guzgulummmmm canım bana yardım et kafama takıldı şimdicuma alıyım demi randevuyu:26:
cnm egerkiii şu annn gelmiyorsaa 1. günü gibi cuma ya al ama normalseeee perşembedee olurrrrrrr fark etmez bence ha 2 ha 3
şu an leke gibi asıl yarın başlar perşembede afedersin çok fazla yoğun olur 2. gün sayıldığından ondan diyorum cuma olsun diye
tamam cuma günü alıyım
naber nasılsın
o zmn bencedee cuma olsunnnn ben iyiyim sen nasılsınnn sanırsamm adet zamanında gelirse ayın 12 si gibi bende antalyadayımm tedavi öncesi kontroldeee heycan var şu zaman gelsedee bitsee yaaa
eeeeeee bu aymı geleceksin yani ocakta değilmi :26::26::26:
iyi canım ne olsun biraz takılıyım dedim
bu ay konturole gelecek ay tedaviye nurcikte gelecek inşallah adet denk gelirde bu ayda karşılaşırız nurcikleee
ayyyy hadi hayırlısı inşallahhacayip heycanlıyım yaaaaa inşallah hepimiz için hayır olsun
nurcikle aynı gün olmanız biraz zor gibi ama inşallah olur1 gün araylada olsanız olur aynı güne denk getiri siniz gburaya gelişinizi aahhh ne güzel yaa inşallah hiç bir aksilik çıkmazda hepimiz tüpümüzü ocakta yaptırır bebiciklere kavuşuruz
cnm evt aynı güne denk gelmeyiz ama 1 yada 2 günü idare edebilirizzz hayırlısıı bakalımmmm hepimizzzzz pozitif alıcazzz inşallahhhhh
ağzına, diline ,parmaklarına özellikle o tertezmiz kalbine kurbanndemek çoğul bebelerim olacak öyle doğuyor içine öylemii ....aneeemmmmm kurban olurum ben onlara sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda tek gebeliğede razıyım ..
kız lara sen hamile olmayasın bacımm, yarın bir test yapıver garii inşallah bir süprüzzz yapmıştır beben olurmu olur vallla Allahın mucizeleri saymakla bitmez ..inşallah kurban olduğum Rabbim tedavilerle uğraştırmadfan göndermiştir meleğinii
selam kızlar nasılsınızz ben bugün biraz daha mutluyummmmşimdi kuran kursunda hoca sırasıyla yarımşar sayfa kuran okutuyor (herkes aynı yeri okuyo) dün hiç hatasız okudum hocamız iyi okuyanlara kuranı kerimine nazar boncuğu takıyor dün nazar boncuğu kazandım bugünde yine okadar içten okudumkii (makamlı) sınıftaki herkes hayran kaldı :)) tabi hocada (bana ne oluyorsa bugünlerde içli içli okuyorum ) ve hoca demezmi kuran yarışması var her kursta 1_2 öğrenci katılacak biride sen olacaksın demezmiii çok şaşırdım katılmak istermisin dedii ben bişey diyemiyorum o kadar duygulandımkii gözlerimdne yaş akıyor sadece kafamı salıyabildimm isterim dedim :85:
hoşbuldum bacımm ..kuran okumasını biliyordum zaten bacım ama hatalrım vardı mesela kalın harfleri bile ince okuyordum peltek harfleri normal okuyordum ondan sonra şeddeleri düz okuyordum anlıycağın çok hatalarım vardı ama düzelttim çok şükür birde tecvitlide öğreniyoruz kursta,,hoca bile şaşırdı çok yol kattedin çok iyi gidiyorsun dedii
konukevinde sizede okurum sevohaa bu arada tubide antalyaya geliyormuş 15 ocak gibi ,yarım saat bir saat kadar bizi görmeye gelecekmiş nidoşuda görücezz
telefondaydım anca gönderiyorum bu mesajı
günaydın canlarımmmmmm:103::103::118::118::118::119::119::124::124::124: evettt adet oldum şimdi aradım randevumu aldım yarın saat 5 te
sedefimmmmmm bende seni seviyorummmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmmmmmmm
çok heycanlandım kızlarrrrrrr
herkeseee günaydınlarrrrrrrrburada çoktan sabah oldu haydi kaldınnn uyuşuk hatunlarrrrrr
sedefooo bunlar senin için:132::127::81:
laracık adetin geldi demek artık hayırlı olsun canım beklenen an yaklaştııı
günaydın canlarımmmmmm:103::103::118::118::118::119::119::124::124::124: evettt adet oldum şimdi aradım randevumu aldım yarın saat 5 te
sedefimmmmmm bende seni seviyorummmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmmmmmmm
çok heycanlandım kızlarrrrrrr
demek yarın randevun canım şimdi sen sadece muayene olucan dimi başka bişey yapılcakmı :26:
inan bende de çok heyecan var eylülde gittiğimde bu şekilde değildimbelkide ozaman hayırlı zaman değildi ama şimdi fenayımm kalbim beynimde atıyo bazen
demek yarın randevun canım şimdi sen sadece muayene olucan dimi başka bişey yapılcakmı :26:
inan bende de çok heyecan var eylülde gittiğimde bu şekilde değildimbelkide ozaman hayırlı zaman değildi ama şimdi fenayımm kalbim beynimde atıyo bazen
ablacımmmmmmteşekkür ederimmm
günaydınnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adetin geldi demek hadi bakalım sıvayalım kollarımızııııı beklenen an heyecan geldi yaklaşıyorrrrr hadi dualarımıza başlayalım mı larammmm sevommmm
evet yaaa benimde aynı valla bu ay ilaçları alıcam sevom tahlillerimde bitti önümüzdeki ay kafam rahat gidip tedaviye başlıcammmmm
ayyyyy bugün rüyamda sabaha kadar balık yedimm ama hiç doymadan habire yedim balık bebek miydiiiii
günaydın tatlişkommmmmmm hemde ne heyecannn sorma kafayı yiycemmmm sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?