- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
şişli etfal nerdennnn girdii rüyama onu anlamadımmm vallaa hiç düşünmemiştim bile orayııııı deniz otobüsünedeee bindikkk sonra indik 2 dk sonra hastanedeydık hmn tüpü yaptırıp çıktıkkkk
ya bu arada şişli etfalde tüp varmııı ?????
bilmiyorum ki varmı :26: demek deniz otobüsü ile gittik hemen tüpü yaptırdık çıktık sonrada testimi yaptırdık
canımm çok heveslenme derim ben bence gerisi gelecektirüzülerek söylüyorum ama allah inşallah bir an önce kısmet etsin
aynenn öylww yaptıkk amaaa rüyayaa göree 5 gün geçmiştiiii hhahahahaaa tüpten çıktık ikimizinkideeee peş peşe oldu sanki normal muayne gibiydi sonra gittik gezdik 5 gün geçti ve test yaptıkkkkay ne karmaşık bir rüyaydıı beeeee
ya bu sefer gercekten cok umutluydum ama bu sabah kırmızılarım geldicok mutsuzum gercekten bu ay cok ümit etmiştim mide bulantım felan vardı son zamanlarda ama olmadı artık kısmet değilmiş allah herkesin gönlüne göre versin ... cok mutsuzum
ben çıkıyorum şekerlerrrrr işlerimi yapayımmmmmmmm kendinize iyi bakın öptüm byyyyyyy
nabersiniz canlarım bende çorbamı içtim geldim
bizimkilerin geveze çocukları varda o gidene kadar size bakiyim dedimbide sizi özledimmmmm
kızlar patroniçe akşam kaza yapmış araba çok kötüymüş çok gergin bir hava hakim bürodabende çok üzüldüm hani olumsuzluklar gelince üstüste gelir ya şu an o durumdalar kadın gözü dolu dolu anlattı çok canım sıkıldı
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 17 ziyaretçi)
Kedersiz*, lara_+
ohanziyooo bu misafirlere bak ne kadann kalabalıklarr
selam kızlar nasılsınızz beni soracak olursanızz belim çok ağrıyoo kursta bir abla var sağolsun hamama götürdü orda bir adam var orta yaşlarda belime zeytin yağı sürüp çektirdi nasıl küt kütledi görseniz ama iyi geldi valla 3 hafta gidecekmişim (3 çarşamba)ameliyatlık değil doktorlara bakma sen dedi kesip biçmeye meraklı onlar dedi
kızz fatoşş beni niden görmedin üryanda küstüm iştee
laram adet oldun demek hadi gözün aydın yarında doktora gidiyorsun sıkıntısız stressiz olur tedavilerimiz inşallah
slmmm canlarım ben geldim nasılsınız bakalım sabahtan beri koşuşturuyorum borçları falan flan yatırdım
güzgülüydü sanırım çok güzel rüya görmüşsün hayır olsun herşey gönlünüzce olsun inşalalhhhh
nurcanımmm nasılsın kuzummmmmm git bakalım inşallah ameliyata gerek kalmadan hemen iyileşirsin ama hamamın faydasını görürsün sevdiğimden mi diyorum bilmem yaa bende hamama gitmek istiyorumm of çok pis kirlendim sırtım kaşındı sankiikirleri atayımmmm derimi yüzsünlerrr
laram patroniçeyi allah korumuş çok geçmiş olsun canımmmm
hamama gittim ama yıkanmadım :)adam orda duruyor sadece bu işlere bakıyor biz ordayken kaç kişi geldi yanına kırık çıkıklarada bakıyo..Allah razı olsun çok iyi geldi gerçi hala ağrısı devem ediyor ama sabahki gibi değilim baya bir farkketi
lara geçmiş olsun patroniçene gelince üst üste gelir böyle olsun napalım sağlık olsun
nurcik demek belini çektirdin inşallah faydasını görürsün
sedefo hoşgeldin sende
lara geçmiş olsun patroniçene gelince üst üste gelir böyle olsun napalım sağlık olsun
nurcik demek belini çektirdin inşallah faydasını görürsün
sedefo hoşgeldin sende
inşallah daha da iyi olacak canım inşallahhh ama sende ağır iş yapmayoksa faydasını görmeszsin diyeyim bennn
hoşbulduk ablacımmm
sağolun kızlar inşallah görürüm faydasını kaç gündür resmen işkence içindeyim
sedefom gülom istesemde iş yapayım zatiii bebem
yapma nurcanım kıyamam sana birazcık kendine bak sen benim evimi bi görsen temizlik yapmama izin vermediler yaa 15 günden fazla temizlik yapıyorum evim tozlu pislik içindeee sanki benim ev değil nasıl başa çıkacam diye düşünüyorum kara kara dış yalıtım yapıldı camlar silinecek daha paspas örüyordum ya ipi bitti daha gidip de alamadım bi zahmett bir an önce resimletip size göstermek istiyorum aklımdaaa ama işteee her yer heryerdeee kendime bi kazak örmeye başlamıştım bi tanesinin ipin rengi yanlış çıktı o da öyle kaldııı
yapma nurcanım kıyamam sana birazcık kendine bak sen benim evimi bi görsen temizlik yapmama izin vermediler yaa 15 günden fazla temizlik yapıyorum evim tozlu pislik içindeee sanki benim ev değil nasıl başa çıkacam diye düşünüyorum kara kara dış yalıtım yapıldı camlar silinecek daha paspas örüyordum ya ipi bitti daha gidip de alamadım bi zahmett bir an önce resimletip size göstermek istiyorum aklımdaaa ama işteee her yer heryerdeee kendime bi kazak örmeye başlamıştım bi tanesinin ipin rengi yanlış çıktı o da öyle kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?