Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm egerkiii şu annn gelmiyorsaa 1. günü gibi cuma ya al ama normalseeee perşembedee olurrrrrrr fark etmez bence ha 2 ha 3

şu an leke gibi asıl yarın başlar perşembede afedersin çok fazla yoğun olur 2. gün sayıldığından ondan diyorum cuma olsun diye
tamam cuma günü alıyım

naber nasılsın

şu an leke gibi asıl yarın başlar perşembede afedersin çok fazla yoğun olur 2. gün sayıldığından ondan diyorum cuma olsun diye
tamam cuma günü alıyım

naber nasılsın

o zmn bencedee cuma olsunnnn ben iyiyim sen nasılsınnn sanırsamm adet zamanında gelirse ayın 12 si gibi bende antalyadayımm tedavi öncesi kontroldeee heycan var şu zaman gelsedee bitsee yaaa

o zmn bencedee cuma olsunnnn ben iyiyim sen nasılsınnn sanırsamm adet zamanında gelirse ayın 12 si gibi bende antalyadayımm tedavi öncesi kontroldeee heycan var şu zaman gelsedee bitsee yaaa

eeeeeee bu aymı geleceksin yani ocakta değilmi :26::26::26:
iyi canım ne olsun biraz takılıyım dedim

bu ay konturole gelecek ay tedaviye nurcikte gelecek inşallah adet denk gelirde bu ayda karşılaşırız nurcikleee

ayyyy hadi hayırlısı inşallahhacayip heycanlıyım yaaaaa inşallah hepimiz için hayır olsun
nurcikle aynı gün olmanız biraz zor gibi ama inşallah olur1 gün araylada olsanız olur aynı güne denk getiri siniz gburaya gelişinizi aahhh ne güzel yaa inşallah hiç bir aksilik çıkmazda hepimiz tüpümüzü ocakta yaptırır bebiciklere kavuşuruz

canım ben çıkıyorum sana iyi akşamlarr
eşim istiyor laptopu veriyimde kafamı ağrıtıp durmasın bari
inşallah hepimiz için tedavilerimiz hayırlı olur allah sağlıklı hayırlı hepimizede evlatlarımızı versin
çok öptüm canım tekrar iyiakşamlarrrrr

cnm evt aynı güne denk gelmeyiz ama 1 yada 2 günü idare edebilirizzz hayırlısıı bakalımmmm hepimizzzzz pozitif alıcazzz inşallahhhhh

nurcanım ben içimden geçenleri söyledim rabbim yeter ki hayırlısını versin inşallahhhhhhhhhhhh canım benim çok teşekkür ederim o senin güzel düşüncelerin içinn kocaman öperim senii kocaman hemde kokulu kokulu hemideee
kuzumaaaaa demek nazar boncuğu kazandınnnnnnnheyecanlanma desem boş heyecanlanmamak hiç kimsenin elinde değil bende acaip heyecanlıyımdırr allah çıldırırım sanki küçük bebeler gibi o kanepeden öbür kanepeye atlarım valla herhalde o kadar heyecanlıyım

demek aranıza tubiş de geliyorr ayyyyyy bende sizinle olsammmmmmmm nasıl geçer günleriniz var yaaa doyamazsınızzz ben konuşacam sen konuşacam özlemler hasretlerr dedikodular yapacak konuşacasınızzzbenim yerime de eğlenin bize haberdar etmeyi unutmayın emiiiiii ayyy şenşakak geçecek antalyayı ayağa kaldıracaksınız sizzzz

günaydın canlarımmm nasılsınız bakalım hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama çokkkk beğenmeneee çok sevindim sevom
süpriz yapayım yollayayım dedimmmm

herkeseee günaydınlarrrrrrrr burada çoktan sabah oldu haydi kaldınnn uyuşuk hatunlarrrrrr

sedefooo bunlar senin için :132::127::81:

laracık adetin geldi demek artık hayırlı olsun canım beklenen an yaklaştııı

günaydın canlarımmmmmm:103::103::118::118::118::119::119::124::124::124: evettt adet oldum şimdi aradım randevumu aldım yarın saat 5 te

sedefimmmmmm bende seni seviyorummmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmmmmmmm
çok heycanlandım kızlarrrrrrr

demek yarın randevun canım şimdi sen sadece muayene olucan dimi başka bişey yapılcakmı :26:
inan bende de çok heyecan var eylülde gittiğimde bu şekilde değildim belkide ozaman hayırlı zaman değildi ama şimdi fenayımm kalbim beynimde atıyo bazen

ablacımmmmmmteşekkür ederimmm

günaydınnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adetin geldi demek hadi bakalım sıvayalım kollarımızııııı beklenen an heyecan geldi yaklaşıyorrrrr hadi dualarımıza başlayalım mı larammmm sevommmm

allahım o güzel yüreğinize göre versin inşallah ablacımmmm inşallahhhhh herşey gönlünüzce olsun hayırlısıyla inşallah hamile kalacaksınızz

evet yaaa benimde aynı valla bu ay ilaçları alıcam sevom tahlillerimde bitti önümüzdeki ay kafam rahat gidip tedaviye başlıcammmmm
ayyyyy bugün rüyamda sabaha kadar balık yedimm ama hiç doymadan habire yedim balık bebek miydiiiii

günaydın tatlişkommmmmmm hemde ne heyecannn sorma kafayı yiycemmmm sanırsamm

nasip kısmettttttt bebelerin olacak inşallah ablacımmmmmmmmmmm ayy fazla heyecan yapmayın kızlarrr ayyyy benide heyecan ssardı diyene bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…