Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gülümm ben bişeyler atıştırayım acıktım çokkk sabah 6,30 kahvaltı yapınca erken acıktımm görüşürüzzzz

uffffffffffffffffffff yaaaa acı gerçeklerr bunlarr
gülümm ben bişeyler atıştırayım acıktım çokkk sabah 6,30 kahvaltı yapınca erken acıktımm görüşürüzzzz

benddeeeeee acıktımmmmmmm ezanaaaa en az 4 saat varrrrr bendee acım aççççç

size bişey söylicem çok ilginç inanırmısınız bilmiyorum
bizim üst komşularımızda benim merkezde tüpe başlıyormuş bu ay biraz önce aidat vermek için geldi ve patroniçeye bahsetti bu ay tüp tedavisine başlıyoruz felan diyince atladım hemennbiraz konuştuk bakalım hayırlısı inşallah güzel şeyler olur hepimiz için

çok ilginç dememin sebebide benim aklıma gelmişlerdi bugün biliyomusunuz çevremde çocuksuz olan kişileri düşününce onlarında sanki oraya gelip gittiklerinin hayali geldi gözümün önüne adam geldi ve o merkeze başlamışlarrrhayretim şaştıııı
6. hislerim çok kuvvetli gerçekten

uffffffffffffffffffff yaaaa acı gerçeklerr bunlarr

benddeeeeee acıktımmmmmmm ezanaaaa en az 4 saat varrrrr bendee acım aççççç

niyetlisin demek allah kabul etsin günler çok kısa canım az kaldı

hadi yaa bak kendine arkadaş buluyon hakkımızda hayırlısı hepimizin canım
hımm demek tam düşündün üzerine geldiler ee şu 6.hislerin başka ne diyo bakemmm
bide bana sayısal çıkacakmı düşün bakemmm

ayy ciddi anlamda çok şaşırdım sevo 6. hissim gerçekten çok kuvvetlidir ama o histe her an gelmez canım arada gelir böyle tutar sanırım benimki biraz fazla tutuyor

merhaba kızlar nasılsınız benim biraz keyifsizim eşim izmire gidiyo gerçi perşembe günü dönecek ama nedense bi tuhaf oldum ben de 2 gün annemlerde kalacam akşama iftara ordayım inşallah

maalesefff

merhaba kızlar nasılsınız benim biraz keyifsizim eşim izmire gidiyo gerçi perşembe günü dönecek ama nedense bi tuhaf oldum ben de 2 gün annemlerde kalacam akşama iftara ordayım inşallah

yolu açık olsun rabbim tez zamanda kavuştursun canım bilirim bu duyguyu benimde eşim ilk defa iş için bodruma gitti çok kötü olmuştum biz hiç ayrılmazdık ilk defa böyle bişey olmuştu işide bikaç gün daha uzamıştı hatta sen içini ferah tut canım tez zamanda gidip gelecekmiş

iyi o his gelince sayısalıda düşün benim için

hoşgeldin sedefo

hoşbulduk ablacımmm

hoşgeldinnnn canımmmmmm

oldu canım ama yarısı benimm

hoşbuldukk canımmmmm

allah kabul etsin ve kavuştursun ablacım üzülmeeee çabucak gelecek inşallahhh

merhaba hooocaaammmmmmmm nasılsınız

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiyiyim ablacım sen nasılsın ayyyy utandırıyorsunuz beni yaaaa

canım benim sağol amin inşallah aslında çok ayrı kaldık 1 hafta ayrı kaldığımız oldu ama nedense bu sefer çok üzüldüm gidişine hatta ağladım arkasından allahım sizi de hiç ayırmasın inşallah

ne utanıyon kıssss iyiyim bende sedefcik hayırlı olsun tekrardan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…