Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım cok sagol
inş. laracım güzel haberler alalım

herkese günaydınnnnnbugün tedavimin ilk adımını atacam inşallahh ahh çok mutluyum çok heyecanlıyım
canlarım dualarınıza çok ihtiyacımız var inşallah hepimiz birlikte hamiş olalım 2012 de

Son düzenleme:

amin canım cok sagol
inş. laracım güzel haberler alalım

aminnnnnnn canlarımsınız yaa

ayy Allahım dün kurana 6 aylık bir yavru gelmişti maşallah sübhanallah her seferinde maşallah dediğim cocuga öyle tatlı öyle tatlıydı ki benim yanımda oturuyordu annesiyle kuran boyu gözlerim içine bakıp durdu benden bir hareket bekliyordu afacan gülmek için ne kadar masum ne kadar güzel şeyler bunlar allahım dedim rabbim herkese nasip etsin inş. kimse bu güzelliklerden mahrum kalmasın allah anasına babasına bagışlasın bebek 6 ayşıktı anneside 2,5 aylık hamileydi süt korur demiş yazık hamile kalmış o tosuncugu sütten kesmişti ama maşallah tosun gibiydi

maşallahh allah seninkinide öyle ışıldayan gözlerle sevmek nasip etsinn

günaydınnn ablacım aminnnn bende evimde yapayım yaa kaynanamı sevmiyorum amaaa hiç olmazsaaa o gün için annemle kaynanam da görümcemde gelsin bi cumartesi gününü ayarlamam lazım ama nasıl evim çok pisss :44::44::44::44::44::44::44:24 aralıkta annemin günü var ona gidecemmm aşurenin son günü ne zaman biz 1 ay diye biliyoruz doğru mu acaba eğer öyleyse aralığın son haftası yada haftaya yapayım diyorummmmm:26::26:

aminnn inşallahh bugün simitçi bi amcamız var bizim bana direk bebeğin nasıl büyüyordur dedii ayyy içim bi hoş oldu bende benim bebeğim yok amca dedim özür dilerdi nolur kızma bana dedi yok dedim kötü bi niyetle demedin ki neden kızayım dedim ilk evlendiğim haftasında da bana kızım sen evlimisin demişti bende evet demiştim şaşırarak kusuruma bakma kızım dedi şu kadınlar senin arkandan konuşuyorlarda dedi bende merağımdan sordum demiştii allahım dedim içimden hala da konuşuyorlar ee bebek yok mu hadi yapın kolay sankiiallahhım en güzel en hayırlı zamanda nasip edecek biliyorum ve üzülmüyorummmm

herkese günaydınnnnnbugün tedavimin ilk adımını atacam inşallahh ahh çok mutluyum çok heyecanlıyım
canlarım dualarınıza çok ihtiyacımız var inşallah hepimiz birlikte hamiş olalım 2012 de

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin inşallah dualarımız sizinleeee ablacımmmiçini ferah tuttt

allah bağışlasınnnnnnn bebekler çok tatlı oluyor yaa benimde içim gidiyor akşam bebek görmeye gidecem bi arkadaşımm hadi bakalımmmm öğlen hediye bakacaaz arkadaşla

sedeff simitçinin amcanın içine doğmuştur belkide canım inş. gelecek bebişin
arkadasının bebeginide allah bagışlasın anasına babasına

canlarım ben çıkıyorum biraz çalışıp geliyim öptüm hepiniziiiiiiiiii

tamam canımm allah zihin açıklığı versin yardımcın olsun öptümmm iyi çalışmlar muck muck muck

sedeff simitçinin amcanın içine doğmuştur belkide canım inş. gelecek bebişin
arkadasının bebeginide allah bagışlasın anasına babasına

bende öyle düşündümm canım içime sıcaklık kaplamıştı onda dedim inşallah içine doğmuştur dedimmmmmm cümlemizin bağışlasın rabbim yeter ki hayırlı evlat nasip etsin yeter kii

herkese günaydınlar sabah sabah muhabbet koyu imiş

tosti testiniz temiz çıkar inşallahh..allah kabul eylesin aşure ve kuran okutmuşsun..maşallahhh o bebişeee seninde öle olacak yakında canım gözünün içine bakacak inşallahhhh

sedefo anneninde kabul eylesin Rabbim simitçi amcanın sandığı gibi inşallahh yakın zamanda bebişin olacak

laracım kolay gele sanada bugün kontrolün var haydi viraaaa

bende sigorta müdürlüğüne gittim hazır gitmişken hastanedende numara almıştım prolaktinim 2 ay önce yüksekti ona baktırcaktım bide progesterona baktırayım dedim ama tok olunca yaptıramadım aslında biliyodum ama sabah dayanamadım kahvaltılıklar bana bakıyodu neyse yarın sabah yaptırcam

kızlar mrhb nasılsınız
biz dün eşimle has idik dr görüşümedik (sonuçlara bakcaktı ama ameliyatı varmış)nefret ediyorum ünvers has den
aslında dışarıya çıkmam lazım evark teslim edeceğim ama bir yağmur var dışarda inanılmaz
hava iyi olursa yarın tekrar dr görüşmeye gideceğiz :18::18::18::18::18:

günaydın ablacımmmmm demek dayanamadınn kahvaltı yaptınnnn :))artık yarın tutarsın kendiniii
inşallah simitçi amcamızın içine doğmuşturrrrrrrr

yeterim canım allah yardımcınız olsun son gidişiniz olur inşallah

sağol canım inşşşşşşşşşşşşşş

günaydın sevommm günaydın yeterimmm

yeter allahın izniyle raporlarınız güzel çıkacak inşallah ameliyata gerek kalmıcak canımmm
çok koşturuyosun allah yardımcın olsunn

sevom demek kahvaltılıklara dayanamadın yedin öylemineyse yarın dayanda yaptır tahlillerini bacımm

bacılar boğazım acıyor hafiften yaa sinir oldum ama bu üşütmekten değil büroda öyle sigara içiyolarki anlatamam sizi karı-koca biri sönmeden biri yakılıyo sigaranın valla ben çok madurum bu konuda camları açıp üşümeye razıyım yani ama onuda kapatırıyolar soğuk diye tek cam açık devamlı oda yetmiyoooonapacam ben yaaaa hadi şimdi neyse yarın bebiş olursa nolcak
ben sigarayı biraktım ama asla arınamıyorum sigaradan bunların yüzünden

Son düzenleme:
yeter kolay gelsin

sedefo afiyet olsun

lara demek çok sigara içiyolar orası işyeri yaa içilirmi işyerinde hepiniz aynı odadamısınız onlarınki ayrı değilmi :26: şey desen bi ara işyerlerini geziyolarmış sigara içenlere yada içildiğini gördüklerinde ceza kesmelere başlamışlar desen bi arkadaşımın çalıştığı şirkete gelmişler desen olmazmı yada git şikayet et gerçekten gelsinler

inşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşş

patroniçeyle aynı odadayız patronun odasının kapısıda hemen benim yanımda kapı hep açık ikisinin tam ortasındayım anlıcannn
oldu canım ben öyle yalan söyleyememki sesim felan titrer hemenanlaşılır bi şekilde:9
neyse inşallah bebiş olursa kendimi krumak için gerekirse açık açık söylerim banane
inşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…