Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallahhhhhhhhhhh iyi olmanıza sevindim ablacım daha da iyi olacaksınız inşallahhhhhhhhhh ablacım

nurcanımmmmmmm ne güzel rüya görmüşsünüz bi ben göremedimmmmmm ama hissediyorum bu da önemli değil miiiii herşey gönlünce olsun ben çok güzel yorumladım içimden sanırım ikiziniz yada üçüz bebelerin olacak inşallahhhhhhhhh herşey gönlünce olsunn canımmmmm

günaydın ablacım ben iyiyim sen nasılsın diyecem ama pek keyifli değilsin işler den dolayı allah yardımcın olsunnnn

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm ben iyi sayılırım canlarımmmmmm havalardan mıdır nedir pek keyfim yok benimmmmm

canım benim yaaa çok sevindim inşallah böyle böyle 9 ayınızı tamamlayıp kucağınıza alacaksınız nazlı bebişinizi maşallahhhh
maşallahhhhhhh rüyalarında pek güzel nurcikimm hepsi hayır olsun inşallahhhh
bende bugün üzüm gördüm rüyamda sabah kalkınca dedimki heralde nurciki kıskandım masanın üzeri üzüm tabaklarıyla doluydu yanın dada siyah zeytin vardı dur rüya tabirlerine bakıyım
inşallahhh hepimizin tedavisi hayırlarla sonuçlanacak inşallahhh
kızlar slmmmmm nasılsınız ben dr geldim (eşim için ) çok yorgunum geçmişe bakmadım umarım herkes iyidir
aleyküm slm yeterimm nasıl eşinin son durumu ?
günaydın ablamdemek zam yapmadılarr sıkma canını yaparlarrr
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm ben iyi sayılırım canlarımmmmmm havalardan mıdır nedir pek keyfim yok benimmmmm

günaydın tatlımmmm merak etme hepimiz aynıyız canımmm valla yataktan kalkmak ölüm gibi yaaaa uyukuya doyamıyorum

günaydın canlarımmmmmmmhala adet olmadım yaaaaaaaaabugün 31. gün bu durum hormonlarımı kötü etkileyip tedavide olumsuzluk sağlamıı?

bacılarım ben daha az gelmeye çalışıyım artık doktordu tahlildi erken cozuttum gene elime kaç gündür kitap almıyorumarada gelirim selam veririm tamammı kendinize iyi bakınnn hepinizi yanacıklarınızdan şapur şupur öpüyorummm görüşürüzzzzzz

günaydınlar
daha önceden sormuştum canım işini gücünü eşinle aranı sanki moralinin bozuk olduğunu söylemiştim.birde bayramda arayacaktım seni ama numaran nasıl olduysa kayıt değil numaranı istemiştim..
işlerinde kolaylıklar canım sıkma canını..

günaydın canım evet havalarda basık durumda onunda etkisi vardır canım.
ben ayakta nasıl duruyom bilmiyorum gözlerim çökmüş arkadal öle diyo sabah 6 olmamıştı kalktım bide kahvaltıda 6,30 da söylemesi ayıp acıka yedim aman allahım midemi mahvetti 1 saat kıpırdayamadım yerimden sonra parmakladım çıkardımda rahat ettim bende bitkinim uykusuzumm umarım bünyem alışır buna

günaydın canlarımmmmmmmhala adet olmadım yaaaaaaaaabugün 31. gün bu durum hormonlarımı kötü etkileyip tedavide olumsuzluk sağlamıı?

günaydınnnnnnn rüyan hayrolsun su gibi berrak olsun.
allah allah neden olmadınki keşke bi test falan yapsaydın içimiz rahatlardı :26: önceden de gecikmen oluyodu ama bu kadar olmamıştı hiç sanırım dimi.. tedavini olumsuz etkilemez eğerki hormonların zaten normal.. bu arada yumurta rezervin benim yaşım daha genç olmasına rağmen benden çokk çok iyisin ahh ahhh benimde tüpten önce yüksekti sonrasında düşmüş bende pek anlamam ama saraçoğlu öle demişti

ayy demi yaaa ölüm sankii hiç dinlemedim sankiiiii

rüyan hayır olsun ablacım demek hala adet olmadın belki hamilesindirrrrrrr
iyi dersler ablacım allah zihin açıklığı versinnnnnn muckkkk

ayy demi yaaa ölüm sankii hiç dinlemedim sankiiiii

rüyan hayır olsun ablacım demek hala adet olmadın belki hamilesindirrrrrrr
iyi dersler ablacım allah zihin açıklığı versinnnnnn muckkkk

günaydın ablacım demek mideni mahvettin şimdi iyisin geçmiş olsun ablacım dikkat et alışırsın ablacım sonra daha da dinç olursun ben bırakmıştım şimdi tekrar başlayacam allahım şeytana uydurmaz bi daha inşallahhhhhh hiç olmazsa içim rahat oluyorduu halim yok sankii ne bileyim bitkin gibiyimmm

sağol canım benim zaten midem rahatsız ne yersin sabahın köründe onu
inşallahh cnaım alışırımm
sende başlarsın merak etme canım insan gerçekten rahat oluyo.gerçi kış dönemindeyiz çoğu vakitler işyerindeyken oluyo ama olduğu kadar hiç yapmamaktan iyidir dimi

evet ablacım haklısın hiç yapmamaktan iyidir
ablacım sen hiç keten tohumu yedin mi biliyorsundur belki mideye en iyi geln keten tohumudur dr lar öneriyor sütle içebilirsin yada yoğurtla yiyebilirsin hemen etkisini görürsün ablacımmm

daha önceden zayıflamak için almıştım ama doğru dürüst kullanmamıştım canım mide rahatsızlığına iyi geldiğini bilmiyodum bak olmazsa kullanırım yoğurtla karıştırıp mersi canım

evet zayıflatıyor canım ama mide ve bağırsaklara bire birmiş sabah aç karınla kaşıkla gece yatarken kaşıkla hem zayıflamış olursun hemdee miden iyi olur canımmm

evet zayıflatıyor canım ama mide ve bağırsaklara bire birmiş sabah aç karınla kaşıkla gece yatarken kaşıkla hem zayıflamış olursun hemdee miden iyi olur canımmm

tamam canım alayım ben yeniden de kullanayımm

Ee sen başladın geçen hafta dimi halk eğitime yoksa bugünmü başlıcaktın canım

tamam canım alayım ben yeniden de kullanayımm

Ee sen başladın geçen hafta dimi halk eğitime yoksa bugünmü başlıcaktın canım

geçen hafta başladım ablacım bakalım şimdilik iyi gidiyor ama acaip yoruyor beni bu kadar yorulacağımı hiç tahmin etmemiştim ama öğrencilerimee çok azimliler ve isteklilerrr hemen kapıyorlar beni de üzmüyorlarrrr ama biraz gerginlik oluyor sonlara doğru yoruluyor ve sıkılıyorlar 8.30 da dersi bırakmam gerek mesela dün 8 de bıraktım umarım bişey olmaz diyorummm bugün onu soracam kafamda soru işareti kaldıı:26::26::26:

tabi yorucu olur kolay değildir öğrencilerin kaç yaşında canım.öğretmenlerde öle yapardı baktı öğrenciler artık dikkatsizler sıkılmışlar serbest bırakırdı son 15-20 dk

sedefim maşallahh canımkız ben unutmuştum onu sormayı telaşımdan demek başladın öğretmenliğeöğrencilerinle sana başarılar dilelerim bebekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…