Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ahh ahh nerde tertemiz kalacakkkkk ama bak sen şimdiden yapma alıştır kendinii bebişin konsun dursun karnındaa
ayy alacam biran önce iplerimiii face de kardeşimle çekindiğim foto var yaa giydiğim hırkayı ben ördümmm

aa görmedim o resmini dur hemen bakıyimm

bende bu ayın 20 sinden sonra güzelce bir temizlik yapıcam tedaviden gelince gözümde büyümesin hiçbiyer temiz eve geleyim diye tuğbişte öle demişti gitmeden herşeyinizi yapın planlı programlı şekilde demişti

cam,perde,koltuk,kapı,mutfak temizlenecek ve bikaç halımı da yıkamaya vericem

alıntıdırrr kızlarr saç bakımlara bakayım dedim biri böyle bişey yazmış güldüm sizinle paylaşmak istedimm
konuyla alakası yok ama bişey anlatimde ona göre karar versinler yaparlarmı yapmazlarmııı artıkk... teyzemin kaynanasının başı agrıdan çatlıyomuş artık teyzem bıkmış of puf demesinden teyzem demişki anne bi yerde duydum başına inek boku yani gübre koyarsan ama sıcak sıcak cok iyi geliyomuş baş agrısına ... kadında gitmiş inek dışkılıcakta kafasına koycak beklemiş beklemiş neyse sonunda sıcak gübreyi koymuş kafaya bi gece öyle yatmış sonra nedese begenirsiniz gelin allah razı olsun vallahi baş agrısı falan kalmadı yani buna benzemesin bu konu aman haaa sidik denemedik yani ben denemem ama sizi bilemem ...

tubiş doğru demiş ablacım sizin için daha kolay olur bide tavsiyem nereye silerseniz silin su ve bulaşık makinesine attığımız parlatıcı var ya onu katın onunla yapın işinizi hem kolaylaştırır hemde parlatır ben çok memnum kapılarımı fayanslarımı parkeye onlarla siliyorum koltuklarımı halılarımıı ahh bide şu benim dediğim yağ çöz var ya onu alabilseniz yollayayım sizeee dolapları sık 5 dk bekle sil geçç pırıl pırıll

ben yaparmıyım bilmiyorum antalyadan döndükten sonra teyzeme haber veririm kardeşimle beraber yapsınlar belim tam iyileşmeden bu işleri yaparsam yine tutulur :26::26::26:bu arada tubişle konuştunmu dün?

valla baş ağrısına gerçketen iyi gelecekse denenebilir yanee

ismi ne canım heryerde bulunmazmıki sen gönderiyon :))

bu arada enwaycı lara:) bişi sorucam kursta bir arkadaş var enway ürünleri satıyo benide üye yapmak istiyor avantajlarından bahsediyor böyle ballandıra ballandıra :)) benimde kafama yatıyor ama üyeliği 75 tl bu kadar para vermeye kıyamıyorum çünkü ürünler çok pahalı herkesin alabileceği kadar düşük maliyetli değil ürünleri bu yüzdende kararsız kaldım sen ne diyon bacım ..birde rütbe atladıkça mı puanın yüksek oldukçamı orayı anlamadım maaş bağlıyorlarMIŞ doğrumu?

aman nurcanım yapmaaa belin bi iyice iyileşsin inşallahhhh kızkardeşin teyzen yapsınnnn sende al eline kahve iç otur izleee onlarıı yaa bazı smileler yok bendee

gördüm canım güzel örmüşsün eline koluna sdağlık akkılı ip sanırım dimi ..bu arada sende çok güzelsin kalbinin güzelliği yüzüne yansımış canım

canım benim çok teşekkür ederim o senin güzel gözlerin öyle bakıyorrrrrr canımmm
evet nurcanım akıllı ipten ördümm

smileylerin altında [Fazlası]. diye bir yazı var oraya tıkla smileylerin hepsi orda duruyoo

ben burdan alayım kargoyla yollayayım diyorum nurcanım 10 tl kendi kapağı var o ölçekle deterjanı 1 litre suya katıp sulandırıyorsun ben boş camsil şişesine koyuyorum sıkıp sıkıp bekliyorum 5 dk sonra su gibi bütün kirler yağlar atıyorrr suyla siliyorum o kadar

hımm ben parlatıcı kullanmıyorum ama benimki hepsi içinde şeklinde olan deterjandan ama ilk senelerde vardı sanırım duruyosa kullanırım
sağol canım benim almış kadar olduk zaten benim aspiratör var yağçözle siliyom heryeri tamam bitiyo çok sorun olmuyo

sen yapma zaten bak sonra belin iki büklüm kilitlenirsin mazallah tedavini bile ertelerler yapmazlar sen kendine iyi bak yapan olur o işleri merak etme
yok canım aramadım dün cilt bakımım vardıya ordaydım geç gittim bide ilk defa çok erken kalktıma dün çok sersem gibiydim erken yattım elektriklerde kesilmişti zaten

allaa alla ismi ne bu deterjanın ?

heee tamam pek cahil kaldım kusuruma bakma nurcanım:13:
estafirullah hocam :)

evet zaten ondan korkuyorum tedavim ertelenirse kötü olur :26::26:işler dursunn şöyyleee

nabersiniz kızlarrrrrrr özledim geldimmmm
evet canlarım yaaaaa yazık oldu araba çok kötüymüş ama allahtan canına bişey olmamış bunada şükür diyelimama bürodaki gerginlik insanıncanını sıkıyor ister istemez

neyse nurcikimmmmmmm bende baktım paylaştığın topiğe yazdım bilgilerimi ama bakalım listeye ne zaman ekleneces
bu arada çok yazmışınız okuyamadım geçmişi o topiğe girince tamamen kaldı

laracım geçmişte bu mesajım var cevaplarsan sevinirimm

bu arada enwaycı lara:) bişi sorucam kursta bir arkadaş var enway ürünleri satıyo benide üye yapmak istiyor avantajlarından bahsediyor böyle ballandıra ballandıra :)) benimde kafama yatıyor ama üyeliği 75 tl bu kadar para vermeye kıyamıyorum çünkü ürünler çok pahalı herkesin alabileceği kadar düşük maliyetli değil ürünleri bu yüzdende kararsız kaldım sen ne diyon bacım ..birde rütbe atladıkça mı puanın yüksek oldukçamı orayı anlamadım maaş bağlıyorlarMIŞ doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…