slm kızlarrr ben gelddiiimmmm :)))
hoşgeldin
ehhh işte iyi olmaya çalışıyorum hala bende tık yok şuanki durumum adetime 2 gün var bekliyorum işteee sen nasılsın cnm özledim sizleri geçen ay bunalıma girdim ben anca çıktım :)):))))
dün akşam gelen lekeden sonra bir daah hiç bi şey gelmedi canım durumum bu şimdilik
bekliyorum inşallah güzel olur bekleyişimin sonu
çok şükür canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz.... inşallah bu ay adet olmassın (9 ay)... bunalımdan çıktığına sevindim... kendini çok özletme....:1hug:
Selİncİm gÜnÜm geÇtİ dÜn bİraz lekelenme oldu beklİyorum eĞer yarına kadar bİr deĞİŞİklİk olmazsa yarın hamİlelİk testİ yapıcam
tatlım nasılsın hani şu seni rencide eden eltinmi o
AMAN İKİSİDE BİRBİRİNDEN UYUZ NE OLACAK ONLARIN KAVGASI KÖPEK KÖPEĞİ ISIRMAZ HESABI
KAYNANAM BANA YAPTIKLARINI ONA YAPAMIYOR OH OLSUN KAYNANAMADA
ELTİM AKŞAMA KADAR AĞZINDA SAKIZIYLA TV İZLER OYA YAPAR HİÇ BİR İŞE DOKUNMAZ KAYNANAMLA GÖRÜMCEMDE DAYANAMAYIP SÖYLENİYORLAR
AMA BENİM ELTİM ELİ MAŞALI BİRİ ALİM ALLAH ONLARA DOĞDUKLARINA PİŞMAN EDER GÖRÜMCEME ÇATLASANDA PATLASANDA YAPMIYACAM YAPMICAM YAPMICAM DEMİŞ ..kaydirigubbakcemile3
BUNLAR 1 HAFATADIR AYNI EVİN İÇİNDE KÜSLER
AMA HİÇ UMRUMDA DEĞİL ONLAR BANA AZ YAPMADILAR SİZE ANLATSAM İNANMAZSINIZ ALLAHTAN BULSUNLAR BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM
çok sevindim cnm lekenlenmeden sonra gelmediyse bişey bence hamilesin ne kadar geçti cnm belirtilerin neler bebişim :)))
ipekk34 canımm ben 4 aylık bir kız annesiyim.. ve zamanında çok takıldım bu sitede.4 senelik evliyim 3 sene korunduk fakat sonra korunmayı bıraktıgımızda 1.5 yıl bebeğimiz olmadı neler denedim neler ama anlatamam keçi boynuzu yedirdim soğan kürü denedim ada çaylaarı neler neler ama rabbim vermeyince vermedi işte. dr. a gitmekten hep korktum hep sallaaıdım eşime yada bana kısırsın diycekler die buna dayanamam die hiiçç gitmedim. kendi kendime hep ağladımm allahım nolur adetim gelmesin die dular ettim. heray kendimde belirtiler buldum ama hepsinin sonu hüsrandı.
sonra 2009 ocak ayında evimizi taşıdık ve inan temızlık o bu şu derken hiiçç düşünmediğim bebeği zaten eşimlede anlaşmıştıkk şubatta dr. gidicektik ikimizde 14 şubat sevgililer günü gündüzüydü bir baktım 11 şubatta hastalanmam lazımdı ama hala yok tu işyerimden izin alıp gidip test aldımm ama çok ümitsizdim başka ayda kendimi hamile sandığım beliritlerin hiçbiirisi yoktuu testi alıp işyerimin tuvaleine çıktımm birde baktım ki 2.çizgi çıktı ama nasıl silik anlatamam sana.sonra eşimi heveslendirmeyim diyip bi test daha aldım ve akşam eve gittiğimden yatarken yaptım o testide ve gene aynı silik çizgi çıktı.bu sefer dayanamayıp sevgililer günü hediyen al dedim dr. a gitmeye gerek kalmadı dedim.ve en mutlu gününmüz oldu o gün bizimmm. veee şimdi NAZIMM 4 AYLIK VE BİZİMLE.
SANA VE BEBEK İSTEYEN HERKEZE DEMEK İSTEDİĞİM ŞU STRES YAPIP HERAY HASTALIĞINIZA ODAKLANMAYIN BİLİYORM ÇOK ZOR AMA KAFANIZI MUHAHKKAK DAĞITINN.
DUALRIM SİZLERLE ALLAH İSTEYEN HİÇÇ KKİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN... SEVGİLER..
herkes gitti nevbahar sevda ve etipuf yoğun kedersizin işleri varmış bulut sohbette
kaldık başbaşa bende yeni geldim işten sıkıldım bi bakim dedim ne var ne yok
..........
Bir zamanlar bir köyün ortasından bir nehir geçermiş. Öyle derinmiş, öyle hızla akarmış ki su kıyısına yaklaşmaya bile korkarmış insanlar.
Köyün iki yakasında güzellikleriyle ve becerileriyle meşhur iki kadın yaşar ve birbirleriyle hiç geçinemezlermiş. Her gün giyinir kuşanır, feslerini takınır nehir kenarına gidip karşı kıyıdan birbirlerine laf yetiştirirlermiş.
Kadınlardan biri bir gün çok hastalanmış. Eltisine "Benim kıyafetlerimi giy, fesimi de tak, nehir kıyısına git. Bugün beni gö-remezse kaçtım zanneder" demiş. Eltisini bir güzel giydirmiş ve göndermiş.
Elti nehir kıyısına gidip beklemeye başlamış. Derken karşı kıyıdan ilk zehirli laf gelmiş. Elti cevap vermemiş. İkinci, üçüncü taarruz da cevapsız kalmış. Eltinin suskunluğu karşısında giderek daha çok bağıran karşı kıyıdaki kadın sinirden üstünü başını paralamaya başlamış. Ne yapsa karşıdan ses gelmiyormuş. Sonunda öfkeden öyle delirmiş ki, "Sen kim oluyorsun da bana cevap vermiyorsun?" diyerek hışımla karşı kıyıya geçmek için kendine nehire atmış. Atmasıyla beraber azgın nehir suları kadını alıp götürmüş. Elti ayağını sürüye sürüye eve dönmüş. Hasta yatağında eltisinin eve dönmesini bekleyen kadın merakla sormuş "eeee" demiş "Ne oldu?" Elti başındaki fesi çıkanp "seninki öldü" diye yanıt vermiş. "Nee" diye fırlamış yataktan kadın "Ben seni kavgamı sürdür diye gönderdim, sen düşmanımı mı öldürdün?"
Eltisi kadına bakıp "yoo" demiş. "Onu ben öldürmedim, onu kendi öfkesi boğdu"
---
Anneme baktım.
"Anladın sen" dedi gülerek.
"Anladım" dedim mecburen.
Çayımı içtim.
Yazıya otururken kızım yanıma gelip "Ne anladın anne?" dedi gözlerini kocaman açarak.
Anladım ki;
Karşı kıyıya yanıt verme, kendi öfkesinde boğulsun...
Ya da...
Karşı kıyıdaki kadın olma kendi öfkende boğulursun.
İclal Aydın tarafından yazılan bu makale, 18 Eylül 2005 Pazar günü yayınlanan Vatan Gazetesindeki köşe yazısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?