Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ehhh işte iyi olmaya çalışıyorum hala bende tık yok şuanki durumum adetime 2 gün var bekliyorum işteee sen nasılsın cnm özledim sizleri geçen ay bunalıma girdim ben anca çıktım :)):))))

çok şükür canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz.... inşallah bu ay adet olmassın (9 ay)... bunalımdan çıktığına sevindim... kendini çok özletme....:1hug:

çok şükür canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz.... inşallah bu ay adet olmassın (9 ay)... bunalımdan çıktığına sevindim... kendini çok özletme....:1hug:

yok canım artık buralardayımmm :)))) sizinleyim şimdi bi yorum bekliyorum ehh ümit işte adetime 2 gün var 1 hafta önce çenemde kocaman kör bi sivilce çıktı yüzümün diğer yerlerinde ufak ufak çıktı ufaklar gitti büyük duruyo karnım ağrıdı ağrıdı geçti ama arada tutuyo adet ağrısı gibi göğüslerimde çok az acıma akıntım bazen oluyo 2 gündür çok az beyaz işte böyle şeyler :))) değilim dimi yine :))

Selıncım gÜnÜm geÇtı dÜn bıraz lekelenme oldu beklıyorum eĞer yarına kadar bır deĞıŞıklık olmazsa yarın hamılelık testı yapıcam

Selİncİm gÜnÜm geÇtİ dÜn bİraz lekelenme oldu beklİyorum eĞer yarına kadar bİr deĞİŞİklİk olmazsa yarın hamİlelİk testİ yapıcam

çok sevindim cnm lekenlenmeden sonra gelmediyse bişey bence hamilesin ne kadar geçti cnm belirtilerin neler bebişim :)))

tontişlerim men geldim ama çıkmak zorundayıımmm hepinizi çokkkk öpüyorumm hayırlı cumalar ipekk aplam lekelenme olmuşl sadece hala adet olmamışsınnn inşallah bebiş gelmiştirde yerleşmiştir de onun lekesidirr(aminnnnnnnnnnnn)

tatlım nasılsın hani şu seni rencide eden eltinmi o

çok sevindim cnm lekenlenmeden sonra gelmediyse bişey bence hamilesin ne kadar geçti cnm belirtilerin neler bebişim :)))

maalesef hiç bir belirtim yok onun içinde beklemeyi tercih ediyorum
inşallah hamileyimdir ben biraz çıkıyorum işlerim var sonra görüşürüz bir saat sonra falan gelirim tekrar

ipekk34 canımm ben 4 aylık bir kız annesiyim.. ve zamanında çok takıldım bu sitede.4 senelik evliyim 3 sene korunduk fakat sonra korunmayı bıraktıgımızda 1.5 yıl bebeğimiz olmadı neler denedim neler ama anlatamam keçi boynuzu yedirdim soğan kürü denedim ada çaylaarı neler neler ama rabbim vermeyince vermedi işte. dr. a gitmekten hep korktum hep sallaaıdım eşime yada bana kısırsın diycekler die buna dayanamam die hiiçç gitmedim. kendi kendime hep ağladımm allahım nolur adetim gelmesin die dular ettim. heray kendimde belirtiler buldum ama hepsinin sonu hüsrandı.
sonra 2009 ocak ayında evimizi taşıdık ve inan temızlık o bu şu derken hiiçç düşünmediğim bebeği zaten eşimlede anlaşmıştıkk şubatta dr. gidicektik ikimizde 14 şubat sevgililer günü gündüzüydü bir baktım 11 şubatta hastalanmam lazımdı ama hala yok tu işyerimden izin alıp gidip test aldımm ama çok ümitsizdim başka ayda kendimi hamile sandığım beliritlerin hiçbiirisi yoktuu testi alıp işyerimin tuvaleine çıktımm birde baktım ki 2.çizgi çıktı ama nasıl silik anlatamam sana.sonra eşimi heveslendirmeyim diyip bi test daha aldım ve akşam eve gittiğimden yatarken yaptım o testide ve gene aynı silik çizgi çıktı.bu sefer dayanamayıp sevgililer günü hediyen al dedim dr. a gitmeye gerek kalmadı dedim.ve en mutlu gününmüz oldu o gün bizimmm. veee şimdi NAZIMM 4 AYLIK VE BıZıMLE.
SANA VE BEBEK ıSTEYEN HERKEZE DEMEK ıSTEDıĞıM ŞU STRES YAPIP HERAY HASTALIĞINIZA ODAKLANMAYIN BıLıYORM ÇOK ZOR AMA KAFANIZI MUHAHKKAK DAĞITINN.
DUALRIM SıZLERLE ALLAH ıSTEYEN HıÇÇ KKıMSENıN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN... SEVGıLER..

