Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcik nazr boncuğu kazandın demek tebrik ederim canım

HOŞGELDİN BACIM
AYYY NEGÜZEL DEMEK HATASIZ VE MAKAMLI OKUDUN BU KADAR KISA ZAMANDA MAŞALLAHH BACIMAAA DEMEK YARIŞMAYA KATILACAKSIN NE GÜZELL TEBRİK EDİYORUM SENİ

he bacımm kazandımm o kadar mutlu oluyorumki iki gündürd dünyalar benim sankii
duru bacı nasılsın yaa görüşemiyoruz pc yenilenmedimi hala

HOŞGELDİN BACIM
AYYY NEGÜZEL DEMEK HATASIZ VE MAKAMLI OKUDUN BU KADAR KISA ZAMANDA MAŞALLAHH BACIMAAA DEMEK YARIŞMAYA KATILACAKSIN NE GÜZELL TEBRİK EDİYORUM SENİ

yenilenmedi ama başladılar hızlı pc ye kavuşcam kasadan bir ses gleiyoki anaaammm sanki mübarek uçak kalkıyooo

nurcanımmmmmmmmaşallahh kız bak bizde sana boncuk taktıknazar değmesin
bencede katıl yarışmaya bacım ama günlerini tarihlerini öğrendinmi tedaviyi ekiliycek zamanda olmasında:26: başarılarının devamını dilerim bacım
ama o dediğin şey mucize olayık yok be bacımmmm nerde bende o şans dedimya geçenlerde de tövbe haşa gökten bebek yağsa gene benim başıma düşmez artık o kadar korkarak bakıyorum inşallah olsunda tedaviyle tüp bebekle olsun allahım kısmet etsinde tüpede razıyım hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahhhhhh

canlarım ben çıkıyorum
biraz işim var çıkmadan onu yapıyım öyle çıkıyım
hepinizi öpüyorumm iyi akşamlarrrrrrrrr

HOŞGELDİN BACIM

hoşbuldum bacımm ..kuran okumasını biliyordum zaten bacım ama hatalrım vardı mesela kalın harfleri bile ince okuyordum peltek harfleri normal okuyordum ondan sonra şeddeleri düz okuyordum anlıycağın çok hatalarım vardı ama düzelttim çok şükür birde tecvitlide öğreniyoruz kursta,,hoca bile şaşırdı çok yol kattedin çok iyi gidiyorsun dedii

konukevinde sizede okurum sevo haa bu arada tubide antalyaya geliyormuş 15 ocak gibi ,yarım saat bir saat kadar bizi görmeye gelecekmiş nidoşuda görücezz

telefondaydım anca gönderiyorum bu mesajı

mart nisan gibi olacak yarışma .ozaman benim tedavi çoktan sonuçlanmış olur aslında şimdi düşündümde eğer hamile kalırsam ki inşallah kalırımm heyecandan düşük yapmıyım:26: Allaha muhafaza .ÇÜNKÜ NORMALDE KURSTA BİLE HOCA HADİ OKU DEDİĞİ ZAMAN ELİM AYAĞIM BOŞALIYOR KALBİM YERİNDEN ÇIKACAK GİBİ OLUYOR

hiç belli olmaz canım Allaha büyük O yeterki ol desin

Son düzenleme:

bende çıktın zannettim

tamam okursun antalyada bende de aynı senin dediğin eksikler var canım yani kuranın süsü güzelliği yok düz okuyorum sadece bende isterdim kursa gitmeyi neyse bigün ev hanımı olunca gidecem herşeyeeee

nasılll yaniiii antalyaya neden geliyoki gezmeyemii yoksammm bizi görmeyemiii ayy ne iyi olurrr heee hep hayalimizdeki buluşmayı yapmış oluruz ama ekstra kişi var oda NİDA
dün akşam melike ve tuğbişi arayacaktım eve geç gittik anca 9,30 oturmuştum yerime sonra da unutmuşum aklıma geldiğinde 10,30 tu arayamadım geç oldu diye.. bu akşamda geç gidicem eve ama yine de görüşmek istiyom uzun zamandır görüşmedim ikisiylede

inaşllahhh bebişinleee yarışlmaya katılacaksın canım
yaa bende çok heyecanlıyım yada panikatağımmm inan hamile kalınca bu halimden korkuyorum aniden tansiyonum oynuyo düşün bu durum yüzünden neyseeeee bebişlerimizz olunca güvenle ayaklarımız yere basar bu haller biter inş.

