladımDün dönemedim sana annem oruçluymuş acilen yemek yap ye iç annemlerde 10 gibi gitti geç oluncada dönmedim cnaım.sende ne var ne yok
Allah kolaylık versin bacım....dün akşam fenaydım zaten sen müsait olsaydın bile gelemiycektim belim kötü yineeşim kupa çektirdi biraz iyi geldi ama tam geçmedi oturup kalkarken, eğilirken zorlanıyorum lakinn moralmen çok iyiyim (şeytan kulağına kurşun):)
3 gece üst üstte güzel rüyalar görüyürum sanırım bebişim gelecek bu seferr
kızlar hayırlı günler hepinize nasılsınız nurcancım annem de okudu canım senin yasinini biraz önce aradı söledi haberin olsun rüyaların da inşallah gerçek çıkar ben de geçen hafta 2 gün üst üste harifa rüyalar gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?