Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevom bende folbiol kullanmaya başladım cuma gününden beri hatta ilk 3 gün sabah akşam aldım şimdi 1 tane alıyorum
iyi yapmışmıyım

ayy çokmuş bacımmm ama sen üstesinden gelirsin inşallahhh merak etme

ayy inşallah gelirim üstesinden sevom yeterkiş onlar da bende memnun olayım allahım izniyle martta bitecek kursumuz tekrar ders verir miyim bilmem o konuda hala kararsız kaldım ama akşamları olursa gitmem bu sefer son diyorum anca hafta sonlarıı

sedefim maşallahh canımkız ben unutmuştum onu sormayı telaşımdan demek başladın öğretmenliğeöğrencilerinle sana başarılar dilelerim bebekim

sağol ablacımmmmmmm canımm

misafirler geldi bende arada buraya takılıyım dedim
bu seste ders çalışamıycağıma göre

iyi yapmışsınnn canımm

günaydınnn hatunlarrrrrrrrrrrrr birisininnn günüü geçiyoduu test yapacaktıı kimdi o yaaaaa sonuç ne olduuu

günaydın canımmmbenim günüm geçiyor stresten sanırım cumartesi günü olmam lazımdı ama test felan düşünmüyorum canım ne gereği var belliki stresten offf bir an önce gelsede randevumu alsam

sevom bende folbiol kullanmaya başladım cuma gününden beri hatta ilk 3 gün sabah akşam aldım şimdi 1 tane alıyorum
iyi yapmışmıyım

iyi yapmışsın canım bende kullanıyorum

günaydınnn hatunlarrrrrrrrrrrrr birisininnn günüü geçiyoduu test yapacaktıı kimdi o yaaaaa sonuç ne olduuu

günaydın hoşgeldin
öyle bişey hatırlamıyorum ben :26: sadece laranın gecikmesi var ama test yapıcam dememişti.

hııı ne güzel bencede git derim doktorla konuştunmu bu arada tahlillerin için falan anlat bakem detayı bu arada 10/12 görünüyor adetin sakın daha fazla gecikme
inşallahh gecikmezzzz doktoraa göstermiştim onlar yarısıymış senın fax ladıkların toxoplazma filen çıkmamış onlara bişey yok dedi sadece sanırsam az su içiyosun su iç dediii bunlar güzel dedi ötekileridee gidicem ya o zmn gösteririm smaer filen alayım adet oluncada hormonu yaptıracam 3. günüdeee uçaka binipp huppppppppp antalyaa akşamınaa geri uçak hupp istanbullllllllll

yaa bende dedim dimi sana su iç diye tekmi gitcen canım daha önce uçağa binmişmiydin korkma sonra bu arada cumartesi adet günün 2.günü pazara denk geliyo 3.gün pz.tesi :26: pazar olur inşallah adetin diyim

yaa bende dedim dimi sana su iç diye tekmi gitcen canım daha önce uçağa binmişmiydin korkma sonra bu arada cumartesi adet günün 2.günü pazara denk geliyo 3.gün pz.tesi :26: pazar olur inşallah adetin diyim

hiç bakmadım cnm sorun olmaz ya pazara denk gelirse 4. gün giderim evt sen dimiştinnnn su iç diyee anam bu tüpleri yakında sen yaparsann şaşırmamm haaaevt tek gidicem uçaga daha önce bindim cnm ama yinedeee inşallah korkmammmm

yaa aslında işsiz kalırsam hastanelere başvurucam ön mülakatta konuşunca alırlar beni işe tecrübem olmasada aslında iyi olurdu bizim gibi olanları daha iyi anlardım yardımcı olurdum onlarla güler onlarla ağlardım :26: neyse aklımın bi köşesinde kalsın bu meslek

hımm daha önce bindiysen sorun olmaz canım korkmazsın sen

seyhannn anammm bebe olucakkk kendii derdim bitecekk yenii bu dertle ugraşanlarlaaa yenidenmii dertlenecenn anammm inşallahh burdakii bütünn arkadaşlarr hamilee kalırdaa ondan sonraa şu kahrolasıcaaa inferfilite yazısınıı görünceee bilee gözlerimii kapatacammm yemin ederim sadecee arada bu özlemle yanıp tutuşak topıklere girip bizim hepimizin durumlarını anlatıp onlara moral depolayıp çıkarım başkadaaa uzakk olsunn herkestenn inşallahh şu özlemmmmmmmmmmmmm

keşke öle olsa ama acı gerçekler var dünyada kısırlaşma devamlı artacak düzensiz hayat,hormonlar,gdo lar,stres,ozon tabakası,kanserin çoğalması,kalitesiz beslenme gibi etkenler dahada çok kısırlaştıracak insanları o yüzden ben olmasamda etrafımda muhakkak bu sorundan müzdarip birileri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…