allah bağışlasın yavrunu ne güzel bir zamanda süpriz yapmış inşallah buradaki bütün arkadaşlarımıza nasip olur böyle süprizler

esram geçmiş olsun canım şükür ilaçla kontrol altına alınan bişey...ama gerçekten bişey anlamadın şu hamilelikten...neyse kendi sağlıklı doğsun bundan sonra üzmesin anneciğini babacığını inşallah...

kedersiz sultan Allah sana kolaylık versin tatlım seni karıştırmasınlar da ne halleri varsa görsünler alsanaalsanasmile

kimsecikler yok ipeğim ve ben varız...

herkes gitti nevbahar sevda ve etipuf yoğun kedersizin işleri varmış bulut sohbette
kaldık başbaşa bende yeni geldim işten sıkıldım bi bakim dedim ne var ne yok

..........
Bir zamanlar bir köyün ortasından bir nehir geçermiş. Öyle derinmiş, öyle hızla akarmış ki su kıyısına yaklaşmaya bile korkarmış insanlar.
Köyün iki yakasında güzellikleriyle ve becerileriyle meşhur iki kadın yaşar ve birbirleriyle hiç geçinemezlermiş. Her gün giyinir kuşanır, feslerini takınır nehir kenarına gidip karşı kıyıdan birbirlerine laf yetiştirirlermiş.
Kadınlardan biri bir gün çok hastalanmış. Eltisine "Benim kıyafetlerimi giy, fesimi de tak, nehir kıyısına git. Bugün beni gö-remezse kaçtım zanneder" demiş. Eltisini bir güzel giydirmiş ve göndermiş.
Elti nehir kıyısına gidip beklemeye başlamış. Derken karşı kıyıdan ilk zehirli laf gelmiş. Elti cevap vermemiş. ıkinci, üçüncü taarruz da cevapsız kalmış. Eltinin suskunluğu karşısında giderek daha çok bağıran karşı kıyıdaki kadın sinirden üstünü başını paralamaya başlamış. Ne yapsa karşıdan ses gelmiyormuş. Sonunda öfkeden öyle delirmiş ki, "Sen kim oluyorsun da bana cevap vermiyorsun?" diyerek hışımla karşı kıyıya geçmek için kendine nehire atmış. Atmasıyla beraber azgın nehir suları kadını alıp götürmüş. Elti ayağını sürüye sürüye eve dönmüş. Hasta yatağında eltisinin eve dönmesini bekleyen kadın merakla sormuş "eeee" demiş "Ne oldu?" Elti başındaki fesi çıkanp "seninki öldü" diye yanıt vermiş. "Nee" diye fırlamış yataktan kadın "Ben seni kavgamı sürdür diye gönderdim, sen düşmanımı mı öldürdün?"
Eltisi kadına bakıp "yoo" demiş. "Onu ben öldürmedim, onu kendi öfkesi boğdu"
---
Anneme baktım.
"Anladın sen" dedi gülerek.
"Anladım" dedim mecburen.
Çayımı içtim.
Yazıya otururken kızım yanıma gelip "Ne anladın anne?" dedi gözlerini kocaman açarak.
Anladım ki;
Karşı kıyıya yanıt verme, kendi öfkesinde boğulsun...
Ya da...
Karşı kıyıdaki kadın olma kendi öfkende boğulursun.
ıclal Aydın tarafından yazılan bu makale, 18 Eylül 2005 Pazar günü yayınlanan Vatan Gazetesindeki köşe yazısıdır.

herkes gitti nevbahar sevda ve etipuf yoğun kedersizin işleri varmış bulut sohbette
kaldık başbaşa bende yeni geldim işten sıkıldım bi bakim dedim ne var ne yok

nolsun canım ya bildiğin gibi... arkadaşlar gidince bakim dedim.....hafta sonu geldi hadi gözün aydın...yarın dinlenirsin bi güzel....gesmeye de gidersiniz belki boshayallersmile

ne kadar güzel bir yazı uygulaması çok zor çünkü bazen öfkemize hakim olmak çok zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…