- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
allahım o güzel yüreğinize göre versin inşallah ablacımmmm inşallahhhhh herşey gönlünüzce olsun hayırlısıyla inşallah hamile kalacaksınızz
evet yaaa benimde aynı valla bu ay ilaçları alıcam sevom tahlillerimde bitti önümüzdeki ay kafam rahat gidip tedaviye başlıcammmmm
ayyyyy bugün rüyamda sabaha kadar balık yedimm ama hiç doymadan habire yedim balık bebek miydiiiii
günaydın tatlişkommmmmmm hemde ne heyecannn sorma kafayı yiycemmmm sanırsamm
nasip kısmettttttt bebelerin olacak inşallah ablacımmmmmmmmmmm ayy fazla heyecan yapmayın kızlarrr ayyyy benide heyecan ssardı diyene bakkk
lara bu arada tedavilerimiz yaklaştı zamanı sen gecikincesende ocak başı başlıyosun 3 gibi bizde 1 hafta olmadan peşinden başlıyos
lara bu arada tedavilerimiz yaklaştı zamanı sen gecikincesende ocak başı başlıyosun 3 gibi bizde 1 hafta olmadan peşinden başlıyos
tamam sevom ben sakinleştiriyim
ben çıkıyorum yavruşlar bizimkiler gelmeden ecicik çalışıyım
ama genede heyecanluyummm
ve gece sancı çekmekten bitap düşmüşüm çok sersemimmama genede heyecanlıyımmmmmmm
çıktım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam sevom ben sakinleştiriyim
ben çıkıyorum yavruşlar bizimkiler gelmeden ecicik çalışıyım
ama genede heyecanluyummm
ve gece sancı çekmekten bitap düşmüşüm çok sersemimmama genede heyecanlıyımmmmmmm
çıktım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aayy evet yaaaaaaa yeniyıla temiz girecemmmmm kocacıma seksü bir takım alıp son kezzz unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşatmalıyımm
şaraplı felann
öptüm sizi çıktımmmmmmmmm
çiğdemcim dün cilt bakımına gittim bakımdan çıkıca yüzüm şiş kızarık bir görsen varyasıkıyolarya sivilce ve siyah noktaları anammm ne sıkma hemdeee ama baya iyi hissediyorum cildimi..hatun en büyük sorunun gözenekler dedi (bende biliyorum gözenekli bir cilde sahibim maalesef ) yağlı ciltlerde bu sorun oluyo zaten..birde göz altım sorunlu benim baya rahatsız oluyorum ama genetik yani morarık çökük falan onun için göz altı kremi verdi satın aldımmm amannn allahımmm dematolojikkk ürünler ne kadar pahalııı hele bir göz kremi önerdi aldığımdan daha çok etkili imiş ama çok pahalıydı 170 tl şok oldum gözenekler için kesinlikle tonik kullanmam gerekliydi sadece gülsuyu ve temizlkeme jeli yetmezmiş onun fiyatı kimbilir kaç paradır
170 tl miiiii aboooooo ne pahalıymış ablacımmm ama memnun kalmışın yaaaa ayy bende çok meraklıyım sevom ben sırtıma lazere gidecem bu ay ne olursa olsun yaa istiyorummm kılsız çatalım olsun üçgen şeklinde ne kadar ilginççç bende cumartesi cilt bakıma gittim bi alet vardı yüzünü tarıyor nasıl bi cilde sahipsin diye benim hafif yağlıymış ben oysa kuru zannediyordum burnumda hafif leke var expigment kullan bütün yüzüne dedi daha alacam bak sen dedin aklıma geldi bugün öğlen alayım sen ablacım şimdi cilt bakıma ne kadar para verdin merak ettim :26::26:
evet canım pahalı çokk kimyasal ürünler önermiyolar hiço yüzden bunlarda pahalı güneş koruma kremi kullanmadan kesinlikle çıkma dedi her sabah kullan dedi benim 5 seanslık bakım fiyatına 250 tl verdim canım ama bu kremler falan alırsam ayrı parası tabi 1 saati aşkın bir bakım oluyo canım valla aslında herkesin yaptırması gereken şeyler çok güzel oluyo bu kadar bakım hiç yapılmamıştı cildime
sonunda başlıcan demek lazere tüysüz çatallı olcan heeebende de var kıllarrr onlarada sıra gelcek elbet
valla ablacım kadın dediğin biraz bakımlı olacak hem kendini iyi hissettirir hemde kocasının göüznü dışara bakmasına engel olur içinde varsa erkeğin ona bişey diyemem neysee
demek 5 seans peki tamamen aldırdıktan sonra bakım yaptıktan sonra yani tekrar oluşuyor demi ablacım onu engelleyemeyiz mi:26::26:
kılsız çatalllbide kollarıma başlayacam ama kolumda yanık var yaa artık orası tamamen düzelsin öyle yaptıracammmm
ablacım ben çıkıyorum bankaya inmem gerek yatırılması gereken faturalar var ordan da yemeğe vınn sen yaz ben merak ederim gelince kaldığımız yerden devam ederiz muckkkkkkkkkkkkk afiyet olsun ablacım byy
günaydınnn millettt seyhannnn rüyamdaa ikimiziiiii gördümmm biz tüp yaptırmayaa şişli etfal hastanesine gidiyoruzzzz ordaaaaa biz 5. günmü neee çatlıyoruz heycandan veee test yaptırıyoruz senın sonuç 33 benimki 38 çıkıyooooo ve ben böylee cami gibi bir yere giriyorummm bizee dua edıyorum RABBİM bize velat nasip et diye ve o oradaa küçük 2 tane bilezik takmayaa çalışıyorumm biraz küçük geliyorrr ben de alıp saklıyorummmm sonra bi kadında bacagına bilezik saklamıştııı onuda görüyorum bu bileziklerin teki senin diğeri benim (rüyada görülen bilezik evlada yorumlanırr)sonraa şekerimmm bizi benimki almayaa geliyor ve sıkış pıkışşş evimizee gidiyoruzz bebeklerimizleee ayy ne güzelllllllllllllll
rüyan hayrolsun su gibi berrak olsun kızlar ne güzel rüyalar görüyosunuzzz maşallahhh
bende hemen anlamlarını bulmaya çalışayım canımgayet güzel bir rüyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?