ağzına, diline ,parmaklarına özellikle o tertezmiz kalbine kurbanndemek çoğul bebelerim olacak öyle doğuyor içine öylemii ....aneeemmmmm kurban olurum ben onlara sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda tek gebeliğede razıyım ..
kız lara sen hamile olmayasın bacımm, yarın bir test yapıver garii inşallah bir süprüzzz yapmıştır beben olurmu olur vallla Allahın mucizeleri saymakla bitmez ..inşallah kurban olduğum Rabbim tedavilerle uğraştırmadfan göndermiştir meleğinii
selam kızlar nasılsınızz ben bugün biraz daha mutluyummmmşimdi kuran kursunda hoca sırasıyla yarımşar sayfa kuran okutuyor (herkes aynı yeri okuyo) dün hiç hatasız okudum hocamız iyi okuyanlara kuranı kerimine nazar boncuğu takıyor dün nazar boncuğu kazandım bugünde yine okadar içten okudumkii (makamlı) sınıftaki herkes hayran kaldı :)) tabi hocada (bana ne oluyorsa bugünlerde içli içli okuyorum ) ve hoca demezmi kuran yarışması var her kursta 1_2 öğrenci katılacak biride sen olacaksın demezmiii çok şaşırdım katılmak istermisin dedii ben bişey diyemiyorum o kadar duygulandımkii gözlerimdne yaş akıyor sadece kafamı salıyabildimm isterim dedim :85:
nurcik nazr boncuğu kazandın demek tebrik ederim canım
ağzına, diline ,parmaklarına özellikle o tertezmiz kalbine kurbanndemek çoğul bebelerim olacak öyle doğuyor içine öylemii ....aneeemmmmm kurban olurum ben onlara sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda tek gebeliğede razıyım ..
kız lara sen hamile olmayasın bacımm, yarın bir test yapıver garii inşallah bir süprüzzz yapmıştır beben olurmu olur vallla Allahın mucizeleri saymakla bitmez ..inşallah kurban olduğum Rabbim tedavilerle uğraştırmadfan göndermiştir meleğinii
selam kızlar nasılsınızz ben bugün biraz daha mutluyummmmşimdi kuran kursunda hoca sırasıyla yarımşar sayfa kuran okutuyor (herkes aynı yeri okuyo) dün hiç hatasız okudum hocamız iyi okuyanlara kuranı kerimine nazar boncuğu takıyor dün nazar boncuğu kazandım bugünde yine okadar içten okudumkii (makamlı) sınıftaki herkes hayran kaldı :)) tabi hocada (bana ne oluyorsa bugünlerde içli içli okuyorum ) ve hoca demezmi kuran yarışması var her kursta 1_2 öğrenci katılacak biride sen olacaksın demezmiii çok şaşırdım katılmak istermisin dedii ben bişey diyemiyorum o kadar duygulandımkii gözlerimdne yaş akıyor sadece kafamı salıyabildimm isterim dedim :85:
he bacımm kazandımm o kadar mutlu oluyorumki iki gündürd dünyalar benim sankii
duru bacı nasılsın yaa görüşemiyoruz pc yenilenmedimi hala
HOŞGELDİN BACIM
AYYY NEGÜZEL DEMEK HATASIZ VE MAKAMLI OKUDUN BU KADAR KISA ZAMANDAMAŞALLAHH BACIMAAA DEMEK YARIŞMAYA KATILACAKSIN NE GÜZELL TEBRİK EDİYORUM SENİ
canlarım ben çıkıyorum
biraz işim var çıkmadan onu yapıyım öyle çıkıyım
hepinizi öpüyorumm iyi akşamlarrrrrrrrr
kızlar çıktım ben iyi akşamlar hepinizi öperim
HOŞGELDİN BACIM
AYYY NEGÜZEL DEMEK HATASIZ VE MAKAMLI OKUDUN BU KADAR KISA ZAMANDAMAŞALLAHH BACIMAAA DEMEK YARIŞMAYA KATILACAKSIN NE GÜZELL TEBRİK EDİYORUM SENİ
nurcanımmmmmmmmaşallahh kız bak bizde sana boncuk taktık nazar değmesin
bencede katıl yarışmaya bacım ama günlerini tarihlerini öğrendinmi tedaviyi ekiliycek zamanda olmasında:26: başarılarının devamını dilerim bacım