sadece bizi görmeye değil tabikide :) gezmeye gelecek ,sanırım ordanda ıspartya gidecekmiş bişeyler anlattı ama belimin ağrısından anlıyamadımki:) o an kapıda çaldı misaifr geldi :)

aslında ne zamandır söylüycem diyorum ama hep unutuyorum gerçi lara yok ama yazayım yinede biz antalyaya gittiğimizde diyorumki bir hafta sonu lara ile birlikte balık tutmaya gitssekmi sonrada ısgarada pişirip yesekk hee ne iyi olur dimi bol bol vitamin ve moral depolarık

bende geçende yazdım lara yada görmedi sanırım balık tutmayı sevmem ben ama siz tutarsınız ben yerim bu olur kendin pişir kendin ye yerler vardır orada ızgara yaparız yer içer oynarız diye düşnmüştüm bende hatta yazdım geçen hafta

canımsınnnn inşallah canım inşallah dünyanın en mutlu insanı ben olurum herhalde birde yarışmada birinci çıkarsamm ohhh demeyin keyfimee

Aynen bacım bende de o hal var tansiyonum heyecandan mutluluktan stresten hemen hopluyor hiper tansiyon benimkide hamile kalsakta sıkıntılar bitmiycek baksana bizm kızlardan hamile kalanları görüyoruz 9 ay boyunca korkular bitmiyo :44:

laf aramızda bende balık tutmayı sevmem aslında hiç denemedim desem daha iyi olur eğer denk düşer gidersek zevklimi değilmi anlamış oluruz ..lara bu konuda usta olmuş o bize öğrtir tutmayıı
Yaparız yaa balık tutmasak bile bir yerde mangal yaparık bir gün ..bacım ben çıkıyorum yimek yapıcam görüşrüz iyi bak kendine öptümm muckkks

tamam canım yaparız
balık tutmak sabır işi bende o yok

bende çıkıyorum zaten iyi akşamlar canım görüşürüz

kızlar nasılsınız dün has gitmişdik ya benim bacaklarım çok ağrıdı sabha kadar halada ağrıyor yaaa önceden sözleşmiştik sabah ablam geldi annemin evini temizledikkkk ölü gibiyim valla sabahta tekrar has gideceğiz eşimle sizler nasılsınız canlar geçmişe bakamıyorum

nurcikim sevommm yaparız tabe balık dediğiniz nedir ki ama nerde yaparız bilmiyorum şu an aklıma biyer gelmiyor daha doğrusu çok varda oralara hiç kışın gitmedik nasıl olur bilmiyorum araştırmamız lazım:26:
kendimiz tutmamız işi çokta mantıklı değil hepimizi doyuracak balık tutmamız zor biz bazen 4 tane balığı bile tutamıyoruz
siz gelin hele bi bakarız gidecek yer çokkk bulunur

bu arada ben biraz önce adet oldummmmmm ne zamana randevu alıyım perşembemi cumamı?
perşembe 2. günmü sayılır 3. günmü?
ben bu akşamı saymıyorum çünkü asıl yarın başlıcak çoğalacak yani perşembede çok yoğun olur bence cuma günü alıyım randevuyu dimi? bana akıl verin
yeterimmmm canım benim aman sağlığınız yerinde olsunda bu yorgunluklar geçer canım dinlenince geçer allah sağlık versin inşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…