- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
iyi akşamlar durummmmmm
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valllaa öküzzzz gibi böğürerek ağlayıp hamileyimmmmmmmmm diye haber vermek istiyorum herkeseee
ayyyyy inşallahhh guzummmmm sendee başla ama bir an önce tamammııı
kız dur öküz gibi böğürmeeeeInşallahhhh canımmm bu haberi vereceksinn
Neyse kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum öptüm sizleri
heeeee bakın ben size ne diycektim yaa unuttummBiliyomusunuz benim eltimde tadavi görüyomuş ama saklıyo bizden banada öbür eltm söyledi annesi söylerken duymuş
inşallah oda hamiş kalır inşallahhhhh çünkü o 2 yıllık evli ama 38 yaşında ve tahminimce sizin merkeze gidiyorsiz oraya gidince ajanlık yaptıracam size Bakalım orayamı gidiyomuş öğreneceksiniz bana tammıı
bak sennnnnn ajanlık haaaaa ajan elti seniiii
bak sennnnnn ajanlık haaaaa ajan elti seniiii
inşallahhhh canım sende arkamızdan gelllllllallah kısmet ederse bir mani çıkmaz ise bizde mart ta tedaviye başlamaya karar verdik
ama sizin tedavinizin sonucuna göre bu tarih öne yada ileri değişebilir
o an ki pskolojime bağlı artık
hadi yaa ölemii tammamm ajanlık yaparız merak etme
inşallahhhh canım sende arkamızdan gelllllll
ajanlarım benimmmm
hadi canlarımmmmmmmmmmmmm
bende çıkıyorummmmmmm hepinize iyyiiii akşamlarrrrrrrr
EVET RÜYAMI ANLATMADAN ÇIKMIŞTIM YAZAYIM HEMEN ...GÜNDÜZ NİYETİNE DİYEREK BAŞLIYORUM ..3 GECE ÖNCEYDİ YATMADAN ÖNCE ALLAHA YALVARDIM TEDAVİM OLUMLU SONUÇLANACAKMI NE OLUR BİR İŞARET GÖSTER RABBİM DEDİM VE UYKUYA DALDIM:)) RÜYAMDA DA GEÇEN GÜNLERDEKİ GİBİ SIKINTILIYIM YİNE AĞLIYORUM BU SEFERDE OLMUYCAK BEN HAMİLE KALAMIYCAM DİYORUM:) BİR BAKIYORUMKİ YANIMA TANIMADIĞIM ORTA YAŞLARDA BİR ADAM ELİNDE BİR KAFES İÇİNDE 3 VEYA 4 TANE KUŞ VAR BANA KAFESLE BERABER VERİYO AL BUNLAR SENİN ARTIK SIKINTI YAPMA BU KUŞLARLA VAKİT GEÇİRİSİN DİYEREK VERİYO.. KAFESİ BALKONA ÇIKARIYORUM BİRAZ HAVA ALSINLAR DİYE.. BENDE PENCEREDEN İZLİYORUM KUŞLARIAMA BİR BAKIYORUMKİ KUŞUN BİRİ KAFES KAPALI OLMASINA RAĞMEN KAÇIVERİYO ..BİR HIŞIMLA GİDİP KAFESİ ORDAN ALIYORUM DİĞERLERİDE KAÇMASIN DİYE ALIYORUM HEMEN İÇERİ, AMA AKLIM KAÇAN KUŞTA KALIYO BEN İÇİMDEN DİYORUMKİ EVİ BİLİYO NASIL OLSA GERİ DÖNECEK DİYE BALKONA ÇIKIYORUM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ OLUYOR:) SEMADAN BANA DOĞRU İNİŞE GEÇİYOR:)) GELİP ETEĞİMİN ALTINDAN BACAKLARIMA DOĞRU KONUYOR (BACAKLARIMIN ARASINDA DURUYOR) BENDE ETEĞİM TOPLAYARAK (TEKRAR KAÇMASIN DİYE) İÇERİ ATIYORUM KENDİMİ VE BAKIYORUMKİ KAÇAN KUŞ MEĞERSEM YAVRU BİR KUŞ GETİRMİŞ ONUNİÇİN KAÇIP GİTMİŞ YAVRUSUNU ALMAK İÇİN
BAKINIZ RÜYADA KUŞ GÖRMEK:)Güzel kuş güzel ve sevindirici habere..Gökten bir kuşuninerek insanın yanına gelmesi sevinçli haber yahut müjdeye,Rüyada kuş görmek mutluluğun ve bereketin simgesidir..Haberdir. Kişinin güzel haberlerle sevinç yaşayacağına işaret eder...
Rüyasında bildigi veya bilmedigi bir kusa sahip olduğunu görmek, hayra ve muradina ermege işarettir. üzerine bir kus kondugunu görenin muradi olur. Bir kusun üstünden uçup gittigini gören muradina erer.
2 GECE ÖNCEDE ÜZÜM BAHÇESİ GİBİ BİR YERDEYİM O KADAAAARR GÜZEL KIRMIZI ÜZÜMLER VARKİ BAKMAYA KIYAMIYOR İNSAN HEPSİ İNCİ GİBİ DİZLMİŞ SALKIM SALKIMMM ÇÜRÜK EZİK HİÇ YOK DİPDİRİ HEPSİ
BAKINIZ RÜYADA ÜZÜM GÖRMEK:)Rüyada üzüm görmek rüyalarin en iyisidir. Üzüm, bol kismet ve mala. mülke de yorumlanir. Üzüm salkimlari kismet ve geçimin bolluguna, dünya ve ahiret islerinin yolunda gittigine..Rüyada üzüm görmek veya üzüm yemek, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir.
DÜN GECEDE :)DENİZDEN ÇOK GÜZEL BALIKLAR YAKALIYORUM OLTAYI ATTIKÇA BALIK GELİYO
BAKINIZ RÜYADA BALIK GÖRME:)Suda balık avlamak sevinçli haberle, taze balık avlamak hayır ve fayda..suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına..Balık daima kısmet sayılır
VE GELELİM ASIL ANNEMİN RÜYASINA ..ANNECİM SABAH NAMAZINI KILDIKTAN SONRA O DA BENİM NİYETİM İÇN UYUMUŞ KIZIMIN TEDAVİSİ OLACAKMI OLMUYCAKMI DİYE NİYET GETİRİPP YATMIŞŞ ..UYKUYA YENİ DALMIŞKİ BİR BEBEK SESİ OLACAK OLACAK DEMİŞ SADECE
BÖYLE İŞTE KIZLAR VALLA BU RÜYALAR BENİ POZİTİF YÖNDE ÇOK ETKİLEDİ İNŞALLAH TEDAVİM (MİZ) OLUMLU SONUÇLANIR İNŞALLAHHH
iyi akşamlar canlarım nasılsınız ben artık evimdeyim..şimdilik bi sorun yok dr haftada 1 kontrole çağırıyordu ama artık 15 güne çıkardı haftaya çarşamba gidicem umarım herşey yolundadır...
sizler nasılsınız inşallah bi sorun yoktur tedaviye başlamanıza az kaldı heyecan doruktadır herhalde bu kış hamile patlaması olcak inşallah
hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun
inşallah ablacım inşallah olumlu sonuçalacaksınız ALLAHIN izniyle
tarfil iyi olmana sevindim
tosti evet canım 10 kişiye selam vermek iyiymiş bugün
nurcik maşalllah kız rüyaların hayrolsun hepsi birbirinden güzel
sağolun kızlarr çok thankkskedersiz rüyalarının hepside güzelmiş
hayra çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?