Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bilmiyorum bacımm ameliyat olsam şimdiye kadar çoktan iyileşmişti belkide...hep şu veletler yüzündne erteliyoruz bazı şeyleri aslında ameliyat etkilemiyormuş bizim tanıdık biri ameliyattan sonra hamile kalıp doğurdu bile ama ben cesaret edemiyorum işte ...valla bacım çok iyiyim Allahın izni ile olacak bebelerimiz inanıyorum artık inşallah bu düşünceyle devam ederim rüyam biraz uzun sonra anlatacam üst komşu çağırdı ona çıkacam kardeşimle yazarım sonra

canımm yaa çok sağolsun Allah razı olsun ellerinden öptüm benim yasinler geçti 592 oldu

arkadaşlar bugün aşure günü hepinizin kutlu olsun ben oruçluyum bugün hepinize tek tek dua ediyorum inşallah allahım kabul etsin

evet bugün aşure günü allah kabul etsin orucunu,duaların için allah razı olsun
Az çok eve alışveriş yapmak çok iyi evin bereketi 1 yıl boyunca eksik olmazmış.
Bide tosti demişti 1000 ihlas çekmek çok iyiymiş

Bizde dün eşimle konuştuk namaza başlayalım diye içim hiç rahat değil diye :26: Sabah eşim 6,10 da kalkıyo biraz daha erken kalkıp kahvaltı hazırlarım,sonra namazımı kuranımı okurum sende kılarsın sonrada kahvaltını yaparsın dedim hem günde 3 tl poğaça parası cebinde kalır dedim. Tamam dedik bugün alışveriş yapıcaz kahvaltı için Yalnız ben o saatten sonra uyuyamam,uyursam aptal gibi olurum akşam da 11,30 dan önce yatılmıyo iştede yorgunluk olcak bakalımm inşallahhh uykuya yorgunluğa yenilmemm allahım güç takat verir inşallahhh :26:

YAA NE YAPCAN KOMŞUDA DAHA YENİ GELDİN NEYSE GİT GEL BİR AN ÖNCE DE ANLAT HAYIROLSUN İNŞALLAHHHH

MAŞALLAHHH BACIMA 500 Ü BULUP OKUTAMAYAN ÇOK Kİ SENİN FAZLASI OLMUŞ

merhabalar nasılsınız
çok şükür bende bu gün oruçluyum rabbim kabul etsin
rabbim gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlı et
hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı et AMİNN

selam güzeller nasılsınız görüşmeyeli.ben daha iyiyim namazlarımıda kılmaya başladım her vakitte abdest alıyorum ve oturarak kılıyorum allah kabul eder inşallah.haftasonuna nasipse annoşum gelecek o yüzden sevinçliyim ben gidecektim tam hastane olayı çıktı o yüzden o geliyor.eee sizde ne var ne yok

mrb allah kabul etsin

slm hımm ne güzelll canım oluyomuymuş namaz olayı görüştünmü diyanetle minnak
hadi gözün aydın annenin gelmesi senin için iyi olacak

hoş geldin allah kabul etsin namazını tez zamanda şifa bulursun inşallah
hafta sonu benimde annem yanımdaydı öğlen otobüsüyle yolladım

merhabayınn kızlarr
selem tatlişşş
Laracık demek akşam tahlil sonuçlarını alacaksınız herşey temiz çıkar inş.

