hoşgeldin canım
evet çok şükür herşeyimiz normal doktora muayneye gidince kan hapı isterim 1 ayda azıcık toparlar inşallahh
aayyyyyyy adetim hala yok yaaaaa sinir oldum gelsede gitdem doktoraa yaa:26:
evet çok şükür herşeyimiz normal doktora muayneye gidince kan hapı isterim 1 ayda azıcık toparlar inşallahh
aayyyyyyy adetim hala yok yaaaaa sinir oldum gelsede gitdem doktoraa yaa:26:
hoşbulduuk sevommmmmmmm
ayy inşallah hamilesindirrr inşallahhhh
laracım aadet olmadınmı ayy güzel haber versen bize bizde göbecik atsak
amann yawrum aç tavuk rüyasında darı ambarı görürmüş ya o hesap kendimizi kandırmayalım lütfennnnn
gel kız seni bi öpeyim böyle yazdığından değel içimden geldi
gel kız seni bi öpeyim böyle yazdığından değel içimden geldi
amann yawrum aç tavuk rüyasında darı ambarı görürmüş ya o hesap kendimizi kandırmayalım lütfennnnn
keşke kızların dediği gibi olur bacımmAma ben bilerek bu konuda bişey söylemiyorum seni heveslendirmemek için tedavi üzeri buna adapte olmanı istem,yorum açıkçası Olursa ne mutlu bir mucize olur
ay öp ayooollll
valla allahın mucizeleri canım saymakla bitmezzz belli mi olurrrrrrrr
seviyorum hepinizide yawwwwww
inşallah bu yorumlarınız önümüzdeki ayda böyle olsun halaylar çekelim hepimizde hamiş kalıp topiği öyle coşturalımkibu topik ömrü hayatında öyle şey görmemiş olsun
kızlar sohbetime doyum olmadı dimiçıkıyorum iyi akşamlar
seviyorum hepinizide yawwwwww
inşallah bu yorumlarınız önümüzdeki ayda böyle olsun halaylar çekelim hepimizde hamiş kalıp topiği öyle coşturalımkibu topik ömrü hayatında öyle şey görmemiş olsun
hadi bakalımmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallahhh canım inşallahhhGelecek ay 4 lü patlama olacak burada Peşpeşeee hamiş haberleri vericez inşallahhhh
inşallahhh canım inşallahhhGelecek ay 4 lü patlama olacak burada Peşpeşeee hamiş haberleri vericez inşallahhhh
iyi akşamlar durummmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valllaa öküzzzz gibi böğürerek ağlayıp HAMİLEYİMMMMMMMMM diye haber vermek istiyorum herkeseee
inşallah canım inşallah
inşallah bu ay olmazsa gelecek ay inşallah hep beraber ağlayıp sevineceğiz inşallah
rabbim büyük
hasretimiz sonlanacak inşallah
heeeee bakın ben size ne diycektim yaa unuttummbiliyomusunuz benim eltimde tadavi görüyomuş ama saklıyo bizden banada öbür eltm söyledi annesi söylerken duymuş
inşallah oda hamiş kalır inşallahhhhh çünkü o 2 yıllık evli ama 38 yaşında ve tahminimce sizin merkeze gidiyorsiz oraya gidince ajanlık yaptıracam size bakalım orayamı gidiyomuş öğreneceksiniz bana tammıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?