canım geçmiş olsun tsh hamilelikte çok önemli sakın ihmal etme bu akşam veya yarın sabah mutlaka doktora git ilaca başlanması lazım
etipufum geçmiş olsun canım sakın ihaml etme büyük ihtimalle ilaç tedavisi göreceksin onun içinde hay Allah ya hiç bi şey anlamadın şu hamileliğinden
hamarat hatunn ördüklerini bizede göstersene... hem nevbahardanda bekliyoruz onunda yaptıkları vardı...
çok şükürki kan seviyem ve şeker direncim şimdilik iyi... Ama işte troid bezleri hızlı çalışıyormuş hormon seviyesi yükselmiş... Bunun ilerlemeside ya düşüğe yaza allah korusun bebekte zeka geriliğine yol açıyormuş... Rabbime emanet olsun...
Nurcanım valla hiçbişey anlıyamadım hamilelikten...
ben çıktım byyyyyyyyy
merak etme canım troit hormonu insanın sosyal yönüne şekil veren bir hormonmuş dediklerin doğru asosyallik veya gerizekalılık yada düşüğe nenden olabiliyo yanlız ilaçla çok raaht kontrol altına alınıyo hamileyken troşt sorunu yaşayanlar her ay kan tahlili yaptırıyo ilacın dozunu tahlile göre ayarlıyorlar ve sorun olmuyo sakin ol rahat ol ilacını düzenli olarak al rabbim korur yavrunu hiç merak etme kedersiz ve bende nasip olurda hamile kalırsak aynı durumda olucaz ilaçlarımızın dozunu arttıracakalr
inşallah siz benim gibi olmazsınız canım... Inşallah okadar rahat bir hamileliğiniz geçerki hiç sorun yaşamazsınız...
kızlar hepimiz için çok çok dua etmeye gidiyorum insan oraya gidipte birşeyler dinleyince daha rahat hissediyor..çok farklı oluyor...hep beraber ellerimizi açıyoruz rabbime..rabbim açılan elleri geri çevirmez inşallah...
slm kızlarrr ben gelddiiimmmm :)))
hoşgeldin selincim... nasılsın...
meryem için (meyra)
kedersiz........300
nevbahar......500
meryem ......1000
ipekk............300
srp16 için
kedersiz.....300
nevbahar.....500
ipek...........300
melike için
kedersiz.....300
nevbahar.....500
ipek.........300
ipekcim sende durumlar nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?