Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben hepinizi öptüm bu sefer çıkıyım anca namaz kıl derken vakit gelir lara seyhan sedef öptüm sizleri bu arada bizde perşembe günü yapacaz annemle aşuree yaaaaaaa

tamam canım güle güle öptüm hımm demek sizde perşembe yapıcaksınız ne güzelll bayılıyorummm aşureyeeeeeee kaç aydır bu zamanı bekliyodum..hazır olanalrından alıp yaptım hatta kaç kere ama oda azcık hepsini ben yiyom anca kesiyodu

bence siz annenle işaretleşerek konuşuyosunuzya o kendisini çekiştirdiğinizi sanıp çıldırıyoduraahaaaaa aslınca çokta zevkli olur yaaaaaagözünün önünde dedikodusunu yapmak

canım benimm sağolll
allahhh herkesin gönlüne göre versin canım benim takma kafana

evet pahalıya geliyo şahsen bana 1 tane pide yetmez ama eminimki çok lezzetli oluyodur.
evet evet kolay ve doyurucu bir menü bu destekliyorum

bence siz annenle işaretleşerek konuşuyosunuzya o kendisini çekiştirdiğinizi sanıp çıldırıyoduraahaaaaa aslınca çokta zevkli olur yaaaaaagözünün önünde dedikodusunu yapmak

iştee kendi düşüncesi ama o yokken ben konuşurum yoksaa annem kızar bana ayıp günah derrr hemen bazen zevkli oluyor bazen ama günaha giriyoruz aslındaa yapmaktanda vazgeçmiyoruzz

tamammm bende bu menüyü yaptım gitti o zaman bide ben köfteleri ve patatesleri tepsiye dizmeden önce çok az kızartıyorumm
içi pişecek kadar değil sadece kızgın yağa atıp çıkarıyorum nerdeyse, öyle olunca hem daha lezzetli hemde et insanın burnuna kokmuyor güzel oluyor bende cumartesiden kızartırım tepsiye dizerim ertesi gün sadece fırına atıveririm önceden yaptım gayet güzel oluyor

benim kaynanamda gürcü ve abaza dillerini bilir konuşur bende hiç birşey anlamam bazen benim hakkımdada söylerler akrabalarla gülüşürler falan bende aldırış etmem çoğu zaman yada eşim ne dediklerini söyler bana ama kötü bişey düşünmezler benim ve eşim hakkında bilirim

iştee kendi düşüncesi ama o yokken ben konuşurum yoksaa annem kızar bana ayıp günah derrr hemen bazen zevkli oluyor bazen ama günaha giriyoruz aslındaa yapmaktanda vazgeçmiyoruzz

sedefom demek yapıyosunuz bunu her anne kız yapar boşver
oda kendi kızıyla yapıyodur
eeeeee hakediyo ama

anacımmm gürcüyü biliyorum duydumda abaza dili ney gııı benim bildiğim bir abaza var oda erkeklerin birtakım halleri

aaa ben bunu bilmiyordsum o zaman bi daha kine bende böyle yapayım ya direk fırına veriyoruz yada tavada yağsız pişiriyor kızartıyorum öyle gördük ama bunu deneyimmm

bakk kaynanayaaa 3 dil biliyorrr ama kötü düşnmesinler yeterkiiii

eeeeee hakediyo ama

ooo yapmaz mııııı allahım aklın şaşarrrrr ama benim yanımda fazla konuşamıyorlar yoksa ağzılarına tıkayaveriyorumm ıhhh hiç umurumda değil bilip bilmeden günahlarını alıyorlar aslında allah razı olsun demek lazım neden mi günahımızı azaltıyorlar sağolsunlar ben delirdin mi neee

ben hala adet olmadım ve belirtileride yok sanki ağrım sancımda kalmadı gitti
azıcık göğüslerin acıyor o kadar:26::26::26: sinir oldum ama gilsede gitsem doktora

çiğdem bence hiç esirgeme lafını sakin sakin ver ağzının payını valla yazık sana bee

eeeeee hakediyo ama

bencede yapmadan olmazzzz

anacımmm gürcüyü biliyorum duydumda abaza dili ney gııı benim bildiğim bir abaza var oda erkeklerin birtakım halleri

ayy ilahi güldürdün beniii yok bu erkeklere has olandan diil abhaza mı hatta rusya da yerleşik yaşıyor bu kişiler bildiğim kadarıyla

azıcık göğüslerin acıyor o kadar:26::26::26: sinir oldum ama gilsede gitsem doktora

ayy müjdeli haber verr inşallahhhhhh

çiğdem bence hiç esirgeme lafını sakin sakin ver ağzının payını valla yazık sana bee

esirgemiyorum ablacım valla söylüyorum hemen bozuluyor umurumda değil ama saygımı aşmıyorummm aşmadan söylüyorumm

evet bizde inşallah perşembe yapacaz annemlerde ben hiç yapmadım aşure ama iyi dağatırım komşulara

canım sen bence yarın test yap ne dersin hamile değilsen bile beynin bunu görüp adeti getirir merak etme yadaaa bir süprizde olabilirrr ne dersin bence artık ihmal etme derim

bencede yapmadan olmazzzz

ayy ilahi güldürdün beniii yok bu erkeklere has olandan diil abhaza mı hatta rusya da yerleşik yaşıyor bu kişiler bildiğim kadarıyla
çerkeslerin bir ırkımı bunlarr:26::26::26:

esirgemiyorum ablacım valla söylüyorum hemen bozuluyor umurumda değil ama saygımı aşmıyorummm aşmadan söylüyorumm

yok canım öyle bişey olması imkansızzzz

heh böyle yap işte onlar sana konuştuğundan utansın
merak etme elbet birgün kendileri utanacak

en iyisini yapıyorsun cnaım saygı çerçevesinde ver ağızlarının payını

evet bizde inşallah perşembe yapacaz annemlerde ben hiç yapmadım aşure ama iyi dağatırım komşulara

istesen sende yaparsın canım zor değil ama biraz şans ve tutturma meselesi okadar hımmm oda bir marifet bacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…