Merhaba nurcik
selam sevom aldım ama sanırım eksikler var canım biraz bekledim bir tahlil daha eklenmiş biraz daha bekleyim bakalım hepsi tamamlanır belki:26::26: inşallahh eksik bişey yapılmamıştır
offfffff bebemmmmmmm geçmiş olsunnnn beline meline dikkat et bu zamanlarda biyerimize bişey olmasın

arkadaşlar bugün aşure günü hepinizin kutlu olsun ben oruçluyum bugün hepinize tek tek dua ediyorum inşallah allahım kabul etsin
allah kabul etsin inşallahhhhh evin bollluk bereketlik içinde olsun her daimmm ahh nasılda canım çekti bayılırım aşureye de inşallah bende pazar günü yapıcamm inşallahhh

hehhhh evde kahvaltının yerini hiç bişi tutmaz sevom namazada başlıcakmışınız çok sevindim canım

kızlar bu arada be hala adet olmadım:26:

allah kabul etsin yavrus güzel duaların için de amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mrb allah kabul etsin

slm hımm ne güzelll canım oluyomuymuş namaz olayı görüştünmü diyanetle minnak
hadi gözün aydın annenin gelmesi senin için iyi olacak

ya açıkçası diyaneti aramadım sevom nihat hatipoğlunun bi kitabı vardı ona bakarken bu durumla ilgili sorularıma cevap buldum o yüzden fazla kurcalamadım en azından içim rahatlıyor kılınca.

hoş geldin allah kabul etsin namazını tez zamanda şifa bulursun inşallah
hafta sonu benimde annem yanımdaydı öğlen otobüsüyle yolladım

allah kavuşturun o zaman bizimkide bir hafta falan anca kalır heralde çok duramaz minnakıma bişeyler getirecekti battaniye örecekti falan felon işte ben biyere çıkamadığım için annem ve kaynana halledecek napıyım

evet canım kahvaltının yeri başkaa
Sağol canım

Adeti kafana takma ne zaman gelirse gelsin öle düşün aklına getirme derim

Tahlillerinin hepsi çıkınca yazarsın eğer aklına takılan bişey olursa

aminnn canım evet yapılacak o kadar ibadet var ki ben de yapmaya çalışıyorum 1000 ihlas okuyamıcam canım yaa çok istedim ama 11 de kalktım çünkü gece 4.30 yattım sahur yapıp uyuyana kadar 5 oldu 6 da kalktım namaza ve eşime kahvaltı için 1 saatlik uykuyla duruyodum yatmasan olmazdı bi kalktım 11 olmuş ben de vakıa suresini okudum fakirlik çekmezmişsin bide 4 rekat namaz kıldım her rekatında fatihadan sonra 50 ihlas okudum yanii toplamda 200 ihlas okudum akşamla yatsı arasında da 40 fahita okucam inş. gecede teeccüh namazı kılamak istiyorum öle işte sizlere de bol bol dua ediyorum her zaman aklıma ne zaman gelse gerçi hiç çıkmıyo daaa inşallah eşinele birlikte başlarsınız namazınıza insan gerçekten huzur buluyo allah nasip ederde inşallah başlarısınız

selam fıstıklarrrrr allah kabul etsin inşallahhhhhh

yaaaa ayy maaşaallah kız allah kabul etsin canım

allah kabul etsin pınar
paylaştığın iyi oldu bende yemeğim hazır ezana daha bir saat var çıkıp vakıa suresini okuyum
allaha emanet olun

lara kız inşallah bu gecikme hayra işarettir
valla okur okumaz aklıma aceba hamile mi diye geldi hadi inşallah

keşkee öle bir süpriz olsa

anladım cnaım
gelsinler ee torun sahibi olmak kolay değil ilgilensinler

lara kız inşallah bu gecikme hayra işarettir
valla okur okumaz aklıma aceba hamile mi diye geldi hadi inşallah
aboooooo hakkatmı gızzzzz ama yok canım nerdeeeee
kafama çok takılan var şu an için ama dur sonra yazacamm
ne yalan söyleyeyim benimde aklıma geldi

yawrum nerdeeeeeeeee öyle bişiyin olması mümkünmü yaaaa 12 yıldır olma olma tam tüp bebe arefesinde ollgökten bebek yağsa genede benim başıma büşmez artık tedaviyle olmuycağına o kadar eminim haşaa allahım tabiricaiz olarak deedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…