- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kızlar ben hepinizi öptüm bu sefer çıkıyım anca namaz kıl derken vakit gelir lara seyhan sedef öptüm sizleri bu arada bizde perşembe günü yapacaz annemle aşuree yaaaaaaa
evet iştee annemler işitme engelli bize ihtiyaçları var mı yok mu düşünmezz anca bana gelsinler yiyecek getirsinler iş yapsınlar komşuya gösteriş hastaaa gösterişe o kadar hasta kii anlatamam ama aklı yokk belliii
allah kabul etsin ablacım slm söyle annenee canım hadi baş başşşş
olur olur ablacım sen endişelenmeeeeeeee dahada güzel olur allahım izniyle neden mii sevgini katıyorsunnn bundan daha lezzetli ne olabilirrrr
görüyorum ama şu var eşim akşamları mesaiye kalıyor eve 11 de geliyor ben de o saate kadar ya komşuda yada evdeyim hiç olmazsa anneme giderdim yaa inan var yaa içimden kaynanama karşı nefretim çıktı geçen gittim bana direk ne oo soğudun mu bizden hiç gelmiyorsunuz diyo yaaaa aklımı kaçıracam uğraşıyor durmadannn bi anne evladından ne isteyebilirr allah nasip edersee oğlum kızım farketmezz onların iyiliği için çırpınır dururm neyi var neyi yok alacam dedim ama yok bunlar ver allah verrrrneysee en iyisi susayımmm benn şu mübarek aylarda sizden dua isteyecem kaynanam düşsün yakamızdannnnn onun için dua edin bana olur muu çok mu şey istiyoruz sizden acabaaa:26:
bizde rondoda yapıyoruz hatta bu hafta sonu kayınvalidem yaptırdı bizi çağırdılar çok güzel oluyor ama işte tanesi 1 liraya yapılıyor 1 tane yetmediğini düşün kişi başına:26::26::26::26:
köfteyi önceki gün hazırlarım fasulyeyide sadece tencereye koymak kendisi pişsinpilavda 15 dk lık iş yani öyle düşündüm onaylayıp destekleyin beni
sağol arkadaşımmmmm
sen güzel yaparsın bence güven kendine yaparsınnnnnnnnnnn
tamam canım evet öyle iyi gibi bencede
bence siz annenle işaretleşerek konuşuyosunuzya o kendisini çekiştirdiğinizi sanıp çıldırıyoduraahaaaaa aslınca çokta zevkli olur yaaaaaa gözünün önünde dedikodusunu yapmak
bence siz annenle işaretleşerek konuşuyosunuzya o kendisini çekiştirdiğinizi sanıp çıldırıyoduraahaaaaa aslınca çokta zevkli olur yaaaaaa gözünün önünde dedikodusunu yapmak
iştee kendi düşüncesi ama o yokken ben konuşurum yoksaa annem kızar bana ayıp günah derrr hemen bazen zevkli oluyor bazen ama günaha giriyoruz aslındaa yapmaktanda vazgeçmiyoruzz
benim kaynanamda gürcü ve abaza dillerini bilir konuşur bende hiç birşey anlamam bazen benim hakkımdada söylerler akrabalarla gülüşürler falanbende aldırış etmem çoğu zaman yada eşim ne dediklerini söyler bana ama kötü bişey düşünmezler benim ve eşim hakkında bilirim
tamammm bende bu menüyü yaptım gitti o zamanbide ben köfteleri ve patatesleri tepsiye dizmeden önce çok az kızartıyorumm
içi pişecek kadar değil sadece kızgın yağa atıp çıkarıyorum nerdeyse, öyle olunca hem daha lezzetli hemde et insanın burnuna kokmuyor güzel oluyor bende cumartesiden kızartırım tepsiye dizerim ertesi gün sadece fırına atıveririm önceden yaptım gayet güzel oluyor
benim kaynanamda gürcü ve abaza dillerini bilir konuşur bende hiç birşey anlamam bazen benim hakkımdada söylerler akrabalarla gülüşürler falanbende aldırış etmem çoğu zaman yada eşim ne dediklerini söyler bana ama kötü bişey düşünmezler benim ve eşim hakkında bilirim
sedefom demek yapıyosunuz bunu her anne kız yapar boşver
oda kendi kızıyla yapıyodur
eeeeee hakediyo ama
boşverin kızlar kimseyi kafanıza takmaya değmez..bu zamanda kötü olmak çok kolay önemli olan insanlarla iyi olmak,iyi düşünmektiroyüzden kötü düşünenler zaten cezası alır hiç merak etmeyin boşverin gitsin düşünmeye değmezler
bu aralar ben hep bardağın bize görünen dolu tarafından bakmaya çalışıyorum tavsiye ederim gayet iyi oluyo kendimide daha iyi hissediyorum bu şekilde
sedefom demek yapıyosunuz bunu her anne kız yapar boşver
oda kendi kızıyla yapıyodur
eeeeee hakediyo ama
anacımmm gürcüyü biliyorum duydumda abaza dili ney gıııbenim bildiğim bir abaza var oda erkeklerin birtakım halleri
ben hala adet olmadım ve belirtileride yok sanki ağrım sancımda kalmadı gitti
azıcık göğüslerin acıyor o kadar:26::26::26: sinir oldum ama gilsede gitsem doktora
çiğdem bence hiç esirgeme lafını sakin sakin ver ağzının payını valla yazık sana bee
tamam canım güle güle öptümhımm demek sizde perşembe yapıcaksınız ne güzelll bayılıyorummm aşureyeeeeeee kaç aydır bu zamanı bekliyodum..hazır olanalrından alıp yaptım hatta kaç kere ama oda azcık hepsini ben yiyom anca kesiyodu
ben hala adet olmadım ve belirtileride yok sanki ağrım sancımda kalmadı gitti
azıcık göğüslerin acıyor o kadar:26::26::26: sinir oldum ama gilsede gitsem doktora
kız sen daha gitmedinmi
sedefim boşver sende muhattab olma ne yaparlarsa kendilerine herkes
bencede yapmadan olmazzzz
ayy ilahi güldürdün beniiiyok bu erkeklere has olandan diil abhaza mı hatta rusya da yerleşik yaşıyor bu kişiler bildiğim kadarıyla
ayy müjdeli haber verr inşallahhhhhh
esirgemiyorum ablacım valla söylüyorum hemen bozuluyor umurumda değil ama saygımı aşmıyorummm aşmadan söylüyorumm
ayy müjdeli haber verr inşallahhhhhh
esirgemiyorum ablacım valla söylüyorum hemen bozuluyor umurumda değil ama saygımı aşmıyorummm aşmadan söylüyorumm
evet bizde inşallah perşembe yapacaz annemlerde ben hiç yapmadım aşure ama iyi dağatırım komşulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?