Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız sen daha gitmedinmi

sedefim boşver sende muhattab olma ne yaparlarsa kendilerine herkes

demi haklısınnnn

evet bizde inşallah perşembe yapacaz annemlerde ben hiç yapmadım aşure ama iyi dağatırım komşulara

demek iyi dağıtırsın bana da getir ablacımmmmm

yok namaz kıldım giyindim giyorum kızlar by byy haa bu arada inşallah dönüşümde bi sürprizle karşılaşırım inşallah

allah kabul etsin hadi baş baş güle güle git gelllll inşallahhh süpriz olurrr

çerkeslerin bir ırkımı bunlarr:26::26::26:

yok canım öyle bişey olması imkansızzzz

heh böyle yap işte onlar sana konuştuğundan utansın
merak etme elbet birgün kendileri utanacak

inşallahh utanırlarrrrr inşallahhhhh

evet bizde inşallah perşembe yapacaz annemlerde ben hiç yapmadım aşure ama iyi dağatırım komşulara
allah kabul etsin inşalllahh ben hem evimde yedirmeyi hemde dağıtmayı düşünüyorum
canım sen bence yarın test yap ne dersin hamile değilsen bile beynin bunu görüp adeti getirir merak etme yadaaa bir süprizde olabilirrr ne dersin bence artık ihmal etme derim
aslında bu sabah düşündümo senin düşündüğünü ama parama kıyamadım işte
yok namaz kıldım giyindim giyorum kızlar by byy haa bu arada inşallah dönüşümde bi sürprizle karşılaşırım inşallah
görüşürüz by byyyyyyy
o dediğin zor ama allah bilir inşallahhhh
valla laracım hiç bilmiyorum ama oyunları çerkezlere benziyo sanırım

benim patronlarda çerkes rusyada onların hemşerileride ama birçok ırkı varmış onunda çok kabada bir dilleri var

Sevom ben senin yazını görmedim bacım görsem cevap vermezmiyim bu yazıyı yazana kadar kimler glemedi kimler tel açmadı vede taaa 9.kata gittim geldim puhahahaha

len lara parasını ben gönderiririm yap şu testi artıkın
gürcü dili daha kabaaa sanırım
keşke bende bilseydim bikaç dil tercümanlık yapardım çok güzel para var

len lara parasını ben gönderiririm yap şu testi artıkın
gürcü dili daha kabaaa sanırım
keşke bende bilseydim bikaç dil tercümanlık yapardım çok güzel para var

ayyyyyyy öyle deme sevo para çok kıymetli bana bu aralar
maaşta almadım ya tamamen tıkırım yani eşimden geçiniyorum
tamam alırım sabaha kadar olmazsam

evet yaaaaaaa bunu bende düşündüm gerçekten 1 yıl yemeyip içmeyip dil çalışsan 2 dili rahat konuşursun valla 1 yılını sadece dil öğrenmeye feda edebilir insan demi ama sonra hangi otelde istiyosan çalış 2 dille pehhh konuş kaza

bakın işte görüyomusunuz ben gene çalışamadım derse bugünde bitti gittisate geçmiş artık akşam çalışıyım bari

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı benim adetime 4-5 gün var daha ama bugün pembe renkte koyu sıvı geldi şu anda kesildi biraz geldi peceteye acaba yerleşme kanaması olablir mi merak ettim test yaptım neğatif cıktı sizce ne olabililr

canımm çok heveslenme derim ben bence gerisi gelecektirüzülerek söylüyorum ama allah inşallah bir an önce kısmet etsin

Son düzenleme:
canımm çok heveslenme derim ben bence gerisi gelecektirüzülerek söylüyorum ama allah inşallah bir an önce kısmet etsin

hayırlısı olsun artık biraz bu konu hakkında yazı okudum kafama takıldı sizlerede sormak istedim ... cook aşırı bir umudum yok ama yinede insan umut etmeden duramıyor

evet laracık dil çok önemliiiii :76::76::111:
hehehehe evet bugün çalışmadınnn ohh canıma deysin bende çalışmıyom çünküüü

sedefo güle güle canım

bende biyandan işlerimi yapıyom biyandan laf yetiştiriyorum

guly123 adetine daha varmış adette gelebilir,süprizde yapabilir evdeki testler herkeste çıkmaya biliyo adet gecikmesi yaşarsan eğer test yap derim umarım hamilesindir olmasada sağlık olsun

ben size çaktırmadan göz atıyorum ki aradaortalık sakinleşmişken açırmayım bu fırsatı dedimmama senin tek dersin var benim 11 tane ve hepside ezbere dayalıı:111::111::111:asıl böyle olan benim

ben size çaktırmadan göz atıyorum ki aradaortalık sakinleşmişken açırmayım bu fırsatı dedimmama senin tek dersin var benim 11 tane ve hepside ezbere dayalıı:111::111::111:asıl böyle olan benim

hehe benim çalışmam gereken 2 dersim daha var üff azda kaldı bende başlıyayaım bari bugün unutmazsam tabiii işime gelmeyen şey hiç aklımda kalmıyor nedense

hehe benim çalışmam gereken 2 dersim daha var üff azda kaldı bende başlıyayaım bari bugün unutmazsam tabiii işime gelmeyen şey hiç aklımda kalmıyor nedense

çalış bacımmmmben sana hatırlatırım yarın sabahtan başlıyosun tamammı kitapların yanındamı ona göre sabah hatırlatıyım2 sayfa çalışıp bi kenara yazsan o bile yeter

ağzına, diline ,parmaklarına özellikle o tertezmiz kalbine kurbann demek çoğul bebelerim olacak öyle doğuyor içine öylemii ....aneeemmmmm kurban olurum ben onlara sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda tek gebeliğede razıyım ..

kız lara sen hamile olmayasın bacımm, yarın bir test yapıver garii inşallah bir süprüzzz yapmıştır beben olurmu olur vallla Allahın mucizeleri saymakla bitmez ..inşallah kurban olduğum Rabbim tedavilerle uğraştırmadfan göndermiştir meleğinii

selam kızlar nasılsınızz ben bugün biraz daha mutluyummmm şimdi kuran kursunda hoca sırasıyla yarımşar sayfa kuran okutuyor (herkes aynı yeri okuyo) dün hiç hatasız okudum hocamız iyi okuyanlara kuranı kerimine nazar boncuğu takıyor dün nazar boncuğu kazandım bugünde yine okadar içten okudumkii (makamlı) sınıftaki herkes hayran kaldı :)) tabi hocada (bana ne oluyorsa bugünlerde içli içli okuyorum) ve hoca demezmi kuran yarışması var her kursta 1_2 öğrenci katılacak biride sen olacaksın demezmiii çok şaşırdım katılmak istermisin dedii ben bişey diyemiyorum o kadar duygulandımkii gözlerimdne yaş akıyor sadece kafamı salıyabildimm isterim dedim :85:

çalış bacımmmmben sana hatırlatırım yarın sabahtan başlıyosun tamammı kitapların yanındamı ona göre sabah hatırlatıyım2 sayfa çalışıp bi kenara yazsan o bile yeter

ben işyerinde çalışamam ki ancak eve gidince Ondada yemek ye topla otur dinlen derken aklımda bile kalmıyo cnaım yoksa işyerinde kesin gelirdi müsait olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…