kız lara çayın yanına mı düşünüyosun bişeyler yoksa yemek mi
düşünde bacım az çeşit ve pratik olsun çünkü anneler sabahtan gelir zaten aşureyle uğraşıcaz kaç saat yemeği nasıl yetiştiririm:26:
ben diyorumki kuru fasulye pilav yapıyım bide fırında patatesli köfte salata ayran turşu yeter gibi geldi sizce
kız yetmez miii çook fazla canım yaaa ben ce de yeter eğer imkanın varsa pide yaptır içini sen hazırla tabii çok kalabalık olmucaksa
heh harika o zaman benimde annem yakın aynı mahallede sayılırızyürüyerek 5 dk
kızlar bana fikir verin hafta sonu aşure yapmak istiyorum aiillelerimizide çağıralım diye düşündüm hem evimizde yenilsin hemde uzun zamandır öyle kalabalık bir araya gelmedik birlikte oluruz kardeşler anneler babalar fialansizce nasıl olur
bide yemek sorunum olacak gelenler gün boyu kalacaklar ne yemek yapsam yani çok pratik ve herkese yetecek bişiy olmalı napsam acaba fikir verin banaa:26::26:
aminn canım inşallah dualarımı da kabul etsin hepinimiz hamile kalalım
düşünde bacım az çeşit ve pratik olsun çünkü anneler sabahtan gelir zaten aşureyle uğraşıcaz kaç saat yemeği nasıl yetiştiririm:26:
ben diyorumki kuru fasulye pilav yapıyım bide fırında patatesli köfte salata ayran turşu yeter gibi geldi sizce
ayyy ne güzel allah ayırmasın annelerimizi başımızdan
oda aklıma geldi ama onun malzemesi biraz pahalıya gelecek bana ön hazırlığı çok uğraştırırkız yetmez miii çook fazla canım yaaa ben ce de yeter eğer imkanın varsa pide yaptır içini sen hazırla tabii çok kalabalık olmucaksa
aşureyemi uğraşalım onun hazırlamayamı 25 kişi geldiğini düşünürsek o iç için 2 kilo soğan doğramak gerek sadece anacımyanii sadece pide yaptırsan yanına da çay yada ayran üstüne aşure yeter fazla bile zaten aşure doyuruyo insanı nee bilimmm aklıma geldi işte hem uğraşmassın içinide kendin hazırla pidenin evde
ayyy ne güzel allah ayırmasın annelerimizi başımızdan
oda aklıma geldi ama onun malzemesi biraz pahalıya gelecek bana ön hazırlığı çok uğraştırır
kıyma var ama onu tanesi 1 liraya yapılıyor bide içinin malzemesi kıyma hariç baya tutar gibime geldi:26:
aşureyemi uğraşalım onun hazırlamayamı 25 kişi geldiğini düşünürsek o iç için 2 kilo soğan doğramak gerek sadece anacım
aminnnnnnnnnnnn
aminnn ne güzel siz yakın oturuyorsunuz keşke bende oturabilsem ama imkansızzzzz kaynana yüzündennn kıskanç kadın nolacakkkkkk ölür yoksaaa tövbee töbeee gene sinirlendimm
aminnn ne güzel siz yakın oturuyorsunuz keşke bende oturabilsem ama imkansızzzzz kaynana yüzündennn kıskanç kadın nolacakkkkkk ölür yoksaaa tövbee töbeee gene sinirlendimm
sinirlenme tatlım senin kaynana fesat sinirlenmeye bile değmez
bide annnen işaret diliyle konuşuyordu dimi sedefim o salak kaynanan neden böyle yapıyorr
bence gayet uygun canım bende sana tavuk patates yap dicektimbende haftasonu düşünüyorum aşure için ama iş yerindekiler sıkıştırıyo kaç gündür aşureeee diyeee benim aşuremi bekliyolar dört gözle hatta bir patronum ben alayım malzemelerini diyo geçen sene ilk defa yapmıştım ama çok güzel olmuştu çok beğenmişlerdi şimdide bekliyolar aynı şekilde :26: umarım bu seferkide güzel olur endişeleniyorum yapamıcam diye :26:
olsun canım yaa istediğin zaman gidip görüyosun dimi anneni
bizde rondoda yapıyoruz hatta bu hafta sonu kayınvalidem yaptırdı bizi çağırdılar çok güzel oluyor ama işte tanesi 1 liraya yapılıyor 1 tane yetmediğini düşün kişi başına:26::26::26::26:yok canım ben rondoda doğruyorum süper oluyo normalde yemek yaparken sevmem soğan sulanıyo ama pidede çok güzel oluyo hem çok kolay hazırlaması ötekilerle uğraşıcana düşünsene pilavı fasülyesi köftesiysi derken daha çok zamanını alır hem köfteye harcıcan kıymanın aynısıyla pide yaptırırsın senin çok rahat olur diye düşündün sen bilirsin senin fikrinde güzel ama
sağol arkadaşımmmmmbence gayet uygun canım bende sana tavuk patates yap dicektimbende haftasonu düşünüyorum aşure için ama iş yerindekiler sıkıştırıyo kaç gündür aşureeee diyeee benim aşuremi bekliyolar dört gözle hatta bir patronum ben alayım malzemelerini diyo geçen sene ilk defa yapmıştım ama çok güzel olmuştu çok beğenmişlerdi şimdide bekliyolar aynı şekilde :26: umarım bu seferkide güzel olur endişeleniyorum yapamıcam diye :26:
laracım o zaman sen düşündüğün mönüyü yap canım evet dediğin gibi biraz pahalı tutabilir
kızlar ben hepinizi öptüm bu sefer çıkıyım anca namaz kıl derken vakit gelir lara seyhan sedef öptüm sizleri bu arada bizde perşembe günü yapacaz annemle aşuree yaaaaaaa
sinirlenme tatlım senin kaynana fesat sinirlenmeye bile değmez
bide annnen işaret diliyle konuşuyordu dimi sedefim o salak kaynanan neden böyle yapıyorr
kızlar ben hepinizi öptüm bu sefer çıkıyım anca namaz kıl derken vakit gelir lara seyhan sedef öptüm sizleri bu arada bizde perşembe günü yapacaz annemle aşuree yaaaaaaa
bizde rondoda yapıyoruz hatta bu hafta sonu kayınvalidem yaptırdı bizi çağırdılar çok güzel oluyor ama işte tanesi 1 liraya yapılıyor 1 tane yetmediğini düşün kişi başına:26::26::26::26:
köfteyi önceki gün hazırlarım fasulyeyide sadece tencereye koymak kendisi pişsinpilavda 15 dk lık iş yani öyle düşündüm onaylayıp destekleyin beni
sağol arkadaşımmmmm
sen güzel yaparsın bence güven kendine yaparsınnnnnnnnnnn
tamam canım evet öyle iyi gibi bencede
boşverin kızlar kimseyi kafanıza takmaya değmez..bu zamanda kötü olmak çok kolay önemli olan insanlarla iyi olmak,iyi düşünmektiroyüzden kötü düşünenler zaten cezası alır hiç merak etmeyin boşverin gitsin düşünmeye değmezler
bu aralar ben hep bardağın bize görünen dolu tarafından bakmaya çalışıyorum tavsiye ederim gayet iyi oluyo kendimide daha iyi hissediyorum bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?