patroniçeyle aynı odadayız patronun odasının kapısıda hemen benim yanımda kapı hep açıkikisinin tam ortasındayım anlıcannn
oldu canım ben öyle yalan söyleyememki sesim felan titrer hemenanlaşılır bi şekilde:9
neyse inşallah bebiş olursa kendimi krumak için gerekirse açık açık söylerim banane
neyse çıktım ben yemeğe kadar biraz daha çalışıyım yemekten sonra size ceeee derim gene
bakalım sevom inşallah hamiş kalırımda o zaman direk söylerim rahatsız olduğumusen bilirsin canım ben söylemiştim zamanındadaha kanun yeni çıktığı zamanlarda ayyy onların kokusunumu çekicem bide..sabah haberlerde izledim 2 tane köpek ev sahipleri sigara içtiklerinden kanser olmuşlar düşünnn köpekler bu hale geliyosa insanlar heleki bebekler çocuklar ne olurrr
bakalım sevom inşallah hamiş kalırımda o zaman direk söylerim rahatsız olduğumu
ben kendim içiyorkende evde ve çocukların yanında asla içmedim evimde içirmedim
şimdilik idare edecem bakalım
neyse az kaldı zaten bir ay sonra dile getirirsin sıkıntını
evetttttt bebiş olsundaaa
ben yemeğimi yiyip geliyorum herkese afiyet olsun
hıııı kızlar bugün aklıma ne geldi akşam gidicemya muayne için bide doktor dermiş bu ay başlayalım tedaviye ödemeyi ocakta yapın dermişşşş
ayyyy ne güzel olurdu dimiii nedense içime doğuyor böyle olacağı 6. hissimi bir kere daha deniyim bakıyım
neyse görüşürüz sonraaa muck
bencede güzel olur beklemek stres yapıyorbakalımm bu seferde hislerin doğru çıkacakmı ama doktor öle bir tolerans yapabilir
sedefim iyi yapmışsınız ama böyle 1.5 saat öğle arasında da gezip kafa dağıtıyosunuz çok iyi oluyor sizede canım çok şanslısın böyle bir işin olduğundanbebişin giysileri hayırlı olsun gile güle giyinsin canım
ayyyyyy ne güzel olur sevomm demi
belki öyle olurda yeni yıla hamiş girerim hıı olurmu öyle bişiy acabaaaher sene yeni yıla girerken allahım bu yeni yıl bana çocuk getirsin diye dua ederdim bu yıl şükretsem
offffff gene sapıtımm bak duygusala bağlanıyorum
bak ya bide çok geliyomuş sıkılıyorlarmışevet ablacım bazen iyi oluyor bazen çok geliyorda bunalıyoruz ya öğle saatimizi kıssınlar akşam erken çıkalım diyoruz hepimiz ama kabul etmiyorlar bizde değerlendiriyoruz şükrediyorumm
amin inşallah yakışır bebişee
tabiki sevom yaaaa hele ben 12 yıl beklemişim 1 ay daha beklemezmiyim seve seveeegüzel olurdu canım ama kendini şartlandırma böyle ve üzülmede bence hakkımızda hangi ay hayırlı vakitse o olsun canım
ocak şubat farketmez yeterki sonucu güzel olsunbu kadar bekledik 1 ay daha bekleriz
arkadaşlar bende bebek özlemi çekenlerdenim hemde 8 yıldır. sorunumda sebebsiz infertilite bu konuda bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
arkadaşlar bende bebek özlemi çekenlerdenim hemde 8 yıldır. sorunumda sebebsiz infertilite bu konuda bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
çıktım ben canlarım görüşürüzzzzzz
evet 5 yumurta çatlatma 3 de aşılama oldum sonuç yok.siz o sorunu nasıl öğrendiniz biz sperm testleri yaptırdık 3 defa sayısına baktılar ve normal dediler. ayrıca test yaptırmak gerekiyormu?bak ya bide çok geliyomuş sıkılıyorlarmış
ben bidaha iş aramaya kalktığımda cumartesi-pazar tatil olacak diyodumşimdi kriterlerime yenisini ekledim öğlen 1,5 saat yemek molası olsun
tabiki sevom yaaaa hele ben 12 yıl beklemişim 1 ay daha beklemezmiyim seve seveee
beklenen gün çabuk geçerben öylesine söylüyorum işte
allah yardımcınız olsun canım
aşılama filan denemedinizmi hiç benimde bu seneye kadar sebepsiz diyordu bütün gittiğim doktorlar
şimdi daha 6 ay önce eşimin spermlerinde merfoloji sorunu olduğunu öğrendiik % 97 si işe yaramıyormuş
12 yıllık eviliyim bende
allah hepimize hayırlı sağlıkı evlatlar versin inşallah
allah yardımcın olsun herşey gönlüne göre olsun inşallah canım
sağol sedefnaz Allah herkesin muradını versin inş. beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?