Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nolsun canım ya bildiğin gibi... arkadaşlar gidince bakim dedim.....hafta sonu geldi hadi gözün aydın...yarın dinlenirsin bi güzel....gesmeye de gidersiniz belki boshayallersmile

geçen gün mutfağı temizlemitm bugün ve yarında evi temizliyecektim ama şimdi bu durmda
cam sil koltuk çek tehlikeli olabilir durumum netleşene kadar bekliyim diyorum yarın sökülmüş olursam yaparım olmazsada ananeme giderim belki dedem hastanede bi bakarım ne yapıyolar teyzem var yanında benim eşim yarın işe gider cumartesileride gidiyo işleri toparlıyomuş

lmaz: sakın boş ver temizliği
ben kaç zamandır bişeye elimi sürmedim görsen ne pasaklı bi kadınım şu ara
erkek ne kadar yapar ki dün bi bardak çay döküldü Allahtan halıya gelmedi bizim herşeye aklı çalışan bay mantık elbeziyle yeri silmiş düşün
bi buna çaılşmıyo kafaları
hoooppppp dedim o artık yer bezi oldu sakın ha mutfağa götürim deme
valla temizliğe hiç aklı çalışmıyo hiç

dedeni soracaktım ben de...Rabbim hayırlısını versin canım zor durumu...

benimki kamuda çalıştığı için yarın evde....

benim eşimde hiç anlamaz temizlikten ben allah korusun bir hasta olup yat fazla değil bir hafta pisliğimizle oynarız nedense herşeyi bilen beyimiz ne bir iş yapabilir nede bi yumurta kırıp karnımızı doyurabilir ...eşinin kamuda çalışması iyiymiş evde yarın ne güzel bizimkide ilk evlendiğimiz zamanlar işleri çok iyi değildi gitmiyodu artık işler yoğunlaştı yetişemiyo tek başına mecbur gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…