- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
aminnn canım evet yapılacak o kadar ibadet var ki ben de yapmaya çalışıyorum 1000 ihlas okuyamıcam canım yaa çok istedim ama 11 de kalktım çünkü gece 4.30 yattım sahur yapıp uyuyana kadar 5 oldu 6 da kalktım namaza ve eşime kahvaltı için 1 saatlik uykuyla duruyodum yatmasan olmazdı bi kalktım 11 olmuş ben de vakıa suresini okudum fakirlik çekmezmişsin bide 4 rekat namaz kıldım her rekatında fatihadan sonra 50 ihlas okudum yanii toplamda 200 ihlas okudum akşamla yatsı arasında da 40 fahita okucam inş. gecede teeccüh namazı kılamak istiyorum öle işte sizlere de bol bol dua ediyorum her zaman aklıma ne zaman gelse gerçi hiç çıkmıyo daaa inşallah eşinele birlikte başlarsınız namazınıza insan gerçekten huzur buluyo allah nasip ederde inşallah başlarısınız
oyy maşallahhh allah kabul etsinallah rzı olsunnn inşallahhh
niye öyle diyon yavrum banada doktr tüp dedi ondan sonraki ay oldu ya Rabbim ol deyince oluyor biz ne kadar umutsuz olsakda,hayırlısı olsun herşeyin.aboooooo hakkatmı gızzzzz ama yok canım nerdeeeee
kafama çok takılan var şu an için ama dur sonra yazacamm
yawrum nerdeeeeeeeee öyle bişiyin olması mümkünmü yaaaa 12 yıldır olma olma tam tüp bebe arefesinde ollgökten bebek yağsa genede benim başıma büşmez artık tedaviyle olmuycağına o kadar eminim haşaa allahım tabiricaiz olarak deedim
kızlar hepinizi öptüm bol bol ben çıkıyorum benim için de dua edin olur mu canlarım
selaaammmm kızlar herkes nasıl iyimisiniz
laracık biraz kansızlık var birde MCv nin düşük olması talasemi hastalığı habercisi olabilir diyor :26: talasemi nedir diye baktım akdeniz anemisi çıktı :26: gerçi doktorun daha iyi bilir ben netten bulduklarıma göre cevap verdim canım umarım herşey yolundadır
evet telasemi kansızlık olarak biliyorum ben canım sanırım hastalık olarak değilde biraz kansızlıktan kaynaklı o düşüklük:26::26:
yeterim çok sağol canım benim allah razı olsunsenin eşininde sağlığından bir an önce mutlu haberler alında bebiş için kolları sıvayınn inşalllahhhhhh
evet sevo yawwww ama o kadarda stres yapmadım ama gelmedi işte hala yokkkk
sedefimmmmm hoşgeldin canım balımmm bak özlemişim seni
çok sağol bebişimm inşallahhh sende tüp e gerek kalmadan alırsın tatlı bir bebiş kucağınaaaaaa
kızlarrrrrr tahlillleri yaptırdım geldim hiç bir sorun çıkmadı eşimde yaptırdı bakalım akşam üzeri sonuçlarımızı alacaz inşallahhhh
şimdilik çıkıyorumm hepinize afiyet olsunnnnn
Allah kolaylık versin bacım....dün akşam fenaydım zaten sen müsait olsaydın bile gelemiycektim belim kötü yineeşim kupa çektirdi biraz iyi geldi ama tam geçmedi oturup kalkarken, eğilirken zorlanıyorum lakinn moralmen çok iyiyim (şeytan kulağına kurşun):)
3 gece üst üstte güzel rüyalar görüyürum sanırım bebişim gelecek bu seferr
selammmm ablamselaaammmm kızlar herkes nasıl iyimisiniz
yok yavrum sen yanlış görmüşünnslm canım eh işte kamerimin testine takıldı aklım :26:
kamerim sen bi öğrensene gidip hastaneye merak ettim yawww
test sonuçlarını hiç anlamıyorum
laram yorumlattınmı doktora gösterdinmi
eeee mcv normal canım düşük değilki:26:sen yanlış görmüşsün heralde
MCV 82.04 SONUCUM 80.00-100.00 ARASI
AYYY EVET YAA ŞİMDİ GÖRDÜM BEN mch Yİ GÖRMÜŞÜM SANIRIMPARDON ŞEKERİMMM OZAMAN HERŞEY NORMAL KANSIZLIK VAR BİRAZ OKADAR O BENDE DE VAR ZATEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?