canım benim sıkma canını siz eşinle birbirinize kenetlendikten sonra çocukta neymiş başkaları istediğini düşünsün
elbet birgün bizimde bebişlerimiz olacak umudumuzu yitirmeyelim
geldim tatlişkom yazavcam birazdan
20 yıldır kar görmedim öyle özledimki kar topu oynamayıgerçi burda saklıkent e gidiyoruz birkaç yılda bir ama oda doyurmuyor bazen çok az oluyor kar tadı çıkmıyor anlıcannnn
aminnnnnnn aminnnnn inşallahhh
hoşgeldin canımmmmmmmmm sen gelll ben seni doyurayımmm karlarla ablacımmmm birbirimizi yere yatırırızzzzz güreşirizzz
hepinize hayırlı cumalar canlarımmmmmmm
akşam gittim muaynemi oldum her şeyin çok güzel dedi doktorumyumurtalıkların çok iyi senden güzel ve çok yumurta elde edecez öyle görünüyor dedi muaynem gayet iyiydi ve muayneden sonra hemşireden gerekli bütün bilgileri alacaksınız dedi ve beni hemşireye yönlendirdi doktorum
kendi hemşirem yoktu iznliymiş diğer hemşireyle görüştük biraz canımı sıktıödeme konusunda normalde biz kendi hemşiremle konuşmamızda ocağın başında ilk taksidi 1500 lirayı verecektim ama bu sırada tedavimde başlamış olacaktı 2. taksidi de şubatta verecektim öyle konuştuk anlaştık. hatta dün akşam verdiğim muayne ücretimide taksiti verirken düşecektik içinden.
bu hemşirede demezmi bunda yanlışlık var siz yanlış anlamışsınız:26: sinir oldumaralığın 24 ünde baskılayıcı iğnem başlıcak 24 ünde 1500 lira verecekmişim, ocak başında da 2. taksidi verecekmişim
yani bana embriyoları yerleştirmeden bütün parayı alacaklarbende hayır dedim bu bana meral hemşirenin teklifiydi dedim yani onlar kendileri söylediler 1 ay arayla verebilirsiniz dediler. ben ne anladım bu işten dedim bana sizin ne yardımınız olacak o zaman dedim, madem böyle ben paramı denkleyip gelseydim kafam rahat olurdu baştan söyleseydiniz dedim çok sinirlendim ağlıcaktım neymiş tedavim 1 ay sarkacakmış olmaz dedim ben kendimi psikolojik olarakta iş durumumu da bu ay için hazırladım dedim
bakalım muhasebe bugün arıycak beni tekrar görüşecez sonuç tam kesinleşmedi
bu arada bugün doğumkontrol hapına başladım, antibiyotik verdiler içinde sadevce 2 adet var akşam 1 tane eşim 1 tanesini ben alıcam herangi bir enfeksiyona karşıymış, birde elevit verdiler ben kullandığım vitamini gösterdim bu çok yeterli değil dediler bıraktırdılar elevit verdiler
bugün ilaçlarımı aldım ve başladım hayırlısı bakalım
şimdide şunu düşünüyorum eğer problem olacaksa ilaçlara başla demezdi başladım bakalım nolcek
bundan sonra hep kendi hemşiremle muhattab olacak izinli olduğu günlerde gitmicem dün çok üzüldüm çünkü
kıçımı başımı kırarım ben kesin yürüyemem kız orda ben kayar dururum
hayırlı cumalar ablacım dr un çok güzel şeyler söylemişşşinşallahh bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacakkk allahım izniylee inşalalhhhhh ama hemşireyle bozuşmuşsunuz biraz üzülme canım o izinli hemşirenin tel numarası varsa onu arasana canımmmm olmaz mı inşallah muhabeseden sana güzel haberler gelirr canını sıkma moralini yüksek tut ablacımm allah yarımcın olsun gönlüne göre versin inşallahhhh
kayacak kadar kar olmadı ama yakındırrrr inşalalhhhh eşim beni yere yatırıyor yaaaaa çok kötü oluyro benim gücüm yetmiyor onu yatırmayııı bende karları çaktırmadan atıyorum içine falan çok fena intikamını alıyor yaaaa
herkese günaydınlar hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallah
ayşecim üzme kendini lütfen zaten derdimiz başımızdan aşkın bide ya çocuk olmazsa evliliğimiz bitermi diyemi üzülcezkuzenin için üzüldüm ama gerçekten birbirini seven insan çocuk yüzünden ayrılmaz bunun adı evlilik olmaz ozaman boşuna mı dedik iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye ne anlamı kaldı bunların ozaman kendi tatlı canını sıkma rabbim kucağımızı boş koymaz inşallah, eğerki olmazsada buda takdiri ilahi eşlerimizle daha kenetlenip yaşarız
sedefo demek kar yağıyorrr ne güzelll
