Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

offffffffff misafirlerden başımı alamadım bugün
ders te çalışamıyorum biri geliyor biri gidiyor

hah yani napcan çıkıpta kocada yok zaten akşamada annene gidiyomuşun biraz şurda zaman geçir

olur biraz daha burayım ama oruçluyuz canım akşama 2.5 saat var yok o yüzden çıkıyım dedim ama biraz daha takılabilirim yemekler annemden ben de çorba götürücem o kadar

kızlar bana fikir verin hafta sonu aşure yapmak istiyorum aiillelerimizide çağıralım diye düşündüm hem evimizde yenilsin hemde uzun zamandır öyle kalabalık bir araya gelmedik birlikte oluruz kardeşler anneler babalar fialansizce nasıl olur
bide yemek sorunum olacak gelenler gün boyu kalacaklar ne yemek yapsam yani çok pratik ve herkese yetecek bişiy olmalı napsam acaba fikir verin banaa:26::26:

dur bakıyım acık düşüniyim:26::26:

olur biraz daha burayım ama oruçluyuz canım akşama 2.5 saat var yok o yüzden çıkıyım dedim ama biraz daha takılabilirim yemekler annemden ben de çorba götürücem o kadar

uzakmı annenler yolda çok zamanın geçmeyecekse 1 saat kala bile çıksan olur hem gidene kadar zamanda geçe hemen iftar yaparsınız
allah kabul etsin inşallahh

uzakmı annenler yolda çok zamanın geçmeyecekse 1 saat kala bile çıksan olur hem gidene kadar zamanda geçe hemen iftar yaparsınız
allah kabul etsin inşallahh

aminnnn yok canım hemen karşımdaki blokta oturuyo allahtan annem yakında yoksa ben naapardımm

dur bakıyım acık düşüniyim:26::26:

düşünde bacım az çeşit ve pratik olsun çünkü anneler sabahtan gelir zaten aşureyle uğraşıcaz kaç saat yemeği nasıl yetiştiririm:26:
ben diyorumki kuru fasulye pilav yapıyım bide fırında patatesli köfte salata ayran turşu yeter gibi geldi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…