Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlısı inşallah sevom benim lehimeyse uzun protokol olması önemli değin zaman bol nasılsa
hepimiz için hayırlısı olsun canımmmmmmm

doktor benim yumurtalık rezervime hep çok iyi demiştir
bana iki tedavimde uzun protokol birindede kısa protokol uygulandı
kısa uygulananda yumurta sayım az çıktı ve 3.gün embriyosu konmuştu ve tutmadı
bende lucrin kullanıyordum
bu arada lara canım benim bildiğim her merkez yumurta toplama işleminden önce bütün ücreti alıyorlar
inşallah seninkiler yardımcı olur gereken taksitlendirmede
ama bek zannetmiyorum böyle yardımcı olacaklarını
allah yardımcın olsun inşallah tedavi için ilk adımını atmışsın hakkında hayırlı olsun

yaaaaaaaa gördünmü demekki neymiş kocadan başkasını takmamak lazımmış tabi kocada seni takacak

hayırlı cumalr canım bak gördün mü boşu boşuna canını sıktınnn aferimm kocana ne güzel moral vermiş sana canım içini ferah tut senn

hayırlı cumalr canım bak gördün mü boşu boşuna canını sıktınnn aferimm kocana ne güzel moral vermiş sana canım içini ferah tut senn

yine kafama takılmıyor değil çünki bu benim etrafımdakı ikinci çocuk bahanesiyle biten evlilik
ilki uzaktan akrabam 15-16 yıllık evlilikten sonra gerçekten sırf çocuk için biten bir evlilik erkek ayrılmasının haftasına doğudan 16 yaşında kız getirdi oda hemen hamile kalmış geldiği ay hemde
buda teyzemin kızı başka şehirde yaşıyordu bayramdan bayrama görüştüğüm biri şimdilik bize söylenen bahane çocuk başka ne sorunları vardı bilmem üst üste aynı bahaneye denk gelince canım sıkıldı biraz
ama şimdi daha iyim rabbim büyük hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

aynen öyle canım

karı koca birbiriyle mutlu olsunda çocuk sadece mutluluğun tacıdır bence

eeee uzun protokollerde hamile kaldınmı biraz bahsedermisin neler yaşıcam biliyim papatyamşimdi yaklaşık ne zaman transfer olacak 24 aralık gibi yumurta baskılayıcı iğnelere başlıcan
menagona ne zaman başlanacak hemen onun bitimindemi başlıyor canım

canım uzun protokolde ilki tuttu ikicçi tumadı ikizlerim olmuştu iki transfer yapılmıştı ikiside tutu
valla ne anlatıyım çok günü gününe hatırlamıyorum ki
bende doğum k. hapıyla başladım zannedersem 15 gün d.k.hapı kullandıktan sonra lucrine başladım
sonra d.k.h bıraktıktan sonra ben 4 gün sonra adet oluyordum adetin ikinci günü muayne olup gonalefe başlıyordum menagon ne bilmiyorum adını yeni duydum
benim sadece hatırladığım yumurta toplama işleminden önce karnımda şişlık gerginlik ağrı hisstmem oda fazla yumurta gelişmesinden oluyormuş
aklıma gelen olursa bir ayrıntı filan paylaşmak tabiki isterim

bende bugün d.k.h. na başladım 24 aralık gibide decapeptyl (baskılayıcı ilaç)
buna başlıcam 6 ocakta kontrolum var (yani ortalama hesapladık bunları adete göre sanırım) o zamanda menagon a başlıcam
menagon gonelefin aynısı sanırım biraz daha ucuzu

güle güle papatyaa yardımların için çok sağol canım
birileriii banaaaaaa çıkta ders çalış desin çıkamıyorum bağlandım burayaaaaa
gerçi kafamda leyla gibi nasıl çalışacaksam

hoşgeldin hayırlı cumalar
daha iyi olmana sevindim eşin bak ne güzel konuşmuş

ben geldim herkeze hayırlı cumalar laracım gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel hep böle gider inşallah ama benim anlamadığım ücret konusuna hemşirenin karışmaması lazım değil mi dr unun asistanı yokmu ya da muhasebe valla biz 4 seferde de ne doktorla ne de hemşirelerle para konusunu konuşmadık hiç her seferinde de pazarlık yaptık hatta ilk tedavimde 4 taksit bile yaptılar

ayşe üzülme canım işte bazen insanın en yakını bile anlamıyo halinden ya her kafadan bi ses çıkıyo ben bu sefer başlarsam eğer bi tek anneme sölücem bide k.valideme kimseye sölememelerini tembihlicem sen de üzme canını ben de kızlar gibi düşünüyorum ne iyi bi evlilik çocuk yüzünden biter ne de kötü giden bi evliliği çocuk kurtaramaz

pınar hoşgeldin canım hayırlı cumalar

hoşgeldin ablacım çok sağol her şey güzel allaha şükür inşallah ödemede de sorun olmazsa daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…