Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allaa alla ismi ne bu deterjanın ?

bikaç ay önce bende bu konuları konuşmuştum çiğdemle sitesi var satışta var ama üyelik istiyor üye olayım dedim birinin üyeliği altında üye olunabiliyomuş bana üye adı soruyrdu olamadım bende :26:

yaaa ben faceee bakamadımm neyse akşam bakarımm çiğdemm zaten çok tatlı bir hatunnnn kocası yatsın kalksın dua etsin böyle biri yanında

o zaman işini görüyorsa ablacım sevindim bide bend egidecem lazerr ayy heyecan bastııı

allaa alla ismi ne bu deterjanın ?

ayy ismini unuttum iyi miiii:26::26::26::26::26::26:

estafirullah hocam :)

evet zaten ondan korkuyorum tedavim ertelenirse kötü olur :26::26:işler dursunn şöyyleee

yaa nurcanımmmmm

hoşgeldin ablacımmm

kızlar çok oturdum biraz uzanayım görüşrüz iyi akşamlarr

iyice dinlen uzan canımm çok geçmiş olsun iyi akşamlar iyi dinlenmelerrr nurcanımmm

o sizin güzel gözleriniz öyle bakıyor ablacımmmm sizlerde çok güzelsiniz valla hep diyorumm umarım ediyordurrrrr

üyeliği 75 lira değil yaa 40 filan olması lazım
ben bıraktın canım çünkü satacağım kimse yok çevremde insan yüzü görmüyorumki nurcanım sabah çıkıyorum akşam giriyorum evime bu ay üyelik tazelemek için para yatırılması lazımdı bende yatırmadım çıkmak istiyorum diye

valla satabilirsen neden avantajlı olmasın ama çok pahalı ürünleri satabileceğine güveniyosan sen bilirsin
yani temizlik ürünleri en çok satılan ürünlerdir ama en basit loc temzlik ürünü bile 13 lira sana gelişi 17 liraya filanda satışı yani satabilirsen sen bilirsin
makyaj ürünleri çok kaliteli ama bir göz kalemi bile 20 liranın üzerinde yani
sen bilirsin satabileceğine güveniyosan yani çevren çoksa ve paralıysa üye ol yoksa uğraşma derimemeklilik olayına gelince her ay düzenli birkaç kişiyi üye yaparsan ve yaklaşık 1000 liralık satış yaparsan her ay emekli oluyosun
yani her ay çok satış yapman lazım
o arkadaşında seni üye yapınca puanı yükselecek o yüzden herşeyi tam anlamıyla söylemiyodur zaten hep iyi avantajlarından bahseder
bide kendin al kullan der ama şahsen bena pahalı geldiğinden ben kullanamadım sen kullanırsan kendin bilirsin
çokmu yazdım:26:

ama ben gelince sizin muhabbetiniz bitmiş oluyorrrrrrbande biraz bakıyım diye geliyorum az bakıp çıkıcam ama kimse kalmıyorrr neyse çıkıyorum sonra görüşrüz

ben burdayım ama çalışıyorum bi yandan
veeee hata yapmışımm şirket resmi defterini yazdırırken şirketleri karıştırmışımm o yüzden biraz daha suskun olup işime odaklanmam lazım

ama ben gelince sizin muhabbetiniz bitmiş oluyorrrrrrbande biraz bakıyım diye geliyorum az bakıp çıkıcam ama kimse kalmıyorrr neyse çıkıyorum sonra görüşrüz

ayy bende tuvalete gitmiştim afedersinizzz:78:

ben burdayım ama çalışıyorum bi yandan
veeee hata yapmışımm şirket resmi defterini yazdırırken şirketleri karıştırmışımm o yüzden biraz daha suskun olup işime odaklanmam lazım

şimdi düzeltirsin ablacım kolay gelsin sanaa

amin inş. arkadaşlar tüm isteyenlerin kucağını doldursun rabbim...

aminnnnaminnnnn

günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalımmm akşam annemlerdeydikkk annem aşure yapmışşafiyetle duayla yedik allah kabul etsin iş arkadaşlarıma da koyduu sabah söyledim istediler hemen kaselere koyup verdim allahım kabul etsinnnnnn

günaydınherkes iyidir inş. dün hiç giremedim kuran okuttum aşure yaptık arkadaşla akşama kadar anca işim bitti
dün pazartesi için randevu aldım 3 lünün sonucunu alıcam ve hayırlısıyla gösterirse cinsiyetide öğrenicez
dualarınızı bekliyorum kızlar her dr gittigimde ödüm kopuyor 2 gündür bebegi hissediyorum sanki bir nebze rahatlatıyor buda insanı
sizlerde neler var neler yok bacılar inş. iyidir herkes

günaydın canımmm allah kabul etsinnnn içini ferah tut sen canım bebişin karnında sımsıkı sana sarılmış vee uyukluyor galibaaa:) allahım hayırlı doğumlar ve sağlıklı ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh hayırlı haberlerle git gellll bizle rçok şükür iyiyiz ama heyecan varrr tedavilere başlıyor arkadaşlarımız az kaldı heyecan doruktaaa

günaydın canlarımmmm
aşurelerinizi allah kabul etsin evlerinizden ereket bolluk hiç eksik olmasın inşallahh aminnn

tostimm hayırlı git gel doktoruna meraklanma bebişin çok sağlıklı doğacak kucağına sağlıvcakla alacaksın allah yardımcınız olsun canımm

inş. canım amin
evet heyecan dorukta dediğin gibi inş. bu kışı herkes hamiş geçirecek allahın izniyle
sen lara sevo fatoş benim anam kedersiz :)))
başka kim var şifa bebek yazgülü allah sizi şu smile gibi ede
ahanda böyle bebeleriniz olaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…