uzun protokol pek uygulanan bişey değil canım özel durumlarda kullanılır genelde günümüzde genelde hem zamandan tasarruf için kıas protokol kullanılıyo daha farklı detaylar vardır ama bende bilmiyorum ama nette detay vardır canımuzun protkol yumurta rezervleri,yaşın ilerlemesi yada tekrarlayan düşüklerde vb. benzeri durumlarda sanırım kullanılıyo ama tam net bilgim yok
aslında uzun olması iyi diyebilirim. 10 günde yumurtalara iğne ile aniden büyümeleri sağlanıyo normalde ama uzunda bu süreci daha temkinli yapıyolar diyebilirim
uzun protokol pek uygulanan bişey değil canım özel durumlarda kullanılır genelde günümüzde genelde hem zamandan tasarruf için kıas protokol kullanılıyo daha farklı detaylar vardır ama bende bilmiyorum ama nette detay vardır canımuzun protkol yumurta rezervleri,yaşın ilerlemesi yada tekrarlayan düşüklerde vb. benzeri durumlarda sanırım kullanılıyo ama tam net bilgim yok
aslında uzun olması iyi diyebilirim. 10 günde yumurtalara iğne ile aniden büyümeleri sağlanıyo normalde ama uzunda bu süreci daha temkinli yapıyolar diyebilirim
hayırlı cumalar kızlar
yeter kamer seyhan çiğdem
moral verici destekleyici dualı mesajlarınız için çok teşekkür ederim
çok şükür bu sabah daha iyim o mesajı haberin sıcaklığıyla anneminde laflarıyla girdiğim şok üzerine yazmıştım
eşimde saçmalama herkez kendi kaderini yaşar benim için çocuk olmaz sa olmaz bir şey değil imkanımız elverdiğince
sağlığımızda bir sıkıntı olmadığı sürece elimizden geleni yaparız gerisi rabbimin taktirine kalmış dedi
rabbim büyük hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
hayırlı cumalar kızlar
çok şükür bu sabah daha iyim o mesajı haberin sıcaklığıyla anneminde laflarıyla girdiğim şok üzerine yazmıştım
eşimde saçmalama herkez kendi kaderini yaşar benim için çocuk olmaz sa olmaz bir şey değil imkanımız elverdiğince
sağlığımızda bir sıkıntı olmadığı sürece elimizden geleni yaparız gerisi rabbimin taktirine kalmış dedi
yaaaaaaaa gördünmü demekki neymiş kocadan başkasını takmamak lazımmış tabi kocada seni takacak
hayırlı cumalr canım bak gördün mü boşu boşuna canını sıktınnn aferimm kocana ne güzel moral vermiş sana canım içini ferah tut senn
aynen öyle canım
kızlar afiyet olsun hepinizii öptüm muck pc açık hadi bayyy
karı koca birbiriyle mutlu olsunda çocuk sadece mutluluğun tacıdır bence
eeee uzun protokollerde hamile kaldınmı biraz bahsedermisin neler yaşıcam biliyim papatyamşimdi yaklaşık ne zaman transfer olacak 24 aralık gibi yumurta baskılayıcı iğnelere başlıcan
menagona ne zaman başlanacak hemen onun bitimindemi başlıyor canım
canım uzun protokolde ilki tuttu ikicçi tumadı ikizlerim olmuştu iki transfer yapılmıştı ikiside tutu
valla ne anlatıyım çok günü gününe hatırlamıyorum ki
bende doğum k. hapıyla başladım zannedersem 15 gün d.k.hapı kullandıktan sonra lucrine başladım
sonra d.k.h bıraktıktan sonra ben 4 gün sonra adet oluyordum adetin ikinci günü muayne olup gonalefe başlıyordum menagon ne bilmiyorum adını yeni duydum
benim sadece hatırladığım yumurta toplama işleminden önce karnımda şişlık gerginlik ağrı hisstmem oda fazla yumurta gelişmesinden oluyormuş
aklıma gelen olursa bir ayrıntı filan paylaşmak tabiki isterim
hayırlı cumalar kızlar
ben geldim herkeze hayırlı cumalar laracım gözün aydın herşey yolundaymış ne güzelhep böle gider inşallah ama benim anlamadığım ücret konusuna hemşirenin karışmaması lazım değil mi dr unun asistanı yokmu ya da muhasebe valla biz 4 seferde de ne doktorla ne de hemşirelerle para konusunu konuşmadık hiç her seferinde de pazarlık yaptık hatta ilk tedavimde 4 taksit bile yaptılar
ben geldim herkeze hayırlı cumalar laracım gözün aydın herşey yolundaymış ne güzelhep böle gider inşallah ama benim anlamadığım ücret konusuna hemşirenin karışmaması lazım değil mi dr unun asistanı yokmu ya da muhasebe valla biz 4 seferde de ne doktorla ne de hemşirelerle para konusunu konuşmadık hiç her seferinde de pazarlık yaptık hatta ilk tedavimde 4 taksit bile yaptılar
pınar hoşgeldin canım hayırlı cumalar
hoşgeldin ablacım çok sağol her şey güzel allaha şükür inşallah ödemede de sorun olmazsa daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?