Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya bu arada şişli etfalde tüp varmııı ?????

bilmiyorum ki varmı :26: demek deniz otobüsü ile gittik hemen tüpü yaptırdık çıktık sonrada testimi yaptırdık

bilmiyorum ki varmı :26: demek deniz otobüsü ile gittik hemen tüpü yaptırdık çıktık sonrada testimi yaptırdık

aynenn öylww yaptıkk amaaa rüyayaa göree 5 gün geçmiştiiii hhahahahaaa tüpten çıktık ikimizinkideeee peş peşe oldu sanki normal muayne gibiydi sonra gittik gezdik 5 gün geçti ve test yaptıkkkk ay ne karmaşık bir rüyaydıı beeeee

canımm çok heveslenme derim ben bence gerisi gelecektirüzülerek söylüyorum ama allah inşallah bir an önce kısmet etsin

ya bu sefer gercekten cok umutluydum ama bu sabah kırmızılarım geldi cok mutsuzum gercekten bu ay cok ümit etmiştim mide bulantım felan vardı son zamanlarda ama olmadı artık kısmet değilmiş allah herkesin gönlüne göre versin ... cok mutsuzum

oda güzelmiş hemencik yapıp çıkmışız olsun güzel bir rüyaymış canım

sağlık olsun bi dahaki sefere inşallah yeterki eşlerimizin ve bizim sağlığımız yerinde olsun bu ay olmazsa gelecek ay olmazsa diğer ay üzme kendini bu kadar :26: bu arada mide bulantısı falan bu kadar erken belirti olmaz çok düşünmemeye çalış bu tarz şeyleri biliyorum çok zor düşünmeden olmuyo ama elden bişey gelmiyor stresten başka..

nabersiniz canlarım bende çorbamı içtim geldim
bizimkilerin geveze çocukları varda o gidene kadar size bakiyim dedim bide sizi özledimmmmm
kızlar patroniçe akşam kaza yapmış araba çok kötüymüş çok gergin bir hava hakim büroda bende çok üzüldüm hani olumsuzluklar gelince üstüste gelir ya şu an o durumdalar kadın gözü dolu dolu anlattı çok canım sıkıldı

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 17 ziyaretçi)

Kedersiz*, lara_+
ohanziyooo bu misafirlere bak ne kadann kalabalıklarr

selam kızlar nasılsınızz beni soracak olursanızz belim çok ağrıyoo kursta bir abla var sağolsun hamama götürdü orda bir adam var orta yaşlarda belime zeytin yağı sürüp çektirdi nasıl küt kütledi görseniz ama iyi geldi valla 3 hafta gidecekmişim (3 çarşamba)ameliyatlık değil doktorlara bakma sen dedi kesip biçmeye meraklı onlar dedi

kızz fatoşş beni niden görmedin üryanda küstüm iştee
laram adet oldun demek hadi gözün aydın yarında doktora gidiyorsun sıkıntısız stressiz olur tedavilerimiz inşallah

afiyet olsun canım

patroniçeye geçmiş olsun neyseki canlarına bişey olmamış ..

slmmm canlarım ben geldim nasılsınız bakalım sabahtan beri koşuşturuyorum borçları falan flan yatırdım
güzgülüydü sanırım çok güzel rüya görmüşsün hayır olsun herşey gönlünüzce olsun inşalalhhhh

nurcanımmm nasılsın kuzummmmmm git bakalım inşallah ameliyata gerek kalmadan hemen iyileşirsin ama hamamın faydasını görürsün sevdiğimden mi diyorum bilmem yaa bende hamama gitmek istiyorumm of çok pis kirlendim sırtım kaşındı sankiikirleri atayımmmm derimi yüzsünlerrr
laram patroniçeyi allah korumuş çok geçmiş olsun canımmmm

hamama gittim ama yıkanmadım :)adam orda duruyor sadece bu işlere bakıyor biz ordayken kaç kişi geldi yanına kırık çıkıklarada bakıyo..Allah razı olsun çok iyi geldi gerçi hala ağrısı devem ediyor ama sabahki gibi değilim baya bir farkketi

lara geçmiş olsun patroniçene gelince üst üste gelir böyle olsun napalım sağlık olsun

nurcik demek belini çektirdin inşallah faydasını görürsün

sedefo hoşgeldin sende

inşallah daha da iyi olacak canım inşallahhh ama sende ağır iş yapma yoksa faydasını görmeszsin diyeyim bennn

lara geçmiş olsun patroniçene gelince üst üste gelir böyle olsun napalım sağlık olsun

sedefo hoşgeldin sende

hoşbulduk ablacımmm

sedefo hoşgeldin sende

inşallah daha da iyi olacak canım inşallahhh ama sende ağır iş yapma yoksa faydasını görmeszsin diyeyim bennn

hoşbulduk ablacımmm

sağolun kızlar inşallah görürüm faydasını kaç gündür resmen işkence içindeyim
sedefom gülom istesemde iş yapayım zatiii bebem

sağolun kızlar inşallah görürüm faydasını kaç gündür resmen işkence içindeyim
sedefom gülom istesemde iş yapayım zatiii bebem

yapma nurcanım kıyamam sana birazcık kendine bak sen benim evimi bi görsen temizlik yapmama izin vermediler yaa 15 günden fazla temizlik yapıyorum evim tozlu pislik içindeee sanki benim ev değil nasıl başa çıkacam diye düşünüyorum kara kara dış yalıtım yapıldı camlar silinecek daha paspas örüyordum ya ipi bitti daha gidip de alamadım bi zahmett bir an önce resimletip size göstermek istiyorum aklımdaaa ama işteee her yer heryerdeee kendime bi kazak örmeye başlamıştım bi tanesinin ipin rengi yanlış çıktı o da öyle kaldııı

sedefo seninde elin hiç boş durmuyor bacım biri bitmeden diğerine başlıyon

ahh şöyle temizlik yapıp 1_2 ay tertemiz kalsa ne olur sanki ...hergün yapsan aynı sankii birde bizim ev sobalı gözüme hep kirli geliyor duvarlar, perdeler,halılar, koltuklar is içinde sankii
örgücüü seniii ama yarım yamalak bırakma müsait zamanda iplerini al bitir canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…