laracım dün seni arıyacaktım ama fırsatım olmadımerak etmiştim ne oldu diye benimde dediğim gibi yumurtaların rezervin çok iyi hemşire canını sıkmış canım :44: bugün bütün sorunlar hallolur inşallah merak etme..bu arada bütün merkezler transferden önce bütün alacaklarını alır senin orayı seçmendeki neden zaten bu konuda yardımcı olmaları idi öle değilmi :26:
inşallah bugün güzel haberler bekliyorum sedefim yaaaaaaa
ben kendimi psikolojik olarak bu zamana ayarladım ya illede olacak yani yoksa inan parayı bile zor denkleştiricemallahın izniyle olmasını çok istiyorum
ahhhhh bende gelince sen tecrübelisin eşin seni yatırıyo sende ben yatırırsın gari
herkese günaydınlar hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallah
ayşecim üzme kendini lütfen zaten derdimiz başımızdan aşkın bide ya çocuk olmazsa evliliğimiz bitermi diyemi üzülcezkuzenin için üzüldüm ama gerçekten birbirini seven insan çocuk yüzünden ayrılmaz bunun adı evlilik olmaz ozaman boşuna mı dedik iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye ne anlamı kaldı bunların ozaman kendi tatlı canını sıkma rabbim kucağımızı boş koymaz inşallah, eğerki olmazsada buda takdiri ilahi eşlerimizle daha kenetlenip yaşarız
sedefo demek kar yağıyorrr ne güzelll
laracım dün seni arıyacaktım ama fırsatım olmadımerak etmiştim ne oldu diye benimde dediğim gibi yumurtaların rezervin çok iyi hemşire canını sıkmış canım :44: bugün bütün sorunlar hallolur inşallah merak etme..bu arada bütün merkezler transferden önce bütün alacaklarını alır senin orayı seçmendeki neden zaten bu konuda yardımcı olmaları idi öle değilmi :26:
günaydın canım hayırlı cumalar
evet sevo yakın olmasından ziyade fiyat bakımından yardımcı olmaları ve taksitlendirmeleriydi.
ama bana bugün doğum kontrol hapına başlattırdı yani mecburen yapacaklar tedavimiyoksa neden başlattırsın dimi
ben hemşiremi aradım toplantıdaymış dönecek bana ama dönmedi hala
günaydın canım hayırlı cumalar
evet sevo yakın olmasından ziyade fiyat bakımından yardımcı olmaları ve taksitlendirmeleriydi.
ama bana bugün doğum kontrol hapına başlattırdı yani mecburen yapacaklar tedavimiyoksa neden başlattırsın dimi
ben hemşiremi aradım toplantıdaymış dönecek bana ama dönmedi hala
sevo folbiolu bıraktırdılar bana canım elevit daha iyiymiş içinde folikacit de var zaten
istersen sende bırak elevit al 8 lira filan prespektüsü inceledim gerçekten folbioldan çok daha iyi
inşallah istediğin gibi olur zorunlu şekilde başlatıp ücretide kendi istediklerine göre almasınlarda
hımm elevitte var evde canım olmazsa onuda kullanırım
offff ya inşallahh olumsuz hiç bişey düşünmek istemiyorum şu an
ikisini birlikte alma canım fazlasına ne gerek var gereksiz böbreğini ve karaciğerini yoracaksın
eleviti sabah aç karnına günde bir tane al
eğer bunları düzenli kullanırsak hamiş kaldığımızda bulantı- başdönmesi vs. gibi şeylerin olması minumuma iniyormuş bebek bizden değil depodan kullanıyomuş ihtiyacını o yüzden sorun çok az yaşanıyomuş
aman aksatmayalım
bu arada Decapeptyl(yumurta baskılayıcı) bunu rapor edemiyormuş doktorlar68 liradan 2 kutu alacaz
bunu rapor ettirmenin başka yolları yokmudur kızlarr
gerçi eczacıya sordum sabah kanser ilacı olarakta kullandığından rapor edememişlerdir dedi
fiyatta yardımcı olurum size dedi bakalım biraz araştırıyım genede
düşünme zatennn içini ferah tut
hımm ne güzell hamilelikte o durumu kesin yaşayacağım biliyorummide sorunum varya iyice coşar gibi geliyor bi nebze bu ilaç fayda etse ne ala
canım ben hiç duymadım bu ilacı hem anlamışda değilim senin tedavi sürecin biraz daha farklı görünüyor belki uzun protokol oluyordur seninki bilemiyorumeğer rapor alınmıyorsa bikaç eczane ile görüş cnaım onlar indirim yapıp getirebiliyolar
yukarda kopyaladım canım incele istersen fikre ihtiyacım var siz daha tecrübelisiniz benden
seninki uzun protokol canımipeğinkide böyle idi oda lucrin kullanmıştı
aaaaaaa sonrada ömercikmi oldu maşallahhhhhhdarısı başımıza
size böyle bişeyden bahsetmedi demi doktorlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?