kızlar bana müsadee size iyi günler öptüm
sağol ablacım canımmm özlettin kendiniiiii
kızlar bana müsadee size iyi günler öptüm
offffffffff misafirlerden başımı alamadım bugün
ders te çalışamıyorum biri geliyor biri gidiyor
kız dur beni yeni geldim dahaaa
gidiyormusun ablacımmm
misafirperverrrr patroniçeeee seveni çok dimekkkk
senin içinde kalıyım accık daha bari
tamam tamam senin için biraz daha burdayım
hah yani napcan çıkıpta kocada yok zaten akşamada annene gidiyomuşun biraz şurda zaman geçir
olur biraz daha burayım ama oruçluyuz canım akşama 2.5 saat var yok o yüzden çıkıyım dedim ama biraz daha takılabilirim yemekler annemden ben de çorba götürücem o kadar
kızlar bana fikir verin hafta sonu aşure yapmak istiyorum aiillelerimizide çağıralım diye düşündüm hem evimizde yenilsin hemde uzun zamandır öyle kalabalık bir araya gelmedik birlikte oluruz kardeşler anneler babalar fialansizce nasıl olur
bide yemek sorunum olacak gelenler gün boyu kalacaklar ne yemek yapsam yani çok pratik ve herkese yetecek bişiy olmalı napsam acaba fikir verin banaa:26::26:
olur biraz daha burayım ama oruçluyuz canım akşama 2.5 saat var yok o yüzden çıkıyım dedim ama biraz daha takılabilirim yemekler annemden ben de çorba götürücem o kadar
ohh yemekte hazırrr allahım kabul etsin tuttuğunuz oruçlarıııı
uzakmı annenler yolda çok zamanın geçmeyecekse 1 saat kala bile çıksan olur hem gidene kadar zamanda geçe hemen iftar yaparsınız
allah kabul etsin inşallahh
dur bakıyım acık düşüniyim:26::26:
aminnnn yok canım hemen karşımdaki blokta oturuyo allahtan annem yakında yoksa ben naapardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?