- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
uffffffffffffffffffff yaaaa acı gerçeklerr bunlarrkeşke öle olsa ama acı gerçekler var dünyada kısırlaşma devamlı artacakdüzensiz hayat,hormonlar,gdo lar,stres,ozon tabakası,kanserin çoğalması,kalitesiz beslenme gibi etkenler dahada çok kısırlaştıracak insanları o yüzden ben olmasamda etrafımda muhakkak bu sorundan müzdarip birileri olacak
gülümm ben bişeyler atıştırayım acıktım çokkk sabah 6,30 kahvaltı yapınca erken acıktımmgörüşürüzzzz
uffffffffffffffffffff yaaaa acı gerçeklerr bunlarr
benddeeeeee acıktımmmmmmm ezanaaaa en az 4 saat varrrrr bendee acım aççççç
size bişey söylicem çok ilginç inanırmısınız bilmiyorum
bizim üst komşularımızda benim merkezde tüpe başlıyormuş bu aybiraz önce aidat vermek için geldi ve patroniçeye bahsetti bu ay tüp tedavisine başlıyoruz felan diyince atladım hemenn biraz konuştuk bakalım hayırlısı inşallah güzel şeyler olur hepimiz için
çok ilginç dememin sebebide benim aklıma gelmişlerdi bugün biliyomusunuzçevremde çocuksuz olan kişileri düşününce onlarında sanki oraya gelip gittiklerinin hayali geldi gözümün önüne adam geldi ve o merkeze başlamışlarrr hayretim şaştıııı
6. hislerim çok kuvvetli gerçekten
niyetlisin demek allah kabul etsin günler çok kısa canım az kaldı
hadi yaa bak kendine arkadaş buluyonhakkımızda hayırlısı hepimizin canım
hımm demek tam düşündün üzerine geldileree şu 6.hislerin başka ne diyo bakemmm
bide bana sayısal çıkacakmı düşün bakemmm
ayy ciddi anlamda çok şaşırdım sevo6. hissim gerçekten çok kuvvetlidir ama o histe her an gelmez canım arada gelir böyle tutar sanırım benimki biraz fazla tutuyor
ben geldimmmmmmm
hoşgeldinnnn canımmmmmmben geldimmmmmmm
iyi o his gelince sayısalıda düşün benim için
hoşgeldin sedefo
keşke öle olsa ama acı gerçekler var dünyada kısırlaşma devamlı artacakdüzensiz hayat,hormonlar,gdo lar,stres,ozon tabakası,kanserin çoğalması,kalitesiz beslenme gibi etkenler dahada çok kısırlaştıracak insanları o yüzden ben olmasamda etrafımda muhakkak bu sorundan müzdarip birileri olacak
hoşgeldinnnn canımmmmmm
oldu canım ama yarısı benimm
ben geldimmmmmmm
merhaba kızlar nasılsınız benim biraz keyifsizim eşim izmire gidiyogerçi perşembe günü dönecek ama nedense bi tuhaf oldum ben de 2 gün annemlerde kalacam akşama iftara ordayım inşallah
iyi o his gelince sayısalıda düşün benim için
hoşgeldin sedefo
hoşgeldinnnn canımmmmmm
oldu canım ama yarısı benimm
merhaba kızlar nasılsınız benim biraz keyifsizim eşim izmire gidiyogerçi perşembe günü dönecek ama nedense bi tuhaf oldum ben de 2 gün annemlerde kalacam akşama iftara ordayım inşallah
merhaba hooocaaammmmmmmm nasılsınız
yolu açık olsun rabbim tez zamanda kavuştursun canım bilirim bu duyguyu benimde eşim ilk defa iş için bodruma gitti çok kötü olmuştum biz hiç ayrılmazdık ilk defa böyle bişey olmuştu işide bikaç gün daha uzamıştı hattasen içini ferah tut canım tez zamanda gidip gelecekmiş
canım benim sağol amin inşallah aslında çok ayrı kaldık 1 hafta ayrı kaldığımız oldu ama nedense bu sefer çok üzüldüm gidişine hatta ağladım arkasındanallahım sizi de hiç ayırmasın inşallah
hoşbulduk ablacımmm
hoşbuldukk canımmmmm
allah kabul etsin ve kavuştursun ablacım üzülmeeee çabucak gelecek inşallahhh
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiyiyim ablacım sen nasılsın ayyyy utandırıyorsunuz beni yaaaa
ne utanıyon kıssssiyiyim bende sedefcik hayırlı olsun tekrardan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?