ayy çokmuş bacımmmama sen üstesinden gelirsin inşallahhh merak etme
sedefim maşallahh canımkız ben unutmuştum onu sormayı telaşımdan demek başladın öğretmenliğe öğrencilerinle sana başarılar dilelerim bebekim
misafirler geldi bende arada buraya takılıyım dedim
bu seste ders çalışamıycağıma göre
günaydınnn hatunlarrrrrrrrrrrrr birisininnn günüü geçiyoduu test yapacaktıı kimdi o yaaaaa sonuç ne olduuu
günaydın canımmmbenim günüm geçiyor stresten sanırım cumartesi günü olmam lazımdı ama test felan düşünmüyorum canım ne gereği var belliki stresten offf bir an önce gelsede randevumu alsam
günaydınnn hatunlarrrrrrrrrrrrr birisininnn günüü geçiyoduu test yapacaktıı kimdi o yaaaaa sonuç ne olduuu
sevom bende folbiol kullanmaya başladım cuma gününden beri hatta ilk 3 gün sabah akşam aldım şimdi 1 tane alıyorum
iyi yapmışmıyım
çıkıyorum canlarım arada böyle gelir giderim öptümmmm
iyi yapmışsın canım bende kullanıyorum
günaydın hoşgeldin
öyle bişey hatırlamıyorum ben :26: sadece laranın gecikmesi var ama test yapıcam dememişti.
demekki ben yalnış anlamışımseyhan ben adette gidiyorum merkezeeee kontrole
inşallahh gecikmezzzz doktoraa göstermiştim onlar yarısıymış senın fax ladıkların toxoplazma filen çıkmamış onlara bişey yok dedi sadece sanırsam az su içiyosun su iç dediii bunlar güzel dedi ötekileridee gidicem ya o zmn gösteririm smaer filen alayım adet oluncada hormonu yaptıracam 3. günüdeee uçaka binipp huppppppppp antalyaa akşamınaa geri uçak hupp istanbullllllllllhııı ne güzel bencede git derim doktorla konuştunmu bu arada tahlillerin için falan anlat bakem detayıbu arada 10/12 görünüyor adetin sakın daha fazla gecikme
inşallahh gecikmezzzz doktoraa göstermiştim onlar yarısıymış senın fax ladıkların toxoplazma filen çıkmamış onlara bişey yok dedi sadece sanırsam az su içiyosun su iç dediii bunlar güzel dedi ötekileridee gidicem ya o zmn gösteririm smaer filen alayım adet oluncada hormonu yaptıracam 3. günüdeee uçaka binipp huppppppppp antalyaa akşamınaa geri uçak hupp istanbullllllllll
yaa bende dedim dimi sana su iç diyetekmi gitcen canım daha önce uçağa binmişmiydin korkma sonra bu arada cumartesi adet günün 2.günü pazara denk geliyo 3.gün pz.tesi :26: pazar olur inşallah adetin diyim
hiç bakmadım cnm sorun olmaz ya pazara denk gelirse 4. gün giderim evt sen dimiştinnnn su iç diyee anam bu tüpleri yakında sen yaparsann şaşırmamm haaaevt tek gidicem uçaga daha önce bindim cnm ama yinedeee inşallah korkmammmm
canlar afiyet olsun ben çıkıyorum muckkkk
yaa aslında işsiz kalırsam hastanelere başvurucam ön mülakatta konuşunca alırlar beni işe tecrübem olmasadaaslında iyi olurdu bizim gibi olanları daha iyi anlardım yardımcı olurdum onlarla güler onlarla ağlardım :26: neyse aklımın bi köşesinde kalsın bu meslek
hımm daha önce bindiysen sorun olmaz canım korkmazsın sen
seyhannn anammm bebe olucakkk kendii derdim bitecekk yenii bu dertle ugraşanlarlaaa yenidenmii dertlenecenn anammm inşallahh burdakii bütünn arkadaşlarr hamilee kalırdaa ondan sonraa şu kahrolasıcaaa inferfilite yazısınıı görünceee bilee gözlerimii kapatacammm yemin ederim sadecee arada bu özlemle yanıp tutuşak topıklere girip bizim hepimizin durumlarını anlatıp onlara moral depolayıp çıkarım başkadaaa uzakk olsunn herkestenn inşallahh şu özlemmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?