nolsun canım ya bildiğin gibi... arkadaşlar gidince bakim dedim.....hafta sonu geldi hadi gözün aydın...yarın dinlenirsin bi güzel....gesmeye de gidersiniz belki boshayallersmile
ne kadar güzel bir yazı uygulaması çok zor çünkü bazen öfkemize hakim olmak çok zor oluyo
hem de ne zor...öfke kontrolü dersleri almıştım ama uygulama gerçekten de zor...ne mutlu yapabilene...
geçen gün mutfağı temizlemitm bugün ve yarında evi temizliyecektim ama şimdi bu durmda
cam sil koltuk çek tehlikeli olabilir durumum netleşene kadar bekliyim diyorum yarın sökülmüş olursam yaparım olmazsada ananeme giderim belki dedem hastanede bi bakarım ne yapıyolar teyzem var yanında benim eşim yarın işe gider cumartesileride gidiyo işleri toparlıyomuş
slm kızlar ...:))
ne kadar renkli sosyal kişiliğin var ne güzel uğraşların var imrendiriyosun beni
hoşgeldin selin
lmaz: sakın boş ver temizliği
ben kaç zamandır bişeye elimi sürmedim görsen ne pasaklı bi kadınım şu ara
erkek ne kadar yapar ki dün bi bardak çay döküldü Allahtan halıya gelmedi bizim herşeye aklı çalışan bay mantık elbeziyle yeri silmiş düşün
bi buna çaılşmıyo kafaları
hoooppppp dedim o artık yer bezi oldu sakın ha mutfağa götürim deme
valla temizliğe hiç aklı çalışmıyo hiç
dedeni soracaktım ben de...Rabbim hayırlısını versin canım zor durumu...
benimki kamuda çalıştığı için yarın evde....
hoşbuldum cnm benimde canım sıkılıyo hiç iş yok hafta sonu aslında cuma cumartesi çalışmasak ne güsel olurdu dimi yaaa:))
iş olmadığı zaman işyerinde olmak çok sıkıcı oluyo gerçekten
aynen bide durumlar kötü şirkette daha fena herkez gergin para yok((( bende ayrılmayı düşünüyorum zaten inşallah 2 gün sonra adet olmamda bebeğimle dinleniriz :))
aynen bide durumlar kötü şirkette daha fena herkez gergin para yok((( bende ayrılmayı düşünüyorum zaten inşallah 2 gün sonra adet olmamda bebeğimle dinleniriz :))
hayırlısı olsun canım inşallah hamişsindir...
bilmem belkide belkide ben öyle zannediyorum dur ama sürekli uykum var gözlerimin önünde siyah bişiler geçiyo ve sürekli idrara çıkıyorum bide sanki hissediyorum
inşallah hislerin seni yanıltmaz
inşallah inşallahinşallah haftaya burda çifte bayram yaparız belki de daha fazla....
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?