Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin aramıza en kısa zamanda muradına erersin inş.

Ben preseed kullandım geçen sene sadece 1 ay kullandım.. Genelde preseed erkek sorunlarda işe yarıyor deniliyor..

sağol canım tüm isteyenlerle birlikte inş. preseedi bende öyle biliyorum ama sorunumuzun ne olduğu belli olmadığı için bide onu deneyeyim dedim inş. sebep olur

iyi akşamlar
kimse yok sanırsam bir sevdanehri var

kızlar canım çok sıkkın moralim sıfır
bu gün şehir merkezindeydik akşam üzeri evimize dönerken annemle konuştum telde
canımı sıktı neymiş ne bekliyormuşum hemen tedaviye başlamalıymışım
san ki oluyorda ben erteliyorum
teyzemin kızı 6 senelik evli boşanıyorlarmış
sebep çocuklarının olmaması
çok üzgünüm
annemde aklınca korkuyor benim için oda çok üzülüyor yavrularım olsun istiyor
elimden ne gelirki

canım sıkma canını allahtan ümit kesilmez olacak allahım izniyle inşallahhhh herşeyin başı sağlık ve hayırlı evlat iste canımm

günaydın kızlar nasılsınız cumamız mübarek olsunnnnn rabbm ne muradımız varsa hayırlısıyla nasip etsin inşalalhhhhhh
laracımmm noldu ne dedi dr hemen geldee merakımızı giderrrr
kızlarrrrr kar yağıyorrrrhadi gelin kardan adam yapalım o kadar kar olmadı ama olsun kartopu oynarızzzz ayyyyyy ne eğlenceli olur var yaaaaa

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

cuma hürmetin aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşş

papatya canımmm sıkma canını ne olur zaten zor ve sıkıntılı bir yaşantımız var :18::18::18: üzme kendini canım kuzenine üzüldüm ama bence çocuğun olmamamsı sağlam bir evliliğin bitmesi için bir sebep değil:44::44::44: ben biliyorum ki yılarca infertiliteyle boğuşup bir birlerine destek olup bebekleri olduğunda boşanan çiftler var malesef çocuk her zaman evliliği kurtaramıyor rabbim yardımcınız yardımcımız olsunnn inşşşşşşşşşş inşş en kısa zamanda bebğin gelirde annenin içi rahatlar

canım benim sıkma canını siz eşinle birbirinize kenetlendikten sonra çocukta neymiş başkaları istediğini düşünsün
elbet birgün bizimde bebişlerimiz olacak umudumuzu yitirmeyelim
geldim tatlişkom yazavcam birazdan
20 yıldır kar görmedim öyle özledimki kar topu oynamayı gerçi burda saklıkent e gidiyoruz birkaç yılda bir ama oda doyurmuyor bazen çok az oluyor kar tadı çıkmıyor anlıcannnn

aminnnnnnn aminnnnn inşallahhh

haklısın yeterimmm okadar birbirine yardımcı oluyorlar bebek olunca boşanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…