Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız yetmez miii çook fazla canım yaaa ben ce de yeter eğer imkanın varsa pide yaptır içini sen hazırla tabii çok kalabalık olmucaksa

kız yetmez miii çook fazla canım yaaa ben ce de yeter eğer imkanın varsa pide yaptır içini sen hazırla tabii çok kalabalık olmucaksa

yanii sadece pide yaptırsan yanına da çay yada ayran üstüne aşure yeter fazla bile zaten aşure doyuruyo insanı nee bilimmm aklıma geldi işte hem uğraşmassın içinide kendin hazırla pidenin evde

hımmmm:44::44::44::44::44::44:düşüneyimmmmmm

aminn canım inşallah dualarımı da kabul etsin hepinimiz hamile kalalım

aminnnnn

seni hiç uğraştırmaz buda güzelll canım bunları yap yada pınar ablanın dediği gibi pide yaptır istersenn hengisi kolayına gelirsee

oda aklıma geldi ama onun malzemesi biraz pahalıya gelecek bana ön hazırlığı çok uğraştırır
kıyma var ama onu tanesi 1 liraya yapılıyor bide içinin malzemesi kıyma hariç baya tutar gibime geldi:26:
yanii sadece pide yaptırsan yanına da çay yada ayran üstüne aşure yeter fazla bile zaten aşure doyuruyo insanı nee bilimmm aklıma geldi işte hem uğraşmassın içinide kendin hazırla pidenin evde
aşureyemi uğraşalım onun hazırlamayamı 25 kişi geldiğini düşünürsek o iç için 2 kilo soğan doğramak gerek sadece anacım
ayyy ne güzel allah ayırmasın annelerimizi başımızdan

aminnnnnnnnnnnn

yok canım ben rondoda doğruyorum süper oluyo normalde yemek yaparken sevmem soğan sulanıyo ama pidede çok güzel oluyo hem çok kolay hazırlaması ötekilerle uğraşıcana düşünsene pilavı fasülyesi köftesiysi derken daha çok zamanını alır hem köfteye harcıcan kıymanın aynısıyla pide yaptırırsın senin çok rahat olur diye düşündün sen bilirsin senin fikrinde güzel ama

bence gayet uygun canım bende sana tavuk patates yap dicektim bende haftasonu düşünüyorum aşure için ama iş yerindekiler sıkıştırıyo kaç gündür aşureeee diyeee benim aşuremi bekliyolar dört gözle hatta bir patronum ben alayım malzemelerini diyo geçen sene ilk defa yapmıştım ama çok güzel olmuştu çok beğenmişlerdi şimdide bekliyolar aynı şekilde :26: umarım bu seferkide güzel olur endişeleniyorum yapamıcam diye :26:

aminnn ne güzel siz yakın oturuyorsunuz keşke bende oturabilsem ama imkansızzzzz kaynana yüzündennn kıskanç kadın nolacakkkkkk ölür yoksaaa tövbee töbeee gene sinirlendimm

sinirlenme tatlım senin kaynana fesat sinirlenmeye bile değmez
bide annnen işaret diliyle konuşuyordu dimi sedefim o salak kaynanan neden böyle yapıyorr

laracım o zaman sen düşündüğün mönüyü yap canım evet dediğin gibi biraz pahalı tutabilir

kızlar ben hepinizi öptüm bu sefer çıkıyım anca namaz kıl derken vakit gelir lara seyhan sedef öptüm sizleri bu arada bizde perşembe günü yapacaz annemle aşuree yaaaaaaa

olur olur ablacım sen endişelenmeeeeeeee dahada güzel olur allahım izniyle neden mii sevgini katıyorsunnn bundan daha lezzetli ne olabilirrrr

olsun canım yaa istediğin zaman gidip görüyosun dimi anneni

görüyorum ama şu var eşim akşamları mesaiye kalıyor eve 11 de geliyor ben de o saate kadar ya komşuda yada evdeyim hiç olmazsa anneme giderdim yaa inan var yaa içimden kaynanama karşı nefretim çıktı geçen gittim bana direk ne oo soğudun mu bizden hiç gelmiyorsunuz diyo yaaaa aklımı kaçıracam uğraşıyor durmadannn bi anne evladından ne isteyebilirr allah nasip edersee oğlum kızım farketmezz onların iyiliği için çırpınır dururm neyi var neyi yok alacam dedim ama yok bunlar ver allah verrrrneysee en iyisi susayımmm bennşu mübarek aylarda sizden dua isteyecem kaynanam düşsün yakamızdannnnn onun için dua edin bana olur muu çok mu şey istiyoruz sizden acabaaa:26:

bizde rondoda yapıyoruz hatta bu hafta sonu kayınvalidem yaptırdı bizi çağırdılar çok güzel oluyor ama işte tanesi 1 liraya yapılıyor 1 tane yetmediğini düşün kişi başına:26::26::26::26:
köfteyi önceki gün hazırlarım fasulyeyide sadece tencereye koymak kendisi pişsin pilavda 15 dk lık iş yani öyle düşündüm onaylayıp destekleyin beni
sağol arkadaşımmmmm
sen güzel yaparsın bence güven kendine yaparsınnnnnnnnnnn
laracım o zaman sen düşündüğün mönüyü yap canım evet dediğin gibi biraz pahalı tutabilir

tamam canım evet öyle iyi gibi bencede

boşverin kızlar kimseyi kafanıza takmaya değmez..bu zamanda kötü olmak çok kolay önemli olan insanlarla iyi olmak,iyi düşünmektir oyüzden kötü düşünenler zaten cezası alır hiç merak etmeyin boşverin gitsin düşünmeye değmezler

bu aralar ben hep bardağın bize görünen dolu tarafından bakmaya çalışıyorum tavsiye ederim gayet iyi oluyo kendimide daha iyi hissediyorum bu şekilde

kızlar ben hepinizi öptüm bu sefer çıkıyım anca namaz kıl derken vakit gelir lara seyhan sedef öptüm sizleri bu arada bizde perşembe günü yapacaz annemle aşuree yaaaaaaa

tamam canımmmmmteşekkür ederim allah orucunuzu kabul etsin
iyiakşamlarrrrrrrr

sinirlenme tatlım senin kaynana fesat sinirlenmeye bile değmez
bide annnen işaret diliyle konuşuyordu dimi sedefim o salak kaynanan neden böyle yapıyorr

evet iştee annemler işitme engelli bize ihtiyaçları var mı yok mu düşünmezz anca bana gelsinler yiyecek getirsinler iş yapsınlar komşuya gösteriş hastaaa gösterişe o kadar hasta kii anlatamam ama aklı yokk belliii

allah kabul etsin ablacım slm söyle annenee canım hadi baş başşşş

ozaman onaylandıııııyap derimmmmm ablacımm

ablacım haklısın ama zaman zaman batıyor çok zor tutuyorum kendimii sonra adetim yaklaşınca sinir gergin sonra patlama ihtiyacı hissediyorumm takmıyorum ama iştee iiçimde kalıyormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…