ama o dediğin şey mucize olayık yok be bacımmmm nerde bende o şans dedimya geçenlerde de tövbe haşa gökten bebek yağsa gene benim başıma düşmez artık o kadar korkarak bakıyoruminşallah olsunda tedaviyle tüp bebekle olsun allahım kısmet etsinde tüpede razıyım hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahhhhhh
hoşbuldum bacımm ..kuran okumasını biliyordum zaten bacım ama hatalrım vardı mesela kalın harfleri bile ince okuyordum peltek harfleri normal okuyordum ondan sonra şeddeleri düz okuyordum anlıycağın çok hatalarım vardı ama düzelttim çok şükür birde tecvitlide öğreniyoruz kursta,,hoca bile şaşırdı çok yol kattedin çok iyi gidiyorsun dedii
konukevinde sizede okurum sevohaa bu arada tubide antalyaya geliyormuş 15 ocak gibi ,yarım saat bir saat kadar bizi görmeye gelecekmiş nidoşuda görücezz
telefondaydım anca gönderiyorum bu mesajı
mart nisan gibi olacak yarışma .ozaman benim tedavi çoktan sonuçlanmış olur aslında şimdi düşündümde eğer hamile kalırsam ki inşallah kalırımm heyecandan düşük yapmıyım:26: Allaha muhafaza .ÇÜNKÜ NORMALDE KURSTA BİLE HOCA HADİ OKU DEDİĞİ ZAMAN ELİM AYAĞIM BOŞALIYOR KALBİM YERİNDEN ÇIKACAK GİBİ OLUYOR
hiç belli olmaz canım Allaha büyük O yeterki ol desin
bende çıktın zannettim
tamam okursun antalyada bende de aynı senin dediğin eksikler var canım yani kuranın süsü güzelliği yok düz okuyorum sadeceBende isterdim kursa gitmeyi neyse bigün ev hanımı olunca gidecem herşeyeeee
Nasılll yaniiii antalyaya neden geliyoki gezmeyemii yoksammm bizi görmeyemiiiAyy ne iyi olurrr heee hep hayalimizdeki buluşmayı yapmış oluruz ama ekstra kişi var oda nida
Dün akşam melike ve tuğbişi arayacaktım eve geç gittik anca 9,30 oturmuştum yerime sonra da unutmuşum aklıma geldiğinde 10,30 tu arayamadım geç oldu diye.. Bu akşamda geç gidicem eve ama yine de görüşmek istiyom uzun zamandır görüşmedim ikisiylede
sadece bizi görmeye değil tabikide :) gezmeye gelecek ,sanırım ordanda ıspartya gidecekmiş bişeyler anlattı ama belimin ağrısından anlıyamadımki:) o an kapıda çaldı misaifr geldi :)
aslında ne zamandır söylüycem diyorum ama hep unutuyorum gerçi lara yok ama yazayım yinede biz antalyaya gittiğimizde diyorumki bir hafta sonu lara ile birlikte balık tutmaya gitssekmi sonrada ısgarada pişirip yesekk hee ne iyi olur dimi bol bol vitamin ve moral depolarık
inaşllahhh bebişinleee yarışlmaya katılacaksın canım
Yaa bende çok heyecanlıyım yada panikatağımmm inan hamile kalınca bu halimden korkuyorum aniden tansiyonum oynuyo düşün bu durum yüzündenNeyseeeee bebişlerimizz olunca güvenle ayaklarımız yere basar bu haller biter inş.
bende geçende yazdım lara yada görmedi sanırım balık tutmayı sevmem ben ama siz tutarsınız ben yerim bu olurKendin pişir kendin ye yerler vardır orada ızgara yaparız yer içer oynarız diye düşnmüştüm bende hatta yazdım geçen hafta
laf aramızda bende balık tutmayı sevmem aslında hiç denemedim desem daha iyi olur eğer denk düşer gidersek zevklimi değilmi anlamış oluruz ..lara bu konuda usta olmuş o bize öğrtir tutmayıı
Yaparız yaa balık tutmasak bile bir yerde mangal yaparık bir gün ..bacım ben çıkıyorum yimek yapıcam görüşrüz iyi bak kendine öptümm muckkks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?