Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

meryem için (meyra)

kedersiz........300
nevbahar......500
meryem ......1000
ipekk............300

srp16 için

kedersiz.....300
nevbahar.....500
ipek...........300

melike için

kedersiz.....300
nevbahar.....500
ipek.........300

canım geçmiş olsun tsh hamilelikte çok önemli sakın ihmal etme bu akşam veya yarın sabah mutlaka doktora git ilaca başlanması lazım

etipufum geçmiş olsun canım sakın ihaml etme büyük ihtimalle ilaç tedavisi göreceksin onun içinde hay Allah ya hiç bi şey anlamadın şu hamileliğinden

çok şükürki kan seviyem ve şeker direncim şimdilik iyi... ama işte troid bezleri hızlı çalışıyormuş hormon seviyesi yükselmiş... bunun ilerlemeside ya düşüğe yaza allah korusun bebekte zeka geriliğine yol açıyormuş... Rabbime emanet olsun...

nurcanım valla hiçbişey anlıyamadım hamilelikten...

dünür bugün nasılsın canım damat yaramazlık yapıyormu aslında seni ile vnevoyu dünür yapmak lazım benim kız gelmeye niyetli değil baksana

inşallah etipufum inşallah..rabbim bebeğimi bana bağışlasın..onun cennet kokusunu duymayıda nasip etsin...o gün öyle bir korku geldi içime şimdi çok iyiyim...inanıyorum bebeğim benimle beraber büyüyor...beslenmeme dikkat ediyorum...ne kadar faydası olursa...midem bulantısı olmuyor diye üzülüyordum..onlarda başladı...çıkartacak kadar değilde..midemde yanmalarda oluyor...birde akşamları baş dönmesi oluyor..gün içinde o kadar fazla değilde...

ahhhhh canlarım hiç birinden şikayetçi değilim..razıyım bunlara yeterki bebeğim sağlıklı olsun annesiyle olsun yeter...rabbim hepimizinkini bağışlasın..sorunsuz 9 ay geçirip bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...evlat sahibi olmak isteyene rabbim hayırlı salih saliha evlatlar versin canlarım....

yok öyle...tamam nevomlada olurumda..ama baştan yaptık seninle beşik kertmesi olmaz...olsun biz bekleriz.....benim kız kardeşim kocasından 6 yaş küçük...eltimde kocasından büyük...yaş önemli değil...

merak etme canım troit hormonu insanın sosyal yönüne şekil veren bir hormonmuş dediklerin doğru asosyallik veya gerizekalılık yada düşüğe nenden olabiliyo yanlız ilaçla çok raaht kontrol altına alınıyo hamileyken troşt sorunu yaşayanlar her ay kan tahlili yaptırıyo ilacın dozunu tahlile göre ayarlıyorlar ve sorun olmuyo sakin ol rahat ol ilacını düzenli olarak al rabbim korur yavrunu hiç merak etme kedersiz ve bende nasip olurda hamile kalırsak aynı durumda olucaz ilaçlarımızın dozunu arttıracakalr

İnşallah siz benim gibi olmazsınız canım... İnşallah okadar rahat bir hamileliğiniz geçerki hiç sorun yaşamazsınız...

inşallah siz benim gibi olmazsınız canım... Inşallah okadar rahat bir hamileliğiniz geçerki hiç sorun yaşamazsınız...

inşallah sende en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun canım benim bu sorun seni ilacını düzenli olarak aldığın sürece fiziki olarak rahatsız etmez merak etme canım

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Eti_puf, bulut83+, elg, iipekk34+, selin30, smha

kızlar hepimiz için çok çok dua etmeye gidiyorum insan oraya gidipte birşeyler dinleyince daha rahat hissediyor..çok farklı oluyor...hep beraber ellerimizi açıyoruz rabbime..rabbim açılan elleri geri çevirmez inşallah...

Allah senden razı olsun... ismimizle et olurmu...

ablacımk bende kendim için 1000 srp ve meryem için 200 oıkumak istiyorum eksik olursa tekrar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…