- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
allaa alla ismi ne bu deterjanın ?
hımm ben parlatıcı kullanmıyorum amabenimki hepsi içinde şeklinde olan deterjandan ama ilk senelerde vardı sanırım duruyosa kullanırım
sağol canım benim almış kadar olduk zaten benim aspiratör var yağçözle siliyom heryeri tamam bitiyo çok sorun olmuyo
sen yapma zaten bak sonra belin iki büklüm kilitlenirsin mazallah tedavini bile ertelerler yapmazlarsen kendine iyi bak yapan olur o işleri merak etme
yok canım aramadım dün cilt bakımım vardıya ordaydım geç gittim bide ilk defa çok erken kalktıma dün çok sersem gibiydim erken yattım elektriklerde kesilmişti zaten
allaa alla ismi ne bu deterjanın ?
estafirullah hocam :)
evet zaten ondan korkuyorum tedavim ertelenirse kötü olur :26::26:işler dursunn şöyyleee
nabersiniz kızlarrrrrrr özledim geldimmmm
evet canlarım yaaaaa yazık oldu araba çok kötüymüş ama allahtan canına bişey olmamış bunada şükür diyelimama bürodaki gerginlik insanıncanını sıkıyor ister istemez
neyse nurcikimmmmmmm bende baktım paylaştığın topiğe yazdım bilgilerimi ama bakalım listeye ne zaman ekleneces
bu arada çok yazmışınız okuyamadım geçmişi o topiğe girince tamamen kaldı
kızlar çok oturdum biraz uzanayım görüşrüz iyi akşamlarr
bikaç ay önce bende bu konuları konuşmuştum çiğdemlesitesi var satışta var ama üyelik istiyor üye olayım dedim birinin üyeliği altında üye olunabiliyomuş bana üye adı soruyrdu olamadım bende :26:
yaaa ben faceee bakamadımm neyse akşam bakarımmçiğdemm zaten çok tatlı bir hatunnnn kocası yatsın kalksın dua etsin böyle biri yanında
laracım geçmişte bu mesajım var cevaplarsan sevinirimm
bu arada enwaycı lara:) bişi sorucam kursta bir arkadaş var enway ürünleri satıyo benide üye yapmak istiyor avantajlarından bahsediyor böyle ballandıra ballandıra :)) benimde kafama yatıyor ama üyeliği 75 tl bu kadar para vermeye kıyamıyorum çünkü ürünler çok pahalı herkesin alabileceği kadar düşük maliyetli değil ürünleri bu yüzdende kararsız kaldım sen ne diyon bacım ..birde rütbe atladıkça mı puanın yüksek oldukçamı orayı anlamadım maaş bağlıyorlarMIŞ doğrumu?
inşallah canım burası hamişlerle dolsun allah hepimize
hayırlı sağlıklı evlatlar versin
ama ben gelince sizin muhabbetiniz bitmiş oluyorrrrrrbande biraz bakıyım diye geliyorum az bakıp çıkıcam ama kimse kalmıyorrr neyse çıkıyorum sonra görüşrüz
ben burdayım ama çalışıyorum bi yandan
veeee hata yapmışımm şirket resmi defterini yazdırırken şirketleri karıştırmışımmo yüzden biraz daha suskun olup işime odaklanmam lazım
amin inş. arkadaşlar tüm isteyenlerin kucağını doldursun rabbim...
sedefoooo
derdim var bölümüne takıldım biraz neler var yaaa
canlarım ben çıkıyorum iyiakşamlarrrrrrrrrr
ben de geleyim bana linki yollasana ablacımm:26:
günaydınherkes iyidir inş. dün hiç giremedim kuran okuttum aşure yaptık arkadaşla akşama kadar anca işim bitti
dün pazartesi için randevu aldım 3 lünün sonucunu alıcam ve hayırlısıyla gösterirse cinsiyetide öğrenicez
dualarınızı bekliyorum kızlar her dr gittigimde ödüm kopuyor 2 gündür bebegi hissediyorum sanki bir nebze rahatlatıyor buda insanı
sizlerde neler var neler yok bacılar inş. iyidir herkes
günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalımmm akşam annemlerdeydikkk annem aşure yapmışşafiyetle duayla yedik allah kabul etsin iş arkadaşlarıma da koyduu sabah söyledim istediler hemen kaselere koyup verdim allahım kabul etsinnnnnn
günaydınherkes iyidir inş. dün hiç giremedim kuran okuttum aşure yaptık arkadaşla akşama kadar anca işim bitti
dün pazartesi için randevu aldım 3 lünün sonucunu alıcam ve hayırlısıyla gösterirse cinsiyetide öğrenicez
dualarınızı bekliyorum kızlar her dr gittigimde ödüm kopuyor 2 gündür bebegi hissediyorum sanki bir nebze rahatlatıyor buda insanı
sizlerde neler var neler yok bacılar inş. iyidir herkes
günaydın canımmm allah kabul etsinnnn içini ferah tut sen canım bebişin karnında sımsıkı sana sarılmış vee uyukluyor galibaaa:) allahım hayırlı doğumlar ve sağlıklı ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh hayırlı haberlerle git gellll bizle rçok şükür iyiyiz ama heyecan varrr tedavilere başlıyor arkadaşlarımız az kaldı heyecan doruktaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?