- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kız sen daha gitmedinmi
sedefim boşver sende muhattab olma ne yaparlarsa kendilerine herkes
evet bizde inşallah perşembe yapacaz annemlerde ben hiç yapmadım aşure ama iyi dağatırım komşulara
yok namaz kıldım giyindim giyorum kızlar by byy haa bu arada inşallah dönüşümde bi sürprizle karşılaşırım inşallah
çerkeslerin bir ırkımı bunlarr:26::26::26:
yok canım öyle bişey olması imkansızzzz
heh böyle yap işte onlar sana konuştuğundan utansın
merak etme elbet birgün kendileri utanacak
allah kabul etsin inşalllahh ben hem evimde yedirmeyi hemde dağıtmayı düşünüyorumevet bizde inşallah perşembe yapacaz annemlerde ben hiç yapmadım aşure ama iyi dağatırım komşulara
aslında bu sabah düşündümo senin düşündüğünü ama parama kıyamadım iştecanım sen bence yarın test yap ne dersin hamile değilsen bile beynin bunu görüp adeti getirir merak etmeyadaaa bir süprizde olabilirrr ne dersin bence artık ihmal etme derim
görüşürüz by byyyyyyyyok namaz kıldım giyindim giyorum kızlar by byy haa bu arada inşallah dönüşümde bi sürprizle karşılaşırım inşallah
valla laracım hiç bilmiyorum ama oyunları çerkezlere benziyo sanırım
günaydınlar
daha önceden sormuştum canım işini gücünü eşinle aranı sanki moralinin bozuk olduğunu söylemiştim.birde bayramda arayacaktım seni ama numaran nasıl olduysa kayıt değil numaranı istemiştim..
işlerinde kolaylıklar canım sıkma canını..
Sevom ben senin yazını görmedim bacım görsem cevap vermezmiyim bu yazıyı yazana kadar kimler glemedi kimler tel açmadı vede taaa 9.kata gittim geldim puhahahaha
len lara parasını ben gönderiririm yap şu testi artıkın
gürcü dili daha kabaaa sanırım
keşke bende bilseydim bikaç dil tercümanlık yapardım çok güzel para var
len lara parasını ben gönderiririm yap şu testi artıkın
gürcü dili daha kabaaa sanırım
keşke bende bilseydim bikaç dil tercümanlık yapardım çok güzel para var
arkadaşlar benim bir sorum olacaktı benim adetime 4-5 gün var daha ama bugün pembe renkte koyu sıvı geldi şu anda kesildi biraz geldi peceteye acaba yerleşme kanaması olablir mi merak ettim test yaptım neğatif cıktı sizce ne olabililr
canlarım ben çıkıyorum biraz işlerim var şimdiden herkese iyi akşamlar allaha emanet olsun seviyorum siziii muckkkk
canımm çok heveslenme derim ben bence gerisi gelecektirüzülerek söylüyorum ama allah inşallah bir an önce kısmet etsin
evet laracık dil çok önemliiiii :76::76::111:
hehehehe evet bugün çalışmadınnn ohh canıma deysin bende çalışmıyom çünküüü
sedefo güle güle canım
bende biyandan işlerimi yapıyom biyandan laf yetiştiriyorum
guly123 adetine daha varmış adette gelebilir,süprizde yapabilir evdeki testler herkeste çıkmaya biliyo adet gecikmesi yaşarsan eğer test yap derimumarım hamilesindir olmasada sağlık olsun
ben size çaktırmadan göz atıyorum ki arada ortalık sakinleşmişken açırmayım bu fırsatı dedimm ama senin tek dersin var benim 11 tane ve hepside ezbere dayalıı:111::111::111:asıl böyle olan benim
hehe benim çalışmam gereken 2 dersim daha varüff azda kaldı bende başlıyayaım bari bugün unutmazsam tabiii işime gelmeyen şey hiç aklımda kalmıyor nedense
maşallahhhhhhhhhhh iyi olmanıza sevindim ablacım daha da iyi olacaksınız inşallahhhhhhhhhh ablacım
nurcanımmmmmmm ne güzel rüya görmüşsünüz bi ben göremedimmmmmm ama hissediyorum bu da önemli değil miiiii herşey gönlünce olsun ben çok güzel yorumladım içimden sanırım ikiziniz yada üçüz bebelerin olacak inşallahhhhhhhhh herşey gönlünce olsunn canımmmmm
günaydın ablacım ben iyiyim sen nasılsın diyecem ama pek keyifli değilsin işler den dolayı allah yardımcın olsunnnn
çalış bacımmmmben sana hatırlatırım yarın sabahtan başlıyosun tamammı kitapların yanındamı ona göre sabah hatırlatıyım 2 sayfa çalışıp bi kenara yazsan o bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?