Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet çok şükür herşeyimiz normal doktora muayneye gidince kan hapı isterim 1 ayda azıcık toparlar inşallahh
aayyyyyyy adetim hala yok yaaaaa sinir oldum gelsede gitdem doktoraa yaa:26:

yok canım kan hapına falan hiç gerek yok öle düşük değil merak etme yinede doktorun bilir ama

amann yawrum aç tavuk rüyasında darı ambarı görürmüş ya o hesap kendimizi kandırmayalım lütfennnnn

gel kız seni bi öpeyim böyle yazdığından değel içimden geldi

keşke kızların dediği gibi olur bacımm Ama ben bilerek bu konuda bişey söylemiyorum seni heveslendirmemek için tedavi üzeri buna adapte olmanı istem,yorum açıkçası Olursa ne mutlu bir mucize olur

keşke kızların dediği gibi olur bacımm Ama ben bilerek bu konuda bişey söylemiyorum seni heveslendirmemek için tedavi üzeri buna adapte olmanı istem,yorum açıkçası Olursa ne mutlu bir mucize olur

ay öp ayooollll

valla allahın mucizeleri canım saymakla bitmezzz belli mi olurrrrrrrr

seviyorum hepinizide yawwwwww
inşallah bu yorumlarınız önümüzdeki ayda böyle olsun halaylar çekelim hepimizde hamiş kalıp topiği öyle coşturalımki bu topik ömrü hayatında öyle şey görmemiş olsun

inşallahhh canım inşallahhh Gelecek ay 4 lü patlama olacak burada Peşpeşeee hamiş haberleri vericez inşallahhhh

kızlar sohbetime doyum olmadı dimi çıkıyorum iyi akşamlar

hadi bakalımmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallahhh canım inşallahhh Gelecek ay 4 lü patlama olacak burada Peşpeşeee hamiş haberleri vericez inşallahhhh

iyi akşamlar durummmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valllaa öküzzzz gibi böğürerek ağlayıp HAMİLEYİMMMMMMMMM diye haber vermek istiyorum herkeseee

inşallah canım inşallah

iyi akşamlar durummmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valllaa öküzzzz gibi böğürerek ağlayıp HAMİLEYİMMMMMMMMM diye haber vermek istiyorum herkeseee

inşallah bu ay olmazsa gelecek ay inşallah hep beraber ağlayıp sevineceğiz inşallah
rabbim büyük
hasretimiz sonlanacak inşallah

heeeee bakın ben size ne diycektim yaa unuttumm biliyomusunuz benim eltimde tadavi görüyomuş ama saklıyo bizden banada öbür eltm söylediannesi söylerken duymuş
inşallah oda hamiş kalır inşallahhhhh çünkü o 2 yıllık evli ama 38 yaşında ve tahminimce sizin merkeze gidiyor siz oraya gidince ajanlık yaptıracam size bakalım orayamı gidiyomuş öğreneceksiniz bana tammıı

bak sennnnnn ajanlık haaaaa ajan elti seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…